logo
24 TEMMUZ 2026

Fenerbahçe'den, Barcelona’nın süper yıldızına operasyon

Fenerbahçe hücum hattında ezber bozmaya hazırlanıyor! Teknik heyetin raporu doğrultusunda düğmeye basan yönetim, Barcelona’nın süper yıldızı Raphinha için dev operasyonu başlattı

24.07.2026 10:44:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'den, Barcelona’nın süper yıldızına operasyon
Fenerbahçe'den, Barcelona’nın süper yıldızına operasyon
Fenerbahçe hücum hattında ezber bozmaya hazırlanıyor! Teknik heyetin raporu doğrultusunda düğmeye basan yönetim, Barcelona'nın süper yıldızı Raphinha için dev operasyonu başlattı.

Klasik bir pivot değil; patlayıcı hızı, pres gücü ve bağlantı kalitesiyle "Sahte 9" rolünü mükemmel oynayan Brezilyalı yıldız için temaslar sıklaştı. Enner Valencia dinamizminin çok daha yetenekli ve pasör versiyonu olan Raphinha transferinde sıcak saatler yaşanıyor.







Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'ın talebi doğrultusunda hücum hattına dünya çapında bir yıldız kazandırmak için gaza bastı.

Sarı-lacivertlilerin ana hedefi; çakılı duran klasik bir pivot santrfordan ziyade, sol kanat orijinli ancak merkezde de görev yapabilen çok yönlü bir forvet. Bu doğrultuda listenin ilk sırasına Barcelona'nın süper yıldızı Raphinha'yı alan yönetim, kulübü ve menajerlik şirketiyle ilk resmi temasları kurarak transfer şartlarını masaya yatırdı.







"SAHTE 9" NUMARANIN KİTABINI YAZDI

Patlayıcı hızı, eksiltici driplingleri ve mobil santrfor yetenekleriyle fark yaratan Brezilyalı yıldız, modern futbolun "sahte 9" ve ön alan baskı merkezine mükemmel uyum sağlıyor.

Doğuştan klasik bir ceza sahası forveti olmasa da topsuz alandaki iş ahlakı, yüksek temposu ve stoperlerin kör noktalarına yaptığı çapraz koşularla rakip savunmaları adeta darmadağın ediyor. Sürekli hareketliliğiyle stoperleri yerinden çıkararak arkadaşlarına geniş koridorlar açıyor.







ENNER VALENCIA'NIN TIPKISININ AYNISI

Oyun stili ve dinamizmiyle sarı-lacivertli taraftarların yakından tanıdığı Enner Valencia'yı anımsatan yıldız isim, profil olarak bu hırsın çok daha yetenekli ve pasör versiyonu konumunda.







Valencia gibi rakiplere nefes aldırmayan ilk savunma hattını oluşturan oyuncu; pas vizyonu, oyun kurma becerisi ve asist kalitesiyle farkını ortaya koyuyor. Dar alandaki yaratıcılığı sayesinde sadece bitirici değil, aynı zamanda arkadan gelen orta sahaları pozisyona sokan bir hücum lideri rolünü üstleniyor.






SÜREÇ OLARAK SICAK SAATLER YAŞANIYOR

Fiziksel temasa dayalı sırtı dönük oyundan ziyade çabukluğuna ve boş alanlara dayanan bu profil, özellikle hızlı geçiş hücumlarında öldürücü bir silaha dönüşüyor.

Derin blok kuran kapalı savunmalara karşı hava topu üstünlüğü sunmasa da akan oyunda savunmayı önde kurduracak pres gücü ve bağlantı kalitesi vaat ediyor. Süreçle ilgili sıcak saatler yaşanırken, yönetimin bu dev hamleyi bitirmek adına görüşmelerini sıklaştırdığı öğrenildi.

Suudi Arabistan ekibi teklif sunabilir

Suudi Arabistan ekibi Al-Diriyah, Beşiktaş'ın Nijeryalı futbolcusu Ndidi'yi istiyor. Ancak oyuncunun geçirdiği sakatlığın ardından sağlık raporları talep edildi. Değerlendirme sonrasında işler resmiyete dökülebilir.
 

