logo
27 HAZİRAN 2026

Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında RAMS Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi 2-1 mağlup etti

07.03.2026 18:51:00
AA
 
Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi mağlup etti
Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında RAMS Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi 2-1 mağlup etti.

13. dakikada RAMS Başakşehir öne geçti. Fayzullayev'in sol çaprazdan ortasında arka direkte topu göğsüyle kontrol eden Ömer Ali Şahiner, altıpasın önünden sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Lis'in sağından filelere gönderdi: 1-0.

19. dakikada Allan'ın sol çaprazdan ortasında ceza sahasındaki Juan'ın bekletmeden çıkardığı şutta kaleci Muhammed Şengezer topu üstten kornere çeldi.

39. dakikada konuk takım beraberliği yakaladı. Heliton'un uzun pasında sağ kanatta topu Kazımcan Karataş'tan kurtarıp önüne alan Ogün Bayrak, ceza sahasına girdikten sonra pasını Antunes'e verdi. Bu oyuncunun uzak köşeye yaptığı şık vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.



45. dakikada Göztepe ikinci gole çok yaklaştı. Antunes'in ceza sahası dışından sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top kaleci Muhammed Şengezer'den döndü. Heliton'un altıpasın içinde tamamlamak istediği meşin yuvarlağı Muhammed yine uzaklaştırmayı başardı. Oluşan karambolde topu önünde bulan Juan'ın ceza sahası sol çaprazından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak bu kez direkten döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.



51. dakikada Miroshi'nin pasında ceza sahasının sağında topla buluşan Juan, pasını Jeferson'a verdi. Bu oyuncunun yakın mesafeden çıkardığı şutta kaleci Muhammed Şengezer meşin yuvarlağı kornere çeldi.

60. dakikada Antunes'in soldan içeri çevirdiği topu kontrol eden Jeferson'un ceza sahası sol çaprazından yaptığı vuruşta kaleci Muhammed gole izin vermedi.

69. dakikada RAMS Başakşehir ikinci golünü buldu. Yusuf Sarı'nın pasında topla buluşan Brnic, ceza sahası sol çaprazından yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1.

Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve Başakşehir, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Alanyaspor Tunuslu forvetini bekliyor

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Alanyaspor, Tunus ekibi CS Sfaxien'de forma giyen Omar Ben Ali'yle anlaşma sağladı. Transferle ilgili resmi açıklamaların kısa süre içinde gelmesi bekleniyor

27.06.2026 17:20:00
Haber Merkezi
 
Alanyaspor Tunuslu forvetini bekliyor
Alanyaspor Tunuslu forvetini bekliyor
Alanyaspor kimsenin beklemediği bir transfere imza attı. Akdeniz temsilcisi, Omar Ben Ali'yle anlaşma sağladı. CS Sfaxien Kulübü'yle de el sıkışıldığı öğrenildi. Resmi açıklamaların kısa süre içinde yapılması bekleniyor. 21 yaşındaki Tunuslu forvet, kariyerinde ilk kez ülkesinin dışına çıkacak.

FAZLASIYLA KARŞILIYOR

Omar Ben Ali, geride bıraktığımız sezonda CS Sfaxien ile 27 resmi maça çıktı. Sahada 2.235 dakika kaldı. 11 gol ve 2 asist üretti. Alanyaspor'un bu transferde ne kadar ödeyeceği, resmi açıklamaların ardından belli olacak. 21 yaşındaki futbolcu, "genç" yabancı kriterini fazlasıyla karşılıyor.

HAVADAN ÇOK ETKİLİ

Omar Ben Ali'nin göstereceği performans merakla bekleniyor. Eğer Süper Lig'de iyi işler yaparsa, Alanyaspor yakın gelecekte ondan ciddi paralar kazanabilir. 1.97 boyundaki futbolcu, özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle tanınıyor. Ligimizde bu tarz santrforlar etkili oluyor.

İran'ın son 32'ye kalma ihtimali yüksek


 
 
2026 FIFA Dünya Kupası G Grubu 3. maçında Mısır ile İran 1-1 berabere kaldı. İran, 'Üçüncü Sıradaki Takımlar' klasmanında 6. sırada yer alıyor. İran'ın durumu ABD saatiyle J, K ve L gruplarında  bugün oynanacak maçlar sonucu şekillenecek.

