logo
09 MAYIS 2026

Antalya'dan taraftarına çağrı

08.03.2007 00:00:00
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Ankaraspor maçına tüm taraftarı beklediklerini söyledi. Peker, Antalyaspor'un ikinci yarı yakaladığı çıkışını sürdürmesi için bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Ankaraspor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduğunu kaydetti. Taraftardan Antalyaspor'u yalnız bırakmamalarını isteyen Peker, "Taraftarımızı Ankaraspor maçına bekliyoruz'' diye konuştu. Peker, Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu, ikinci yarı aldığı sonuçlarla bunu ortaya koyduğuna işaret ederek, bu maçta taraftarı stada çekmek için bilet fiyatlarını ucuzlattıklarını bildirdi. Ankaraspor maçının bilet fiyatlarını kale arkası 3 YTL, açık tribün 5 YTL kapalı tribünü ise 10 YTL olarak belirlediklerini ifade eden Peker, "Bilet fiyatları sinemadan ucuz. Herkes takımını desteklemek için tribünleri doldursun'' dedi.

Eduard Graf, Sergen Yalçın'ı çabuk çizdi

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Eduard Graf'ın Sergen Yalçın'ın Konyaspor maçından sonra "istifa edeceğini" ima etmesi üzerine ortaya çıkması pek çok dedikoduyu da beraberinde getirdi

09.05.2026 15:58:00
Haber Merkezi
Eduard Graf, Sergen Yalçın'ı çabuk çizdi
Eduard Graf, Sergen Yalçın'ı çabuk çizdi
Uzun süredir ortalarda görünmeyen Eduard Graf'ın Sergen Yalçın'ın Konyaspor maçından sonra "istifa edeceğini" ima etmesi üzerine ortaya çıkması pek çok dedikoduyu da beraberinde getirdi. İddialara göre Graf elinde 4 teknik adamdan oluşan kısa bir liste ile Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın masasına oturdu. "Riskli ama heyecan verici" diyerek Sandro Wagner'i Yalçın'ın yerine teklif etti.






Beşiktaş'ta herkesin unuttuğu bir isim ortaya çıktı. Sergen Yalçın'ın ne derse desin Serdal Adalı'ya göndertmeyi başaramadığı Eduard Graf geri geldi. Ailevi nedenlerden dolayı kulübe hizmetlerini Almanya'dan devam ettiren "kadro planlamacısı"nın İstanbul'a cebinde "B Planı" olacak teknik direktör adaylarıyla ilgili bir dosya ile geldiği iddiası camiada yankı buldu.






ROSE İDEAL AMA PAHALI ADAY

İddialara göre Graf'ın kısa listesinde şu isimler yer alıyor:
- Dino Toppmöller
- Marco Rose
- Steffen Baumgart
- Sandro Wagner






RİSKLİ AMA HEYECAN VERİCİ

Bu adaylar arasında Graf'ın favorisi Wagner olduğu iddia edildi. Henüz 38 yaşında ve aşırı hırslı ve motivasyon odaklı bir teknik adam. Julian Nagelsmann ekolünden geliyor. Yüksek enerji ve açık iletişim üzerine kurulu bir futbol vaat ediyor. Graf, "hemen şimdi şampiyonluk demeden" "riskli ama heyecan verici" bir projenin Wagner olduğunu savundu.






BAŞKAN ADALI SICAK BAKTI

Genç oyuncu grubunu (Mustafa, Semih Kılıçsoy, Yasin, Taylan ve Devrim) parlatmak için ideal aday olduğunu iddia etti. Süper Lig'in "hemen sonuç" isteyen baskısında bağımsız tavsiye etti.

Graf'ın sunduğu raporu mali açıdan değerlendiren Başkan Adalı, Sandro Wagner ismine sıcak durdu. Özellikle 2026 yılındaki 'sürdürülebilir finans' politikasıyla çok uyumlu buldu. Wagner'in düşük maliyeti de bir avantaj.