24.07.2026 12:32:00
Haber Merkezi
 
Suudi Arabistan ekibi teklif sunabilir
Suudi Arabistan ekibi teklif sunabilir
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı kısa süre önce, "Orkun, Agbadou, Murillo, Oh, Djalo, Cerny ve Ndidi'ye teklifler var. Ancak bizim oyuncularımızı satmak gibi bir niyetimiz yok" ifadelerini kullanmıştı. Ancak iyi bir teklif gelmesi durumunda özellikle Ndidi'nin elden çıkarılması bekleniyor.






AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

Şu anda Nijeryalı ön liberonun en ciddi talibi; Suudi Arabistan temsilcisi Al-Diriyah... 29 yaşındaki futbolcu, kısa süre önce sakatlandı. Beşiktaş konuyla ilgili, "Ayak bileğinden sakatlanması sonrası Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesi yapılan futbolcumuz Wilfred Ndidi'nin ayak bileğinde ligaman yaralanması tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" açıklamasını yaptı.






ONAY VERİRLERSE

Oyuncunun ağustos ayının başında sahalara döneceği düşünülüyor. Al-Diriyah Kulübü ise son sakatlıkla ilgili sağlık raporlarını istedi. Suudi Arabistan ekibinin sağlık heyeti incelemelerde bulunacak. Onlar onay verirse, Beşiktaş'a resmi teklif sunulabilir. Konuyla ilgili hareketlilik var.






Goetzka'nın talepleri gündem oldu

Bayern Münih'le mukavelesi sona eren Leon Goretzka boşa çıkmıştı. Alman yıldızın adı şu anda Beşiktaş'la anılıyor. Ancak 31 yaşındaki futbolcunun Juventus'tan talep ettiği rakamlar son derece ilginç!
 

24.07.2026 12:27:00
Haber Merkezi
 
Goetzka'nın talepleri gündem oldu
Goetzka'nın talepleri gündem oldu
Bayern Münih'le mukavelesi bittikten sonra Almanya ile Dünya Kupası'nda boy gösteren Leon Goretzka, şu anda birçok kulüple transfer görüşmeleri yapıyor. Bunlardan biri de Juventus'tu... Taraflar bir araya geldi. Ancak Leon Goretzka'nın yüksek talepleri sebebiyle şu ana kadar anlaşma sağlanamadı.






YÜKSEK VERGİ DİLİMLERİ

İtalyan basınındaki haberlere göre; 31 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu 10 milyon euro imza parası ve senelik net 7 milyon euro maaş istedi. Bu 7 milyon euroluk rakam, İtalya'daki vergi dilimleri sebebiyle çok farklı yerlere gidebiliyor. Juventus bu sebeple oyuncu cephesinden indirim bekliyor.






BEŞİKTAŞ'IN DURUMU

Beşiktaş'ın da tecrübeli yıldızla ilgilendiği konuşuluyordu. Leon Goretzka'nın Juventus'tan talepleri aynı zamanda Beşiktaş için de bir referans... Siyah-Beyazlılar, bu hamleyi bitirmek istiyorsa öncelikle 10 milyon euroluk imza parasını gözden çıkarmak zorunda... Ayrıca Leon Goretzka'nın, Türkiye'yi tercih etmesi halinde daha yüksek bir senelik maaş istemesi bekleniyor.

Fenerbahçe'ye Kerem Aktürkoğlu piyangosu

İtalyan devi AS Roma, aradığı çok yönlü kanat-forveti Türkiye'de buldu

24.07.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye Kerem Aktürkoğlu piyangosu
Fenerbahçe'ye Kerem Aktürkoğlu piyangosu
Hücum hattını güçlendirmek için Mason Greenwood, Crysencio Summerville, Alejandro Garnacho ve Schjelderup hamlelerinden sonuç alamayan İtalyan devi AS Roma, aradığı çok yönlü kanat-forveti Türkiye'de buldu.






Teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin özel onayıyla harekete geçen Çizme temsilcisi, Fenerbahçe forması giyen milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak için resmi teklif hazırlıklarına başladı.






