Babacan: 'Türkiye düzgün yönetildiğinde yükselebilir'
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ülke düzgün yönetildiğinde, işinin ehli insanlar iş başında olduğunda Türkiye'nin yükselebileceğini söyledi
Anadolu Ajansı





DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bursa'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, ülkeyle ilgili doğru kararlar alındığında, ülke düzgün yönetildiğinde, işinin ehli insanlar iş başında olduğunda Türkiye'nin birden ayağa kalkıp yükselebileceğini söyledi.
"Büyük ve güzel ülkemizden asla ümidimizi yitirmeyelim." diyen Babacan, Türkiye için daha da çok çalışacaklarını kaydetti.
Basın toplantısının ardından Babacan, Bağımsız Yaşam Derneği (BAYDER) Bursa Şubesi ve Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi'ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneğini (DAĞDER) ziyaret etti.
Daha sonra Babacan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Kent Meydanı ve Mudanya sahilinde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.