logo
21 ŞUBAT 2026


Zeyyat Kafkas'tan hata itirafı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, spor panelinde konuştu

09.11.2023 15:20:00
Anadolu Ajansı
Zeyyat Kafkas'tan hata itirafı
Zeyyat Kafkas'tan hata itirafı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, 2021-2022 sezonunda çok iyi, Trabzonspor ruhunu yakalayan bir takımla Abdullah Avcı'nın önderliğinde şampiyonluğu yakaladıklarını belirterek, "Ondan sonraki planlamamızda ciddi hatalar yaptık hepimiz." dedi.

Kafkas, Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki "2. Trabzon Kent Sempozyumu" kapsamında düzenlenen spor konulu panelde yaptığı konuşmada, Trabzon'un futbolda öne çıkan bir spor şehri olduğunu söyledi. Kafkas, şampiyon olan ya da başarı yakalamış kadroların ertesi yıl dağılmasına ilişkin soru üzerine, "Her başarıyı yakaladıktan sonra, üst düzey oynayan bir takımın oyuncu değiştirmesi doğru olur diye düşünüyorum. Önemli olan takım olabilmek ve hedefe yürümek. 2021-2022 sezonunda çok iyi, Trabzonspor ruhunu yakalayan bir takımla Abdullah hocanın önderliğinde şampiyonluğu yakaladık. Ondan sonraki planlamamızda ciddi hatalar yaptık hepimiz." diye konuştu.

"Ortaya Trabzonspor ruhunu yansıtacak bir ekip getiremedik"

Transfer politikalarında da hata yaptıklarını dile getiren Kafkas, şu değerlendirmede bulundu: "Sayın Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın da çok zor bir ekonomik tablo olmasına rağmen, talip olmasının altında yatan gerçekte bu. Hepimiz sorumluyduk o dönemde. Doğru bir politika uygulanmadı. O dönemde, 'bu yanlış' dediğimiz planlamaya baktığımız zaman çok yetenekli oyuncular aldık. 12'si ülkelerinde milli takım seviyesinde olan oyunculardı ama bir takım olamadık. Ortaya Trabzonspor ruhunu yansıtacak bir ekip getiremedik."

"Yabancı futbolcular 2 yıldan fazla kalmak istemiyor"

Kafkas, Trabzon'da yabancı oyuncuların 2 yıldan fazla kalmak istemediğine işaret ederek, "Sezon başında bir karar aldık, yabancı oyuncular gelir getirici yaşlardaysa uzun sözleşme yapabiliriz. Belli bir yaşa gelmiş oyuncularda 2+1'in dışına çıkmıyoruz. Çünkü iki yıldan sonra hiçbir yabancı oyuncu kalmak istemiyor." ifadelerini kullandı. Dünyadaki futbol gelişimine ayak uydurmak adına altyapıda Trabzonspor Akademisi vizyonu çerçevesinde çalışmalara devam ettiklerini anlatan Kafkas, "Her sene altyapıdan 1 oyuncu çıkması inanılmaz bir başarıdır Trabzonspor adına." dedi.

Kafkas, Ertuğrul Doğan başkanlığında 3-4 ciddi proje üzerinde çalıştıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Bunların bir kısmında taahhüt veriyoruz. 1,3 milyar lira gelirin tamamının Trabzonspor'un borçlarına gitmesi yönünde taahhütte bulunuyoruz. Bir ay önce Trabzon Limanı'na talip olduk. Yaptığımız planlamada yıllık 4-5 milyon avro arası Trabzonspor'a gelir getirecek proje ortaya koyacağız. Orası başka bir devlet kurumuna verilirken başvuruyu yaptık. Cevap geldi, 'Bir proje yapın ve 10 gün içinde teslim edin' diye. Biz de 6 gün içinde proje yaptık ve verdik. Tekrar yazı geldi, '5 gün içinde mevcut Yat Limanı için ne düşündüğünüzü iletin.' Biz de 'Kalacaklar' şeklinde cevap verdik. Dün tekrar yazı geldi, 'Trabzon Havalimanı projesinden dolayı burayı size veremeyiz' şeklinde. Niye bir ay önce bu yazılar yazıldı' Kararlılığımızı görünce bu yola girdiler. Buna herkes destek olmalı. Burada topyekun birlikte olmamız lazım. Herkesin bu konuda sahip çıkması lazım. Trabzonspor'a gelir getirici bu tür projelerde çok büyük destek olunmalı."

