logo
27 HAZİRAN 2026

Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor

Galatasaray ile Fenerbahçe yarın oynanacak derbiyle 406. kez rakip olacak. Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor

25.04.2026 11:01:00
İhlas Haber Ajansı
 
Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor
Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor
Galatasaray ile Fenerbahçe yarın oynanacak derbiyle 406. kez rakip olacak. Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe yarın saat 20.00'de RAMS Park'ta karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar 22 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle aldığı 71 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Sarı-lacivertliler ise 19 galibiyet, 10 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 67 puanla ikinci sırada yer alıyor.

406. randevu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 17 Ocak 1909 tarihinde başlayan rekabette iki takım bugüne kadar 405 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu mücadelelerde sarı-lacivertliler 150 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-kırmızılılar da 1'i hükmen olmak üzere 130 defa rakibini mağlup etti. İki takım 125 müsabakada ise yenişemedi. Bu maçlarda Kanarya'nın 546 golüne, Aslan 505 golle karşılık verdi.

Ligde 138. maç



İki takım, Süper Lig tarihinde ise 137 kez mücadele etti. Ligde de galibiyet sayılarında sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor. Kanarya, 53 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar da 38 defa 3 puanla ayrılan taraf olurken, 46 maç ise berabere sona erdi. Lig müsabakalarında sarı-lacivertliler 165, sarı-kırmızılılar ise 134 gol attı.

Bu sezonki 3. maç

Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın oynayacakları derbiyle birlikte 2025-2026 sezonunda 3. kez rakip olacak. Süper Lig'in ilk yarısında Kadıköy'de oynanan ilk karşılaşma 1-1 sona erdi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan Turkcell Süper Kupa finalinde ise sarı-lacivertliler, sarı-kırmızılıları 2-0 mağlup ederek, kupayı kazandı.

Son 10 maçta Galatasaray üstün

Ezeli rakipler arasında 7'si lig, 2's, Süper Kupa ve 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere oynanan son 10 karşılaşmada Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 10 maçta sarı-kırmızılılar 1'i hükmen 5 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-lacivertliler ise 2 kez kazandı. 3 mücadele de berabere sona erdi.

Yasin Kol düdük çalacak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiyi hakem Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Bahtiyar Birinci yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Çağdaş Altay olacak.

Trabzon bölgesi hakemi olan Yasin Kol kariyerinde ikinci kez bu derbide görev alacak. Kol, ligin ilk yarısında Kadıköy'deki derbide de düdük çaldı. Öte yandan Yasin Kol, bu sezon Galatasaray - Beşiktaş ve Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmalarında da görev aldı.

Dünya Kupası'nda eleme maçları başlıyor


 
Dünya Kupası'nda son 32'ye kalan takımlar arasında eleme turu 28 Haziran'da start alıyor. İlk maç Güney Afrika ile Kanada arasında Türkiye saatiyle 22.00'da oynanacak.
 

27.06.2026 11:12:00
MURAT ÇORBACI
 
Dünya Kupası'nda eleme maçları başlıyor
Dünya Kupası'nda eleme maçları başlıyor

Dünya Kupası'nda ilk tur maçları yerel saatle bugün J, K ve L gruplarında (Türkiye saatiyle bugün ve yarın) oynanacak 6 maçla sona erecek. 29 Haziran'da ise eleme turu başlayacak. 9 grupta maçların tamamlanmasıyla son 32 eşleşmeleri de önemli ölçüde şekillendi. Şu ana kadar belli olan 9 eşleşme ve Türkiye saatiyle maç takvimi şöyle:

