logo
10 HAZİRAN 2026

3. ayak Kolombiya'da sürüyor

Okçuluk Dünya Kupası'nın Kolombiya ayağı sürüyor

15.06.2023 09:10:00
Anadolu Ajansı
3. ayak Kolombiya'da sürüyor
3. ayak Kolombiya'da sürüyor

Okçuluk Dünya Kupası'nın 3. ayağı Kolombiya'da devam ediyor.

Medellin kentinde düzenlenen organizasyonda klasik yay kategorisinde sıralama atışları gerçekleştirildi. Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, erkeklerde sıralama atışlarını 685 puanla 4. sırada tamamladı. Aynı kategoride mücadele eden Muhammed Abdullah Yıldırmış 22'nci, Ulaş Berkim Tümer 59. olurken, Samet Ak ilk 64'e giremedi.

Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış'tan oluşan Klasik Yay Erkek Milli Takımı toplam 2008 puanla 6. sırayı aldı. Klasik yay kadınlar sıralama atışlarında ise Zeynep Köse 35'inci, Fatma Maraşlı 37'nci, Ezgi Başaran 51. olurken, Gülnaz Büşranur Coşkun 64 sporcu arasına kalamadı.

Ezgi Başaran, Zeynep Köse ve Fatma Maraşlı'dan oluşan Klasik Yay Kadın Milli Takımı toplam 1928 puanla 11. sırada yer aldı. Okçuluk Dünya Kupası'nın 3. ayağı, 18 Haziran Pazar günü sona erecek. AA

Amedspor'a Şampiyonlar Ligi kalecisi!

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kollarını sıvayan Amedspor'un, Bolivya Milli Takımı'nın vazgeçilmez 1 numarası ve Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi olan Libertadores’in tecrübeli eldiveni Guillermo Viscarra ile ilgilendiği öne sürüldü

10.06.2026 16:36:00
Haber Merkezi
Amedspor'a Şampiyonlar Ligi kalecisi!
Amedspor'a Şampiyonlar Ligi kalecisi!
Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kollarını sıvayan Amedspor'un, Bolivya Milli Takımı'nın vazgeçilmez 1 numarası ve Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olan Libertadores'in tecrübeli eldiveni Guillermo Viscarra ile ilgilendiği öne sürüldü.

1.91'lik dev kalecinin Türkiye'ye olası transferi Alianza Lima taraftarlarında şok etkisi yaratırken, artan spekülasyonların ardından oyuncunun menajeri Daniel González'den resmi açıklama geldi.







Serkan Reçber'i sportif direktör olarak takımın başına getiren Amedspor için Güney Amerika'dan bomba bir iddia geldi.

Yeşil-kırmızılıların, Bolivya Milli Takımı'nın as kalecisi ve Libertadores Kupası'nın tecrübeli eldiveni Guillermo Viscarra'yı kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. Transfer spekülasyonları oyuncunun kulübü Alianza Lima'da deprem etkisi yaratırken, menajerinden ilk resmi açıklama geldi.







TARAFTARLAR PANİĞE KAPILDI

Yeni sezon yapılanması doğrultusunda iddialı bir kadro kurmak isteyen Amedspor'un transfer radarına, Güney Amerika futbolunun en istikrarlı file bekçilerinden biri girdi.

Gelen haberlere göre Amedspor, Peru Ligi takımlarından Alianza Lima forması giyen Guillermo Viscarra ile ciddi şekilde ilgileniyor. Bu gelişme, Peru temsilcisinin taraftarları arasında büyük bir endişe ve panik dalgasına yol açtı.







38 KEZ MİLLİ TAKIMDA OYNADI

33 yaşında ve 1.91 boyundaki dev eldiven, kaledeki istikrarlı performansı ve sezon boyunca sergilediği olağanüstü kurtarışlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen Conmebol Libertadores Kupası'nda birçok kritik maça çıkan deneyimli kaleci, aynı zamanda Bolivya Milli Takımı'nın da vazgeçilmez 1 numarası konumunda. Milli formayı tam 38 kez terleten Viscarra'nın bu üst düzey kariyeri, transfer piyasasında adının uluslararası alanda sıkça anılmasını sağlıyor.