Zeyyat Kafkas, Trabzonspor kadın futbol takımıyla ilgili olarak da şu görüşlerini paylaştı: "Kadın futbol takımımızı UEFA'nın ve devamında TFF'nin talimatı doğrultusunda küçük bir organizasyon şeklinde oluşturduk. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki Sayın Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın ifadesidir, 'Önümüzdeki yıl kadın futbol takımımız şampiyonluk mücadelesi verecek.' Hatta bugünlerde yapılacak transferlerin yüzde 40-45'i belirlenmiş durumdadır. Şampiyon olabilecek bir takımı seneye izleyeceksiniz." AA

Sakaryaspor'da Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı

Sakaryaspor, Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı

21.02.2026 00:30:00
İhlas Haber Ajansı
Sakaryaspor'da Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı
Sakaryaspor'da Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı
Sakaryaspor, Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Sakaryaspor'un Pendikspor'a 2-0 yenilmesinin ardından, yönetim kurulu ile bir araya gelen Hakan Kutlu, yeşil-siyahlı ekiple yollarını ayırdı.



Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Hakan Kutlu ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Bugüne kadar verdiği emekler için kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kutlu, 29 Aralık 2026 tarihinde başladığı görevini 52 gün sürdürdü. Bu süreçte Sakaryaspor, çıktığı 7 maçtan 2 beraberlik, 5 mağlubiyet ile ayrıldı. Kutlu'nun döneminde rakip ağlar 2 kere havalandırıldı.

Rizespor, Kocaelispor'u 2-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor, Kocaelispor'u sahasında 2-0 mağlup etti.

21.02.2026 00:00:00
AA
Rizespor, Kocaelispor'u 2-0 mağlup etti
Rizespor, Kocaelispor'u 2-0 mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor, Kocaelispor'u sahasında 2-0 mağlup etti.

8. dakikada ev sahibi takımın atağında, ceza sahasının sağ çaprazından Olawoyin'in gönderdiği pasla topla buluşan Mihaila'nın şutunda, kaleci Gökhan Değirmenci meşin yuvarlağı önledi.

13. dakikada Çaykur Rizespor öne geçti. Ceza sahasının sağ çaprazında Mebude'nin pasıyla topla buluşan Mihaila, penaltı noktasında gelişine bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

36. dakikada Kocaelispor atağında Churlinov, Petkovic'in pasında ceza sahası sol çaprazından meşin yuvarlağı kaleye gönderdi, savunmadan seken top kornere çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı yeşil-mavili takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı



50. dakikada ceza sahasının sağ çaprazından Mithat Pala'nın içeriye gönderdiği pasta topla buluşan Halil Dervişoğlu'nun kafa vuruşunda, savunmaya çarpan meşin yuvarlak az farkla kornere çıktı.

57. dakikada ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahasının sağ çaprazından Laçi'nin gönderdiği topla buluşan Samet Akaydin'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Gökhan Değirmenci'nin solundan filelerle buluştu: 2-0

70. dakikada Kocaelispor atağında ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Rivas'ın gönderdiği şutta, meşin yuvarlak kalenin üstünden az farkla auta çıktı.

Çaykur Rizespor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Milan Skriniar iki ay yok

Fenerbahçe'nin Slovakyalı savunma oyuncusu Milan Skriniar'ın sağ kasığında kısmi yırtık tespit edildiği açıklandı

20.02.2026 14:09:00
İhlas Haber Ajansı
Milan Skriniar iki ay yok
Milan Skriniar iki ay yok
Fenerbahçe'nin Slovakyalı savunma oyuncusu Milan Skriniar'ın sağ kasığında kısmi yırtık tespit edildiği açıklandı.

