logo
08 MAYIS 2026

Yüzlerce sporcu Akdamar Adası'na yüzdü

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen '1. Van Denizi Yüzme Festivali' renkli görüntülere sahne olurken, çok sayıda yüzücü Akdamar İskelesinden adaya kulaç attı.

17.07.2022 17:09:00
Yüzlerce sporcu Akdamar Adası'na yüzdü
Yüzlerce sporcu Akdamar Adası'na yüzdü
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen '1. Van Denizi Yüzme Festivali' renkli görüntülere sahne olurken, çok sayıda yüzücü Akdamar İskelesinden adaya kulaç attı.

Van Gölü'nü dünyaya tanıtmak, yerli ve yabancı turistlerin Van'a ilgisini artırmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 - 23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 1. Van Denizi Yüzme Festivalinin ilk etkinliği renkli görüntülerle başladı. Sabah saatlerinde ücretsiz otobüslerle Gevaş ilçesi Akdamar İskelesine gelen yüzlerce sporcu, burada bulunan kamp alanında toplandı. Kayıtları alınan ve malzeme desteği verilen vatandaşlar ve sporculara yüzme kuralları ve güvenlik önlemleri anlatıldı.

Başlama düdüğü ile yaklaşık 4 kilometre mesafedeki Akdamar Adası'na doğru kulaç atan yüzlerce katılımcı, 'Van Gölü mavidir, mavi kalacak' sloganlarıyla yüzdü. Yorulanlar sahil güvenliğe ait botlarla teknelere alınırken, etkinlikte adaya ulaşan ilk yüzücüler 17 yaşındaki ikizler Eren ve Emir Erdem kardeşler oldu. Van Gölü'nde ilk kez yüzdüklerini ve parkurun oldukça zorlu olduğunu ifade eden ikiz kardeşler, organizasyondan ötürü Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Festivalin 1 haftalık tüm etkinliklerinde yer alacaklarını belirten ikiz kardeşler tüm vatandaşlara yüzmeyi tavsiye ettiklerini söylediler.

Etkinliğin çok güzel geçtiğini belirten 58 yaşındaki Bekir Semiz ise Van Gölü'nün korunması ve tüm dünyaya tanıtılması için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı. Semiz, "Etkinliğe Erciş ilçesinden katılıyorum. Beklediğimden daha güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Etkinlik sonrası yüzerek ve tekneyle adaya ulaşan vatandaşlara, ada turu yaptıktan sonra Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ikramlar da bulunuldu.

Etkinlik 18 Temmuz Pazartesi günü Gevaş Altınsaç Mahallesi'nde yapılacak yürüyüş, yüzme ve dalış organizasyonuyla devam edecek.İHA

Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları'nın ayak sesleri

Konyaspor hezimeti sonrasında Beşiktaş'ta kulisler şenlendi. Fikret Orman'a teveccüh var

06.05.2026 17:58:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları'nın ayak sesleri
Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları'nın ayak sesleri
Konyaspor hezimeti sonrasında Beşiktaş'ta kulisler şenlendi. Fikret Orman'a teveccüh var. Ancak şu an başı kalabalık. Emre Kocadağ ve Ahmet Nur Çebi de hareketlendi. Ancak en net hareketlilik Erdal Torunoğulları cephesinde yaşanıyor.






Beşiktaş'ın Konyaspor'a da yenilmesiyle 2025-26 sezonu "ellerim bomboş" şarkısıyla maziye karıştı... ancak bu karışma sadece Sergen Yalçın'ın koltuğunu sallamakla kalmadı. Serdal Adalı için de "istifa" çağrılarına neden oldu. 






Siyah-beyazlı camiada bir kaynama var. Taraftarlar Sergen Yalçın'dan önce Serdal Adalı ve yönetiminden umudu kesmiş gibi. Muhalefet ise bu durumu avantaja çevirmek için kolları sıvadı. Fikret Orman'a bir teveccüh var. Özellikle taraftarlar arasında kendisini isteyen ciddi bir kitle var. Ancak eski başkanın özel hayatı yoğun.






Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ gibi isimlerde kıpırdanma dikkatlerden kaçmıyor...  Ancak en dikkat çekici hareketlenme Erdal Torunoğulları cephesinde. 






Torunoğulları'nın uzun süredir başkan adaylığı için şartların oluşmasını beklediği konuşuluyor. Adalı ile yaşanan süreç, beklediği sürecin başlamasına neden olabilir.

Önümüzdeki haftalarda Beşiktaş'ta sadece teknik direktör değişikliği değil başkanlık koltuğu için de isimlerin havalarda uçuştuğu bir dönem bizi bekliyor olacak.

Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı

Galatasaray tribünleri Icardi'ye veda için Antalyaspor maçında uzun süre konuşulacak bir organizasyon hazırlığında

06.05.2026 17:41:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı
Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı
Galatasaray tribünleri Icardi'ye veda için Antalyaspor maçında uzun süre konuşulacak bir organizasyon hazırlığında.

Amedspor'un da şartları zorladığı Mauro Icardi için Latin Amerika'dan ve Avrupa'dan da bazı takımlar takipte...







Tek gerçek ise Mauro Icardi'nin gelecek sezon Galatasaray forması giymeyecek olması. Ancak bu Süper Lig'de devam etmeyecek anlamına gelmiyor. 






Bu arada Antalyaspor maçı yalnızca bir şampiyonluk maçı değil; aynı zamanda Icardi'ye de bir veda maçı niteliğinde olacak. 






Taraftar grupları daha şimdiden Icardi için unutulmayacak bir veda töreni hazırlıyor. Gelen bilgilere göre soğuk kanlılığı ile tanınan Arjantinli yıldız bile maçtan sonra göz yaşlarını tutamayacak. Öyle dokunaklı bir veda olacak. 






Icardi'nin Galatasaray ile özdeşleşen figürüne yakışır koreografiler ve besteler hazırlandığı konuşuluyor.

Serdal Adalı'nın istifa kararı! Sergen Yalçın ikiletmeyecek

Beşiktaş bir anda karıştı. Sergen Yalçın, 'sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal' diyerek Konyaspor hezimetinde sorumluluk paylaşımı istedi

06.05.2026 17:17:00
Haber Merkezi
Serdal Adalı'nın istifa kararı! Sergen Yalçın ikiletmeyecek
Serdal Adalı'nın istifa kararı! Sergen Yalçın ikiletmeyecek
Beşiktaş bir anda karıştı. Sergen Yalçın, 'sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal' diyerek Konyaspor hezimetinde sorumluluk paylaşımı istedi.

Ancak Serdal Adalı ve yönetimi istifa etmeyecek. Sergen Yalçın bırakırsa da 'dur' demeyecek.







Sergen Yalçın'ın Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklamalar, "dobracı" tavrının devamı oldu. Satır aralarını Beşiktaş ve Türk futbolu dinamikleriyle okuduğumuzda ise durum bambaşka.






Sergen Yalçın, "sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal" ifadesiyle işin bittiğini itiraf etti. Ancak başarısızlığın faturasının sadece kendisine değil, yönetime de kesilmesini istedi. Yönetimle arasındaki "kan uyuşmazlığını" itiraf etti.






Bazılarına göre "başka yönetimle çalışmak istiyor" bazılarına göre de, "mevcut şartlar ve vizyonla sürdürülebilirlik kalmadı" mesajını vermeyi istedi. 






Yalçın'ın bu sözlerinden sonra Serdal Adalı yönetiminin de istifa kararı alabileceği konuşuluyordu. Ancak yönetim şu an için istifa ya da benzeri bir karar almayı düşünmüyor.  Yalçın istifa ederse kabul etmeyi planlıyor.

