logo
23 MAYIS 2026

Efes kadroyu güçlendiriyor

Anadolu Efes, Alec Peters'i kadrosuna kattı

08.07.2019 00:00:00
Efes kadroyu güçlendiriyor
Efes kadroyu güçlendiriyor
Anadolu Efes Basketbol Takımı, Rusya'nın CSKA Moskova takımından ayrılan ABD'li oyuncu Alec Peters'i transfer etti.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ABD'li forvet oyuncusuyla 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Geçen sezon CSKA Moskova'yla THY Avrupa Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan 24 yaşındaki oyuncu, bütün maçlarda forma giydi. Peters, THY Avrupa Ligi'nde 5.3 sayı, 2.3 ribaund ortalamasıyla mücadele etti. ABD'li oyuncu 3 sayı çizgisinin gerisinden de yüzde 43.3'lük bir isabet yakaladı.



Galatasaray'da seçim heyecanı başladı

Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Toplantısı başladı

23.05.2026 12:02:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'da seçim heyecanı başladı
Galatasaray'da seçim heyecanı başladı
Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Toplantısı başladı.

Galatasaray Spor Kulübü'nde olağan seçimli toplantısı Galatasaray Lisesi'nde başladı. Genel kurulda mevcut Dursun Özbek tek aday olarak yer alıyor.



Genel kurulda ilk olarak divan başkanlığına Ahmet Kemal Kumkumoğlu seçildi ve başkanlık divanı belirlendi.



Daha sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Son olarak da sandıklarında görev alacak kişiler belirlendi.

Trabzonspor'a gece yarısı coşkulu karşılama


Trabzonspor taraftarları kupa şampiyonu takımlarını coşkuyla karşıladı.

23.05.2026 07:08:00
AA
 Trabzonspor'a gece yarısı coşkulu karşılama
 Trabzonspor'a gece yarısı coşkulu karşılama

Ziraat Türkiye Kupası finalinde TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yenerek kupayı kazanan Trabzonspor'un taraftarları, bordo-mavili takımı havalimanında coşkuyla karşıladı.







Corendon Airlines Park Antalya Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından Trabzon'daki taraftarlar, havalimanına giderek takımın gelmesini bekledi.







Burada meşaleler yakıp takımlarının marşını söyleyen taraftarlar, Mustafa Eskihellaç'ın getirdiği şampiyonluk kupasını kaldırıp tezahüratlarda bulundu.







Takım otobüsüne binen oyuncular, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde havalimanından ayrıldı.

Fatih Tekke, kupa sevincini ailesiyle yaşadı


 
 
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yenerek kupanın sahibi oldu. Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ve ailesi şampiyonluk sevinci yaşadı. Eşi Müge Tekke de kupa sevincine katıldı.

23.05.2026 00:27:00
Haber Merkezi/AA
Fatih Tekke, kupa sevincini ailesiyle yaşadı
Fatih Tekke, kupa sevincini ailesiyle yaşadı


Ziraat Türkiye Kupası finalinde TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor, 10. kez kupayı kazandı. Son 2 yılda finale çıkan ancak Beşiktaş'a ve Galatasaray'a karşı kupayı kazanamayan bordo-mavililer, bu sezon TÜMOSAN Konyaspor karşısında bu kez mutlu sona ulaştı. Karadeniz ekibi, 18 kez final oynadığı kupada 10 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

5 sezonluk hasreti dindirdi

En son 2019-2020 sezonunda finalde Corendon Alanyaspor'u 2-0 yenerek organizasyonda şampiyonluğa ulaşan bordo-mavililer, 5 sezon aradan sonra bu başarıyı tekrarladı.
Karadeniz ekibi, bugüne dek ikişer kez Beşiktaş ve Gençlerbirliği, birer kez de Galatasaray, Bursaspor, Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Alanyaspor'a finalde üstünlük sağlayarak Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.
İlk kez 1976-1977 sezonunda Beşiktaş karşısında kupayı elde eden Trabzonspor, 1977-1978'de Adana Demirspor, 1983-1984'te Beşiktaş, 1991-1992'de Bursaspor, 1994-1995'te Galatasaray, 2002-2003 ve 2003-2004'te Gençlerbirliği, 2009-2010'da Fenerbahçe, 2019-2020 sezonunda da Corendon Alanyaspor karşısında kazanarak kupayı müzesine götürdü.

