logo
26 OCAK 2026

"Yorulduk, biraz da biz dinlenelim"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, takıma güveniyor

03.10.2022 15:00:00
"Yorulduk, biraz da biz dinlenelim"
"Yorulduk, biraz da biz dinlenelim"

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ligde çok kötü olmadıklarını ancak iyi bir yerde de bulunmadıklarını ifade ederek, "Orta sıralardayız. Hem teknik heyete hem futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Birilerinin demesiyle, biz ne hoca ne de futbolcu getiririz." dedi.

Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl da lige kötü başladıklarını ancak sonradan toparladıklarını belirterek, "Biz yönetim olarak 12'nci yıla girdik. Bu kulüp için neler yaptığımızı, gecemizi gündüzümüze kattığımızı, ne çalışmalar yaptığımızı en yakınımızdaki insanlar çok iyi bilir. Sıfır denecek kadar sabit gelir kaynakları olan bir kulübü Süper Lig'de götürmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Süper Lig'i geçen sezon 5. sırada bitiren bir futbol takımının maçına gelen seyirci sayısının az olduğuna değinen Çavuşoğlu, "2-3 bin civarında taraftar geliyor. Büyük takımların maçlarında doluyor. Herkes, tuttuğu büyük takımların maçlarına geldiği için doluyor. Bizler büyük takımların maçlarına gelenlerin her maça gelmesini istiyoruz. Alanyaspor'u kötü gittiği zaman eleştirenler bütün maçlarına gelmeli ve 10 bin kişilik stadı doldurmalılar." değerlendirmesinde bulundu.

"Nereye kadar götürürüz, kestiremiyorum"

Çavuşoğlu, takımın transferleri biraz geç yaptığını anlatarak, uyum sürecinin de bu anlamda zaman aldığını vurguladı. Ligde, Avrupa ve kupa maçlarına katılan takımlar dışında herkesin son günlerde transfer yaptığını dile getiren Çavuşoğlu, şöyle devam etti: "Önceden iyi futbolcu almak için bütçen olması lazım. Bonservis ödemen lazım. Ciddi kira bedelleri ödemen lazım. Kulübün bütçesi, mali durumu belli nasıl yapacaksın. Alanyaspor'u Süper Lig'e taşıdınız, gelirler nereden. Yayın hakları ne kadarını karşılıyor. Yönetimin nasıl idare ettiğini merak ediyorlar mı. Oyuncu satıyoruz, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu kulübü götürmeye çalışıyoruz. Biz de nereye kadar götürürüz, kestiremiyorum. Biz de yavaş yavaş bu işlerden yorulmaya başladık. Birileri de çıkıp 'Biz bu işi yaparız' desin, biz de biraz dinlenelim. Biraz da başkaları yapsın, biz destek olalım. Kulüp burada. Hakikatten 'Bu kulübü biz yönetiriz' diyebilen varsa biz devredeceğiz. Konuşmakla bu işler olmuyor."

"Alanya'da kulübün Süper Lig'de olmasının kıymeti bilinmiyor"

Alanyaspor'un 2. Lig'de iken 2 ay kulübe başkan bulunmadığını da hatırlatan Çavuşoğlu, o zamanlar hiç kimsenin hayal edemediği Süper Lig'e Alanyaspor'u çıkardıklarını belirtti. Çavuşoğlu, bunun kıymetini bilmek gerektiğini dile getirerek, "Ama maalesef Alanya'da kulübün Süper Lig'de olmasının kıymeti bilinmiyor. Bu gerçek ve net. Son gelen futbolcularımızla hazır olmayan futbolcularımız vardı. İnşallah bundan sonraki süreçte takımımız toparlanacak. İyi bir takım yaptığımızı düşünüyoruz. Bizim her zaman hedefimiz ligi ilk 10 içerisinde en iyi yerde tamamlamak. Düşüşler inişler çıkışlar olur, futbolun içerisinde bunlar var." ifadelerini kullandı.

Hasan Çavuşoğlu, şunları kaydetti: "Orta sıralardayız. Hem teknik heyete hem futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Birilerinin demesiyle, biz ne hoca ne de futbolcu getiririz. Kusura bakmasınlar. Biz işimizi biliriz. Bildiğimiz için bu zamana kadar yaptık. Biz gerektiği zaman gerekli hamleleri yaparız. Bizim şu anda başka hiçbir düşüncemiz yok. Hem teknik heyete hem de futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah hep beraber toparlayacağız ve daha iyi yerlere geleceğiz." AA

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davası yarın Silivri'de başlıyor
450 yıla kadar hapsi istenen Aktaş adli kontrolle tahliye edilmişti
BTP'liler Prof. Dr. Baş'ın kabrini ziyaret etti
Viyana'daki MEM Kongresi öncesi anlamlı ziyaret
Emekliler hayatta kalma mücadelesi veriyor
Türkiye'de emekli aç
Altın yükselmeye devam edecek mi?
Altın fiyatını etkileyen nedenler...
Çin ordusunda büyük ihanet
En kıdemli generalin, nükleer sırları ABD'ye verdiği iddiası
YPG'den ateşkese rağmen saldırı
Ordu mevzilerini kamikaze dronlarla hedef aldı
İsrail rahat durmuyor
Lübnan'ın güneyine yeni hava saldırıları düzenledi
Fenerbahçe-Göztepe: 1-1
Fenerbahçe'den zirve yarışında kritik puan kaybı
Şişli'deki dehşete ilişkin görüntüler ortaya çıktı
Cesedi valizde böyle taşımışlar
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davası yarın Silivri'de başlıyor
450 yıla kadar hapsi istenen Aktaş adli kontrolle tahliye edilmişti
BTP'liler Prof. Dr. Baş'ın kabrini ziyaret etti
Viyana'daki MEM Kongresi öncesi anlamlı ziyaret
Emekliler hayatta kalma mücadelesi veriyor
Türkiye'de emekli aç
Altın yükselmeye devam edecek mi?
Altın fiyatını etkileyen nedenler...
Çin ordusunda büyük ihanet
En kıdemli generalin, nükleer sırları ABD'ye verdiği iddiası
YPG'den ateşkese rağmen saldırı
Ordu mevzilerini kamikaze dronlarla hedef aldı
İsrail rahat durmuyor
Lübnan'ın güneyine yeni hava saldırıları düzenledi
Fenerbahçe-Göztepe: 1-1
Fenerbahçe'den zirve yarışında kritik puan kaybı
Şişli'deki dehşete ilişkin görüntüler ortaya çıktı
Cesedi valizde böyle taşımışlar
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.