logo
26 MART 2026

Fenerbahçe Tuncay'la güzel...

26.10.2003 00:00:00
50. Yaş gününü kutlayan Daum sayesinde yüzleri gülmeye başlayan F.Bahçeli taraftarlar, zevkli bir mücadele izleyeceklerini kestirmiş olmalılar ki yoğun yağmura rağmen Saracoğlu'nu doldurmuştu. F.Bahçe'nin iyi gidişine paralel olarak da "Bir gün herkes Fenerli olacak" pankartı tribünde yerini almıştı.

Fenerbahçe takımına karşı almış olduğu galibiyetlerle ünlenen ve canlı yayınlarda sık sık konuşan Yılmaz Vural, Adanaspor'u atak bir futbol anlayışıyla sahaya sürünce, gol umutlarını genelde Van Hooijdonk'un duran toplarına bağlayan sarı lacivertli takıma gün doğdu. Hem de yağmurlu bir havada. Adanaspor'un sık sık hücuma çıkması, Fenerbahçe forvetlerinin sık sık gol pozisyonlarına girmesini sağladı. Tuncay'ın 8. dakikada attığı şık gol ise işleri daha da kolaylaştırdı. Sarı lacivertli ekip bu dakikadan sonra özellikle Serhat ve Tuncay ile sık sık pozisyona girmesine rağmen fırsatları kullanamadı. Kaleci Murat Şahin'in de başarılı kurtarışlar yaptığının altını çizmek ve hakkını yememek lazım. Turuncu beyazlı ekibin bulmuş olduğu gol pozizyonları, deplasmanda oynayan bir Anadolu takımı açısından azımsınmayacak kardardı. Güney ekibinin forvetleri biraz daha becerikli olabilselerdi, en azında bir veya iki gol bulabilirlerdi.

Adanaspor ikinci yarıda da gol pozizyonları bulmaya devam etti. Son 20 dakikaya girildiğinde skorun hala 1-0 olması, pozizyonlarla skor tabelası arasında bir tezatlık olduğunun apaçık göstergesiydi. Bu dakikadan sonra Daum, oyuna Yusuf ve Semih'i alarak skoru artırmak istedi. Maçın sonu yaklaştıkça yorgunluk sıkıntısına giren Adanaspor'un defansa çekilmesini fırsat bilen F.Bahçe, önce Serhat daha sonra da Tuncay'la farkı 3'e taşıdı.

Bu arada Daum'u anlamakta oldukça güçlük çekiyorum. Yusuf gibi bir silahı kullanamamasında bir gariplik sezinliyorum. Benim bildiğim Daum, normal şartlarda böyle bir silahı mutlaka kullanır. Ancak yine de vardır bir bildiği diyor, her şeyi zamana bırakıyoruz.
 
Murat Kandazoğlu / diğer yazıları
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.