Okan Buruk'un transfer listesi yıldızlar geçidi gibi


 Okan Buruk'un yardımcıları 2025-26 sezonun verilerini inceledi, Galatasaray'ın 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı yolunda en büyük eksiğini belirledi. Hem oyun kurabilen hem de ceza sahası dışından ciddi gol tehdidi olan, özellikle 9'da sıfır çekilen sezonda frikikleri iğne deliğinden geçirecek bir 10 numara alınması yönünde rapor çıktı.

09.05.2026 14:21:00
Haber Merkezi
 Okan Buruk'un transfer listesi yıldızlar geçidi gibi
 Okan Buruk'un transfer listesi yıldızlar geçidi gibi

Okan Buruk'un yardımcıları 2025-26 sezonun verilerini inceledi, Galatasaray'ın 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı yolunda en büyük eksiğini belirledi. Hem oyun kurabilen hem de ceza sahası dışından ciddi gol tehdidi olan, özellikle 9'da sıfır çekilen sezonda frikikleri iğne deliğinden geçirecek bir 10 numara alınması yönünde rapor çıktı.







• Florian Wirtz (Liverpool): Oyun zekası "dahilik" seviyesinde. Raporda belirtilen "bitiricilik yüzdesi yüksek" kriteri için biçilmiş kaftan. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda bir forvet kadar sakin. Cepheden ortalarda ve savunma arkası paslarda yüzde 30'luk isabet oranını tek başına yukarı çeker. Bu sezon 116 milyon sterlin (134 milyon Euro) gibi rekor ücretle Liverpool'a transfer olan Wirtz, yeni takımında bekleneni veremedi.







• Brahim Diaz (Real Madrid): Dar alan becerisi çok yüksek. Antalyaspor veya Samsunspor gibi ceza sahasına gömülen takımları, adam eksilterek ve seri şutlarıyla dağıtabilecek bir profil. Hem 10 numarada hem de kanat forvet gibi 9.5 rolünde Osimhen'e en yakın oyuncu olur. Real Madrid'in bu yıl 30 Haziran 2030'a kadar sözleşmesi olan Diaz'ı satması bekleniyor. Galatasaray alabilir mi? Meçhul...







• Georginio Rutter (Brighton): Tam bir 9.5 numara ve fiziksel canavar. Osimhen ile çift forvetli sistemde veya forvet arkasında oynadığında, hızı ve gücüyle rakip stoperleri yıpratır. Sadece bir golcü değil, aynı zamanda ligin en çok "büyük şans" yaratan oyuncularından biri haline dönüşebilir.







• Mohammed Kudus (Tottenham): Patlayıcı gücü ve skorerliğinin yanı sıra kaleyi gördüğü anda çıkardığı sert şutlarla tanınır. Orta sahadan topu alıp rakipleri ipe dizerek ceza sahasına girmesi, "maçın sıkıştığı anlarda" aranan bireysel çözüm olur.







En uygunu Rutter

Bu listedeki "fırsat transferi" kategorisine en yakın isim Rutter. Real Madrid'in geniş kadrosunda süre bulmakta zorlandığı anlarda Brahim Diaz, Galatasaray'ın kendisine sunacağı projeye evet diyebilir. Kudus transferinde Galatasaray'ın araya girmesi için 50-60 milyon Euro bandında bir bonservis gerekebilir. Wirtz'in Türkiye'ye gelme ihtimali şu aşamada "hayal"in bile ötesinde. Ancak sarı-kırmızılı yönetim en iyisi için kafayı kırmış durunda.

Dorgeles Nene için Başkan Saran'dan sert talimat

Dorgeles Nene'nin "sağlık heyetinin uyguladığı tedavi işe yaramadı" diyerek Almanya'da "nenelerden kalma terapi" yaptırarak sporcu fıtığını azdırdığı ortaya çıktı

09.05.2026 13:56:00
Haber Merkezi
Dorgeles Nene için Başkan Saran'dan sert talimat
Dorgeles Nene için Başkan Saran'dan sert talimat
Dorgeles Nene'nin "sağlık heyetinin uyguladığı tedavi işe yaramadı" diyerek Almanya'da "nenelerden kalma terapi" yaptırarak sporcu fıtığını azdırdığı ortaya çıktı. Ameliyat olması gereken ve en az 1.5 ay sahalardan uzak kalması gündemde olan Malili için disiplin soruşturması başlatıldı. Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran en üst limitten ceza istedi. İşte çarpıcı iddialar...