İngiliz ekibi Nottingham Forest ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında sakatlanarak oyundan çıkan Milan Skriniar'ın sağlık durumuyla ilgili Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın kaptanı Milan Skriniar'ın dün akşam oynanan Nottingham Forest maçında yaşadığı sakatlık sonrası MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde sağ kasığında kısmi yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi.

Fenerbahçe'nin resmi açıklamasına göre Slovak stoperin tedavisine başlanmış durumda ve 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor .

Bu süre zarfında hem Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de kritik maçları kaçırması muhtemel görünüyor. Özellikle Beşiktaş derbisi ve Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında forma giymesi zor görünüyor 

Samsunspor, deplasmanda tur avantajını kaptı

Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Kuzey Makedonya'nın Shkendija takımını 1-0 yendi

20.02.2026 10:56:00
AA
Samsunspor, deplasmanda tur avantajını kaptı
Samsunspor, deplasmanda tur avantajını kaptı
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Kuzey Makedonya'nın Shkendija takımını 1-0 yendi.

UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Shkendija ile Samsunspor karşı karşıya geldi.

İlk yarı

5. dakikada Assoumou, çalımlarla ceza sahasına girer girmez Fetai'nin müdahalesi ile yerde kaldığı pozisyonda hakem Rohit Saggi penaltı noktasını gösterdi.

7. dakikada penaltıyı kullanan Ndiaye, kötü bir vuruşla topu üstten auta gönderdi.

17. dakikada Zejnullai'nin pasına hareketlenen Tamba, ceza sahasının içine girer girmez sert vurdu, kaleci Okan Kocuk topu iki hamlede bloke etti.

19. dakikada ceza sahasının içinde topla buluşan Assoumou'nun yerden şutunda, kaleye yönelen meşin yuvarlağı son anda kaleci Gaye uzaklaştırdı.

39. dakikada Makoumbou'nun pasında ceza sahası penaltı noktası üzerinde topla buluşan Holse, müsait pozisyonda meşin yuvarlağı üstten auta yolladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı

51. dakikada Ibraimi, 3 kişiyi geçerek ceza sahasına girer girmez yerden vurdu, top az farkla yandan auta çıktı.

54. dakikada Ntcham'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Assoumou'nun sert şutunda, meşin yuvarlak kaleci Gaye'nin ayaklarına çarparak oyun alanına geri döndü.

77. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Sağ çaprazdan Holse'nin ön direğe ortasında Mouandilmadji'nin ayak içi vuruşunda top, kaleci Gaye'nin yanından ağlara gitti: 1-0

88. dakikada Ntcham'ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Mouandilmadji, penaltı noktasından meşin yuvarlağı yandan auta gönderdi.

Karşılaşmayı Samsunspor 1-0 kazandı.

Thorsten Fink: 'Tarih yazmaya devam etmek istiyoruz'

Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, KF Shkendija galibiyetinin ardından tarih yazmaya devam etmek istediklerini söyledi

20.02.2026 10:54:00
İhlas Haber Ajansı
Thorsten Fink: 'Tarih yazmaya devam etmek istiyoruz'
Thorsten Fink: 'Tarih yazmaya devam etmek istiyoruz'
Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, KF Shkendija galibiyetinin ardından tarih yazmaya devam etmek istediklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında deplasmanda Kuzey Makedonya ekibi KF Shkendija'yı 1-0 yenen Samsunspor'da Teknik Direktör Fink maç sonunda açıklamalarda bulundu. Galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren Thorsten Fink, "Hoca olarak Samsunspor'un başında ilk maçıma çıktım.

Bugünkü galibiyet bu anlamda çok önemliydi. Hem takım hem şehir hem de taraftarımız için bu galibiyetten ötürü çok mutluyum. Bize destek olmak için buraya gelen taraftarlara galibiyet armağan etmek de çok önemliydi. Henüz her şey bitmiş değil. Şu anda hiçbir şey elde etmedik. Bu yüzden oyun tarzımızı kendi evimizde de göstermek zorundayız.