Fatih Tekke ile ikinci finalde kupa başarısı

Trabzonspor, geçen sezon ligin 27. haftasındaki Atakaş Hatayspor maçının ardından göreve gelen teknik direktörü Fatih Tekke ile ikinci sezonunda ikinci kupa mücadelesinde başarıya ulaştı.
Trabzonspor'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Fatih Tekke, 11 Mart 2025'te gerçekleştirilen imza töreninin ardından 14 aylık sürede ilk kupasını elde etti.
Karadeniz ekibi, geçen sezon Fatih Tekke yönetiminde Gaziantep'te oynanan final mücadelesinde Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu.

Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki listesi belli oldu


 
Avrupa kupalarına katılacak Türk takımları belli oldu. Türkiye gelecek sezon 5 takımla UEFA organizasyonlarında yer alacak.

23.05.2026 00:19:00 / Güncelleme: 23.05.2026 00:22:09
HABER MERKEZİ/AA
Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki listesi belli oldu
Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki listesi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nın sona ermesinin ardından gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek Türk takımları belli oldu.
2026-2027 sezonunda Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ve RAMS Başakşehir, Türkiye'yi UEFA organizasyonlarında temsil edecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılıyor

Ligi şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt lig aşamasından katılacak. 8-9-10 Eylül tarihinde ilk Avrupa maçını yapacak sarı-kırmızılı takım dışındaki tüm ekipler, ön eleme turu oynayacak.

Fenerbahçe sezonu erken açmak zorunda

Sezonu ikinci basamakta noktalayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda mücadele edecek. İlk maçını 21-22 Temmuz'da oynayacak sarı-lacivertlilerin rövanş müsabakası 28-29 Temmuz'da yapılacak.

Trabzonspor, play-off'tan başlayacak

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turundan, Beşiktaş ise aynı organizasyona 2. eleme turundan katılacak. Trabzonspor, Avrupa'daki maçlarını 20-27 Ağustos'ta oynarken, Beşiktaş'ın ön eleme müsabakaları 23-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.
RAMS Başakşehir de UEFA'nın en dandik turnuvası olan Konferans Ligi 2. eleme turundan Avrupa macerasına başlayacak. Başakşehir de ilk maçını 23 Temmuz'da, rövanşı 30 Temmuz'da oynayacak.

Türkiye Kupası Trabzonspor’un!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, nefes kesen mücadeleyi 2-1 kazanarak kupayı müzesine götürdü

22.05.2026 23:14:00
Haber Merkezi
Türkiye Kupası Trabzonspor’un!
Türkiye Kupası Trabzonspor’un!
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, nefes kesen mücadeleyi 2-1 kazanarak kupayı müzesine götürdü. Bordo-mavililer bu zaferle birlikte Türkiye Kupası'nı 10. kez kazanma başarısı gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Trabzonspor ile TÜMOSAN Konyaspor, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda karşı karşıya geldi. Hakem Halil Umut Meler'in yönettiği ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada gülen taraf Karadeniz temsilcisi oldu.

Sahneye Paul Onuachu Çıktı



Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 17. dakikada golcü oyuncusu Paul Onuachu'nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda heyecan tavan yaptı. Konyaspor, 49. dakikada Jackson Muleka ile eşitliği yakalayarak durumu 1-1'e getirdi.

Penaltı kaçıran Konyaspor, penaltıyla yıkıldı



Maçın kırılma anı 58. dakikada yaşandı. Konyaspor'da Enis Bardhi'nin kullandığı penaltı atışı direkten dönerken, yeşil-beyazlılar öne geçme fırsatını kaçırdı. Mücadelenin 76. dakikasında ise bu kez penaltı kazanan taraf Trabzonspor oldu. 78. dakikada topun başına geçen Paul Onuachu, hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-1 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı 2-1 kazanan Fırtına, büyük bir coşkuyla şampiyonluk kupasına uzandı.

Fatih Tekke Tarihe Geçti



Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, futbolcu olarak bordo-mavili formayla kazandığı kupa başarılarına bir yenisini de teknik adam olarak ekledi. Daha önce oyuncuyken 1994-1995, 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında bu kupayı kaldıran Tekke, antrenörlük kariyerinde de bu mutluluğu yaşayarak kulüp tarihine adını altın harflerle yazdı.