Fenerbahçe'de kasığında fıtığa (athletic pubalgia) çare bulmak için gittiği Almanya'da yaptırdığı "nenelerden" kalma yöntem Dorgeles Nene'yi ameliyata sürükledi. İddialara göre kayropraktik seanslar Maililinin sakatlığını daha da ileri taşıdı. Kasık bölgesine yapılan bilinçsiz müdahaleler yırtıkları genişletti. Bölgeyi enfekte etti. Ameliyat kaçınılmaz hale geldi. gelinen noktada Nene ameliyat olacak sonrasında da en az 1.5 sahalardan uzak kalacak.






NENE SAVUNMASINI GÖNDERDİ

Gelen bilgilere göre Sadettin Saran yönetimi ise profesyonel sözleşme kuralları gereği sağlık disiplinine uymamasını gerekçe göstererek Nene için disiplin süreci başlattı. Gelen bilgilere göre Malilinin sağlık heyetinden bağımsız aldığı kararla hem kendi kariyerini hem de takımın disiplin yönetmeliğini hiç saydığı belirtildi. Nene'nin menajeri ve avukatı üzerinden yaptığı savunma ise sağlık heyetini ateşe attı.






DİSİPLİN SORUŞTURMASINA İTİRAZ

Nene savunmasında, Fenerbahçe'ye bir an önce hizmet edebilmek için sağlık ekibinin çaresiz kaldığı noktada umutsuzlukla bu yönteme başvurduğunu savundu. Amacının takımı yalnız bırakmamak olduğunun altını çizdi. Sağlık ekibinin uyguladığı tedaviden sonuç alamadığını ve ağrılarının dinmediğini ve bunu kanıtlayabileceğini savunmasına ekledi. "Zorunluluk hali" savunması yaptı. "Kendi sağlığımı korumak hakkımdır" diyerek cezaya itiraz etti.






MAAŞININ YÜZDE 25'İ KESİLEBİLİR

Fenerbahçe'nin iç disiplin yönetmeliğine göre, Nene'nin sözleşmesindeki yıllık ücretinin %10 ila %25'i arasındaki oranda ağır bir para cezası verilmesi gündemde. Gelen bilgilere göre Başkan Saran'ın Nene'nin sakatlığının bilinçli bir ihmal sonucu ağırlaşması ve ameliyat olmak zorunda kalması nedeniyle cezanın en üst sınırdan verilmesi yönünde fikir belirttiği öğrenildi.

Hakan Safi'den 'okkalı transferler' sözü


 
Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını koyan Hakan Safi, "15 gün içinde 4 tane kontratı kongre üyelerinin önüne koyacağım" sözünü yalanlamadı. Bunun üzerine bugün de maaşını ödediği Kerem Aktürkoğlu ile taraftarın sevgilisi Marco Asensio ve Matteo Guendouzi'nin yerine oyuncu alacağı iddiaları ortaya atıldı. 

09.05.2026 12:51:00
Haber Merkezi
 Hakan Safi'den 'okkalı transferler' sözü
 Hakan Safi'den 'okkalı transferler' sözü

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın karşısında Fenerbahçe başkanlık yarışına giren Hakan Safi'nin ağzından "15 gün içinde 4 tane kontratı taraftarın ve kongre üyelerinin önüne koyacağım ondan sonra tekrardan konuşalım" dedikodusu sosyal medyada dalga dalga yayılıyor.







Kaleci ve santrfor alınacak

Bu dedikodu bir kademe daha ileri götürüldü... Hakan Safi'nin transfer yapmak istediği mevkiler çarşaf çarşaf iddia olarak sosyal medyaya döküldü.
* Kale: Ederson'un gideceği ve yerine kaleci geleceği bir sır değil.







* 9 numara: Ocak ayında alınmayan santrforun alınması "gereklilik" değil zaten zorunluluk.
* Kanat ve 8-10 numara: Hakan Safi'nin maaşını ödediği Kerem Aktürkoğlu'nun yerine kanat oyuncusu almak istemesi... üstüne üstlük bir de Marco Asensio ile Matteo Guendouzi'nin yerine oyuncu düşündüğü iddiaları Fenerbahçe camiası ve taraftarlar arasında çok su kaldıracak iki dedikodu.







