logo
14 ŞUBAT 2026


En hızlı golcü Gilberto

28.09.2002 00:00:00
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde en hızlıgolcü unvanını Arsenal'in Brezilyalı futbolcu Gilberto Aparecido da Silva eline geçirdi. (A) Grubu'nda önceki gece İngiltere'nin Arsenal takımının, Hollanda deplasmanında PSV Eindhoven'ı 4-0 yendiği maçın henüz 20.07 saniyesinde Gilberto Aparecido da Silva'nın attığı gol, Avrupa Şampiyonlar Ligi tarihine en kısa sürede atılan gol rekoru olarak geçti.

Daha önceki rekor, 1997 yılında FC Juventus'un Manchester United ile yaptığı maçta 20.12 saniyede fileleri havalandıran FC Juventus'un İtalyan futbolcusu Alessandro Del Piero'ya aitti. Gilberto, sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmiş, ancak transferi gerçekleşememişti.

35 yaşında vefat eden milli boksöre son görev


 
Lösemi nedeniyle hayatını kaybeden 35 yaşındaki milli boksör Seyda Keser'in cenazesi, memleketi Amasya'da toprağa verildi.
 

14.02.2026 20:46:00
Haber Merkezi/aa
35 yaşında vefat eden milli boksöre son görev
35 yaşında vefat eden milli boksöre son görev

Lösemi nedeniyle hayatını kaybeden 35 yaşındaki milli boksör Seyda Keser'in cenazesi, memleketi Amasya'da toprağa verildi.

İstanbulspor sporcusu olan Keser için Göynücek ilçesine bağlı Gediksaray Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Seyda Keser'in naaşı, aile mezarlığında toprağa verildi.



Törene Keser'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Göynücek Kaymakamı Osman Demirgül, eski milli güreşçi Mahmut Demir ile vatandaşlar katıldı.

Kariyerinde Fenerbahçe Kulübünün de formasını terleten, ağır sıklette 7 kez Türkiye şampiyonluğu yaşayan 1990 doğumlu Seyda Keser, 35 yaşında hayatını kaybetti.

Sane, Juventus maçında oynayabilecek mi?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında RAMS Park'ta ikas Eyüpspor'u 5-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu

14.02.2026 10:15:00
AA
Sane, Juventus maçında oynayabilecek mi?
Sane, Juventus maçında oynayabilecek mi?
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında RAMS Park'ta ikas Eyüpspor'u 5-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlığını atlatan Leroy Sane'nin 17 Şubat Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak Juventus maçında oynayabileceğini söyledi.

Sane'nin takımla bir antrenmana çıktığını hatırlatan Buruk, "Sane'yi bugün kadroya alıp 15 dakika oynatmayı düşündük ama 1-2 antrenman daha bizimle yapmasına istedik. Ondan sonra Juventus maçıyla ilgili kararımızı vereceğiz. Juventus maçında oynayabilecek durumda olacağını düşünüyorum." dedi.

Tecrübeli teknik adam, Noa Lang, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Leroy Sane gibi iyi kanat oyuncularının olduğuna değinerek, "Oyuncularımızın performansının yüksek olması bizi mutlu ediyor. Oyuncularımız için karar vereceğiz.

Hepsi bizim için çok önemli. Çok fazla maçımız var. İnşallah daha da fazla maçımız olur. Avrupa'da yolumuza devam edip çok fazla maçımız olsun ve rotasyonu en iyi şekilde yapalım.

Oyuncular arasındaki yarış da Galatasaray'a fayda sağlayacaktır. Her oyuncunun rakibinin olması önemli olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Türk takımları, Avrupa basketbolunun ‘lideri’

Avrupa basketbolunun çeşitli organizasyonlarında yer alan Türk takımları, mücadele ettikleri turnuvaların zirvesini ele geçirdi

14.02.2026 09:58:00
AA
Türk takımları, Avrupa basketbolunun ‘lideri’
Türk takımları, Avrupa basketbolunun ‘lideri’
Avrupa basketbolunun çeşitli organizasyonlarında yer alan Türk takımları, mücadele ettikleri turnuvaların zirvesini ele geçirdi.

