logo
21 MAYIS 2026

'Bir Baba Hindi' unutulmadı

14.08.2006 00:00:00
Turkcell Süper Ligi'nde geri de kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, kupasına Ali Sami Yen Stadı'nda kavuştu. Geride kalan sezonda çeşitli tartışmalara neden olan ''Bir Baba Hindi'' tezahüratı taraftarlarca unutulmadı.

Kupa töreni nedeniyle Ali Sami Yen Stadı adeta bir karnaval yerine çevrilirken, sarı-kırmızılı kulübün 16. kez müzesine götürmeyi başardığı kupayı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, kulüp başkanı Özhan Canaydın ve takım kaptanı Hakan Şükür'e verdi. Kupa töreni için Ali Sami Yen Stadı'nın zemini üzerinde ''2007 Hedef 17'' yazıları bulunan dev sarı-kırmızı bayraklar yer alırken, orta sahada ise yüzlerce sarı-kırmızı balon gökyüzüne bırakıldı.

KARNAVAL YERİNE DÖNDÜSahanın ortasına dev şampiyonluk kupası maketi yerleştirilirken, yapılan anonslarla da taraftarlar, kendilerine dağıtılan ve üzerinde ''2007 Hedef 17'' yazılı sarı ile kırmızı renkli pankartları salladılar. Sarı-kırmızılı taraftarların büyük coşkusu altında sahaya çıkan futbolcular ve teknik heyet, özel olarak kurulan sahnede yerlerini alırken, Haluk Ulusoy'un verdiği kupanın Hakan Şükür ile Mondragon'un ellerinde havaya kalkmasıyla birlikte Ali Sami Yen Stadı adeta karnaval yerine döndü. ''BİR BABA HİNDİ'' UNUTULMADIGeride kalan sezonda çeşitli tartışmalara neden olan ''Bir Baba Hindi'' tezahüratı taraftarlarca unutulmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluk kupası töreninde ''Bir Baba Hindi. Herkes Haddini Bildi'' yazılı pankart açarak geçen sezonki atışmalara gönderme yaptılar. Diğer yandan, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye taş atan sarı-kırmızılı taraftarların, tribüne astıkları, ''Dinamo'ya (Kiev) başarılar Dileriz'' pankartı da dikkat çekti. AURELIO'YA TAŞSarı-kırmızılı taraftarlar, Türk vatandaşı olan ve Mehmet adını alarak milli takıma çağrılan Fenerbahçeli oyuncu Marco Aurelio'ya gönderme yaptılar. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından milli takıma davet edilen Aurelio ile ilgili olarak taraftarlar, ''Mehmet olunmaz Mehmet doğulur'' yazılı pankart açtılar. Taraftarlar, ayrıca ''Kahrolsun İsrail, Filistine Özgürlük'', ''Kahrolsun PKK'' ve ''Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez'' şeklinde sloganlar attılar.

GÜRSOY-POLAT EL ELEGalatasaray'ın 16. kez müzesine götürdüğü lig şampiyonluğu kupasının töreninde kulüp eski ikinci başkanı Ergun Gürsoy ile başkan yardımcısı Adnan Polat sahaya el ele geldiler. Kulüp başkanı Özhan Canaydın, yeni hedeflerinin 17. şampiyonluk olduğunu belirttiği konuşmasının ardından, Adnan Polat ile Ergun Gürsoy'u birlikte kürsüye davet ederken, ikili daha sonra el ele tutuşarak tören kürsüsünde yerlerini aldılar. Törende ayrıca eski kulüp sportif direktörü Bülent Tulun da hazır bulundu. Ayrıca, taraftarların, ''Büyük başkan buraya'' tezahüratları üzerine de Özhan Canaydın, orta sahaya kadar giderek sarı-kırmızılı taraftarları selamladı.