28 Haziran
22.00 Güney Afrika ile Kanada

29 Haziran
20.00 Brezilya-Japonya
23.30 Almanya - Paraguay

30 Haziran
04.00 Hollanda - Fas
20.00 Fildişi Sahili - Norveç

1 Temmuz
00.00 Fransa-İsveç

2 Temmuz
03.00 ABD-Bosna-Hersek

3 Temmuz
21.00 Avustralya-Mısır

4 Temmuz
01.00 Arjantin-Yeşil Burun Adaları

Belçika, Yeni Zelanda'yı gol yağmuruna tuttu


 
2026 FIFA Dünya Kupası G Grubu 3. maçında Belçika, Yeni Zelanda'yı 5-1 mağlup ederek gruptan lider çıkmayı başardı.

27.06.2026 10:12:00
HABER MERKEZİ/AA
 
Belçika, Yeni Zelanda'yı gol yağmuruna tuttu
Belçika, Yeni Zelanda'yı gol yağmuruna tuttu

2026 FIFA Dünya Kupası G Grubu 3. maçında Belçika, Yeni Zelanda'yı 5-1 mağlup ederek gruptan lider çıkmayı başardı. Yeni Zelanda, kupaya veda etti.
BC Place Stadı'nda oynanan müsabakaya etkili başlayan Belçika, 28. dakikada öne geçti. Soldan kazanılan korner atışında De Bruyne, uzak köşeye ortaladı. Savunmanın uzaklaştıramadığı meşin yuvarlağı iyi takip eden Trossard'ın yakın mesafeden vuruşunda top filelere gitti: 0-1

İlk yarı Belçika'nın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlanırken ikinci devre de Belçika'nın ataklarıyla başladı.

50. dakikada Trossard, bir kez daha sahneye çıktı. De Bruyne'nin ara pasında savunmanın arkasına sarkan Trossard'ın vuruşunda meşin yuvarlak kendi takım arkadaşı Vanaken'e çarpıp yeniden bu futbolcuda kaldı. Trossard, yakın mesafeden sert vuruşla farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

66. dakikada savunmanın uzaklaştırmak istediği topu alan De Bruyne'nin uzaktan sert şutunda top filelere gitti: 0-3.

84. dakikada Yeni Zelanda farkı 2'ye indirdi. Soldan kullanılan korner atışında kaleci Courtouis'nın uzaklaştırmak istediği top Just'ta kaldı. Bu futbolcu, sert vuruşla topu ağlara yolladı: 1-3.

86. dakikada Lukaku sahneye çıktı. 1 dakika önce oyuna dahil olan golcü futbolcu, Raskin'in sağdan ortasında kafayla topu filelere gönderdi: 1-4.

Maçta son sözü Saelemaekers söyledi. 90+4. dakikada topla ceza sahasına giren Lukaku'nun pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Saelemaekers, meşin yuvarlağı köşeden ağlara gönderdi: 1-5.

Bu sonuçla puanını 5'e yükselten Belçika, grubu lider tamamlayarak son 32 turuna yükseldi. Yeni Zelanda ise 1 puanla son sırada yer aldı.

Gol özeti

Goller: Dk. 28 ve Dk. 50 Trossard, Dk. 66 De Bruyne, Dk. 86 Lukaku, Dk. 90+4 Saelemaekers (Belçika), Dk. 84 Just (Yeni Zelanda)

Fransa, namağlup gruptan lider çıktı

FIFA 2026 Dünya Kupası I Grubu son hafta maçında Fransa, Norveç'i 4-1 mağlup ederek namağlup bir üst tura çıktı

27.06.2026 07:55:00 / Güncelleme: 27.06.2026 07:57:39
İhlas Haber Ajansı
 
Fransa, namağlup gruptan lider çıktı
Fransa, namağlup gruptan lider çıktı
FIFA 2026 Dünya Kupası I Grubu son hafta maçında Fransa, Norveç'i 4-1 mağlup ederek namağlup bir üst tura çıktı.

FIFA 2026 Dünya Kupası I Grubu son hafta maçında Fransa ile Norveç, Boston Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İngiliz hakem Michael Oliver'ın yönettiği mücadeleyi Fransa, 4-1 kazandı.



Fransa'nın gollerini 7 ve 20 ve 32. dakikalarda hat-trick yapan Dembele ile 90+4. dakikada Doue attı. Norveç'in tek golünü ise 21. dakikada Thelo Aasgaard kaydetti.