Sergen Yalçın'ın istifa etmeme nedeni! Tazminat beklentisine girdi

Konyaspor yenilgisinden sonra '2 hafta kala bırakırsak ayıp olur' diyen Sergen Yalçın'ın 'profesyonellik' yapmadığı aslında 'işim artık bitti, sadece etik olarak buradayım' demek istediği iddia edildi 

06.05.2026 16:40:00
Haber Merkezi
Sergen Yalçın'ın istifa etmeme nedeni! Tazminat beklentisine girdi
Sergen Yalçın'ın istifa etmeme nedeni! Tazminat beklentisine girdi
Konyaspor hezimetinden sonra '2 hafta kala bırakırsak ayıp olur' diyen Sergen Yalçın'ın 'profesyonellik' yapmadığı aslında 'işim artık bitti, sadece etik olarak buradayım' demek istediği iddia edildi. Yalçın'ın zihinsel olarak istifa ettiği ancak tazminat beklediği de Beşiktaş camiasında konuşulmaya başlandı.






Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor faciasından sonra yaptığı açıklamalarla "açık kapı" bıraktı. Topu yönetime atmaktan da çekinmedi:






- Taraftar istifa diye bağırabilir. Başarısızlıkta sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal. 2 maçı oynamak zorundayız.

- Ayıp olur 2 hafta kala bırakırsak. Taraftarımız bırakmamı istiyorsa bırakırız. Hiç ondan yana şüpheniz olmasın.






Yalçın bu sözlerle sorumluluğu tek başına üzerine almayıp yanına yönetimi de ekledi. Serdal Adalı ve ekibini de ateşe ateşe attı. "Bu takımı ben kurmadım" demedi. Daha önce defalarca söylemişti. Ortam sıcakken kadro planlamasını şikayet etmedi. Ancak istifa denince "ederim" demeye getirdi.






"2 hafta kala bırakırsak ayıp olur" sözü ise profesyonellik olarak algılanmadı. Pek çoklarına göre "işim atık bitti, sadece etik olarak buradayım" anlamı çıkıyor.






İddialara göre bu söylemiyle Sergen Yalçın, zihinsel olarak takımla bağını kopardığını ancak tazminat veya prestij gibi sebeplerden dolayı sezon sonunu beklediğinin göstergesi anlamına geliyor.

Hakan Safi'ye dev müttefik! Aziz Yıldırım'la savaşta ön safta

Fenerbahçe'de başkanlık yarışı muhtemelen Aziz Yıldırım ile Hakan Safi arasında geçecek. Safi bu süreçte kendisine Metin Sipahioğlu'nu müttefik olarak seçti

06.05.2026 16:30:00
Haber Merkezi
Hakan Safi'ye dev müttefik! Aziz Yıldırım'la savaşta ön safta
Hakan Safi'ye dev müttefik! Aziz Yıldırım'la savaşta ön safta
Fenerbahçe'de başkan adaylarından Hakan Safi'nin muhtemelen Aziz Yıldırım'la gireceği başkanlık yarışında Metin Sipahioğlu'nun iletişim stratejilerinden yararlanma kararı aldığı belirtildi. 






Sipahioğlu, geleneksel spor yöneticiliğinin aksine sosyal medyayı ve dijital platformları bir "koz" olarak kullanma konusunda uzmanlaşmış bir isim.






Seçim sürecinde Hakan Safi'nin adaylığının dijital itibarını güçlendirmeye, taraftar ve kamuoyu algısını anlık verilerle yöneterek kriz anlarında hızlı refleks gösterilmesini sağlamayı amaçlıyor.






Aziz Yıldırım ve ekibinin algı yönetimi çalışmalarına karşı proaktif cevaplar geliştirebilecek bir isim. Safi aleyhine oluşabilecek dezenformasyonun önünü kesecek argüman setleri de hazırlayabilir.






Sipahioğlu özellikle "Hep Destek Tam Destek" felsefesi ile Hakan Safi'nin kurmak istediği sürdürülebilir başarı sisteminde köprü görevi görmeye çalışacak.