İtalyan devi AS Roma, hücum hattını güçlendirmek için yürüttüğü transfer çalışmalarında üst üste büyük hayal kırıklıkları yaşadı. Çizme temsilcisi; Mason Greenwood, Crysencio Summerville ve Alejandro Garnacho transferlerinde istediği olumlu yanıtı alamadı. Ayrıca hedeflerinden biri olan Benfica'lı Schjelderup için de Tottenham'ın devreye girmesi, Roma'yı alternatif rotalara yöneltti.






GASPERİNİ'DEN ONAY ÇIKTI

Teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin talebi doğrultusunda hareket eden Roma yönetimi, aradığı ismi Türkiye'de buldu. İtalyan ekibi, Fenerbahçe forması giyen ve aynı zamanda sol kanatta hem de forvet hattında başarıyla görev yapabilen milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nu gündemine aldı. Gasperini'nin, oyuncunun çok yönlü yapısı nedeniyle bu transfere özel olarak onay verdiği öğrenildi.






ÇOK KONUŞULACAK İMZA OLACAK

Gelişmeler sarı-lacivertli camiada büyük bir heyecan yarattı. Hücum hattındaki performansıyla Suudi Arabistan takımlarının da radarında olduğu iddia edilen Kerem Aktürkoğlu için Roma'nın yakın zamanda resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. Çizme ekibinin bu hamlesi, yaz transfer döneminin en çok konuşulacak imzalarından biri olmaya aday.






ROMA'NIN TEKLİFİ NE OLACAK?

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe yönetimi dev bir bonservis gelirini kasasına koyacak. Yıldız oyuncusunu yüksek bir bedelle İtalya Serie A'ya göndermeye hazırlanan sarı-lacivertliler, elde edeceği finansal kaynakla transfer bütçesini önemli ölçüde rahatlatacak. Roma'nın yapacağı resmi teklifin ardından sürecin hız kazanması bekleniyor.

Eski yıldızlar Beşiktaş'ta oynamak için sıraya girdi


 
Süper Lig'e mesafeli durdukları ve "burnundan kıl aldırmadıkları" devir geride kaldı. Beşiktaş'ın küresel vizyonu ve transfer piyasasında yarattığı büyük çekim gücü sayesinde dünya starları siyah-beyazlı formayı giymek için sıraya girdi... Jadon Sancho, Casemiro, Sterling ve Coutinho gibi dev isimlerin menajerleri kapıyı aşındırırken yönetim mali denge gözeterek ince eleyip sık dokuyor.

22.07.2026 23:33:00 / Güncelleme: 23.07.2026 00:27:10
Haber Merkezi
 
Eski yıldızlar Beşiktaş'ta oynamak için sıraya girdi
Eski yıldızlar Beşiktaş'ta oynamak için sıraya girdi

Bir dönem Türk takımlarının peşinden koştuğu dünyaca ünlü yıldızlarda ibre tamamen tersine döndü. Geçmişte Süper Lig tekliflerine mesafe koyan, deyim yerindeyse "burnundan kıl aldırmayan" dünya starları, artık Türkiye'ye gelebilmek ve özellikle Beşiktaş forması giyebilmek için adeta sıraya girmiş durumda.







Kapıyı Salah hamlesi açtı

Siyah-beyazlıların transfer piyasasındaki vizyoner hamleleri ve özellikle Mohamed Salah gibi dünya çapındaki bir isimle anılması, Avrupa futbolunda büyük bir yankı uyandırdı. Beşiktaş'ın bu küresel ilgisi ve yarattığı çekim gücü üzerine, serbest statüde olan ya da takımlarından ayrılmayı planlayan pek çok yıldız harekete geçti. Aracı menajerler ve oyuncuların kendi temsilcileri, siyah-beyazlı yönetimin kapısını aşındırmaya başladı.






FOTO: Brezilya Milli Takım oyuncusu Casemiro

İlginç isimler

Zamanında Türkiye seçeneğine soğuk bakan isimler, şimdilerde "Beşiktaş'ta oynamak istiyoruz" diyerek kulübe haber gönderiyor. Siyah-beyazlılara önerilen listede Jadon Sancho, Fabinho, Yves Bissouma, Casemiro, Adama Traoré, Georginio Wijnaldum, Philippe Coutinho ve Raheem Sterling gibi dünya futboluna damga vurmuş dev isimler yer alıyor. 