MENAJERİ AÇIK KAPI BIRAKTI

Artan transfer spekülasyonları ve taraftarların endişesi üzerine, oyuncunun cephesinden durumu netleştiren ilk resmi hamle geldi. Guillermo "Billy" Viscarra'nın menajeri Daniel González, Peru basınına (Depor gazetesine) yaptığı açıklamada iddialara temkinli yaklaştı ancak kapıyı tamamen kapatmadı.







- Billy'nin kulübüyle Aralık ayına kadar devam eden net bir sözleşmesi var. Şu an için Alianza Lima'nın sportif projesine olan bağlılığı sürüyor ve an itibarıyla yurt dışına transferini kesinleştiren, tamamlanmış bir anlaşma söz konusu değil.

Trabzonspor ezdi geçti! Ne Monchi ne Ajax durduramadı

Trabzonspor transfer piyasasında gövde gösterisi yaparak Avrupa'da yılın çalımına imza attı!

10.06.2026 16:26:00
Haber Merkezi
Trabzonspor ezdi geçti! Ne Monchi ne Ajax durduramadı
Trabzonspor ezdi geçti! Ne Monchi ne Ajax durduramadı
Trabzonspor transfer piyasasında gövde gösterisi yaparak Avrupa'da yılın çalımına imza attı!

İspanyol basınının manşetlerine taşınan operasyonda bordo-mavililer; dünyaca ünlü transfer sihirbazı Monchi'nin yönetimindeki Espanyol'u ve Hollanda devi Ajax'ı dev bütçesine rağmen saf dışı bırakarak Ukraynalı süper solak Viktor Tsygankov'un transferini bitirdi.







Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk kadrosu kurmak için kollarını sıvayan Trabzonspor, transfer piyasasında adından söz ettirecek dev bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavililer, İspanya ve Hollanda devlerinin peşinde koştuğu Ukraynalı yıldız Viktor Tsygankov transferinde mutlu sona çok yakın.

İspanyol ve Ukrayna basınından sızan bilgilere göre Karadeniz Fırtınası, transfer dünyasının kurdu olarak bilinen Monchi'yi ve Hollanda devi Ajax'ı saf dışı bıraktı.







İKİ DEV RAKİP SAF DIŞI KALDI

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen RCD Espanyol'un ünlü sportif direktörü Monchi, Girona FC'nin küme düşmesinin ardından gözünü 28 yaşındaki kanat oyuncusu Viktor Tsygankov'a dikmişti.







Ancak Tsygankov'a talip olan tek kulüp Espanyol değildi. Girona'dan ayrılıp Hollanda devi Ajax'ın başına geçen teknik direktör Míchel Sánchez de eski öğrencisini Amsterdam'a götürmek için yoğun çaba harcadı.






UKRAYNA'DAN SPORT.UA YAZDI

Ukrayna'dan Sport.ua'nın özel haberine göre; Viktor Tsygankov geleceğine dair kesin kararını verdi. Yıldız oyuncu, Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Bordo-mavili kulübün sunduğu mali şartların, Ajax ve Espanyol'un tekliflerinden çok daha üstün olduğu ve bu durumun transferde belirleyici rol oynadığı aktarıldı.







30 MİLYON EURO'LUK SERBEST KALMA BEDELİ

AS gazetesinin derlediği bilgilere göre, Tsygankov'un sözleşmesinde normal şartlarda 30 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Ancak Girona'nın küme düşmesi ve oyuncunun sözleşmesinin son yılına giriyor olması İspanyol kulübünün elini zayıflattı.

Girona'nın alt lige düşmesiyle birlikte Ukraynalı yıldızın piyasa değeri 15 milyon Euro seviyelerine kadar geriledi. Girona, oyuncuyu bedelsiz kaybetmemek adına Trabzonspor'un yapacağı cazip bir bonservis teklifine "evet" demek zorunda kaldı.