Bu sonuçla, Didier Deschamps'ın öğrencileri 3'te 3 yaparak 9 puanla grubu namağlup lider tamamladı. Norveç ise 6 puanla ikinci sırada yer aldı.

Grubun diğer maçında ise Senegal, Irak'ı 5-0 mağlup ederek ilk puanını aldı ve adını 3. sıraya yazdırdı.

Forvete Nhaga'nın vatandaşı gelebilir: Listeye eklendi

Galatasaray, Midtjylland Kulübü ile Aral Şimşir konusunda pazarlık yaparken bir anda Franculino sesleri yükseldi. 21 yaşındaki Gine-Bissaulu santrfor ayrıca Renato Nhaga'nın da milli takımdan arkadaşı

26.06.2026 12:50:00
Haber Merkezi
 
Forvete Nhaga'nın vatandaşı gelebilir: Listeye eklendi
Forvete Nhaga'nın vatandaşı gelebilir: Listeye eklendi
Galatasaray, sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan Mauro Icardi'yle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Arjantinli forvetin yerine genç alternatifler düşünülüyordu. Listeye son olarak Midtjylland forması giyen Franculino'nun eklendiği öğrenildi. 21 yaşındaki futbolcu, Aral Şimşir pazarlıkları sırasında gündeme geldi.

TEKRAR DÖNÜLEBİLİR

Danimarka ekibine, Gine-Bissaulu futbolcunun durumu soruldu. 1.86 boyundaki oyuncunun 20 milyon euronun altında kesinlikle satılmayacağı Sarı-Kırmızılılar'a iletildi. Galatasaray tarafı şu anda alternatiflerle görüşüyor. Eğer istenilen sonuçlar alınamazsa tekrar Franculino'ya dönülebilir.

22 GOL-3 ASİST

Genç yetenek, 2023 yazında Benfica U23 takımından bedelsiz olarak Midtjylland'a gelmişti. 31 Aralık 2029 tarihine kadar mukavelesi var. Franculino, geride bıraktığımız sezonda Midtjylland formasıyla toplam 34 maça çıktı. 22 gol ve 3 asist üretti. Franculino aynı zamanda Renato Nhaga'nın hem vatandaşı hem de milli takımdan arkadaşı...

Trabzonspor 20 milyonu reddetmişti şimdi 25 milyona çıkacaklar

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Chibuike Nwaiwu için Fulham'ın 20 milyon euroluk teklifi geri çevrilmişti. Premier Lig ekibi, yeni bir artışla Bordo-Mavililer'in kapısını çalmaya hazırlanıyor

26.06.2026 12:40:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor 20 milyonu reddetmişti şimdi 25 milyona çıkacaklar
Trabzonspor 20 milyonu reddetmişti şimdi 25 milyona çıkacaklar
Trabzonspor kış döneminde WAC Kulübü'ne 5.5 milyon euro ödeyerek Chibuike Nwaiwu'yu kadrosuna katmıştı. 22 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavele yapıldı. 1.93 boyundaki savunmacı, Nijerya Milli Takımı'nın da parçası olmayı başardı...

ISRARLARI BİTMEDİ

Böylece birçok takımın ilgisini çekti. Onlardan biri de Fulham'dı... Premier Lig temsilcisinin ilk teklifi 20 milyon euroydu... Bordo-Mavililer bunu geri çevirdi. Ancak İngiliz ekibinin ısrarı bitmedi. Fulham'ın kısa süre içinde 25 milyon euroluk teklifle tekrar Trabzonspor'un kapısını çalacağı öğrenildi.

NEREDEYSE 5 KATI

25 milyon euroluk yeni önerinin kabul edilmesi bekleniyor. İşler resmiyete dökülürse, Fırtına genç futbolcuyu neredeyse aldığı rakamın 5 katına satmış olacak... 1.93 boyundaki oyuncu, kış döneminde geldiği Trabzonspor'da 16 lig maçına çıktı. Sahada 1.310 dakika kaldı. 3 gol ve 1 asist üretti. Türkiye'de fazla kalmayacak gibi gözüküyor.