Avrupa Ligi'nde zirvede yer alan Fenerbahçe Beko, oynadığı son maçta A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos'u son saniye basketiyle 85-83 yenerek liderliğini sürdürdü.

Geride kalan haftalarda oynadığı 27 karşılaşmada 20 galibiyet, 7 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, Sarunas Jasikevicius yönetiminde üst üste 7. maçından da zaferle ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeyi başardı ve zirvedeki yerini korudu.

Beşiktaş GAİN, BKT Avrupa Kupası'nda zirvede

Türk rüzgarı, BKT Avrupa Kupası'nda Beşiktaş GAİN ile esti.

Ligde oynadığı 18 maçtan 13 galibiyet, 5 yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlı ekip, son maçında Yunan takımı Panionios'u deplasmanda 114-74 yenerek B Grubu'nu lider tamamladı.

Attığı 1666 sayıyla grubunun en skorer takımı olan Beşiktaş GAİN, bu sonuçların ardından adını doğrudan çeyrek finale yazdırdı.

Aynı organizasyonun A Grubu'nda yer alan Bahçeşehir Koleji de ligi 2. sırada noktalayarak son 8 takım arasına kaldı.

Galatasaray MCT Technic'ten çifte liderlik

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray MCT Technic, organizasyondaki iki farklı grupta da liderliği kimseye bırakmıyor.

İlk olarak normal sezonda mücadele ettiği 4 takımlı E Grubu'nu 5 galibiyet ve 1 yenilgiyle zirvede tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, son 16 turunda da grubunun ilk sırasında yer alıyor.

4 takımlı I Grubu'nda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 yenilgi alan sarı-kırmızılılar, zirve yarışı verdiği 2. sıradaki Fransız ekibi Le Mans Sarthe Basket'i deplasmanda 94-81 mağlup ederek iddialı yürüyüşünü sürdürdü.

Kadınlar da Avrupa'nın zirvesinde

Fenerbahçe Opet ve Galatasaray Çağdaş Faktoring kadın basketbol takımları da bulundukları organizasyonlarda zirveye hükmetti.

İki takım da FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin ilk turundaki 4 takımlı grup aşamasında oynadıkları 6 maçı da kazanmayı başarırken, Galatasaray Çağdaş Faktoring B Grubu'nu, Fenerbahçe Opet ise C Grubu'nu yenilgisiz lider tamamladı.

Bu sonuçlarla ikinci tura yükselen Türk ekipleri, zirvedeki yerlerini bu turda da bırakmadı ve 6 takımdan oluşan gruplarını ilk sırada bitirdi. Galatasaray Çağdaş Faktoring 12 maçta 10 galibiyet, 2 yenilgi alırken, Fenerbahçe Opet 11 maçı kazandı, 1 kez yenildi.

Bu sonuçlarla iki Türk ekibi de Altılı Final'i garantileyerek yarı final play-in oynama hakkı kazandı.

Yarı final play-in etabında Galatasaray Çağdaş Faktoring, Fransa'nın Basket Landes, Fenerbahçe Opet ise İspanya'nın Spar Girona takımıyla üst tura yükselmek için mücadele edecek.

RAMS Park'ın en golcü futbolcusu Mauro Icardi

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Eyüpspor maçında yaptığı hat-trick ile sarı-kırmızılıların RAMS Park'ta en fazla gol atan futbolcusu oldu. Icardi, bu stadyumda toplam 47 gol kaydetti

14.02.2026 03:11:00
İhlas Haber Ajansı
RAMS Park'ın en golcü futbolcusu Mauro Icardi
RAMS Park'ın en golcü futbolcusu Mauro Icardi
Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Eyüpspor maçında yaptığı hat-trick ile sarı-kırmızılıların RAMS Park'ta en fazla gol atan futbolcusu oldu. Icardi, bu stadyumda toplam 47 gol kaydetti.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Eyüpspor ile oynarken, sarı-kırmızılılarda Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Icardi, golleri müsabakanın 33, 48 ve 70. dakikalarında kaydetti.