Tarihi 10. Zafer



En son 2019-2020 sezonunda Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Karadeniz ekibi, 5 sezonluk aranın ardından bu organizasyondaki şampiyonluk sayısını çift hanelere çıkardı. Maçın ardından tribünleri dolduran bordo-mavili taraftarlar, futbolcularla birlikte sahada büyük bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.

Galatasaray'ın en 'hırçını' Davinson Sanchez

Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın en "hırçın" futbolcusu Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez oldu

22.05.2026 12:43:00
AA
Galatasaray'ın en 'hırçını' Davinson Sanchez
Galatasaray'ın en 'hırçını' Davinson Sanchez
Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın en "hırçın" futbolcusu Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez oldu.

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon ligde forma giyen 33 futbolcunun 21'i, toplamda 5 kırmızı ve 64 sarı kart gördü.

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Sanchez, 30 lig maçında 6 sarı ve 1 kırmızı kart görerek takımının en "hırçın" oyuncusu oldu. Sanchez, ligin 8. haftasında 1-1 biten Beşiktaş derbisinin 36. dakikasında direkt kırmızı kartla cezalandırılarak takımını 10 kişi bıraktı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı ise 28. haftada Trabzonspor'a 2-1 kaybedilen maçın sonunda tartışmadan dolayı hakem tarafından ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Galatasaray'da diğer kırmızı kartları 32. haftadaki Samsunspor maçında Günay Güvenç, 13. haftadaki Natura Dünyası Gençlerbirliği müsabakasında Roland Sallai ve 25. haftadaki Beşiktaş derbisinde Leroy Sane gördü.

En fazla sarı kart gören oyuncu Osimhen

Galatasaray'da bu sezon ligde en fazla sarı kart gören oyuncu Nijeryalı yıldız Victor Osimhen oldu.

Sezon başından beri ligde 22 maça çıkan Osimhen, bu müsabakalarda 8 kez sarı kartla cezalandırıldı.

Osimhen'i bu alanda 7 sarı kartla Barış Alper Yılmaz ve 6'şar sarı kartla Davinson Sanchez ile Mario Lemina takip etti.

Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı

Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu

22.05.2026 10:55:00
AA
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu.

Sezonu 55 puanla 6. bitiren İzmir ekibinde istikrarıyla ön plana çıkan 29 yaşındaki file bekçisi, ligde 34 müsabakanın tamamında sahada kaldı.

Görev yaptığı maçlarda kalesinde 32 gol gören Polonyalı kaleci, 16 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi.

Deneyimli file bekçisi, 34 karşılaşmada 3 bin 60 dakika oynayarak en fazla süre alan oyuncu olmayı başardı.

Sadece 4 futbolcu tüm maçlarda forma giydi

Göztepeli kaleci Lis'in yanı sıra ligde üç futbolcu daha tüm maçlarda forma şansı buldu.

Polonyalı kalecinin takım arkadaşı Amin Cherni, bu sezon 34 maçta 3 bin 8 dakika sahada kaldı. Tunuslu futbolcu, tüm karşılaşmalara ilk 11'de başlarken 6 mücadelede oyundan alındı.

Süper Lig'in gol krallarından RAMS Başakşehir'in golcüsü Eldor Shomurodov ise 34 müsabakanın tamamında ilk 11'de sahaya çıktı. Shomurodov, turuncu-lacivertli formayla 2 bin 928 dakika oynadı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu sezon 22 kez rakip fileleri havalandırırken Trabzonsporlu Paul Onuachu ile sezonun en golcü ismi oldu.

Lige veda eden Hesap.com Antalyaspor'da forma giyen Kenneth Paal da 34 maçta kırmızı-beyazlı formayla boy gösterdi. Hollandalı sol bek, 32 müsabakada ilk 11'de görevlendirilirken 2 maça oyuna sonradan girdi.

En fazla futbolcu oynatan takım Konyaspor

Süper Lig'de sezonu 9. tamamlayan TÜMOSAN Konyaspor, en fazla oyuncuya şans veren takım oldu.