İsimler şekilleniyor

Taraftarın sevgilisi haline gelmiş, 11 gol 8 asistlik performans sergileyen bir Asensio'yu veya orta sahanın dinamosu Guendouzi'nin yerine transfer yapma iddiasının Hakan Safi için ateşle oynamak anlamına geldiğini söylemek hayalicilik olmaz.
Taraftar, bu isimlerin yerine ancak "Leao, Bernardo Silva, Bruno Fernandes" seviyesindeki ya da o profile yakın isimleri görürse Safi'ye destek verebilir.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldı

Fenerbahçe Beko, Basketbol Avrupa Ligi play-off serisinin 4. maçında rakibini uzatmalarda 94-90 mağlup ederek seriyi 3-1 kazandı ve Dörtlü Final’e yükseldi

09.05.2026 11:29:00
AA
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldı
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldı
Fenerbahçe Beko, Basketbol Avrupa Ligi play-off serisinin 4. maçında rakibini uzatmalarda 94-90 mağlup ederek seriyi 3-1 kazandı ve Dörtlü Final'e yükseldi.

Zalgirio Arena'da oynanan play-off serisi dördüncü maçına iyi başlayan sarı-lacivertli ekip, ilk çeyreği 25-20 önde kapatırken devre sonunda soyunma odasına 47-42 üstün gitti.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan ve skorda öne geçen Zalgiris, son periyoda 62-61 üstün girdi.

Karşılaşmanın son anları büyük heyecana sahne olurken normal süre 80-80 eşitlikle sona erdi ve müsabaka uzatmaya gitti.

Uzatma bölümüne iyi başlayan ve 90-83 öne geçen Fenerbahçe Beko, maçı da 94-90 kazandı.

Fenerbahçe Beko, bu sonuçla seriyi 3-1 kazanarak 8. kez Dörtlü Final biletini aldı.

Organizasyonun son şampiyonu sarı-lacivertli ekip, Dörtlü Final'de Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile finale yükselme mücadelesi verecek.

Panathinaikos'un sahası Telekom Center'ın ev sahipliği yapacağı Dörtlü Final müsabakaları, 22-24 Mayıs'ta oynanacak.

Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları 3'üncü kez koptu

Futbol hayatını Yunanistan'ın Olympiakos takımında sürdüren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'dan kötü haber geldi

09.05.2026 11:27:00
Haber Merkezi
Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları 3'üncü kez koptu
Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları 3'üncü kez koptu
Futbol hayatını Yunanistan'ın Olympiakos takımında sürdüren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'dan kötü haber geldi. Tecrübeli futbolcunun çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi.

29 yaşındaki futbolcunun çapraz bağları 3'üncü kez koptu.

Ön çapraz bağlarının koptuğu açıklanan Yusuf Yazıcı'nın sahalardan en az 6 ay uzak kalması bekleniyor.

29 yaşındaki oyuncu, 2024 ve 2019 yıllarında da aynı sakatlığı yaşamıştı.

Olympiakos'ta forma giyen Yazıcı bu sezon çıktığı 21 maçta 2 gol 2 asist kaydetti.

TFF'den milli futbolcu Yusuf Yazıcı'ya geçmiş olsun mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), diz sakatlığı yaşayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Yunanistan'ın Olympiakos Kulübünde forma giyen A Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'ya yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisinin en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz." denildi.

Göztepe'nin umudu Trabzonspor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, gelecek sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele etmesi için kalan 2 maçını kazanıp, Trabzonspor'un da Türkiye Kupası'nı alması gerekiyor

09.05.2026 11:23:00
AA
Göztepe'nin umudu Trabzonspor
Göztepe'nin umudu Trabzonspor
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, gelecek sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele etmesi için kalan 2 maçını kazanıp, Trabzonspor'un da Türkiye Kupası'nı alması gerekiyor.