27.06.2026 10:06:00
HABER MERKEZİ/AA
 
İran'ın son 32'ye kalma ihtimali yüksek
İran'ın son 32'ye kalma ihtimali yüksek

2026 FIFA Dünya Kupası G Grubu 3. maçında Mısır ile İran 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Böylece Yeni Zelanda'yı 5-1 yenen Belçika, 5 puanla grubu lider tamamladı. Mısır da aynı puanla ikinci oldu.

Mısır iyi başladı

Seattle Stadyumu'nda oynanan müsabakaya iyi başlayan Mısır, 5. dakikada öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Trezeguet, ceza sahasına ortaladı. Salah'ın şutunda kaleci Beiravand gole izin vermezken dönen top Saber'in önünde kaldı. Bu futbolcunun ceza sahası dışından sert şutunda top filelere gitti: 1-0.

Geriye düşen İran, beraberlik için bastırdı. 9. dakikada ceza sahası içinde yaşanan pozisyonda Mohebi, Monem'in müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem, penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltı atışında topun başına Taremi geçti. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Shobeir, gole izin vermedi.

İran, aradığı golü 14. dakikada buldu. Orta alanda topla buluşan Mohammedi, ceza yayı önüne gelip sert vurdu. Kaleci Shobeir'in çıkardığı şutu takip eden Rezaeian, yakın mesafeden topu ağlara yolladı: 1-1.

İlk 45 dakika 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda etkili oynayan taraf İran oldu. 90. dakikada soldan kazanılan korner atışında ceza sahası içinde iyi yükselen Taremi kafayı vurdu, meşin yuvarlak direğe çarpıp auta gitti.
90+3 dakikada İran golü buldu. İzzetullahi'nin kullandığı serbest vuruşta kaleci Shobeir'in uzaklaştıramadığı topu Taremi tamamlamak istedi. Savunmadan seken topu Khalilzadeh, çaprazdan filelere gönderdi ancak VAR uyarısı sonrasında ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.
Müsabaka, 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Mısır, grubu 5 puanla 2. sırada tamamlayarak üst tura yükseldi. İran ise 3 maçta aldığı 3 puanla grubu 3. sırada tamamladı. İran'ın üst tura yükselip yükselmeyeceği, diğer gruplardaki takımların puan ve averajlarına göre belli olacak.

Antalyaspor'da 2. Bülent Korkmaz dönemi

Süper Lig'den 1. Lig'e düşen Antalyaspor'da teknik direktörlük görevine 6.5 yıl aradan sonra yeniden Bülent Korkmaz getirildi. Korkmaz ile 1 yıllık sözleşme imzalandı

27.06.2026 00:25:00
İhlas Haber Ajansı
 
Antalyaspor'da 2. Bülent Korkmaz dönemi
Antalyaspor'da 2. Bülent Korkmaz dönemi
Süper Lig'den 1. Lig'e düşen Antalyaspor'da teknik direktörlük görevine 6.5 yıl aradan sonra yeniden Bülent Korkmaz getirildi. Korkmaz ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Antalyaspor'da teknik direktörlük görevine 6.5 yıl aradan sonra yeniden Bülent Korkmaz getirildi. Kulübün Döşemealtı ilçesinde bulunan Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Mustafa Ergün, Antalyaspor'un layık olduğu Süper Lig'e dönmesi için Korkmaz ile anlaştıklarını belirterek, "Ona güveniyoruz. İnşallah bu yıl Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

"Amacımız Süper Lig'e çıkmak"



Kırmızı-beyazlı takımın başına getirilen Teknik direktör Bülent Korkmaz da, "Amacımız Süper Lig'e çıkmak. Bunu da başarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gönül isterdi ki Süper Lig'de teknik direktör olarak buraya gelmek. Geçmişte yapılan hataların sonucu Antalyaspor ligden düştü. Amacımız Süper Lig'e çıkmak. Bunu da yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Zor bir süreç. Her başarıda o zor süreçler oluyor" ifadelerini kullandı.

