Gözler Muharrem İnce’de, adaylıktan çekilecek mi?
Hakkında ortaya atılan iddiaların ardından sağlık sorunlarını gerekçe göstererek mitinglerini iptal eden Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce basın açıklaması yapmaya hazırlanıyor.
11.05.2023 11:36:00 / Güncelleme: 11.05.2023 14:15:22





Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin saat 14'te parti genel merkezinde açıklama yapacağı duyuruldu.
Merak edilen ise İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilip çekilmeyeceği.
Sözcü TV'de konuşan Erkin Muharrem İnce'nin 11 yakın çalışma arkadaşıyla bir toplantı yaptığını belirterek şunları söyledi, "Bu 11 isimden 8'i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce'ye aktarıyor. Bunun üzerine İnce 'bunu bir düşünelim' diyor. Şuan partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak" dedi.
"45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.
Ortada gerçek bir dekont yokken, gerçek bir kaset yokken, gerçek bir jeep yokken; bunları varmış gibi göstermek alçaklıktır, şerefsizliktir. Olmayan bir kaset ile ilgili "özel hayatın gizliliği" veya "ister gerçek olsun, ister sahte" değerlendirmesi yapmak kumpasçılara hizmet etmektir."
Merak edilen ise İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilip çekilmeyeceği.
İnce'ye kurmayları 'çekilelim' dedi iddiası
İnce'nin bu konuda yapacağı açıklama beklenirken gazeteci Aytunç Erkin dikkat çekici bir iddia ortaya attı.Sözcü TV'de konuşan Erkin Muharrem İnce'nin 11 yakın çalışma arkadaşıyla bir toplantı yaptığını belirterek şunları söyledi, "Bu 11 isimden 8'i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce'ye aktarıyor. Bunun üzerine İnce 'bunu bir düşünelim' diyor. Şuan partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak" dedi.
"Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim"
Sosyal medya üzerinden hakkında ortaya atılan iddialara cevap veren Muharrem İnce şunları söylemişti;"45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.
Ortada gerçek bir dekont yokken, gerçek bir kaset yokken, gerçek bir jeep yokken; bunları varmış gibi göstermek alçaklıktır, şerefsizliktir. Olmayan bir kaset ile ilgili "özel hayatın gizliliği" veya "ister gerçek olsun, ister sahte" değerlendirmesi yapmak kumpasçılara hizmet etmektir."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.