Galatasaray'a göz dağı

Galatasaray için bu hafta çok kritik... geçen hafta kaybedilen Samsunspor maçından önce "3 puan" nasıl şampiyon yapacaksa bu hafta sonunda da Rams Park'a gelecek Antalyaspor karşısında alınacak "3 puan" yine şampiyonluk demek

06.05.2026 16:20:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a göz dağı
Galatasaray'a göz dağı
Sami Uğurlu daha önce Sami Yen'de Galatasaray'a hiç yenilmedi. 1 galibiyet 1 beraberlik aldı. Antalyaspor'un hocası hafta sonunda oynanacak; sarı-kırmızılılar için şampiyonluk, kendileri için kümede kalma maçı için tüm tuşlara bastı. Özellikle geçen sezon Kasımpaşa ile aldığı beraberliğin notlarını Antalyasporlu oyuncularla da paylaştı! "Puansız dönmek yok" diye motive etti.






Galatasaray için bu hafta çok kritik... geçen hafta kaybedilen Samsunspor maçından önce "3 puan" nasıl şampiyon yapacaksa bu hafta sonunda da Rams Park'a gelecek Antalyaspor karşısında alınacak "3 puan" yine şampiyonluk demek.

Süper Lig'de kalabilmek için son iki haftada 4 puan çıkarması gereken Antalyaspor'da ise tek hedef Rams Park'tan "en az 1 puanla" dönmek. Yönetim de kolları sıvadı. 1 puana prim yazdı.






RAMS PARK'TA HİÇ KAYBETMEDİ

Antalyaspor'un başındaki Sami Uğurlu ise Galatasaraya ters gelen bir teknik adam...

Galatasaray maçları performansı:

O     G     B     M     A/Y   
4     1     1     2     10:10 






Uğurlu, Kasımpaşa'nın başında 2021-22 sezonunda Torrent'in çalıştırdığı Galatasaray'ı Rams Park'ta 3-1 yendi. Geçen sezonun 7. haftasındaki maç da 3-3 bitti. O maçta Osimhen (2 gol) ve Icardi (1 gol) beraber oynayıp goller atmasına rağmen Uğurlu'nun Kasımpaşa'sı 1 puanı kaptı. Hatta galibiyeti kaçıran taraf da Kasımpaşa'ydı. Uğurlu şimdiye kadar Rams Park'ta Galatasaray'a boyun eğmedi.






KASIMPAŞA BÖYLE GALİBİYETİ KAÇIRDI

Sarı-kırmızılılar geçen sezon 0.93 gol beklentisi üretip 3 gol atarken, Kasımpaşa'nın savunmasından çok destek aldı. Galatasaray %300 verimlilikle oynarken Kasımpaşa ise 2.24 xG ve 3 büyük şans ile aslında maçı kazanacak taraf oldu. Kasımpaşa geçen sezon her istatistikte üstündü.






İkili Mücadele Kazanma: %37 (GS) - %63 (KSP)
Hava Topu Mücadelesi: %38 (GS) - %62 (KSP)
Sahipsiz Top Kazanma: 44 (GS) - 47 (KSP)






UĞURLU OYUN PLANINI BELİRLEDİ

Sami Uğurlu geçen sezon Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldıkları maçın videolarını Antalyaspor'daki oyuncularına izletti. Puan almak için neler yapmaları gerektiğini tek tek gösterdi:

- Galatasaray'ın teknik kapasitesi yüksek oyuncularına "topla dönme" şansı tanımamak.

- Hava topu hakimiyeti sağlamak merkezde fiziksel temasla Galatasaray orta sahasını oyundan soğutmak.

- Galatasaray'ın ön alan baskısını beklerin arkasına atılan direkt toplarla kırmak.

- Galatasaray'ı sürekli kanatlardan orta yapmaya zorlamak.