Vincenzo Italiano'nun Beşiktaş'taki ilk transferi

Vincenzo Italiano, Beşiktaş'taki yeni dönemine İtalya’da iz bırakan bir operasyonla başlamaya hazırlanıyor.  İtalyan hocanın Bologna’daki eski "suç ortağı" Riccardo Orsolini için tüm şartlar zorlanıyor. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Bologna'nın bonuslarla birlikte 2.5 milyon Euro'yu aşan dev kontrat teklifine rağmen imza atmayan Orsolini için İtalyan ekibinin sportif direktörü Giovanni Sartori’nin "Italiano onu Beşiktaş’ta isteyecektir" sözleri gerçeğe dönüştü

10.06.2026 16:04:00
Haber Merkezi
Vincenzo Italiano'nun Beşiktaş'taki ilk transferi
Vincenzo Italiano'nun Beşiktaş'taki ilk transferi
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano, siyah-beyazlı takımdaki yeni macerasına iddialı bir kadroyla başlamak için kolları sıvadı. İtalyan teknik adamın transfer listesinin ilk sıralarında, Bologna'da birlikte harika işlere imza attığı eski öğrencisi Riccardo Orsolini yer alıyor. Ancak İtalya'dan gelen son haberler, bu transfer sürecinde dengelerin değiştiğini gösteriyor.






LA GAZZETTA DELLO SPORT YAZDI

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Orsolini'nin geleceğindeki belirsizlik sürüyor. Kulübü Bologna, yıldız oyuncuyu takımda tutabilmek adına büyük bir mali fedakarlık yaparak bonuslarla birlikte 2.5 milyon Euro'yu aşan bir sözleşme yenileme teklifinde bulundu.

İtalyan ekibi, topu tamamen oyuncunun sahasına atmış durumda. Bologna yönetimi, Orsolini'nin bu teklifi kabul ederek kulübün efsane isimlerinden biri olacağına ve adeta "2000'lerin Bulgarelli'si" haline geleceğine inanıyor. Ancak oyuncu kanadından henüz resmi bir imza gelmiş değil ve transfer piyasası her an hareketlenmeye hazır bekliyor.






CAMBIAGHI İLE BERABER

Bologna sportif direktörü Giovanni Sartori, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Belki Italiano onu Beşiktaş'ta isteyecektir..." diyerek bir anlamda bu transferin fitilini ateşlemişti. Sartori'nin bu sözlerinin aslında bir şakadan çok daha fazlası olduğu ortaya çıktı.

Gazzetta'nın raporuna göre Italiano, Beşiktaş'taki yeni dönemi için eski kanat oyuncusu Riccardo Orsolini'nin yanı sıra Nicolò Cambiaghi ismini de listesine ekledi.






ORSOLINI SICAK BAKMIYOR

İtalyan basını, her iki oyuncunun da —özellikle de Orsolini'nin— Türkiye'ye gelme fikrine şu an için çok sıcak bakmadığını ve transferin zor olduğunu belirtse de açık bir kapı bırakmayı ihmal etmedi:

- Bu kapı tamamen kapanmamalı...

Beşiktaş yönetiminin, Italiano'nun raporu doğrultusunda İtalya pazarındaki bu fırsatları yakından takip ettiği ve önümüzdeki günlerde resmi temasları sıklaştırabileceği ifade ediliyor.

Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu

Trabzonspor'un asıl hedefinin, Girona formasıyla harikalar yaratan 24 yaşındaki Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı 

10.06.2026 15:50:00
Haber Merkezi
Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu
Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu
Adı bir süredir Artem Dovbyk ile anılan Trabzonspor'un asıl hedefinin, Girona formasıyla harikalar yaratan 24 yaşındaki bir başka Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı. İspanyol basınının manşetlerine taşınan hamlede bordo-mavililer, Villarreal'in de devrede olduğu transfer yarışında oldukça ileri bir seviyeye ulaşarak liderliği eline geçirdi.






Trabzonspor için Artem Dovbyk yazılıyor ancak Karadeniz fırtınasının asıl hedefinin Girona forması giyen bir başka Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı. Spor gazetecisi Andrés Guzman'ın aktardığı bilgilere göre, Trabzonspor bu transferde oldukça ileri bir seviyeye gelmiş durumda.