Yeşil-beyazlılar, lig maratonunda 43 farklı futbolcuya sahada görev verdi.

Konyaspor'u 40 oyuncuyla sezonu düşme hattının bir basamak üzerinde tamamlayan ikas Eyüpspor takip etti. Üçüncü basamakta ise 38 farklı futbolcuyla Fenerbahçe yer aldı.

Ligde sezon boyunca Beşiktaş 37, Trabzonspor da 36 farklı ismi sahaya sürdü.

En az oyuncuya şans veren ekip Alanyaspor

Trendyol Süper Lig'de en az sayıda futbolcuya şans veren ekip, Corendon Alanyaspor olarak kayıtlara geçti.

Akdeniz temsilcisi, teknik direktör Joao Pereira yönetiminde ligdeki müsabakalarda 26 farklı oyuncuyu görevlendirdi.

Alanyaspor'u RAMS Başakşehir ve Çaykur Rizespor 27'şer futbolcuyla takip etti.

Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı

Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı.

22.05.2026 10:53:00
AA
Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı
Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı
Süper Lig'de mücadele eden takımlarda bu sezon 21'i Türk, 14'ü yabancı 35 teknik direktör görev yaptı. Ligdeki ekiplerden 13'ü teknik adam değişikliğine giderken 5 takım ise başladıkları isimlerle yollarına devam ediyor.

Ligde Gençlerbirliği 6 kezle en fazla teknik direktör değişikliği yapan takım oldu. Başkent temsilcisinde bu sezon Hüseyin Eroğlu, Volkan Demirel (2 kez), Levent Şahin ve Metin Diyadin (2 kez) görev yaptı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ta ikişer değişiklik

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta bu sezon görev alan ikişer teknik direktörün de görevine son verildi.

Sarı-lacivertli takım, sezona başladığı Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile Avrupa kupalarında alınan kötü sonuçların ardından ağustos ayında yollarını ayırdı.

Fenerbahçe'de Mourinho'nun yerine göreve getirilen İtalyan çalıştırıcı Domenico Tedesco'nun sözleşmesi ise ligin bitmesine 3 hafta kala feshedildi.

Beşiktaş da sezona başladığı Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer ile alınan kötü sonuçlar nedeniyle ağustos ayında yollarını ayırdı.

Norveçli çalıştırıcının yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan Sergen Yalçın'ın görevine ise sezonun tamamlanmasıyla son verildi.

5 takım sezona başladıkları isimlerle devam ediyor

Süper Lig'de 5 takım, sezona başladıkları teknik direktörlerle yollarına devam ediyor.

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da Okan Buruk, Trabzonspor'da Fatih Tekke, Kocaelispor'da Selçuk İnan, Corendon Alanyaspor'da Joao Pereira ve Göztepe'de Stanimir Stoilov koltuklarını korudu.

21 yerli, 14 yabancı görev yaptı

Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 21 Türk, 14 yabancı teknik direktör görev aldı.

Ligde Türk antrenörler Atila Gerin, Burak Yılmaz, Çağdaş Atan, Emre Belözoğlu, Erol Bulut, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, İlhan Palut, İsmet Taşdemir, Levent Şahin, Metin Diyadin, Nuri Şahin, Okan Buruk, Onur Can Korkmaz, Orhan Ak, Recep Uçar, Sami Uğurlu, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Sergen Yalçın ve Volkan Demirel saha kenarında takımlarına taktik verdi.

Yabancı çalıştırıcılar Aleksandar Stanojevic, Domenico Tedesco, Erling Moe, Joao Pereira, Jose Mourinho, Marcel Licka, Markus Gisdol, Mirel Matei Radoi, Ole Gunnar Solskjaer, Radomir Djalovic, Stanimir Stoilov, Şota Arveladze, Thomas Reis ve Thorsten Fink de bu sezon ligde görev yaptı.

İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Her ne kadar biz kazanmak istiyorsak da iyi oynayan kazansın

22.05.2026 10:44:00
AA
İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’
İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Her ne kadar biz kazanmak istiyorsak da iyi oynayan kazansın. Biz de bu konuda hayırlısı diyoruz ama (kupayı) çok da istediğimiz bir gerçek." dedi.