"Antalya'yı ve Antalyaspor'u seviyorum"

Gençlere önem veren bir teknik direktör olduğunu belirten Korkmaz, "Genç yetenekli, oyuncuları potansiyeli oyuncuları, kadroda oynatmak istiyoruz. Rekabet ortamını oluşturmak istiyorum. Antalya'yı ve Antalyaspor'u seviyorum. Benim için özel bir kulüp. Burada birçok oyuncuyu Türk futboluna kazandırdık. Her yönden 1. Lig'de olması üzücü" şeklinde konuştu
Konuşmaların ardından Korkmaz, kendisini 1 yıllığına Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Metehan Mimaroğlu resmen Bordo-Mavili

Bordo-mavili kulüp, 32 yaşındaki deneyimli sol kanat oyuncusunun transferini Türkiye Futbol Federasyonu’na resmen bildirdi

27.06.2026 00:22:00
Haber Merkezi
 
Metehan Mimaroğlu resmen Bordo-Mavili
Metehan Mimaroğlu resmen Bordo-Mavili
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'deki yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirme hamleleri kapsamında sürpriz bir transfere imza atarak Gençlerbirliği forması giyen Metehan Mimaroğlu'nu kadrosuna kattı.

Bordo-mavili kulüp, 32 yaşındaki deneyimli sol kanat oyuncusunun transferini Türkiye Futbol Federasyonu'na resmen bildirdi. Yapılan anlaşmaya göre Trabzonspor, başarılı futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.



Geçtiğimiz sezon 1. Lig ekibi Gençlerbirliği formasıyla oldukça istikrarlı bir grafik çizen Metehan Mimaroğlu, çıktığı 36 resmi müsabakada 7 gol ve 4 asist üreterek toplam 11 gole doğrudan katkı sağlamıştı.

Yerli havuzunu genişletmek isteyen Karadeniz ekibi, bu hamleyle kanat bölgesindeki rekabeti artırmayı hedefliyor.

Gelişmenin ardından oyuncunun lisans işlemlerinin tamamlanması ve transferin mali detaylarının kısa süre içinde Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirilmesi bekleniyor.

Forvete Nhaga'nın vatandaşı gelebilir: Listeye eklendi

Galatasaray, Midtjylland Kulübü ile Aral Şimşir konusunda pazarlık yaparken bir anda Franculino sesleri yükseldi. 21 yaşındaki Gine-Bissaulu santrfor ayrıca Renato Nhaga'nın da milli takımdan arkadaşı

26.06.2026 12:50:00
Haber Merkezi
 
Forvete Nhaga'nın vatandaşı gelebilir: Listeye eklendi
Forvete Nhaga'nın vatandaşı gelebilir: Listeye eklendi
Galatasaray, sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan Mauro Icardi'yle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Arjantinli forvetin yerine genç alternatifler düşünülüyordu. Listeye son olarak Midtjylland forması giyen Franculino'nun eklendiği öğrenildi. 21 yaşındaki futbolcu, Aral Şimşir pazarlıkları sırasında gündeme geldi.

TEKRAR DÖNÜLEBİLİR

Danimarka ekibine, Gine-Bissaulu futbolcunun durumu soruldu. 1.86 boyundaki oyuncunun 20 milyon euronun altında kesinlikle satılmayacağı Sarı-Kırmızılılar'a iletildi. Galatasaray tarafı şu anda alternatiflerle görüşüyor. Eğer istenilen sonuçlar alınamazsa tekrar Franculino'ya dönülebilir.

22 GOL-3 ASİST

Genç yetenek, 2023 yazında Benfica U23 takımından bedelsiz olarak Midtjylland'a gelmişti. 31 Aralık 2029 tarihine kadar mukavelesi var. Franculino, geride bıraktığımız sezonda Midtjylland formasıyla toplam 34 maça çıktı. 22 gol ve 3 asist üretti. Franculino aynı zamanda Renato Nhaga'nın hem vatandaşı hem de milli takımdan arkadaşı...

Trabzonspor 20 milyonu reddetmişti şimdi 25 milyona çıkacaklar

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Chibuike Nwaiwu için Fulham'ın 20 milyon euroluk teklifi geri çevrilmişti. Premier Lig ekibi, yeni bir artışla Bordo-Mavililer'in kapısını çalmaya hazırlanıyor

26.06.2026 12:40:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor 20 milyonu reddetmişti şimdi 25 milyona çıkacaklar
Trabzonspor 20 milyonu reddetmişti şimdi 25 milyona çıkacaklar
Trabzonspor kış döneminde WAC Kulübü'ne 5.5 milyon euro ödeyerek Chibuike Nwaiwu'yu kadrosuna katmıştı. 22 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavele yapıldı. 1.93 boyundaki savunmacı, Nijerya Milli Takımı'nın da parçası olmayı başardı...