23 MİLYON EURO'DA ISRAR EDİYORLAR

La Liga başarılı bir grafik çizen 24 yaşındaki Ukraynalı forvet için Girona yönetimi finansal şartlarını net bir şekilde belirledi. Sabit bonservis bedeli 23 milyon Euro, sonraki satıştan %15 pay. Girona yönetimi bu rakamda herhangi bir indirim yapmayacağını ve ödeme planında esnekliğe gitmeyeceğini net bir dille Trabzonspor'a iletti.






KATALAN EKİBİ ÇOK KATI DAVRANIYOR

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen ve kadrosuna ciddi bir güç katmak isteyen Trabzonspor, transfer yarışında şu an için önde giden taraf. Bordo-mavili kurmaylar; Vanat'ın fiziksel gücü, savunmayı yıpratan oyun tarzı ve bitiricilik özellikleriyle yeni projenin kusursuz parçası olacağına inanıyor. Girona ile yapılan ilk temaslarda Katalan ekibinin katı tutumu nedeniyle geçici bir tıkanma yaşansa da Trabzonspor'un ısrarı ve oyuncu tarafıyla olan dirsek teması transferi sıcak tutuyor.






VILLAREAL TRABZONSPOR'A RAKİP

Trabzonspor bu transferde yalnız değil. La Liga ekiplerinden Villarreal CF de Vanat'ı hücum hattı için öncelikli hedef olarak belirledi. İspanyol ekibi de sürece dahil olmasıyla birlikte transfer tam anlamıyla çift taraflı bir savaşa dönüştü. 24 yaşındaki golcünün; hareketliliği, sırtı dönük oynayabilme becerisi ve gol sezgisi her iki kulübün de iştahını kabartıyor.

Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!


 
Fenerbahçe’de başkan adaylarının taraftara söz verdiği dünyaca ünlü golcüler birer birer elden kaçıyor!

09.06.2026 18:57:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!

Fenerbahçe'de başkan adaylarının transfer listelerini süsleyen dünyaca ünlü yıldızlardan arka arkaya kötü haberler geliyor. Corriere dello Sport, seçim sürecinde Fenerbahçe başkan adaylarının transfer listesinde yer alan Mason Greenwood, Alexander Sörloth ve Randal Kolo Muani'nin Serie A'nın yolunu tutmaya oldukça yakın olduğunu yazdı.

Greenwood, Roma yolunda

Hakan Safi'nin "Anlaştım" diyerek müjdelediği Mason Greenwood için İtalya devi Roma ciddi şekilde devrede. Çizme basınından gelen bilgilere göre, Roma ile Greenwood arasındaki görüşmeler oldukça olumlu ilerliyor ve transferin tamamlanma ihtimali her geçen gün güçleniyor.







Vlahovic nereye gidiyor?

Aziz Yıldırım'ın listesinde adı sıkça geçen Dusan Vlahovic defterinin kapanma noktasına gelmesinin ardından Juventus rotayı tanıdık bir isme kırdı.







Sörloth, Juve yolunda

Yine Yıldırım'ın golcü listesinde yer aldığını açıkça belirttiği eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth, Juventus ile anlaşma noktasına geldi.







Muani de Juve olacak

Hakan Safi'nin golcü adayları arasında yer aldığı iddia edilen Paris Saint-Germain'in Fransız yıldızı Randal Kolo Muani de Juventus'a imza atmaya çok yakın.

Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde


 
Fenerbahçe’de yeniden başkanlık koltuğuna oturarak camiada büyük bir sinerji yaratan Aziz Yıldırım, kulübe kısmetiyle ve dev projeleriyle geri döndü. Yıldırım'ın "Saracoğlu’nu 8 ay içinde 64 bin kişiye çıkaracağız" vaadi ise çok değerli. Eğer bu hamle başarılı olursa Saracoğlu, EURO 2032’de en az bir yarı final maçına ev sahipliği yapacak. Bunun getirisi ise tahminlerin çok üstünde.

09.06.2026 18:47:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde
Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde

Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, kulübe kısmetiyle geldi. Göreve gelir gelmez Türk futbolunun idari dinamiklerini değiştirecek hamlelere imza atan Yıldırım, ilk olarak TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na zeytin dalı uzattı. Hacıosmanoğlu için "başarılı" ifadesini kullanan ve futbol camiasına mavi boncuk dağıtan kıdemli başkan, asıl büyük bombayı ise stadyum projesiyle patlattı: Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nu 8 ay içinde 64 bin kişilik kapasiteye ulaştıracağız.
Yıldırım'ın bu vaadi, sadece bir kapasite artırımı değil, Fenerbahçe'yi milyarlık bir uluslararası gelirin merkezine oturtacak dev bir planın ilk adımı olarak değerlendiriliyor.