Gabriel Sara'da 40 milyon euro'luk risk

Brezilya Milli Takımı'na seçilen ve piyasası zirve yapan Gabriel Sara'ya başta Premir Lig olmak üzere pek çok ülkeden teklif var

06.05.2026 15:25:00
Haber Merkezi
Gabriel Sara'da 40 milyon euro'luk risk
Gabriel Sara'da 40 milyon euro'luk risk
Sol ayak bileği iç-ön yan bağlarında hasar ve kemikte ödem tespit edilen Gabriel Sara'nın bıçak altına yatması, cerrahi temizlik (artroskopi) yapılması gündeme geldi. Premier Lig dahil pek çok talibi olan ve Brezilya ile Dünya Kupası'na gitmesi gündemde olan sambacı için Galatasaray yönetimi 40 milyon euro ve üzeri bir satış beklentisi içine girmişti.






Brezilya Milli Takımı'na seçilen ve piyasası zirve yapan Gabriel Sara'ya başta Premir Lig olmak üzere pek çok ülkeden teklif var. Yönetimin hayali satışından en az 40 milyon Euro'yu kasaya koymak. Ancak sambacı, Mart ayındaki milli ara sırasında Brezilya Milli Takımı kampında sol ayak bileğinden bir sakatlık yaşadı. Yapılan kontrollerde sol ayak bileği iç-ön yan bağlarında hasar ve kemikte ödem tespit edildi.






ANTALYASPOR MAÇINDA OYNAYABİLİR Mİ?

Teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesinde Sara'nın hafta boyu takımla çalışamadığını, sadece maçtan bir gün önce çok kısa bir süre denendiğini açıkladı.






Derbiden sonra da Gabriel Sara'nın bilek ağrıları devam etti. Antrenmana başlayınca ağrılar nüks etti. Samsunspor maçında riske edilmedi. Antalyaspor maçında oynama ihtimalindan bahsediliyor. Ancak sakatlığı ile ilgili sürpriz de bir iddia da var.






ATROSKOPİ YAPILMASI GÜNDEME GELDİ

Sara hali hazırda ani yön değiştirmelerde, sıçrama sonrası yere inişlerde ve ayak bileğinin dışa veya içe doğru kontrolsüzce "kaçtığını" hissettiğini teknik ekiple paylaştı. Bu durum sağlık ekibi tarafından bağın eklemi tutamadığı şeklinde yorumlandı.

Sara her sahaya çıktığında, antrenman sonrası ayak bileği portakal gibi şişiyor... bu da eklem içinde bir kronik inflamasyon olduğuna işaret olarak kabul edildi. Ağrı kesicilerle baskılanamadığı için cerrahi temizlik (artroskopi) yapılması gündeme geldi.






2.5 AY SAHALARDAN UZAK KALABİLİR

Sambacının Brezilya Milli Takımıyla Dünya Kupası'nı kaçırmasına bile neden olabilecek atroskopi ise en az 2.5 aylık bir sahalardan uzak kalma anlamına gelir. Sara daha büyük bir sakatlık pahasına bile olsa seçilme şansı varsa Brezilya Milli Takımı'nın nihai kadrosunun açıklanmasını ve Dünya Kupasına gitmeyi hayal ediyor. Eğer Dünya Kupasına gidemezse o zaman bıçak altına yatması gündeme gelecek.

Okan Buruk'un yeni 10 numarası

Galatasaray yönetimi Mainz 05 forması giyen 29 yaşındaki Alman 10 numara Nadiem Amiri'yi istiyor. Okan Buruk ise farklı alternatifleri değerlendiriyor

06.05.2026 15:13:00
Haber Merkezi
Okan Buruk'un yeni 10 numarası
Okan Buruk'un yeni 10 numarası
Alman Sky, Galatasaray'ın sosyal medya gücünü ve etkileşim çılgınlığını gördüğü için "her gün bir transfer" mottosuyla gaz vermeye devam ediyor.






Bugün de Mainz 05 forması giyen 29 yaşındaki Alman yıldız Nadiem Amiri'nin transfer listesine eklendiği dedikodusunu dolaşıma soktu.






Mainz ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen Amiri'nin kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği belirtiliyor. Ünlü menajer Pini Zahavi tarafından temsil edilen oyuncu, kariyerinin "son büyük imzasını" atmaya hazırlanıyor.