ISRARLARI BİTMEDİ

Böylece birçok takımın ilgisini çekti. Onlardan biri de Fulham'dı... Premier Lig temsilcisinin ilk teklifi 20 milyon euroydu... Bordo-Mavililer bunu geri çevirdi. Ancak İngiliz ekibinin ısrarı bitmedi. Fulham'ın kısa süre içinde 25 milyon euroluk teklifle tekrar Trabzonspor'un kapısını çalacağı öğrenildi.

NEREDEYSE 5 KATI

25 milyon euroluk yeni önerinin kabul edilmesi bekleniyor. İşler resmiyete dökülürse, Fırtına genç futbolcuyu neredeyse aldığı rakamın 5 katına satmış olacak... 1.93 boyundaki oyuncu, kış döneminde geldiği Trabzonspor'da 16 lig maçına çıktı. Sahada 1.310 dakika kaldı. 3 gol ve 1 asist üretti. Türkiye'de fazla kalmayacak gibi gözüküyor.

Okan Buruk'un en büyük stoper hayali: Renato Veiga

Galatasaray yaz döneminde kadrosuna sol ayaklı bir stoper katmak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un hayali Renato Veiga... Ancak açık konuşmak gerekirse bu hamle hiç de kolay değil

26.06.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'un en büyük stoper hayali: Renato Veiga
Okan Buruk'un en büyük stoper hayali: Renato Veiga
Galatasaray'ın mevcut kadrosundaki tek sol ayaklı stoper; Abdülkerim Bardakcı... Sarı-Kırmızılılar çok uzun bir süredir bu bölgeyi güçlendirmeye çalışıyor. 2026 yazında da durum değişmedi. Listede alternatifler var... Ancak Teknik Direktör Okan Buruk'un en büyük hayalinin Renato Veiga olduğu öğrenildi.

24.5 MİLYONA ALINDI

Villarreal, 2025 yazında Chelsea'ye 24.5 milyon euro ödeyerek 22 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmıştı. 1.88 boyundaki stoperle 30 Haziran 2032'ye kadar mukavele yapıldı. Renato Veiga, La Liga'da 32 karşılaşmaya çıktı. Sahada 2.478 dakika kaldı. Villarreal, sezonu 3. bitirdi. Bu başarıda Portekizli yıldızın katkısı da büyüktü.

HER YERDEN AVANTAJLI AMA...

22 yaşındaki futbolcu, TFF'nin "genç" yabancı kriterini karşılıyor. Portekiz Milli Takımı'nın parçası... Sol ayaklı stoper konusunda dünyanın en iyilerinden biri... Ancak bu transferin gerçekleşmesi çok zor... Öncelikle Villarreal'in satış listesinde değil... Olası transferde ise İspanyol ekibi astronomik bir bonservis bedeli talep edecek...

Galatasaray'ın listesinde o da var: Promise David

Galatasaray'ın santrfor alternatifleri arasında Promise David'in de bulunduğu öğrenildi. Union SG forması giyen Kanadalı forvet aslında Sarı-Kırmızılı ekibe yabancı bir isim değil...

26.06.2026 12:04:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın listesinde o da var: Promise David
Galatasaray'ın listesinde o da var: Promise David
Galatasaray, Mauro Icardi'nin ardından kadrosuna yabancı bir santrfor katacak. Çok geniş bir liste oluşturuldu. Alternatifler arasında Promise David'in de bulunduğu öğrenildi. 24 yaşındaki forvet, Şampiyonlar Ligi'nde Union SG'nin 1-0 kazandığı Galatasaray maçında tek golü kaydetmişti.

DAHA FAZLASINI BEKLİYORLAR

Yani Sarı-Kırmızılı taraftarlar onu tanıyor... Kanada Milli Takımı'nın da önemli parçalarından biri olan 1.95 boyundaki yıldızın Union SG ile 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Tahmini piyasa değeri 17 milyon euro civarında... Fakat Belçika ekibinin kafasındaki rakamın çok daha fazla olduğu belirtildi.

İLK SIRALARDA DEĞİL

Promise David, Galatasaray'ın öncelikli golcü hedefleri arasında değil. Fakat geniş listede yer alıyor. Sarı-Kırmızılılar, alternatiflerin durumuna göre ağırlığını ona verebilir. Cim-Bom, transferlerde acele etmeyecek. Çünkü önlerinde zaman var. Rakiplerine oranla da sezonu daha geç açacaklar (Avrupa maçları)...