İzinler hızlı alınacak

Başkanın gözü şimdiden Ekim 2026'da. UEFA'nın EURO 2032 için Türkiye ve İtalya'dan maçların oynanacağı nihai stadyum isimlerini resmen onaylayacağı bu kritik süreçte, Kadıköy için tarihi bir senaryo devreye giriyor. TFF, Türk hükümetinin garantörlüğünde Saracoğlu'nun 2030 yılına kadar turnuva standartlarına tamamen yetiştirileceğini taahhüt ederek UEFA'ya bildirecek. Aziz Yıldırım'ın da bu sayede stadın büyütülmesi için gerekli olan bürokratik izinlerin ve onayların hükümet kademelerinden jet hızıyla çıkması bekleniyor.







Dursun Özbek'ten itiraf

Fenerbahçe'nin bu operasyonda elini güçlendiren en önemli faktörlerden biri ise ezeli rakibinden geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Mevcut stadımızı olduğu haliyle daha fazla büyütmemizin imkanı yok" şeklindeki itirafları, ibreyi tamamen Kadıköy'e çevirdi. RAMS Park'ın fiziki yapısı gereği kapasite artırımına gidememesi, TFF ve hükümet nezdinde Fenerbahçe'nin projesini bir numaralı öncelik haline getirdi. Eğer Şükrü Saracoğlu Stadyumu planlandığı gibi 64 bin kişilik elit kategori kapasitesine ulaştırılırsa, Türk futbol tarihinde kartlar yeniden dağıtılacak. Turnuvanın İstanbul bacağında kapasite yetersizliği nedeniyle Galatasaray'ın iç saha stadyumu RAMS Park liste dışı kalacak.







En az bir yarı final garanti

Kapasite üstünlüğünü ve modernizasyon kozunu eline alacak olan yeni Saracoğlu ise EURO 2032'de en az bir yarı final maçına ev sahipliği yapma hakkını cebine koyacak. Bu dev organizasyon, uluslararası sponsorluklar, bilet gelirleri, ağırlama paketleri ve ağırlanacak on binlerce turist sayesinde Fenerbahçe'nin kasasına ekstra olarak milyonlarca euroluk dev bir gelir bırakacak.

Beşiktaş İtalyanları şok etti!


 
Bologna ile kazandığı tarihi kupanın ardından adı Milan ve Napoli gibi İtalyan devleriyle anılan Vincenzo Italiano’yu, Serie A’nın elit kulüpleri ne olduğunu anlayamadan radikal bir hamleyle renklerine bağlayan Beşiktaş, İtalyan futbol kamuoyunda adeta şok etkisi yarattı. 

09.06.2026 18:27:00
Haber Merkezi
Beşiktaş İtalyanları şok etti!
Beşiktaş İtalyanları şok etti!

İtalya Serie A'da Bologna ile geçirdiği iki sezonda İtalya Kupası zaferi yaşayarak kulüp tarihine geçen Vincenzo Italiano, Mayıs ayı sonunda kırmızı-mavili kulüple yollarını karşılıklı anlaşarak ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından adı Napoli ve Milan gibi devlerle anılan ve Çizme'nin en potansiyelli teknik direktörleri arasında gösterilen Italiano'nun ani bir rotayla Beşiktaş'a yönelmesi, İtalyan medyasında şok etkisi yarattı.







Goal dergisi bile kabul etmekte zorlandı

Goal İtalya yazarı Antonio Torrisi, İtalya'daki teknik direktör satranç oyununda Beşiktaş'ın nasıl hızlı davranarak Italiano'yu kaptığını şu sözlerle özetledi: "Bologna'dan ayrıldıktan sonra Vincenzo Italiano'nun adı Napoli ve Milan'la ciddi şekilde anılmaya başlanmıştı. Serie A'nın devlerinde taşlar henüz tam oturmamışken, Massimiliano Allegri'nin Napoli için adı geçerken ve Milan kendi yönetim stratejilerini belirlemeye çalışırken, Beşiktaş elini çabuk tuttu. Siyah-beyazlılar öne çıkmaya karar verdi ve Vincenzo Italiano'yu Serie A'dan kopardı."