Taraftarımız önünde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Şimdiye kadar tarih yazmıştık, tarih yazmaya da devam etmek istiyoruz. Oyunun genelinde kontrol bizdeydi. Tehlikeli ataklar yakaladık, topa sahip olan da bizdik. Üçüncü bölgede çok etkiliydik. Takımım, verdiğim direktifleri gerçekleştirdi" dedi.

Oyuncu değişikliklerinin geç yapıldığına dair gelen soruyu da cevaplayan Fink, "Oyuncu değişiklikleri maça bağlı gelişen bir olay. Oynanan maçta nasıl hissediyorum, oyuncularım nasıl hissediyor bu önemli. Elbette değişiklikler olacak. Forvette değişiklik gerekiyorsa bugün olduğu gibi olacak. Ndiaye penaltıyı kaçırdı. Belki özgüven ile alakalıydı.

Zaten Mouandilmadji de antrenmanlarda iyi bir performans gösteriyor. Ndiaye'nin yerine geçebileceğini hissettiğim için öyle bir değişiklik yaptım. Son dakikalara kadar orta sahada bir değişiklik gerçekleştirmedim çünkü hem defans hem de orta sahada iyi bir performans sergiledik. Zeki Yavru ve Joe Mendes de iyi performans gösterdi. Takımın geri kalanında iyi oyuncular olduğundan değişlik yapmadım. Bu oyundan oyuna farklılık gösterebilir" diye konuştu.

Zeki Yavru: 'Turu geçmek istiyoruz'

Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, KF Shkendija galibiyetinin ardından turu geçen tarafın kendilerinin olmak istediğini söyledi

20.02.2026 10:54:00
İhlas Haber Ajansı
Zeki Yavru: 'Turu geçmek istiyoruz'
Zeki Yavru: 'Turu geçmek istiyoruz'
Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, KF Shkendija galibiyetinin ardından turu geçen tarafın kendilerinin olmak istediğini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında deplasmanda Kuzey Makedonya ekibi KF Shkendija'yı 1-0 yenen Samsunspor'da takım kaptanı Zeki Yavru maç sonunda açıklamalarda bulundu. Galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren Zeki Yavru, "Biraz daha zayıf görünen rakiplerle oynamak zordur.

Bugün de golü erkenden bulsak belki daha farklı bir galibiyet alabilirdik. Önemli olan evimize avantajlı skorla dönebilmekti. İnşallah bu avantajlı skoru değerlendirip, ikinci karşılaşmada da turu atlayan taraf olmak istiyoruz. Hiçbir zaman futbolun şakası yok. Her zaman konsantrede kalıp, turu geçmek istiyoruz" dedi.



Kötü günleri alınan galibiyetle geride bırakmak istediklerini dile getiren Yavru, "1,5 yılı Thomas Reis hoca ile geçirdik. Çok başarılı zamanlarımız oldu. Ona da teşekkür edip, başarılar diliyoruz. Yeni hocamızla kısa bir çalışma sürecimiz oldu. Kısa sürede istediklerini sahada uygulamaya çalıştık. Önemli olan avantajı yakalamaktı. Son dönemdeki durumumuzu defalarca deklare ettik. Avrupa kupalarında oynayan Anadolu kulüpleri ligde her zaman zorluklar yaşamıştır.

Biz de zor günler geçirdik. 4 sezondur Samsunspor'dayım. İyi günde de kötü günde de her zaman taşın altına elimizi değil vücudumuzu koyduk. Asla mücadeleden kaçmayıp, sorumluluğu aldık. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Yeri geliyor eleştiriliyor, yeri geliyor göklere çıkartılıyorsunuz. Futbolda bunlar var. İnşallah bundan sonra kötü gidişatı bu galibiyetle sonlandırmış oluruz ve ileriyi ümitle bakarız" diye konuştu.

Sepp Piontek vefat etti

A Milli Futbol Takımı'nın ve Bursaspor'un eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek, 85 yaşında hayatını kaybetti

20.02.2026 00:33:00
İhlas Haber Ajansı
Sepp Piontek vefat etti
Sepp Piontek vefat etti
A Milli Futbol Takımı'nın ve Bursaspor'un eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek, 85 yaşında hayatını kaybetti.