İLK KUPAYI PAF TAKIMI ALDIŞampiyonluk kupası töreninde taraftarların karşısına ilk önce geçen sezonun PAF Ligi şampiyonu Galatasaray PAF takımı çıktı. Galatasaray Altyapı Sorumlusu Ali Yavaş'la birlikte altyapı antrenörleri ve PAF takımı oyuncuları sahaya birlikte gelirken, daha sonra saha içine kurulan sahnede Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan şampiyonluk kupasını verdi. Şampiyonluk kupasını alan genç futbolcular, tüm tribünleri gezerek sevinçlerini taraftarlarla paylaştı. Geçen sezon PAF takımının teknik direktörü olan eski sarı-kırmızılı oyuncu Suat Kaya'nın ise törende yer almaması dikkat çekti. KAYSERİSPOR U?URUGeride kalan sezonun son haftasında Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'a renkdaş rakibi uğurlu geldi. Kayserispor'u mağlup edip, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geride bırakarak şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılı takım, kupasını da yine Kayserispor'la yapacağı lig maçı öncesi aldı. Ali Sami Yen Stadı'ndaki son lig maçını Kayserispor ile yapan Galatasaray, yeni sezonda taraftarının karşısına yine Kayserispor mücadelesiyle çıkmış oldu.

TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİGalatasaraylı taraftarlar, Kayserispor maçına büyük ilgi göstererek tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Karşılaşmanın başlamasından saatler önce Ali Sami Yen Stadı önünde kuyruklar oluşturan sarı-kırmızılı taraftarlar, kapıların açılmasıyla birlikte de stat tribünlerini doldurarak hem 2005-2006 şampiyonluğu kupasının sevincini paylaştılar, hem de takımlarını desteklediler.

6 EKSİKGalatasaray, Kayserispor karşısına 6 futbolcusundan yoksun olarak çıkmak zorunda kaldı. Sakatlıkları bulunan Ümit, Yalçın, Hasan Kabze, Hasan Şaş, Volkan ve Okan, bugünkü maçta yer alamadılar.

GERETS KADROYU BOZMADITeknik direktör Gerets, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Mlada Boleslav karşısına çıkardığı kadroyu, Kayserispor karşısında büyük ölçüde bozmadı. Belçikalı teknik adam, sakat olan Okan'ın yerine ön liberoya Mehmet'i monte ettiği kadroda, diğer oyuncularında değişikliğe gitmedi. Gerets, Necati ile Carrusca'nın yanı sıra Fevzi, Özgürcan, Tolga, Uğur Uçar ve Uğur Sabankay'ı yedek olarak yanında oturttu.

ÜMİT KARAN'A ÖZEL İLGİYaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir sarı-kırmızılı formayla sahaya çıkamayan golcü futbolcu Ümit Karan'a taraftarlar özel ilgi gösterdi. Kayserispor maçını izlemek için sivil kıyafetleriyle tribünde oturan Ümit'i taraftarlar tezahüratlarla tribüne davet ederek yumruk şov yaptırdılar ve alkışladılar.

PAF'LARDA GALATASARAY GALİPGalatasaray ile Kayserispor PAF takımları arasındaki mücadelede gülen taraf ''Cim-bom'' oldu. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah saatlerinde oynanan maçı Galatasaray, Özgürcan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 kazandı.

İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Ada basını transfer piyasasını sarsacak dev iddiayı patlattı: Liverpool ile yol ayrımındaki dünya yıldızı Mohamed Salah, sarı-lacivertli yönetimin çılgın projesine onay verdi; Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktı!

21.05.2026 20:11:00
Haber Merkezi
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngiliz Caught Offside, transfer piyasasını sallayacak bir iddia ortaya attı. Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Mohamed Salah'ın, kariyerinin bir sonraki adımı için Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktığını yazdı.






Salah'ın, Fenerbahçe'nin sunduğu vizyon ve mali şartları değerlendirmeye aldığı, Türkiye seçeneğini kariyerinde yeni ve güçlü bir meydan okuma olarak gördüğü iddia edildi.






Gelecek sezon için taraftarına dünya çapında bir yıldız hediye etmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin, bu transfer için tüm şartları zorladığı ve oyuncu cephesiyle dirsek temasına geçtiği de haberde yer alan detaylar arasında.

Galatasaray'da Günay Güvenç kararı verildi! İşte yeni kaleci

Günay Güvenç'in Galatasaray'dan ayrılacağı yönündeki spekülasyonlara Okan Buruk'un yardımcısı İrfan Saraloğlu, 'Kendisi gitmek istemediği sürece bizimle' diyerek set çekti

21.05.2026 20:08:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da Günay Güvenç kararı verildi! İşte yeni kaleci
Galatasaray'da Günay Güvenç kararı verildi! İşte yeni kaleci
Galatasaray'da Günay Güvenç'in takımdan ayrılacağı ve yerine daha genç bir kaleci transfer edileceği yönünde iddialar var. Ancak bu spekülasyonlara tamamen set çeken bir açıklama geldi.