32 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig'de bu sezonki 13. golünü attı ve krallık yarışında zirveye yaklaştı. Turkcell Süper Kupa ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1'er golü bulunan Icardi, toplamdaki gol sayısını ise 15'e çıkardı. Arjantinli futbolcu, 14 Nisan 2023 tarihindeki Kayserispor maçından sonra sarı-kırmızılılarda 2. kez hat-trick yaptı.

RAMS Park'ın en golcüsü oldu



Galatasaray'ın en golcü yabancı futbolcusu olan Mauro Icardi, sarı-kırmızılılarda bir rekor daha kırdı. Icardi, Eyüpspor maçıyla 2011 yılında hizmete giren Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta en çok gol kaydeden futbolcu oldu. Arjantinli futbolcu, buradaki gol sayısını 47'ye çıkardı ve 44 gollü Burak Yılmaz'ı geçerek en golcü futbolcu ünvanını elde etti.

Sarı-kırmızılıların yeni evinde Selçuk İnan 39, Bafetimbi Gomis 33, Wesley Sneijder 30 ve Victor Osimhen de 26 kez gol sevinci yaşadı.

Thomas Reis: 'Çok basit goller yedik, hayal kırıklığı yaşıyorum'

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, çok basit gol yediklerini belirterek, "Göstermiş olduğumuz performans nedeniyle de hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi

14.02.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
Thomas Reis: 'Çok basit goller yedik, hayal kırıklığı yaşıyorum'
Thomas Reis: 'Çok basit goller yedik, hayal kırıklığı yaşıyorum'
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, çok basit gol yediklerini belirterek, "Göstermiş olduğumuz performans nedeniyle de hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Açıkçası daha öncesinde söylediklerimi tekrar edeceğim. Bugün göstermiş olduğumuz performansa baktığımızda planımıza agresif oynamak, cesaret göstermek ve mücadele etmekti. Küçük detaylara da çok dikkat etmemiz gerekiyordu.

Ama bu küçük detayların hiçbirini bugün gerçekleştiremedik. Bizim kullanmış olduğumuz korner sonrasında yediğimiz çok basit bir gol oldu. Bizim hatlar arasında çok büyük boşluklar vardı. Rakibimiz bu boşlukları çok rahat bir şekilde değerlendirdi.

Çok rahat bir şekilde rakibimizin oynamasına müsaade ettik. İkinci yarıya geldiğimizde daha iyi bir performans göstermek istiyorduk ama biz bunu da gerçekleştiremedik. Bunu gerçekleştiremediğimiz için de bazı değişiklikler yaptık.

Yediğimiz gollere bakınca da çok basit goller yedik. Göstermiş olduğumuz performans nedeniyle de hayal kırıklığı yaşıyorum. Oynama şeklimizi elbette değiştirmemiz gerekiyor. Bir çok detayı değiştirmemiz gerekiyor. Bugün ne yazık ki dün itibarıyla bir takım olmadığımızı söyleyebilirim. Tekrardan yenilenmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Galatasaray'ın gizli golcüsü Yunus Akgün: 8 gol

Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, Eyüpspor maçıyla bu sezon ligde 5, toplamda 8. golünü kaydetti

14.02.2026 00:13:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'ın gizli golcüsü Yunus Akgün: 8 gol
Galatasaray'ın gizli golcüsü Yunus Akgün: 8 gol
Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, Eyüpspor maçıyla bu sezon ligde 5, toplamda 8. golünü kaydetti.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray evinde Eyüpspor ile karşı karşıya gelirken, sarı-kırmızıların ilk golünü Yunus Akgün kaydetti. Müsabakanın 2. dakikasında Victor Osimhen'in sol kanattan ortasında kale önünde bulunan Yunus kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu.