Süper Lig'de bu sezon 32 karşılaşmada 13 galibiyet, 13 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan İzmir temsilcisi, topladığı 52 puanla ligde 5. sırada bulunuyor.

Avrupa kupalarına katılma hedefiyle sezona iyi bir başlangıç yapan Göztepe, özellikle sezonun ilk yarısında topladığı puanlarla bu ümidini sürdürdü.

Sezonun ilk yarısında 9 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 32 puan toplama başarısı gösteren sarı-kırmızılılar, ligin ikinci yarısında ise aynı performansı ortaya koyamadı.

İkinci yarıda oynadığı 15 karşılaşmada, 4 galibiyet 3 mağlubiyet ve 8 beraberlik alan İzmir temsilcisi 20 puan toplayabildi.

Avrupa kupaları ihtimali için sezonu ilk 5'de bitirmeyi amaçlayan Göztepe, son 2 haftadaki maçlarına odaklandı. Bu hafta sahasında Gaziantep FK'yi konuk edecek İzmir temsilcisi, son haftada ise Samsunspor deplasmanında 3 puan arayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, ligi 5. sırada bitirmesi durumunda Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kalan Trabzonspor'un finale kalıp kupayı kazanmasını bekleyecek.

Göztepe, Trabzonspor'un kupayı kazanması durumunda UEFA Konferans Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanıp 1970-1971 sezonundan sonra tekrar Avrupa kupalarına gidecek.

Brezilyalılar Göztepe'yi sırtlıyor

Sarı-kırmızılı ekipte bu sezon Brezilyalı Juan 11 golle ilk sırada yer alırken, bir diğer Brezilyalı Janderson'da 6 golle takımına katkı sağladı.

Defans oyuncusu Arda Okun Kurtulan'ın 4 gol, Efkan Bekiroğlu, Dennis ve Bokele'nin 3'er golle skor katkısı sağladığı Göztepe'de Miroshi 2, Taha Altıkardeş, Jeferson ve Antunes ile takımdan ayrılan Sabra, Emerson ve Rhaldney de birer gol atma başarısı gösterdi.

Ara transfer döneminde Beşiktaş'a giden Olaitan ise sarı-kırmızılı formayla 2 gol kaydetti.

En az gol yiyen 2. Takım

Bulgar teknik adam Stanimir Stoilov'un yönetimindeki Göztepe, bu sezon Galatasaray'ın ardından en az gol yiyen 2. takım konumunda yer alıyor.

İzmir temsilcisi, kalesinde gördüğü 28 gole karşılık rakip filelere 40 gol atma başarısı gösterdi.

Ali Koç'un işaretini bekliyorlar

Fenerbahçe’de seçim kulisleri cıvıl cıvıl... Aziz Yıldırım’ın 13-14 bin oyluk gücüne karşı, ne eski yönetimi ne de mevcut statükoyu isteyen 5 bin kişilik 'münferit' grubun harekete geçtiği iddiası camiada heyecan yarattı

09.05.2026 11:06:00
Haber Merkezi
Ali Koç'un işaretini bekliyorlar
Ali Koç'un işaretini bekliyorlar
Fenerbahçe'de seçim kulisleri cıvıl cıvıl... Aziz Yıldırım'ın 13-14 bin oyluk gücüne karşı, ne eski yönetimi ne de mevcut statükoyu isteyen 5 bin kişilik 'münferit' grubun harekete geçtiği iddiası camiada heyecan yarattı.

Kulislerden sızan bilgilere göre; Mehmet Ali Aydınlar'ın çekilmesiyle boşluğa düşen bu kitle, gözünü Ali Koç'un işaretine çevirdi. Masada ise iki kritik isim var; Hamdi Akın ve Ali Koç'un vizyonunu sürdürebilecek Sertaç Komşuoğlu. İşte Camiadan sızanlar...







Fenerbahçe'de kongre üyeleri arasında Hakan Safi'yi "istemeyen" Aziz Yıldırım'ı ise "hiç istemeyen" ciddi bir çoğunluğun olduğu tahmin ediliyor. Bu çoğunluk ilk etapta Mehmet Ali Aydınlar'ın etrafında birleşmişti.