Öte yandan Amerikan 1. Futbol Ligi (MLS) Ligi ekiplerinden Inter Miami, 22 Temmuz'da akşam saatlerinde Manchester United'da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Casemiro'yu kadrosuna kattığını duyurdu.







Beşiktaş ince eleyip sık dokuyor

Yaşanan bu menajer akını ve teklif yağmuru karşısında Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ise oldukça temkinli bir duruş sergiliyor. Siyah-beyazlı kurmaylar, hem kulübün mali dengelerini sarsmayacak hem de takıma doğrudan katkı sağlayıp kadro kalitesini yukarı taşıyacak doğru profilleri seçmek için gelen tüm önerileri ince eleyip sık dokuyor.

Beşiktaş'a İtalyan golcü mü?

Beşiktaş'ın geniş forvet listesinde Atalanta'dan Gianluca Scamacca da yer alıyor. Ancak İtalyan oyuncu öncelikli değil. Diğer seçeneklerde sıkıntı yaşanırsa ibre ona dönebilir

22.07.2026 19:49:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'a İtalyan golcü mü?
Beşiktaş'a İtalyan golcü mü?
Beşiktaş kesin olarak bir forvet takviyesi gerçekleştirecek. Kartal'ın listesindeki isimlerden birinin de Gianluca Scamacca olduğu öğrenildi. 27 yaşındaki İtalyan golcünün Atalanta ile 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Ve kulüpten ayrılmak istiyor.

28 MİLYONA ALINMIŞTI

Atalanta oyuncuyu 2023 yazında West Ham'dan almıştı. O dönemde 28 milyon euro bonservis bedeli ödediler. 1.95 boyundaki santrfor, geride bıraktığımız sezonda Serie A'da 24 karşılaşmaya çıktı. Sahada sadece 1.319 dakika kalmasına rağmen 10 gol ve 1 asist üretti.






ROMA DA İLGİLENİYOR

Beşiktaş'ın önceliği Gianluca Scamacca değil... Ancak diğer seçeneklerde problem yaşanırsa, ibre İtalyan golcüye dönebilir. Bu arada Roma Kulübü de onunla ilgileniyor. Atalanta'nın yaklaşık 20 milyon euro seviyesinde bir bonservis beklentisi var. Scamacca uzun boyu sayesinde özellikle hava toplarında çok etkili bir oyuncu...

Fenerbahçe'ye gençlik aşısı

Fenerbahçe, orta alandaki muhtemel ayrılıklara karşı "gençlik" planını devreye soktu. Corinthians forması giyen Andre konusunda ciddi bir mesafe alındığı öğrenildi

22.07.2026 19:39:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye gençlik aşısı
Fenerbahçe'ye gençlik aşısı
Şu anda Fenerbahçe'nin mevcut orta sahasında kalabalık var. Ancak Fred'in Brezilya pazarından talipleri var. Bu arada Paris FC de Kante'yi takip ediyor. Yönetim olası ayrılıklara karşı önlemini aldı. Corinthians'ın 20 yaşındaki genç yeteneği Andre konusunda sıcak gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.

TAM BİR JOKER

İki kulübün anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. 2006 doğumlu Brezilyalı futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 10+4'lük kontenjanındaki "genç" kriterini fazlasıyla karşılıyor.

1.83 boyundaki futbolcunun asıl yeri merkez orta saha... Fakat ön liberoda ve 10 numarada da görev yapabiliyor. Yani bu anlamda tam bir joker...






AYRILIK İHTİMALİ ARTTI

Corinthians ile 31 Aralık 2029 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Andre konusunda daha önce de çeşitli temaslar kurulmuştu. Bugün itibarıyla Fred ve Kante'nin ayrılık ihtimallerinin yükseldiği öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler bu sebeple tekrar sambacıya döndü. Andre'nin tahmini piyasa değeri 16 milyon euro civarında... Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Locadan Talisca'ya!

