logo
19 MART 2024

Define aramak için kazdığı kuyuda can verdi

Define aramak için kazdığı çukurda 9 gün sonra cesedi bulundu
22.07.2021 19:25:00 /
Elazığ’da define aramak için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan adamın 9 gün sonra kazdığı çukurda cansız bedeni bulundu.
 
Olay, merkeze bağlı Harput Mahallesi Nevruz Ormanları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk babası Mehmet T. (58), 13 Temmuz'da yanına kazma, kürek ve çekiş alarak evden çıktı. Şahsın eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri arama çalışması başlattı fakat sonuç alamadı.
 
Dün Mehmet T.'nin daha önce tek başına gittiği yerleri kontrol eden aile yakınları, bir çukurun içerisinde Mehmet T.'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede kaçak kazı yapan adamın kazdığı çukurun içerisinde öldüğü ve bedeninin çürümeye yüz tuttuğu belirlendi.
 
 Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından şahsın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından ailesi tarafından alınan teslim alınan Mehmet T'nin cenazesi, bugün Harput Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.
 
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.