Palut, Trabzonspor ile yarın Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda yapacakları Türkiye Kupası final maçı öncesi düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası finali için oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Palut, buraya kadar gelmişken, finale çıkan her takım gibi kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Konya'nın, camianın kupaya duyduğu isteği, özlemi kendisinin de hissettiğini dile getiren Palut, şöyle konuştu:



"Rakibimiz Trabzonspor. Lig maçından önce de söyledim. Hoca burada olduğu için değil, bu senenin bence en başarılı takımlarından bir tanesi Trabzonspor. Çünkü, belki zamana ihtiyacı olan bir takımın, çok kısa sürede nasıl yarışmacı olabileceğini Trabzonspor özelinde takip ettik. Bu yönden büyük saygı duyuyorum.

Ofansif olarak çok tehlikeli silahları var. Bunun bilincindeyim. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Hazırlıklarımızı bugün yaptığımız antrenmanla tamamladık. Tabii ki önlemlerimizi alırken nasıl oynamamız gerektiğini de oyuncularımızla çalıştık.

Hiçbir maç, hele ki hiçbir final maçı sadece savunma yaparak ya da sadece hücum ederek kazanılmaz, bunun bilincindeyiz. Bir kere her şeyden önce çok iyi mücadele etmemiz gerektiğini ve bu finalin her dakikasını konsantrasyonla oynamamız gerektiğini biliyoruz."

"Tüm odağımız bu final oldu"

İlhan Palut, basın toplantısının soru cevap kısmında, Konyaspor'da göreve başladıktan sonra Konyaspor camiasının her şeyin düzeleceğine yönelik bir inanca sahip olmaya başladığını belirtti.

Ancak kendisinin elinde, bunu bir anda düzeltme imkanının olmadığını anlatan Palut, "Burada sizin daha fazla sahiplenmeniz, daha fazla mücadele etmeniz, daha çok inanmanız gerekiyor. Oyuncularla yaptığımız konuşma tam da buydu.

Takım, kazanmaya başladıkça o var olan potansiyel öz güveni de arkasına alarak daha iyi işler yapmaya başladı. Bugün için zaten kupa finaline kaldığımız günden itibaren tüm odağımız bu final oldu." dedi.

Adil Demirbağ: Finalde kupayı Konya'ya götürmek istiyoruz



Sezon başındaki kamp sürecinde takım arkadaşlarıyla "İnşallah Avrupa kupalarına oynayacak seviyelerde sezonu bitiririz" diye bir söz verdiklerini, ancak ligde bunu başaramadıklarını belirtti.

Demirbağ, sezon içerisinde çok inişli çıkışlı performansları olduğunu, sezonun ikinci yarısından itibaren ligde ve kupada çok önemli maçlar kazandıklarını vurgulayarak, "Önceliğim, centilmenlik içerisinde geçen bir final olsun.

Saha dışarısında hepimiz arkadaşız ama saha içerisinde rakibiz. Ben ve takım arkadaşlarım adına söylüyorum, yarın kendimize verdiğimiz sözü tutmak istiyoruz. Finalde kupayı Konya'ya götürmek istiyoruz.

Çünkü şehrimizin ve takımımızın çok ihtiyacı var. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama en azından kendi adıma yarın inşallah iki kişilik oynayıp kupayı almak istiyorum." diye konuştu.

İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Ada basını transfer piyasasını sarsacak dev iddiayı patlattı: Liverpool ile yol ayrımındaki dünya yıldızı Mohamed Salah, sarı-lacivertli yönetimin çılgın projesine onay verdi; Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktı!

21.05.2026 20:11:00
Haber Merkezi
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngiliz Caught Offside, transfer piyasasını sallayacak bir iddia ortaya attı. Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Mohamed Salah'ın, kariyerinin bir sonraki adımı için Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktığını yazdı.






Salah'ın, Fenerbahçe'nin sunduğu vizyon ve mali şartları değerlendirmeye aldığı, Türkiye seçeneğini kariyerinde yeni ve güçlü bir meydan okuma olarak gördüğü iddia edildi.






Gelecek sezon için taraftarına dünya çapında bir yıldız hediye etmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin, bu transfer için tüm şartları zorladığı ve oyuncu cephesiyle dirsek temasına geçtiği de haberde yer alan detaylar arasında.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.