25 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki 8. gol sevincini yaşadı. Sarı-kırmızılı futbolcu, bu gollerin 5'ini ligde, 2'sini UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 1'ini de Turkcell Süper Kupa'da attı.
Maça 11'de başlayan Yunus Akgün, 46. dakikada yerini Yaser Asprilla'ya bıraktı.

Fatih Tekke ilk derbi galibiyetinin peşinde

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bordo-mavili takımın başında büyük maçlardaki ilk galibiyetini almak için Fenerbahçe karşısında saha kenarında taktik mücadelesi verecek

13.02.2026 10:35:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke ilk derbi galibiyetinin peşinde
Fatih Tekke ilk derbi galibiyetinin peşinde
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bordo-mavili takımın başında büyük maçlardaki ilk galibiyetini almak için Fenerbahçe karşısında saha kenarında taktik mücadelesi verecek.

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 21 haftada topladığı 45 puanla lider Galatasaray'ın 7, Fenerbahçe'nin ise 4 puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Trabzonspor, ligin 22. haftasında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek.



Zorlu müsabaka, bordo-mavili takım açısından zirve yarışında daha iddialı bir konuma gelmenin yanı sıra derbi hasretini de sonlandırma fırsatı sunuyor. Teknik Direktör Fatih Tekke'nin bordo-mavili takımın başında büyük maçlardaki ilk galibiyetini alma ihtimali sebebiyle mücadelenin önemi daha da artıyor.

Büyük maçlarda galibiyet çıkmadı



Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde son haftalarda çıkış yakalasa da büyük maçlarda aynı başarıyı gösteremedi. Bordo-mavililer, Tekke döneminde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı ligde 5, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'da birer olmak üzere oynadığı toplam 7 karşılaşmada galibiyet elde edemedi. Trabzonspor söz konusu maçlarda 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Fenerbahçe'ye karşı üçüncü sınav

Trabzonspor, Fatih Tekke idaresinde Fenerbahçe ile üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Karadeniz temsilcisi, sarı-lacivertliler ile ligde oynadığı 2 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda kalesinde 5 gol gören Karadeniz temsilcisi, 1 gol atabildi. İstanbul'da oynanan mücadeleler 4-1 ve 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sonuçlandı. Trabzonspor, Tekke'nin görev yaptığı dönemde büyük maçlarda 5 gol bulurken, 17 gole ise engel olamadı.

Fatih Tekke yönetiminde bordo-mavililerin büyük maçlarda aldığı sonuçlar:

Fenerbahçe: 4 - Trabzonspor: 1
Trabzonspor: 0 - Galatasaray: 2
Galatasaray: 3 - Trabzonspor: 0 (Türkiye Kupası)
Fenerbahçe: 1 - Trabzonspor: 0
Galatasaray: 0 - Trabzonspor: 0
Trabzonspor: 3 - Beşiktaş: 3
Galatasaray: 4 - Trabzonspor: 1 (Süper Kupa yarı final)

Biri evinde diğeri ligde yenilmedi

Bu sezon sahasında mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, Süper Lig'de yenilgisiz yoluna devam eden Fenerbahçe'yi konuk edecek

13.02.2026 10:25:00
İhlas Haber Ajansı
Biri evinde diğeri ligde yenilmedi
Biri evinde diğeri ligde yenilmedi
Bu sezon sahasında mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, Süper Lig'de yenilgisiz yoluna devam eden Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, yarın ligin namağlup takımı Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bu sezon iç sahada mağlubiyet yüzü görmeyen bordo-mavililer ile deplasmanda etkili bir performans ortaya koyan sarı-lacivertlilerin mücadelesi zirve yarışını yakından ilgilendiriyor.