1990-1993 yılları arasında Türkiye'nin başında üç sene görev yapan Alman teknik adamın, ay-yıldızlıların uluslararası futbol sahnesindeki yükselişine giden yolda ilk adımların atılmasında büyük emekleri olmuştu.



1958-1972 yılları arasındaki profesyonel futbolculuğu döneminde ülkesinin Germania Leer ve Werder Bremen takımlarında forma giyen Piontek, Bremen ekibiyle 1961'de Federasyon Kupası, 1965 senesinde ise Bundesliga şampiyonluğu yaşadı. Piontek, 6 maçta da Batı Almanya A Millî Takımı'nı temsil etti.

Teknik direktörlük kariyerine uzun yıllar forma giydiği Werder Bremen'de başlayan Piontek, daha sonra Fortuna Düsseldorf, Haiti ve St. Pauli'yi çalıştırdı; 1979 senesinde de Danimarka'nın başına geçti.

11 yıllık görev süresi içerisinde Danimarka'yı tarihinde ilk kez 1986 senesinde Dünya Kupası'na götürdü. Danimarka, Piontek yönetiminde katıldığı 1984 Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi, 1988 Avrupa Şampiyonası'na ise grup aşamasında veda etti. Sepp Piontek ise Danimarka'daki görev süresinde Avrupa'da 3-5-2 taktiğinin ilk uygulayıcısı olarak hafızalarda kaldı.

1990 yılında Danimarka'dan ayrılarak Türkiye A Milli Takımı'nın başına geçen Piontek, 27 karşılaşmada ay-yıldızlı ekibi yönetti. Bu karşılaşmalarda milliler 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 yenilgi aldı. Piontek, 1993-95 yılları arasında da Bursaspor'da görev yaptıktan sonra Danimarka takımlarından Aalborg ve Silkeborg'da görev aldı; kariyerinin sonunda ise Grönland Millî Takımı'nı yönetti.

Sepp Piontek'in vefatı nedeniyle 20-23 Şubat tarihleri arasında oynanacak tüm profesyonel lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Ayrıca dileyen kulüpler siyah kol bandı takabilecek.

Süper Lig'de 23. hafta heyecanı başlıyor

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta yarın oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak

19.02.2026 11:23:00 / Güncelleme: 19.02.2026 11:27:48
İhlas Haber Ajansı
Süper Lig'de 23. hafta heyecanı başlıyor
Süper Lig'de 23. hafta heyecanı başlıyor
Trendyol Süper Lig'de 23. hafta yarın oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak.

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta heyecanı yarın, 21 Şubat Cumartesi, 22 Şubat Pazar ve 23 Şubat Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak.

Hafta Çaykur Rizespor - Kocaelispor müsabakasıyla başlayacak. Bu hafta Lider Galatasaray, Konyaspor'a konuk olacak.

Beşiktaş da Göztepe'yi ağırlayacak. Haftanın kapanış mücadelesinde ise Fenerbahçe evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta programı şöyle:

Yarın

20.00 Çaykur Rizespor - Kocaelispor

21 Şubat Cumartesi

13.30 Eyüpspor - Gençlerbirliği
16.00 Corendon Alanyaspor - RAMS Başakşehir
20.00 Konyaspor - Galatasaray

22 Şubat Pazar

13.30 Kayserispor - Antalyaspor
16.00 Gaziantep FK - Trabzonspor
20.00 Fatih Karagümrük - Samsunspor
20.00 Beşiktaş - Göztepe

23 Şubat Pazartesi

20.00 Fenerbahçe - Kasımpaşa

Juventuslu Kelly de ırkçılığa maruz kaldı

İtalyan ekibi Juventus'ta forma giyen 27 yaşındaki Lloyd Kelly, sosyal medyada ırkçılığa maruz kaldı

19.02.2026 11:00:00
AA
Juventuslu Kelly de ırkçılığa maruz kaldı
Juventuslu Kelly de ırkçılığa maruz kaldı
İtalyan ekibi Juventus'ta forma giyen 27 yaşındaki Lloyd Kelly, sosyal medyada ırkçılığa maruz kaldı.