Şok maaş iddiası

Galatasaray ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluğa oynamak için İtalyan teknik adama büyük bir transfer bütçesi ve iddialı bir kadro sözü verdi. Siyah-beyazlıların Italiano'ya sezon başına net 6 milyon Euro maaş öngören bir sözleşme teklif ettiği, bu rakamın başarılı hocanın Bologna'da kazandığının tam iki katı olduğu belirtiliyor.







Maifredi hazmedemedi

İtalyan futbolunun 80 yaşındaki tecrübeli, Juventus ve Bologna'nın eski teknik direktörü Gigi Maifredi, Italiano'nun Beşiktaş tercihini hazmedemeyerek çok sert ifadeler kullandı: "De Laurentiis'in (Napoli Başkanı) onunla görüşmek istemesi, ona odaklanmaya karar verdiği anlamına gelmiyordu. Türklere 'evet' demenin tamamen finansal bir karar olduğunu anlıyorum. Ancak acı gerçek şu ki; eğer İngiltere'ye veya Almanya'ya takım çalıştırmaya giderseniz kariyerinizde bir adım ileriye gitmiş olursunuz. Türkiye'ye giderseniz kesinlikle aynı şey söylenemez."

"Salah gelmek istiyor"

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Ertan Torunoğulları, dünya yıldızı Mohamed Salah’ın transferiyle ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı: 
Maaşına kadar anlaşmıştık, yeni yönetim isterse Fenerbahçe formasını giyer

09.06.2026 18:26:00
Haber Merkezi
"Salah gelmek istiyor"
"Salah gelmek istiyor"
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ertan Torunoğulları, dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Mohamed Salah ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Torunoğulları, Mısırlı yıldızın Türkiye'ye gelmeye ve Fenerbahçe forması giymeye son derece sıcak baktığını açıkladı.

Kendisi Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyordu. Bizimle yaptığı görüşmeler de son derece olumluydu. Maaşına kadar pek çok konuda kendisiyle anlaşma zemini oluşturmuştuk. Yeni yönetimin böyle bir talebi olursa Salah'ın, Fenerbahçe formasını giyeceğine ben inanıyorum. Görüşme konusunda yeni yönetimle birlikte de seve seve çalışırız.

Ertan Torunoğulları'nın açıklamaları, bu ilginin sadece bir nabız yoklamasından ibaret olmadığını, transfer görüşmelerinin ciddi aşamalara geldiğini gözler önüne serdi. Yıldız oyuncuyla maaş bütçesi dahil birçok kritik detayda orta yolun bulunduğu belirtilirken, transferin resmiyete dökülmesi için topun artık mevcut yönetimde olduğu ifade edildi.

Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Armand Lauriente için Sassuolo kapıyı 25 milyon Euro’dan açtı; Fransız kulüplerinin de devreye girdiği transferde siyah-beyazlıların işi zorlaşıyor

09.06.2026 18:24:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ın, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Armand Lauriente aşkı bitmiyor. Siyah-beyazlıların Fransız kanat oyuncusuna olan ilgisi ciddiyetini korurken, transferin önündeki mali tablo ve rakipler netleşmeye başladı.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın aktardığı bilgilere göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Vincenzo Italiano'nun da onay verdiği 27 yaşındaki yıldız için resmi girişimlerini sıklaştırdı.

İtalyan temsilcisi, takımdan ayrılmaya sıcak bakan Fransız yıldız için kapıyı 25 milyon Euro bonservis bedeliyle açtı. Beşiktaş'ın bu rakam karşısında teklifini güncelleyerek önümüzdeki günlerde yeni bir hamle yapması bekleniyor.

Bu arada Mason Greenwood ile yollarını ayırmaya hazırlanan Marsilya'nın, Fransız oyuncu için devreye girebilecek en ciddi adaylardan biri olduğu konuşuluyor.