Teknik direktör Okan Buruk'un sağ kolu, yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu, Günay Güvenç'in geleceğine dair tartışmaları bitiren net açıklamalar yaptı:

- Günay Güvenç bizim için çok önemli bir kaleci. Kendisi ayrılmadığı sürece bizimle devam edecek. Uğurcan olmadığı zaman bizi taşıyabilecek bir kalecimiz var diye düşünüyorum.






Bu arada Galatasaray'da transfer planlamasında gençleşme operasyonunun adresi ise dış transfer değil, iç kaynaklar oldu. Sezonu Eyüpspor'da kiralık olarak tamamlayan ve tecrübe kazanan genç Jankat Yılmaz geri dönecek.

Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım’ın futbol yönetimini emanet etmeye hazırlandığı Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin, çay ve meyve eşliğinde geç saatlere kadar süren özel toplantıda sarı-lacivertlilerin geleceğini masaya yatırdı!

21.05.2026 20:04:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler
Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler
Kulübün efsane isimleri Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin, Aziz Yıldırım'ın yeni dönemdeki "futbol aklı" olmak için bir araya geldi. Gece gündüz Fenerbahçe'nin geleceğini planlayan efsane üçlü, adeta bir gölge yönetim gibi çalışmalara hız verdi.






Fenerbahçe tarihine damga vuran efsaneler, geçtiğimiz akşam yoğun geçen bir günün ardından özel bir toplantıda buluştu. Baş başa yenen yemeğin ardından, çay ve meyve eşliğinde geç saatlere kadar süren strateji toplantısında tek bir gündem maddesi vardı: Fenerbahçe'nin yeniden ayağa kalkışı.






Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim modelinde kulübün sportif hafızasını ve futbol planlamasını tamamen teslim etmeyi düşündüğü bu 3 efsane isim, seçimin kazanılması durumunda atılacak adımları tek tek masaya yatırdı.

Antonio Conte elendi, İsmail Kartal öne çıktı

Fenerbahçe’de Hakan Safi’nin 'Türkiye’yi tanıyan hoca' hamlesiyle Conte dahil dünya yıldızları liste dışı kalırken; camiayı ve ligi en iyi bilen isimlerin başında gelen İsmail Kartal bir anda teknik direktörlük yarışında en güçlü aday konumuna yükseldi

21.05.2026 19:59:00
Haber Merkezi
Antonio Conte elendi, İsmail Kartal öne çıktı
Antonio Conte elendi, İsmail Kartal öne çıktı
Başkan adayı Hakan Safi, Fenerbahçeli taraftarların merakla beklediği teknik direktör profiline dair çok net bir çizgi çekti:

- Türkiye'yi bilen bir hoca getireceğiz. Bu hoca işinin ehli olacak.






Bu sözler transfer masasında kartların yeniden dağıtılmasına yol açtı. Bu açıklamayla birlikte, Süper Lig gerçeğini tanımayan ve adaptasyon süreci yaşayabileceği düşünülen birçok yabancı çalıştırıcı bir anda saf dışı kaldı.






Fenerbahçe'de ilk olarak Antonio Conte ismi gündemden düştü. Listenin en fiyakalı isimlerinden biri olan İtalyan teknik adam, Türkiye ligi deneyimi olmadığı için rafa kalktı.

Pioli, Enzo Maresca ve Felipe Luis de Safi'nin "Türkiye'yi bilme" kriterine takılarak elendi.






Hakan Safi'nin "hem işinin ehli hem de Türkiye'yi tanıyan" tarifi, akıllara hemen tanıdık bir simayı getirdi: Jorge Jesus.

"Türkiye'yi bilmek ve işinin ehli olmak" denince, camianın evladı İsmail Kartal ismi de bir kez daha çok güçlü bir şekilde öne çıktı.

Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Gece yarısı 02.30 gibi İstanbul'a dönen Aziz Yıldırım apar topar transfer görüşmesine girdi.
 