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın Kadıköy'deki locası iptal edilmişti. Bu gelişmenin ardından Ilıcalı'nın Talisca transferine girmeyeceği konuşuluyor

22.07.2026 19:33:00
Haber Merkezi
 
Locadan Talisca'ya!
Locadan Talisca'ya!
Fenerbahçe, iyi bir teklif gelmesi halinde Talisca'yı satabilir. Oyuncunun Brezilya pazarından talipleri var. Ancak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin de resmi teklif sunabileceği konuşuluyordu. Ta ki loca krizine kadar! Ilıcalı, sosyal medya hesabından ücretini ödediği locasının iptal edildiğini açıklamıştı.

ADALET DERSİ VERMEK

Böylece Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı arasındaki ilişkiler daha da gerildi. Acun Ilıcalı, "Bundan sonraki ilk hedefim; kanuni haklarımı kullanarak kin ve nefret dolu bu zihniyete bir adalet dersi vermek... Ve kulübümüzü hukuk çerçevesinde yönetmesini sağlamak olacaktır" ifadelerini kullanmıştı.






TEKLİF YAPILMAYACAK

Loca krizi sonrasında Hull City'nin, Talisca için Fenerbahçe'ye hiçbir şekilde teklif sunmayacağı konuşuluyor. Hatta Aziz Yıldırım'ın başkanlığı devam ettiği sürece Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Yönetimi'yle herhangi bir transfer konusunda iletişime geçmeyeceği de iddia edildi.

Duran durmuyor!

Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen Jhon Duran, son olarak Benfica'ya kiralandı

22.07.2026 17:55:00
Haber Merkezi
 
Duran durmuyor!
Duran durmuyor!
Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen Jhon Duran, son olarak Benfica'ya kiralandı. 22 yaşındaki Kolombiyalı forvet, şimdiden 7 farklı takıma imza attı!

Henüz 22 yaşında olan Jhon Duran şimdiden 7 farklı ekibi kariyerine ekledi:







Envigado
Chicago Fire
Aston Villa
Al-Nassr
Fenerbahçe
Zenit
Benfica

Kolombiyalı futbolcu son olarak Al-Nassr'dan Benfica'ya kiralanmıştı. Portekiz ekibinin 30 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor.







HER YERDE SIKINTI

Jhon Duran, gittiği hemen hemen her takımda problemler yaşadı. Fenerbahçe, geçen sezonun başında oyuncuyu Al-Nassr'dan kiralamıştı. Devre arasında geri yolladı. Ardından Zenit'e kiralandı. Rus ekibi hem Duran'ı doğru düzgün oynatmadı hem de satın alma opsiyonunu kullanmadı.







ACABA SEZONU BİTİRİR Mİ?

Benfica'daki durumu da yakından takip edilecek. Buradaki tek konu sadece oyuncunun performansı olmayacak.

Sezonu Portekiz ekibinde bitirip bitiremeyeceği de merak ediliyor! 1.85 boyundaki futbolcu açısından Benfica belki de son şans...







Eğer orada da sıkıntılar yaşarsa, bundan sonra kendisine hiçbir takımın talip olmama ihtimali var. Jhon Duran, Benfica'ya transferi sonrasında, "Tanrı'ya minnettarım, her şeyden memnunum. Portekiz'in en büyük kulübü...

Burada olduğum için minnettarım. Çok büyük beklentilerim var. Elimden gelenin en iyisini yapmak ve şampiyon olmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fazla naz Beşiktaş’ı usandırdı

Beşiktaş, Dusan Vlahovic ve Julian Brandt transferinde masadan kalktı; yönetimin iki yıldıza tanıdığı süre resmen doldu

22.07.2026 17:46:00
Haber Merkezi
 
Fazla naz Beşiktaş’ı usandırdı
Fazla naz Beşiktaş’ı usandırdı
Beşiktaş, Dusan Vlahovic ve Julian Brandt transferinde masadan kalktı; yönetimin iki yıldıza tanıdığı süre resmen doldu.

Siyah-beyazlılar bu dakikadan sonra oyuncuların kapısını çalmayacak. Transferin gerçekleşmesi artık sadece iki yıldızın Beşiktaş'ın şartlarını koşulsuz kabul etmesine ve o an kadroda yer bulunmasına bağlı.