Aziz Yıldırım'ın masası alev alev! İş çok zaman kısıtlı

Fenerbahçe’de gerçekleştirilen tarihi genel kurulda camianın rekor oyuyla yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, zafer sarhoşluğuna kapılmadan kolları sıvadı. Kulübü sportif, mali ve idari açıdan yeniden ayağa kaldırmayı hedefleyen başkan; kısa vadede ödenmesi gereken 115 milyon Euro’luk dev borçtan, TFF ile yapılacak kritik adalet zirvesine, 7 yeni nokta atışı transferden, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin gibi efsanelerin kulübe dönüş operasyonuna kadar dağ gibi biriken 9 acil dosya için düğmeye bastı

09.06.2026 18:17:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'ın masası alev alev! İş çok zaman kısıtlı
Aziz Yıldırım'ın masası alev alev! İş çok zaman kısıtlı
Fenerbahçe'de gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda rekor oyla yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, mazbatasını alır almaz kolları sıvayacak. Camiada yakalanan büyük rüzgâra rağmen, sarı-lacivertli yönetimin önünde acil çözüm bekleyen devasa bir sorunlar yumağı bulunuyor.






ACİL EYLEM PLANI

Yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak isteyen Aziz Yıldırım ve ekibinin masasındaki öncelikli maddeler şunlar:

Kulübün sembol isimleri Aykut Kocaman, Volkan Demirel, Dirk Kuyt ve Pierre Webo'nun yeni dönemde idari ve teknik kadrolarda aktif görevler alması bekleniyor.






OĞUZ ÇETİN DÖNÜYOR

Takımın efsane kaptanlarından Oğuz Çetin, futbol yönetiminin en tepesindeki isim olacak. Transferlerden altyapıya kadar tüm futbol aklı Çetin ve oluşturacağı ekibin kontrolünde ilerleyecek.






TFF İLE KRİTİK GÖRÜŞME

Yönetimin ilk resmi hamlelerinden biri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimiyle masaya oturmak olacak. Hakem yönetimleri ve kurulların kararları konusunda "adalet" talebini sert bir dille iletecek olan Aziz Yıldırım, kulüplerin elini zorlaştıran mevcut "10+4" yabancı kuralına karşı da resmi itiraz bayrağını açacak.

TRANSFERLER GELİYOR

Teknik heyetin raporu doğrultusunda, doğrudan ilk 11'e monte edilecek 5-7 arası nokta atışı transfer için bütçe ayrıldı. Görüşmelerin sessiz ve derinden başladığı gelen bilgiler arasında.






UEFA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Kerem'in sözleşmesi ve diğer finansal tablolardaki dengesizlikler nedeniyle kapıda bekleyen UEFA ceza riskini de bertaraf etmek için savunma hazırlıklarına başladı.

SAMANDIRA TOPLANTILARI BAŞLIYOR

Başkan kadrodaki tüm futbolcularla Samandıra'da bire bir toplantılar gerçekleştirecek. Gelecek planları, beklentiler ve takım içi disiplin kuralları oyunculara yüz yüze aktarılacak.

115 MİLYON EURO NAKİT LAZIM

Kulübün finansal yapısını rahatlatmak, transferlerin önünü açmak ve lisans sorunları yaşamamak adına acilen 115 milyon Euro nakit akışı sağlanması ve ödemelerin yapılması gerekiyor.






CAMİADA BİRLİK BERABERLİK SAĞLANACAK

Seçim sürecinde yaşanan gerginlikleri geride bırakmak isteyen Aziz Yıldırım, kulüp içindeki muhalefetle ve kırgın genel kurul üyeleriyle köprüleri yeniden kuracak. "Birlikte güçlü Fenerbahçe" imajını oturtmak için camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelinecek.

AMATÖR BRANŞLARA BÜYÜK YATIRIM

Futboldaki yükü hafifletmek ve amatör şubelerde zirve yürüyüşünü sürdürmek adına sponsorluk arayışları hız kazandı. Özellikle Erkek Basketbol (EuroLeague vizyonu) ve Kadın/Erkek Voleybol şubeleri için dev markalarla milyarlık sponsorluk anlaşmalarının eli kulağında.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.