Bu sezon evinde geçit vermeyen Trabzonspor, bu alanda istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor. Bordo-mavililer, ligde oynadığı 10 iç saha karşılaşmasında 6 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederken, 19 gol atıp, kalesinde 8 gol gördü ve 22 puan topladı.

Karadeniz ekibi, geçtiğimiz sezon sahasında oynadığı Samsunspor maçında aldığı 2-2'lik beraberliğin ardından Trabzon'da yenilgi yaşamadı. Trabzonspor, iç sahada 281 gündür mağlup olmazken, evindeki yenilmezlik serisini Fenerbahçe karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Zirve hattında kritik puan savaşı

Ligde 45 puanla 3. sırada yer alan Trabzonspor, 49 puanla 2. basamakta bulunan Fenerbahçe'ye karşı sahadan galibiyetle ayrılarak hem puan farkını azaltmayı hem de zirve yarışında avantaj sağlamayı amaçlıyor.

Fenerbahçe deplasmanda da kaybetmedi

Sarı-lacivertli ekip ise bu sezon deplasmanda oynadığı 11 müsabakada 7 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek 25 puanı hanesine yazdırdı. Süper Lig'in tek namağlup takımı konumunda bulunan Fenerbahçe, zorlu Trabzon deplasmanında da serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Trabzonspor'un iç saha performansı şöyle:

2024-2025

Trabzonspor: 2 - Samsunspor: 2

2025-2026

Trabzonspor: 1 - Kocaelispor: 0
Trabzonspor: 1 - Antalyaspor: 0
Trabzonspor: 1 - Samsunspor: 1
Trabzonspor: 1 - Gaziantep FK: 1
Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 0
Trabzonspor: 2 - Eyüpspor: 0
Trabzonspor: 1 - Alanyaspor: 1
Trabzonspor: 3 - Konyaspor: 1
Trabzonspor: 3 - Beşiktaş: 3
Trabzonspor:2 - Kasımpaşa: 1

UEFA Uluslar Ligi'nde gruplar netleşti


 
A Ligi'nde yer alan ay-yıldızlı ekip, Fransa, İtalya ve Belçika ile eşleşti. Diğer gruplar da böylece belli oldu. 

12.02.2026 23:25:00 / Güncelleme: 12.02.2026 23:29:10
Haber Merkezi/aa
 UEFA Uluslar Ligi'nde gruplar netleşti
 UEFA Uluslar Ligi'nde gruplar netleşti

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar A Ligi'ndeki rakipleri Fransa, İtalya ve Belçika oldu. Kura çekiminde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Zehra Neşe Kavak, Dış İlişkiler Kurulu Başkan Vekili Çağrı Kanver, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Dış İlişkiler ve Milli Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları, A ve 21 Yaş Altı Milli Takım İdari Müdürü Mert Tuncay ile Milli Takımlar İletişim Müdürü Türker Tozar yer aldı.
A Ligi kura çekimini Portekizli eski milli futbolcu Pepe, B Ligi kura çekimini Fransız eski milli futbolcu Patrick Vieira, C Ligi kura çekimini İspanyol eski milli futbolcu Fernando Llorente, D Ligi kura çekimini ise Belçikalı eski milli futbolcu Mbo Mpenza gerçekleştirdi.

