logo
24 HAZİRAN 2026

Dışarıda yemek yemek artık lüks oldu!

Bir dönem sosyalleşmenin, arkadaşlarla buluşmanın ya da pazar günleri ailece keyif yapmanın en kolay yoluydu dışarıda bir şeyler yemek. Ancak artan maliyetler ve üst üste gelen zamlar, restoran ve kafe alışkanlıklarını değiştirdi

24.06.2026 19:01:00 / Hasan Gündoğdu


Mutfaktaki yangın, pazar tezgahındaki pahalılık masaya öyle bir yansıyor ki, 4 kişilik bir ailenin dışarıda yiyeceği sıradan bir akşam yemeği bile adeta bir lüks haline geliyor.


logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.