21.05.2026 18:31:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Fenerbahçe'de başkan olup önümüzdeki sezon şampiyon olmak isteyen efsane başkan Aziz Yıldırım, hem kongre çalışmaları için şehir şehir geziyor, hem de transfer çalışmalarına devam ediyor. Aziz Yıldrım ve ekibi kurmayları sabaha karşı 04:00'te santrfor konusunu masaya yatırdı. Gece yarısı İstanbul'a dönen ve apar topar toplanan Yıldırım ve yakın çalışma arkadaşları ismi daha önce belirlenen yıldız golcü için "online" bir görüşme yaptı.






İddialara göre adı geçen santrfor Güney Amerika'da... menajeri ve oyuncyuyla 7 saatlik fark nedeniyle gece yarısı bir görüşme gerçekleştirildi.

Yıldırım'ın bu görüşmede bizzat bulunarak golcüye "seni ne kadar çok istiyoruz anla" demek istediği için bulunduğu iddia edildi.

Yıldırım'ın gece 3 gibi İstanbul'a gelmesine rağmen yaşına ve hastalığına aldırmadan transfer görüşmesi için hazır olması görüşülen ismin ne kadar önemli bir yıldız olabileceğini de gösterdi.

Noa Lang bombayı patlattı

Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu

21.05.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu.

Napoli'ye dönen Noa Lang'dan transfer gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar geldi. Dünyaca ünlü savunma oyuncusu Virgil van Dijk'ın Galatasaray'a olan ilgisini açık açık itiraf eden Lang, çarpıcı detaylar paylaştı.







İşte o sözler:

- Van Dijk, bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu. Oradaki atmosferi, kulübün yapısını merak ediyor. Bana açıkça Galatasaray'ı sevdiğini ve yakından takip ettiğini söyledi.







Noa Lang'ın bu sözleri, özellikle sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, transfer kulislerini de adeta hareketlendirdi. 






Liverpool ile sözleşme durumları ve geleceği her dönem tartışma konusu olan tecrübeli stoper Van Dijk'ın, Türk futbolu ve Galatasaray hakkındaki bu hayranlığı, önümüzdeki transfer dönemleri için şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray

Bernardo Silva için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin devreye girdiği dev yarışta, Atletico Madrid Türk kulüplerinin canını sıktı

21.05.2026 18:20:00
Haber Merkezi
Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray
Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray
Manchester City'den ayrılan Bernardo Silva için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin devreye girdiği dev yarışta, Atletico Madrid attığı son adımlarla Türk kulüplerinin canını sıktı.






Manchester City'den ayrılması beklenen Portekizli süper solak Bernardo Silva'nın yeni adresi netleşmeye başladı. İtalyan basınının saygın spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un okuyucularına duyurduğu özel habere göre; Bernardo Silva transferinde İspanyol devi Atletico Madrid yarışta öne fırladı.






Diego Simeone'nin orta sahaya hem yaratıcılık hem de taktiksel disiplin katacak bir lider aradığı ve Bernardo Silva'yı bu projenin merkezine koymak istediği belirtiliyor.






Portekizli yıldızın da La Liga'da forma giymeye ve Atletico'nun rekabetçi yapısına son derece sıcak baktığı gelen haberler arasında.






Portekizli yıldız için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın adları da uzun süredi gündemde.

Almanya'da Leroy Sane kararı

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, kulüp düzeyindeki istatistikleri eleştirilen Leroy Sane'yi Dünya Kupası kadrosuna dahil etme gerekçesini açıkladı

21.05.2026 18:14:00
Haber Merkezi
Almanya'da Leroy Sane kararı
Almanya'da Leroy Sane kararı
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, kulüp düzeyindeki istatistikleri eleştirilen Leroy Sane'yi Dünya Kupası kadrosuna dahil etme gerekçesini açıkladı: Takım içinde inanılmaz bir saygınlığı var ve son 4 milli maçta 5 gole katkı sağladı!






Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Dünya Kupası kadrosunu açıklarken en çok merak edilen isimlerden biri olan Leroy Sane hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 






Galatasaray performansına yönelik eleştirilere rağmen Sane'yi kadroya dahil eden tecrübeli teknik adam, yıldız oyuncunun milli takım için önemini vurguladı.