Okan Buruk'un en büyük stoper hayali: Renato Veiga

Galatasaray yaz döneminde kadrosuna sol ayaklı bir stoper katmak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un hayali Renato Veiga... Ancak açık konuşmak gerekirse bu hamle hiç de kolay değil

26.06.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'un en büyük stoper hayali: Renato Veiga
Okan Buruk'un en büyük stoper hayali: Renato Veiga
Galatasaray'ın mevcut kadrosundaki tek sol ayaklı stoper; Abdülkerim Bardakcı... Sarı-Kırmızılılar çok uzun bir süredir bu bölgeyi güçlendirmeye çalışıyor. 2026 yazında da durum değişmedi. Listede alternatifler var... Ancak Teknik Direktör Okan Buruk'un en büyük hayalinin Renato Veiga olduğu öğrenildi.

24.5 MİLYONA ALINDI

Villarreal, 2025 yazında Chelsea'ye 24.5 milyon euro ödeyerek 22 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmıştı. 1.88 boyundaki stoperle 30 Haziran 2032'ye kadar mukavele yapıldı. Renato Veiga, La Liga'da 32 karşılaşmaya çıktı. Sahada 2.478 dakika kaldı. Villarreal, sezonu 3. bitirdi. Bu başarıda Portekizli yıldızın katkısı da büyüktü.

HER YERDEN AVANTAJLI AMA...

22 yaşındaki futbolcu, TFF'nin "genç" yabancı kriterini karşılıyor. Portekiz Milli Takımı'nın parçası... Sol ayaklı stoper konusunda dünyanın en iyilerinden biri... Ancak bu transferin gerçekleşmesi çok zor... Öncelikle Villarreal'in satış listesinde değil... Olası transferde ise İspanyol ekibi astronomik bir bonservis bedeli talep edecek...

Bilal-Beşiktaş iddiaları arasında Samsunspor işi bitirdi

Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanıyor. Kartal'ın yedek kaleci konusunda Bilal Bayazıt'la ilgilenmeye başladığı konuşuluyor. Ancak Samsunspor bu işi gizlice bitirdi

26.06.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Bilal-Beşiktaş iddiaları arasında Samsunspor işi bitirdi
Bilal-Beşiktaş iddiaları arasında Samsunspor işi bitirdi
Beşiktaş'la sözleşmesini yenilemeyen Ersin Destanoğlu'nun ayrılması bekleniyor. Yönetim bu sebeple yerli bir yedek kaleci konusunda temaslarını sürdürüyor. Gündeme son olarak Kayserispor'la küme düşme üzüntüsü yaşayan Bilal Bayazıt'ın geldiği konuşuluyordu...

TARAFLAR EL SIKIŞTI

Bilal'in mukavelesi de tıpkı Ersin gibi 30 Haziran'da bitiyor. Yani boşa çıkacak. Ortada Beşiktaş iddiaları dolaşsa da Samsunspor'un bu transferi kısa süre önce bitirdiği iddia edildi. Buna göre; Karadeniz temsilcisi kişisel konularda 27 yaşındaki futbolcuyla el sıkıştı.

TEMMUZ BAŞINDA AÇIKLANACAK

Resmi açıklamanın 1 Temmuz'da yapılacağı ifade ediliyor. Beşiktaş, kesinlikle yabancı bir eldiven getirecek. Ancak 2 yabancı kontenjanı kalede kullanılmayacak. Bu sebeple de yerli alternatiflere bakılıyor. Kartal'ın mevcut kadrosunda Emre Bilgin ve Emir Yaşar gibi isimler bulunuyor.