İngiliz savunma oyuncusu, ABD merkezli sosyal medya platformu Instagram'daki hesabında bulunan bir fotoğrafının altına, kullanıcılardan birinin "Hayvanat bahçesine geri dön" yönündeki ifadenin ekran görüntüsünü paylaştı.

Kelly, "Hayatta ve sporda eleştiriler olur ve ben bunu her zaman kabul ettim. Herkes bir fikre sahip olma hakkına sahiptir ancak ırkçılığı asla kabul etmeyeceğim. Kelimelerin ve eylemlerin bir anlamı, aynı zamanda da sonuçları vardır." yorumuyla bu ifadelere tepki gösterdi.

Irkçılık, Şampiyonlar Ligi maçına damga vurdu

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda dün oynanan Benfica-Real Madrid maçı, Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior'ın kendisine ırkçılık yapıldığı iddiası nedeniyle 10 dakika durmuştu.

Luz Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 50. dakikasında Vinicius Junior, Real Madrid'i 1-0 öne geçiren golü kaydederken, Brezilyalı yıldız kendisine ırkçılık yapıldığı iddiasıyla saha kenarına gelmiş, maçın Fransız hakemi François Letexier'e Benfica forması giyen Gianluca Prestianni'nin ırkçı hareketlerde bulunduğunu iddia etmişti.

İşte Avrupa Ligi ve Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçları

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi son 16 play-off turu yarın oynanacak maçlarla başlayacak.

18.02.2026 11:52:00
AA
İşte Avrupa Ligi ve Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçları
İşte Avrupa Ligi ve Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçları
UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi son 16 play-off turu yarın oynanacak maçlarla başlayacak.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı turnuvasının son 16 play-off turunda mücadele eden tek Türk temsilcisi Fenerbahçe, İngiltere temsilcisi Nottingham Forest ile ilk maçı Chobani Stadı'nda yarın saat 20.45'te oynayacak. Deplasmandaki rövanş maçı ise 26 Şubat Perşembe günü TSİ 23.00'te yapılacak.

Bu turu geçen takım, bir sonraki ayakta Danimarka'nın Midtjylland ya da İspanya'nın Real Betis ekibiyle eşleşecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarınki son 16 play-off turu ilk maçlarının programı (TSİ) şu şekilde:



20.45 Fenerbahçe-Nottingham Forest (İngiltere)

20.45 Dinamo Zagreb (Hırvatistan)-Genk (Belçika)

20.45 PAOK (Yunanistan)- Celta Vigo (İspanya)

20.45 Brann (Norveç)-Bologna (İtalya)

23.00 Celtic (İskoçya)-Stuttgart (Almanya)

23.00 Lille (Fransa)- Kızılyıldız (Sırbistan)

23.00 Panathinaikos (Yunanistan)-Viktoria Plzen (Çekya)

23.00 Ludogorets (Bulgaristan)-Ferencvaros (Macaristan)

Konferans Ligi

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvası olan mücadele eden tek Türk temsilcisi Samsunspor, son 16 play-off turu ilk maçında Kuzey Makedonya'nın Shkendija takımıyla deplasmanda TSİ 23.00'te karşılaşacak.

Samsunspor, rövanş karşılaşmasını ise 26 Şubat Perşembe günü sahasında oynayacak.

Ligde son 16 play-off turu ilk maçlarının programı şöyle:

20.45 KuPS Kuopio (Finlandiya)-Lech Poznan (Polonya)

20.45 Zrinjski (Bosna Hersek)-Crystal Palace (İngiltere)

20.45 Sigma Olomouc (Çekya)-Lausanne (İsviçre)

20.45 Noah (Ermenistan)-AZ Alkmaar (Hollanda)

23.00 Shkendija (Kuzey Makedonya)-Samsunspor

23.00 Jagiellonia (Polonya)-Fiorentina (İtalya)

23.00 Drita (Kosova)-Celje (Slovenya)

23.00 Omonoia (Kıbrıs Rum Kesimi)-Rijeka (Hırvatistan)
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.