Kenan'ın sözlerine tepki: İyi de 5 yemiştiniz!

Milli futbolcumuz Kenan Yıldız, ABD maçı öncesinde ev sahibi ülkeyle ilgili, "Galatasaray deplasmanından da hatırlıyorum... Büyük taraftarların önünde oynamaya alışkınım" ifadelerini kullandı. Bu sözlere sosyal medyada büyük tepki geldi

26.06.2026 12:02:00
Haber Merkezi
 
Kenan'ın sözlerine tepki: İyi de 5 yemiştiniz!
Kenan'ın sözlerine tepki: İyi de 5 yemiştiniz!
Bilindiği üzere Dünya Kupası'na grup aşamasında veda ettik. ABD mücadelesi sadece prestij maçı olacak. Mücadele öncesinde konuşan Kenan Yıldız'ın kullandığı ifadeler arasında bir bölüm dikkat çekti: "Galatasaray deplasmanından da hatırlıyorum... Büyük taraftarların önünde oynamaya alışkınım."

UMARIZ BİZİ BEŞLEMEZLER!

Kenan'ın bahsettiği karşılaşmada Galatasaray, Juventus'u 5-2 mağlup etmişti. Sosyal medyada, "Unuttuysan hatırlatalım Kenan... O maçta 5 yemiştiniz. ABD de 5'lemez umarım! Galatasaray örneği veriyorsun da o taraftar önünde 5 gol yemiştiniz. Kenan o maçta hiçbir şey oynamamıştın" tarzında yorumlar yapıldı.

PEK HAZIRLIKLI DURMUYORDUNUZ

Kullanıcılar ayrıca, "5 yeriz mi diyorsun yani! O maçta Ali Sami Yen'de pek de ortama hazırlıklı gibi durmuyordunuz... Ev sahibi taraftarın önünde oynayacağın bir maçla ilgili verilebilecek en kötü örnek! Galatasaray'ı yenseydiniz güzel konuştun derdim. Fark yediniz Kenan!" ifadelerini de kullandı.

Kimse istifa etmiyor: Fransa-İtalya-Belçika sonrası ne olacak?

Dünya Kupası'na 2 maçta veda etmemiz sonrasında kimse istifa etmedi. Teknik Direktör Montella ise daha da güçlendiğini belirtti! Uluslar Ligi'ndeki rakiplerimiz Fransa, İtalya ve Belçika... O maçlar sonrasında ortamın nasıl olacağı merak ediliyor!

26.06.2026 11:54:00
Haber Merkezi
 
Kimse istifa etmiyor: Fransa-İtalya-Belçika sonrası ne olacak?
Kimse istifa etmiyor: Fransa-İtalya-Belçika sonrası ne olacak?
ABD maçı öncesinde konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, "Futbolcular ve başkan beni destekliyor. Başkanımız takımı yok etmeye değil, geliştirmeye yönelik hareket ediyor. Ben de geliştirmek için çalışmaya devam edeceğim. İstifa etmeyeceğim. Daha da güçlendim... Türkiye'yi üst üste turnuvalara götürdüm. Kalbimi ortaya koydum. İstifa etmemi bekleyen varsa, bunu kabullenmeli. Çünkü istifa etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

HERKES EVE DÖNECEK

Avustralya ve Paraguay yenilgileriyle birlikte Dünya Kupası'na matematiksel olarak veda ettik. ABD karşılaşmasının ardından herkes eve dönecek. Bugünkü tabloda kimse istifa etmedi... A Milli Takım'ın katılacağı sonraki turnuva, Uluslar Ligi olacak. Oradaki grubumuzda yer alan ülkeler şöyle:

Fransa
İtalya
Belçika

TELAŞLA BEKLENİYOR!

Turnuva; eylül sonu-ekim başında start alacak. Gruplardaki son iki karşılaşmalar, kasım ayı içinde yapılacak. Dünya Kupası'nın ardından Milli Takım'ın kredisi kalmadı! Fransa, İtalya ve Belçika gibi ülkeler karşısında kötü sonuçlar alınırsa, o gün yaşanacaklar merakla bekleniyor. Bu 3 ülke de, Avustralya ve Paraguay'la kıyaslanamayacak kadar güçlü...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.