A Ligi

1. Grup: Fransa, İtalya, Belçika, TÜRKİYE
2. Grup: Almanya, Hollanda, Sırbistan, Yunanistan
3. Grup: İspanya, Hırvatistan, İngiltere, Çekya
4. Grup: Portekiz, Danimarka, Norveç, Galler


B Ligi

1. Grup: İskoçya, İsviçre, Slovenya, Kuzey Makedonya
2. Grup: Macaristan, Ukrayna, Gürcistan, Kuzey İrlanda
3. Grup: İsrail, Avusturya, İrlanda Cumhuriyeti, Kosova
4. Grup: Polonya, Bosna Hersek, Romanya, İsveç

C Ligi

1. Grup: Arnavutluk, Finlandiya, Belarus, San Marino
2. Grup: Karadağ, Ermenistan, Kıbrıs Rum Kesimi, Letonya/Cebelitarık
3. Grup: Kazakistan, Slovakya, Faroe Adaları, Moldova
4. Grup: İzlanda, Bulgaristan, Estonya, Lüksemburg/Malta

D Ligi

1. Grup: Cebelitarık/Letonya, Malta/Lüksemburg, Andorra
2. Grup: Litvanya, Azerbaycan, Lihtenştayn

Turnuva formatı ve maç takvimi

A Ligi'nde gruplarını ilk iki sırada tamamlayan 8 takım, iki ayaklı çeyrek finallerde mücadele edecek. Bu eşleşmelerin galipleri, Haziran 2027'deki final turnuvasına katılacak. B ve C Liglerindeki dört grup birincisinin yanı sıra D Ligi'ndeki iki grup birincisi, A, B ve C Liglerine yükselecek.
A ve B Liglerinde dördüncü sırayı alan takımlar, otomatik olarak B ve C Liglerine düşecek. C Ligi'nde dördüncü sırayı alan en kötü iki takım da D Ligi'ne gidecek. A Ligi'nin üçüncü sıradaki takımları ve B Ligi'nin ikincileri, B Ligi'nin üçüncü sıradaki takımları ve C Ligi'nin ikincileri, iki ayaklı play-off maçı oynayacak. C Ligi'nin dördüncü sıradaki en iyi iki takımı ile D Ligi'nin iki ikincisi arasında da play-off mücadelesi yapılacak.

Turnuvanın maç takvimi ise şu şekilde:

1. maçlar: 24-26 Eylül
2. maçlar: 27-29 Eylül
3. maçlar: 30 Eylül-3 Ekim
4. maçlar: 4-6 Ekim
5. maçlar: 12-14 Kasım
6. maçlar: 15-17 Kasım
Çeyrek finaller: 25-30 Mart 2027
Finaller (A Ligi): 9-13 Haziran 2027

Gençlerbirliği'nden Anıtkabir ziyareti

Gençlerbirliği Başkanı Haydar Arda Çakmak ve beraberindeki heyet Anıtkabir'i ziyaret etti

12.02.2026 17:26:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği'nden Anıtkabir ziyareti
Gençlerbirliği'nden Anıtkabir ziyareti
Gençlerbirliği Başkanı Haydar Arda Çakmak ve beraberindeki heyet Anıtkabir'i ziyaret etti.

Gençlerbirliği Başkanı Haydar Arda Çakmak, yönetim kurulu üyeleri, divan kurulu, disiplin ve denetleme kurulu üyeleri, A futbol takımı, eski futbolcular, kulüp personeli ve taraftarlar Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.



Ziyarette heyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrine çelenk bıraktı. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne giden Çakmak, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı yazıda şu ifadelere yer verdi:



"Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önderimiz, aziz Atatürk. milli mücadelemize karargah, devletimize başkent seçtiğin Ankara'mızı temsil eden Gençlerbirliği olarak huzurundayız. Şüphesiz ki silah arkadaşlarınızla birlikte cesaret ve ferasetle tarihin akışını değiştirmeseydiniz ne Ankara başkent olur ne de Gençlerbirliği bu şehrin liseli çocukları tarafından kurulabilirdi. En büyük gururumuz Cumhuriyetimizle yaşıt olmak. En büyük onurumuz 103 senedir bu şehrin gençlerine umut olmak. Aldığımız her nefeste olduğu gibi sana duyduğumuz şükranı bugün burada kayda geçirmekten son derece mutluyuz. Yaptıkların bize ışık versin. En içten saygılarımızla."

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.