Ancak Aydınlar çekilince boşluğa düştüler. Ali Koç'un adaylığını/işaretini bekliyorlar. Koç ise şu anda ne adaylık düşünüyor. Ne de aday göstermeyi doğru buluyor. Kendilerine bir isim vermeyen aslında "münferit" gibi duran bu grup ise başkan adayı bulmak için gaza bastı.







KOMŞUOĞLU BİR SÜRPRİZ YAPABİLİR

Kulislerde konuşulanlara göre ilk etapta aday olarak Aziz Yıldırım'ın en büyük muhalifi, Saracoğlu'nu yenilemek için plan ve proje hazırlayan ayrıca camianın Ali Koç'un devamı olarak görebileceği Hamdi Akın'ın yanında soluğu aldılar. Akın bu oluşumun liderlerine ne olumlu ne de olumsuz cevap vermedi.

Bu arada Ali Koç'un yönetiminden bazı isimlerin başkanlık için hevesli olduğuna dair haberler de geliyor. Hatta Sertaç Komşuoğlu etrafında bir birleşmeden bile bahsediliyor.







12 BİN OY ALABİLECEKLERİNE İNANIYORLAR

Ali Koç'un ise kendi ekibinden birisinin adaylığını koyması ve kendi vizyonunu devam ettirecek bir projeyle seçime girmesi durumunda destekleyeceği de konuşuluyor.







Fenerbahçe camiasını yakından takip edenlere göre bahsi geçen çoğunluk 4-5 bin oy kapasitesine sahip. Bu çoğunluk eğer Ali Koç'un da desteğini alırlarsa (Ali Koç'un oy potansiyelinin 7-8 bin olduğu iddia ediliyor) 10 bin barajını aşarak 13-14 bin oyla seçimi kazanması beklenen Aziz Yıldırım'dan başkanlı koltuğunu alabileceklerine inanıyor.






YENİ BAŞKANI GENÇLER BELİRLEYECEK

Bu denklemde seçimin kaderini bir kez daha son 2-3 seçimde olduğu gibi kulüp üyeliği yeni olan ve sayıları 10 bini aşan "genç kongre üyeleri" belirleyecek. Bu kitle genellikle Ali Koç'un vizyonuna daha yakın olarak kabul ediliyor.







Eğer Hamdi Akın gibi bir "çatı aday" üzerinde uzlaşılamazsa, Komşuoğlu ile Ali Koç'un "emanetçi değil, devamcı" stratejisi ile Yıldırım'a karşı şans aranabilir.

Batagov için hata mı yapıldı?

9 Mart'ta oynanan Kayserispor maçında sağ dizinden sakatlanan Arseny Batagov neredeyse 2 ay sonra ameliyat edildi

09.05.2026 10:51:00
Haber Merkezi
Batagov için hata mı yapıldı?
Batagov için hata mı yapıldı?
9 Mart'ta oynanan Kayserispor maçında sağ dizinden sakatlanan Arseny Batagov neredeyse 2 ay sonra ameliyat edildi. Trabzonspor'un sağlık heyeti Mart sonuna kadar Ukraynalıyı "ameliyatsız" kurtarmaya çalıştı.

Ancak hemen hemen Mart sonunda imkansız olduğu ortaya çıktı. Bu dakikadan sonra 40 gün boyunca Batagov'un neden ameliyat edilmediği ise soru işaretleri yarattı.







Trabzonspor'un Ukraynalı stoperi Arseniy Batagov, İngiltere'de sağ dizinden ameliyat edildi. Ukraynalı sol stopere Londra'daki Fortius Cerrahi Merkezi'nde artroskopik dış menisküs tamiri operasyonu yapıldı.

Bu sağlık merkezi, Virgil van Dijk, John Terry, Danny Welbeck ve Theo Walcott gibi ciddi sakatlıklar yaşayan "bir daha oynayamaz" denilen yıldızları hayata döndürmesiyle ünlü.

FIFA tarafından Tıbbi Mükemmeliyet Merkezi olarak kabul ediliyor. Batagov'u da Premier Lig'in "yıldız cerrahı" olarak kabul edilen Andy Williams ameliyat etti.