Ekvador, Almanya'yı devirdi

2026 FIFA Dünya Kupası E Grubu son hafta maçında Ekvador, Almanya'yı 2-1 mağlup etti

26.06.2026 10:30:00
İhlas Haber Ajansı
 
Ekvador, Almanya'yı devirdi
Ekvador, Almanya'yı devirdi
2026 FIFA Dünya Kupası E Grubu son hafta maçında Ekvador, Almanya'yı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Almanya 6 puanla grubu ilk sırada tamamlarken, Ekvador da 4 puanla üçüncü sırada kaldı.



2026 FIFA Dünya Kupası E Grubu son hafta maçında Ekvador ile Almanya, Metlife Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. ABD'li hakem Tori Penso'nun yönettiği mücadeleyi Ekvador 2-1 kazandı. Ekvador'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Nilson Angulo ve 77. dakikada Gonzalo Plata attı. Almanya'nın tek golünü ise 2. dakikada Galatasaraylı oyuncu Leroy Sane kaydetti.

Grubun diğer maçında ise Fildişi Sahili, Curaçao'yu 2-0 yendi. Grup maçlarının tamamlanmasının ardından Almanya 6 puanla gruptan lider olarak çıkarken, Fildişi Sahili de aynı puanla ikinci sırada yer aldı ve son 32 tur biletini aldı. Ekvador ise Dünya Kupası'ndaki ilk galibiyetini elde ederek 4 puana yükseldi ve en iyi üçüncü takımlar arasına adını yazdırmak için için büyük avantaj yakaladı.

Hollanda, 7 puanla F Grubu'nu lider tamamladı

2026 FIFA Dünya Kupası F Grubu'nda son hafta maçlarının tamamlanmasının ardından son 32 turuna yükselen takımlar belli oldu

26.06.2026 10:21:00
İhlas Haber Ajansı
 
Hollanda, 7 puanla F Grubu'nu lider tamamladı
Hollanda, 7 puanla F Grubu'nu lider tamamladı
2026 FIFA Dünya Kupası F Grubu'nda son hafta maçlarının tamamlanmasının ardından son 32 turuna yükselen takımlar belli oldu. Hollanda, Tunus'u 3-1 mağlup ederek puanını 7'ye yükseltti ve grubu lider tamamladı. Grubun diğer karşılaşmasında ise Japonya, İsveç ile 1-1 berabere kalarak 5 puanla grubu ikinci bitirdi ve adını üst tura yazdırdı.



2026 FIFA Dünya Kupası F Grubu'nun son haftasında Tunus ile Hollanda, Kansas City Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleye etkili başlayan Hollanda, 3. dakikada Ellyes Skhiri'nin kendi kalesine attığı golle öne geçti. 7. dakikada Brian Brobbey'in fileleri havalandırmasıyla farkı ikiye çıkaran Hollanda, ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı. Tunus, 54. dakikada Hazem Mastouri'nin golüyle farkı bire indirse de Hollanda, 62. dakikada Jan van Hecke'nin golüyle yeniden iki farklı üstünlüğü yakaladı. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele 3-1 Hollanda'nın üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından puanını 7'ye yükselten Hollanda, F Grubu'nu lider tamamlayarak son 32 turuna yükseldi ve Fas ile eşleşti. Tunus ise grup aşamasını puansız tamamlayarak turnuvaya veda etti.

Japonya, gruptan 2. olarak çıktı



F Grubu'nun diğer karşılaşmasında Japonya ile İsveç 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Japonya, 5 puanla grubu ikinci sırada tamamlayarak son 32 turuna yükseldi. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Japonya, 56. dakikada Daizen Maeda'nın golüyle öne geçerken, İsveç 62. dakikada Anthony Elanga'nın kaydettiği golle skora denge getirdi. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Bu sonucun ardından puanını 5'e yükselten Japonya, F Grubu'nu ikinci sırada bitirerek son 32 turunda Brezilya ile eşleşti. İsveç ise 4 puanla grup aşamasını tamamlayarak en iyi üçüncüler arasından üst tura yükselme umutlarını sürdürdü.