Nagelsmann, Leroy Sane'nin saha içindeki yeteneklerinin yanı sıra takım dinamikleri açısından da vazgeçilmez bir figür olduğunu belirtti:

- Leroy Sane'nin takım içinde inanılmaz yüksek bir saygınlığı var! Rüdiger, Jonathan, Musiala... Muhtemelen 15 kişi daha sayabilirim. Onunla çok yakın bağları olan oyuncular bunlar ve bu durum takım içinde özel bir uyum oluşmasını sağlıyor.







- Kulüp seviyesindeki istatistikleri yeterince yüksek değildi. Ancak bizimle çıktığı son dört maçta beş gole katkı sağladı. Elbette onun milli takımdaki performansını da değerlendirmem gerekiyor. 






- Leroy Sane ile aramda harika bir bağ var. Dünya Kupası'ndan sonra insanların ona çok daha olumlu bakmasını sağlayacak şekilde onu motive edebileceğime inanıyorum. Başlangıçta muhtemelen formayı zorlayan rolü üstlenecek.

Aston Villa, İstanbul'da şov yaptı

UEFA Avrupa Ligi finalinde Almanya temsilcisi Freiburg'u 3-0 mağlup eden İngiliz ekibi Aston Villa, kupanın sahibi oldu

21.05.2026 00:06:00
AA
Aston Villa, İstanbul'da şov yaptı
Aston Villa, İstanbul'da şov yaptı
UEFA Avrupa Ligi finalinde Almanya temsilcisi Freiburg'u 3-0 mağlup eden İngiliz ekibi Aston Villa, kupanın sahibi oldu.

3. dakikada rakip yarı alanda buluştuğu topla hücuma çıkan Rogers'ın şutunda kaleci gole izin vermedi.

17. dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza sahasında Aston Villa savunmasının çevirdiği topa ceza yayı önünde Höfler sert vurdu, meşin yuvarlak auta gitti.

34. dakikada Aston Villa'nın çıkarken kaptırdığı topta Manzambi'nin ceza sahası dışından şutunu kaleci Emiliano Martinez kurtardı.

41. dakikada Aston Villa'nın golü geldi. Sol taraftan köşe vuruşunu paslaşarak kullanan İngiliz ekibinde Rogers'ın ceza sahasına gönderdiği topa Tielemans gelişine düzgün vurarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1



45+3. dakikada Aston Villa skoru 2-0 yaptı. McGinn'in sağ taraftan pasında ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Buendia'nın sol ayağıyla şık vuruşunda meşin yuvarlak uzak direğin köşesinden ağlara gitti: 0-2

Karşılaşmanın ilk yarısı İngiliz ekibinin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

58. dakikada Aston Villa skoru 3-0 yaptı. Soldan gelişen atakta Buendia'nın içeri çevirdiği topa altıpas içinde dokunan Rogers topu ağlara gönderdi.



70. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topa yükselen Onana'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.

75. dakikada Aston Villa bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Buendia müsait pozisyonda meşin yuvarlağı kalecinin yanında auta attı.

Müsabakayı 3-0 kazanan Aston Villa, kupanın sahibi oldu.

Sınır kapısında 198 tabanca ele geçirildi

Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı karşısındaki Bulgaristan gümrüğüne gelen bir tırda kutular içerisinde 198 adet tabanca ele geçirildi.

20.05.2026 14:08:00
İhlas Haber Ajansı
Sınır kapısında 198 tabanca ele geçirildi
Sınır kapısında 198 tabanca ele geçirildi
Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı karşısındaki Bulgaristan gümrüğüne gelen bir tırda kutular içerisinde 198 adet tabanca ele geçirildi.

Bulgaristan üzerinden Norveç'e gitmek üzere Türkiye'den yola çıkan Türk vatandaşı Y.G.'nin kullandığı yabancı plakalı tır Lesovo Gümrük Kapısı'nda detaylı aramaya alındı.

Araçta taşınan boya ve otomobil parçaları arasında yapılan incelemede, beyan edilmemiş 7 kutu içerisinde boş şarjörlü 198 adet tabanca ile 120 adet fişek ele geçirildi. Kaçak silahlara el konulurken, olayla ilgili Yambol Bölge Savcılığı gözetiminde soruşturma başlatıldı. Türk vatandaşı sürücünün 72 saate kadar gözaltında tutulduğu öğrenildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.