GAZETEMİZ 20 MART'TA HABERLEŞTİRDİ

Buraya kadar her şey iyi hoş da Batagov konusunda soru işareti ise aylarca ameliyatı için neden beklendiği oldu. Hatırlanacağı üzere ünlü oyuncu Mart başındaki Kayserispor (9 Mart'ta oyanandı) maçında sakatlanmıştı.

Gazetemiz, Batagov'un sakatlığı geçirdiğinin 11'inci gününde, "Batagov dizindeki sakatlık nedeniyle ameliyat masasına yatabilir" haberini yaptı.







40 GÜN NEDEN BEKLENDİ

O tarihten sonra sağlık ekibi "ödem dağılır, ağrılar diner ve çekilecek yeni MR temiz sonuç verirse..." diyerek beklenti içine girdi. Hatta Fatih Tekke'ye "Galatasaray derbisine yetişebilir" bile denildi. Bunun için 1 hafta süre istendi. Ancak bu 1 hafta sonunda yani hemen hemen Mart sonunda Batagov'un ameliyat olmasının kaçınılmaz olduğu ortaya çıktı.







GELECEK SEZONUN İLK YARISI

Ancak nedense Ukraynalı stoperin ameliyatı için 7 Mayıs'a kadar, hemen hemen 40 gün beklendi. İyileşme sürecinin 3 ila 6 ay arasında sürmesi öngörülüyor.







Batagov'un yaz aylarındaki sezon öcnesi kampını kaçırması bir yana gelecek sezonun ilk yarısını kaçırması bile söz konuşu. Bu tip ameliyatlarda 1 gün bile önemliyken 40 günün hesabını Trabzonspor'da kimin vereceği tartışılıyor.

Aziz Yıldırım'ın ekibinde sürpriz isimler

Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım camiada ve taraftarlar arasında heyecan yarattı

09.05.2026 10:47:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'ın ekibinde sürpriz isimler
Aziz Yıldırım'ın ekibinde sürpriz isimler
Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım camiada ve taraftarlar arasında heyecan yarattı.

Basında ve sosyal medyada ise efsane başkanın zamanında sert eleştirilerde bulunduğu isimlerle yeniden çalışmayı planladığı haberleri yer almaya başladı. Bunlardan ikisi; Oğuz Çetin ve Hasan Çetinkaya. Peki aralarında neler yaşanmıştı? İşte detaylar...







Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de başkan adaylığı sonrasında enteresan iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

O iddialardan en ilginci teknik direktörlük koltuğunda Aykut Kocaman'ın, idari menajerlik koltuğunda Hasan Çetinkaya'nın ve futbol aklı olarak da Oğuz Çetin'in görev alacağı iddia ediliyor.







OĞUZ ÇETİN ÇOK SERT TEPKİ VERDİ

- Dünya değişiyor, futbol değişiyor ama Aziz Yıldırım'ın yöntemleri 1990'larda kaldı. Değişime direndiği ve her şeyi kavgayla çözmeye çalıştığı için camia ondan yoruldu ve uzaklaştı.







Bu sözlerin sahibi ise Oğuz Çetin...

"Aziz Yıldırım, yanında olan insanları bir süre sonra düşmanlaştırmakla meşhurdur" diyen ve "Soyunma odasına giren, taktik veren bir başkan profili, hocanın ve futbolcunun otoritesini bitirir" diyerek eleştirdiği Yıldırım'la çalışır mı? Soru işareti.







YILDIRIM KAYBETTİ ÇETİNKAYA DEVAM ETTİ

2018'de seçimi kaybettikten sonra Aziz Yıldırım, Hasan Çetinkaya'yı hedef alarak çok sert ifadeler kullanmıştı:







- Seni biz idari menajer yaptık, kulübün anahtarını verdik. Şimdi gelip bir Fransız'ın (Comolli) altında çalışmayı nasıl içine sindiriyorsun?

- Fenerbahçe ismini kullanarak kapılar açanlar, kulüpten ayrıldıktan sonra o kapılardan kendi çıkarları için geçiyorlar.

Yıldırım bu kadar sert ifadeler kullandığı bir isimle yeniden çalışır mı? Soru işareti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.