Beşiktaş, transfer gündeminde üst sıralarda yer alan Dusan Vlahovic ve Julian Brandt için belirlediği karar süresinin sonuna geldi. Siyah-beyazlı yönetim, bu aşamadan sonra Sırp santrfor ve Alman 10 numara için yeni bir hamlede bulunmama kararı aldı. Kulüp, oyuncuların kapısını tekrar çalmayacak ve beklemeye geçmeyecek.







ŞARTLAR MÜZAKERE EDİLMEYECEK

İki yıldız ismin Beşiktaş'a transferi artık tamamen kendi adımlarına bağlı. Vlahovic ve Brandt, ancak siyah-beyazlı formayı giymeyi bizzat talep eder ve kulübün sunduğu şartları tamamen kabul ederlerse takıma katılabilecek. Siyah-beyazlıların masaya koyduğu şartlar müzakere edilmeyecek.







ANCAK YENİ TRANSFER YAPILMADIYSA

Sürecin işlemesi için bir diğer kritik şart ise zamanlama. İki oyuncunun Beşiktaş'ın şartlarını kabul etmesi durumunda dahi, yönetimin o ana kadar aynı pozisyonlar için başka bir transfer yapmamış olması gerekecek. Beşiktaş, 10 numara ve santrfor bölgeleri için alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.







VLAHOVIC'İN BARÇA HAYALİ BİTTİ

Öte yandan Dusan Vlahovic cephesinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basınından El Mundo Deportivo'nun haberine göre Sırp golcü, hayalini kurduğu Barcelona kadrosunda kendisine yer olmadığını ve Katalan ekibinin planlarında bulunmadığını kabullenmeye başladı.

Galatasaray imza şova hazırlanıyor

Galatasaray yönetimi, iç transferde dev bir operasyon için düğmeye bastı 

22.07.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray imza şova hazırlanıyor
Galatasaray imza şova hazırlanıyor
İç transferde gaza basan Galatasaray, 5 futbolcusuyla sözleşme yenilemek için masaya otururken, gözden çıkarılan 5 isimle yolları ayırma kararı aldı... Teklifleri kabul edilen 4 isimde imzalar an meselesiyken, satılmak istenen Nelsson'a talip çıkmaması yönetimin planlarını aksatıyor.






Galatasaray yönetimi, iç transferde dev bir operasyon için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, kısa süre içerisinde sözleşmesi sezon sonunda bitecek 5 futbolcusuyla yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Yönetimin sunduğu tekliflere olumlu yaklaşan oyuncularla masaya oturulması ve kısa sürede imzaların atılması bekleniyor.






4 İSİMLE ANLAŞMA TAMAM

Planlanan yeni sözleşmelerin süreleri netleşti. Abdülkerim Bardakcı ile 2+1, Ismail Jakobs ve Kazımcan Karataş ile 3'er, genç yetenek Berat Luş ile ise 5 yıllık mukavele yenilenecek. Yönetim, Jankat Yılmaz'a da 4 yıllık sözleşme teklif etti. Ancak masadaki isimler arasında sadece Jankat'ın sözleşme yenileme sürecinde pürüz yaşanırken, diğer 4 futbolcunun kendilerine önerilen rakamları ve sözleşme sürelerini kabul ettiği öğrenildi.






BİLETİ KESİLENLER NETLEŞTİ

Sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak diğer isimler içinse karar verildi. Galatasaray yönetimi; İlkay Gündoğan, Halil Dervişoğlu, Victor Nelsson, Eyüp Aydın ve Ali Turap Bülbül ile yeni sözleşme yapmayacak. Sezon sonunda boşa çıkacak bu oyuncularla yolların ayrılması planlanıyor.






NELSSON'A TALİP ÇIKMIYOR

Kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Victor Nelsson ile ilgili süreç ise tıkandı. Yönetim, uzun süredir Danimarkalı stoperi bonservisiyle satmak istiyor ancak oyuncu için henüz resmi bir talip çıkmadı. Transfere dair bu hareketli günlerde gözler yönetimin yapacağı resmi imza törenine çevrildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.