Deprem bu sefer Çorum'u yokladı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Çorum'da saat 17.06'da merkezi Dodurga ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi





Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Çorum'da saat 17.06'da merkezi Dodurga ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 11.22 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Dodurga'nın yanısıra Osmancık, Oğuzlar, Laçin, Kargı ve Çorum merkezde de hissedilen deprem ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına neden olmadı.
Belediye Başkanı'ndan açıklama
Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçelerinde meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki depremle ilgili, "Köy muhtarıyla da görüştüm, herhangi olumsuz bir durum yok." dedi.
Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AA muhabirine, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının tespitlerine göre, saat 17.06'da Dodurga ilçesinde kaydedilen 4,2 büyüklüğündeki depremde, ilçe merkezi ve köylerde henüz tespit edilmiş bir hasar oluşmadığını söyledi.
Depremin merkez üssünün ilçeye bağlı Berk köyü olduğunu aktaran Aydın, "Köy muhtarıyla da görüştüm, herhangi olumsuz bir durum yok. İlçemizde çok sayıda eski yapı var. Ben de sokakları dolaşıp eski evleri kontrol ettim. Şu an için ilçemizde olumsuz bir durum görünmüyor." dedi.
Deprem, kent merkezinin yanı sıra Oğuzlar ve Osmancık ilçelerinde de hissedildi.




























































