Stres olmayınca galibiyet zor olmadı


 
2026 Dünya Kupası D Grubu üçüncü ve son maçında ABD'yi 3-2 mağlup etti ve şampiyonaya 3 puanla veda etti.

26.06.2026 08:28:00 / Güncelleme: 26.06.2026 08:36:30
HABER MERKEZİ/AA
 
Stres olmayınca galibiyet zor olmadı
Stres olmayınca galibiyet zor olmadı

2026 Dünya Kupası D Grubu üçüncü ve son maçında, grup liderliğini ilk iki maçını da kazanarak garantileyen ABD'yi 3-2 mağlup etti ve şampiyonaya 3 puanla veda etti. Karşılaşma boyunca iki taraf da açık futbol oynadı. Dolayısıyla ilk iki maçını da kaybederek grup sonunculuğunu garantileyen A Milli Takım, istediği boş alanları buldu. Oysa Avustralya ve Paraguay Millilerimiz önünde etten, kemikten duvarlar örmüştü. 

Los Angeles Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da ay-yıldızlı ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren mücadelede milli takımın gollerini Arda Güler, Orkun Kökçü ve Kaan Ayhan'dan geldi. Milli takıma galibiyet golünü Kaan 90+8. dakikada ağlara yolladı.
İlk iki maçını kaybeden ve üçüncü maçında ilk galibiyetini ve puanlarını alan Türkiye, şampiyonayı 3 puanla tamamladı. ABD ise 6 puanla grubu lider tamamladı. ABD, son 32 turunda Bosna Hersek ile eşleşti.

Dünya Kupası'ndaki ilk golümüz Arda'dan

A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki ilk golü Arda Güler'den geldi.
Ay-yıldızlı ekibin 10. dakikada gelişen atağında Barış Alper Yılmaz'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Arda, düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.

Arda, Emre Belözoğlu'nu geçti

Arda, ABD'ye attığı golle Türkiye'nin Dünya Kupası'nda gol atan en genç oyuncusu oldu. 21 yaş 120 günlükken Dünya Kupası'nda golünü atan Arda, 21 yaş 275 günlük iken 2002 Dünya Kupası'nda Kosta Rika filelerini havalandıran Emre Belözoğlu'nu geride bıraktı.


Milli takımın ikinci golü Orkun'dan

Milli takımımız ikinci golünü 31. dakikada Orkun Kökçü ile buldu.
Eren'in pasıyla altıpas önünde topla buluşan Orkun'un gelişine vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti.
Ay-yıldızlı ekibin galibiyet golünü 88. dakikada oyuna giren Kaan Ayhan, 90+8. dakikada ağlara yolladı. Karşılaşmayı 70 bin 492 taraftarın izlediği açıklandı.
MAÇIN EN AKILDA KALAN TARAFI İSE KALECİMİZ UĞURCAN'IN İKİ GÖLÜ DE YİNE KAPATTIĞI KÖŞEDEN YEMESİ OLDU. 

Maçın karnesi
 
Stat: Los Angeles
Hakemler: Mustapha Ghorbal, Mokrane Gourari, Abbes Zerhouni (Cezayir)
 
Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik (Dk. 84 Çağlar Söyüncü), Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, Salih Özcan, Orkun Kökçü (Dk. 88 Kaan Ayhan), Oğuz Aydın (Dk. 90+2 Mert Müldür), Kenan Yıldız (Dk. 84 Can Uzun), Arda Güler, Barış Alper Yılmaz (Dk. 90+2 İrfan Can Kahveci)
 
ABD: Turner, Trusty, McKenzie, Scally (Dk. 77 Freeman), Robinson, Reyna (Dk. 77 Dest), McKennie (Dk. 86 Tillman), Berhalter, Aaronson (Dk. 77 Zendejas), Weah (Dk. 58 Pulisic), Pepi
 
Goller: Dk. 3 Trusty, Dk. 49 Belharter (ABD), Dk. 10 Arda Güler, Dk. 31 Orkun Kökçü, Dk. 90+8 Kaan Ayhan (Türkiye)
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.