Haberde Galatasaray yönetimi bu transfer için oldukça istekli olsa da, Okan Buruk'un ikna olmadığı ve 10 numara bölgesi için farklı alternatifleri değerlendirdiği ifadesi dikkat çekici.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte 6-7 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda aday olduğunu açıklarken, diğer adaylara da birleşme çağrısı yaptı

06.05.2026 12:01:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı
Hem adaylık hem de birleşme çağrısı yapan Aziz Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, "Benim her zaman olduğu gibi zor zamanlarda yoldaşım olan Fenerbahçelilere karşı vicdani bir sorumluluğum var. Çok sevdiğim Fenerbahçe'min geleceğinden endişe etmem nedeniyle, sizlerden gelen çağrıya kulak vererek, şu ana kadar ortaya çıkan başkan adaylarına ve bundan sonra ortaya çıkması muhtemel adaylara bir çağrı yaparak şunları söylemek isterim, Fenerbahçe camiasının bir ve beraber olduğunu göstereceğimiz destansı 120. yıl için Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı'na adayım.

Sayın Barış Göktürk ve Sayın Hakan Safi başta olmak üzere, adaylığı söz konusu olan tüm adaylara, benimle beraber olmayı teklif ediyorum. Fenerbahçe camiası bu kaos ortamından ancak birlik ve beraberliği güçlendirerek çıkabilir. Fenerbahçe'de tecrübe ve gençlik birlikte hareket ederse, kimse Fenerbahçe'nin önünde duramaz. Gelin bir olalım, beraber olalım ve Fenerbahçemizi hep birlikte güzel yarınlara taşıyalım" ifadelerini kullandı.

Yaşantısının önemli bir kısmını Fenerbahçe'ye adadığını belirten Yıldırım, "Arkadaşlarımla birlikte görev aldığımız dönemde, Fenerbahçe Spor Kulübünde önemli reformları hayata geçirdik. Yaptığımız tesisler ve kurduğumuz şirketlerle, 3 Temmuz öncesi dönemde sürdürülebilir sportif başarıyı güçlü bir mali yapıyla desteklemeyi başardık. 2024 yılında, sizlerden gelen çağrıya kulak vererek, o dönem Fenerbahçe'yi daha iyi yönetebilmek adına Fenerbahçe başkanlığına aday oldum. 2025 yılında ise 'Gençler görevi devir almalı' söylemiyle, yeni isimlerin önünü açmaya çalıştım. Fenerbahçe'nin gündeminde seçim ve Fenerbahçelilerin gönlünde şampiyonluk özlemi olan bugünlerde; ekonomik ve sportif anlamda kritik bir eşikten geçmekteyiz" görüşlerine yer verdi.

Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Eski Fenerbahçeli yönetici Hakan Safi, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu

06.05.2026 00:18:00
AA
Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Eski Fenerbahçeli yönetici Hakan Safi, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Safi, yaptığı yazılı açıklamada, "Çocukluğumdan beri sevdalısı, 1999 yılından bu yana ise kongre üyesi olarak büyük bir gururla parçası olduğum bu kıymetli camianın hep beraber daha güçlü yarınlara ulaşması adına önemli bir sorumluluk üstlenme kararı almış bulunuyorum.



Bu vesileyle seçimli olağanüstü kongremizde Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na şartsız ve koşulsuz adaylığımı resmi olarak sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ailesinin her bir ferdini kapsayan ve herkesi kucaklayan bir anlayışla yola çıkacağını aktaran Safi, şunları kaydetti:



"Fenerbahçe, yalnızca bir spor kulübü değil; milyonların kalbinde yaşayan büyük bir değer, bir aidiyet ve bir tutkudur. Amacım ve ilk hedefim, göreve geldiğimiz ilk sezonda her zaman en iyisini hak eden camiamızı şampiyonluklarla buluşturmak olacaktır.

Tüm camiamızın desteği ve inancıyla, Fenerbahçe'mizi daha güçlü, daha başarılı ve daha mutlu yarınlara hep birlikte taşıyacağımıza yürekten inanıyorum."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.