logo
24 HAZİRAN 2026

İlk Dünya Kupası bu statta oynandı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) 1930'da düzenlediği ilk Dünya Kupası finalinin oynandığı Estadio Centenario (Yüzüncü Yıl Stadyumu) Uruguay'da bulunuyor

18.11.2022 15:00:00
İlk Dünya Kupası bu statta oynandı
İlk Dünya Kupası bu statta oynandı
Güney Amerika ülkesi Uruguay'ın başkenti Montevideo'da bulunan Yüzüncü Yıl Stadyumu, 30 Temmuz 1930'da komşu iki ülke, Uruguay ile Arjantin'in karşılaştığı 1930 FIFA Dünya Kupası Finali'ne ev sahipliği yaptı.

Dünya Kupasını kazanan ilk ülke olarak tarihe geçen Uruguay, bu maçta, Arjantin'i 4-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Montevideo Belediyesinin bünyesinde bulunan, aktif olarak kullanılan stadyum, Uruguay Futbol Federasyonu'nun üç üyesi ve Montevideo Belediyesinin iki üyesinin oluşturduğu bir heyet tarafından yönetiliyor.

Montevideo'nun Parque Batlle Mahallesi'nde bulunan Yüzüncü Yıl Stadyumu, 1930 FIFA Dünya Kupası için özel inşa edildi ve inşaatında çalışan göçmenler 9 ay gibi rekor bir sürede stadyumu tamamladı. Mimar Juan Scasso'nun tasarladığı, dönemin kare stadyumlarından farklı elips şeklinde 4 tribünden oluşan ve 1930'da inşaatı tamamlanan stadyum, ismini Uruguay'ın 1830'da ilan edilen ilk anayasasının yüzüncü yılı olmasından alıyor.

Yaklaşık 1100 işçinin üç vardiyada çalıştığı Uruguay'ın en büyük stadyumu olan Yüzüncü Yıl Stadyumu, Amerika kıtasının en büyük 15 stadyumu arasında yer alıyor. Stadyum, 1983 yılında FIFA tarafından "Dünya Futbolunun Tarihi Anıtı" olarak ilan edildi ve dünyada bu şekilde sınıflandırılan tek yapı olarak tarihe geçti.

Dönemin FIFA Başkanı Jules Rimet, stadyum hakkında, "Bu kadar eksiksiz bir stadyum görmedim, diğer ülkelerde daha büyükleri var ancak her türlü spor dalına tahsis ediliyor. Bu yüzden, yargılamaya cesaret etmeden söyleyebilirim ki sadece futbola yönelik olduğu için dünyada bir ilk." ifadelerini kullanmıştı.

Kapasitesi 60 bin kişi

Kapasitesi 60 bin 235 kişilik olan stadyum, ilk Dünya Kupası'nın yanı sıra 1942, 1956 ve 1967'de düzenlenen Güney Amerika Şampiyonalarına, 1980 Dünya Şampiyonlar Altın Kupası'na ve 1995 Kupa Amerika'ya ev sahipliği yaptı, turnuvalarda Uruguay kazandı.  Ayrıca, 1960'da ilk kez düzenlenen Kıtalararası Kupa'nın ilk ayağı da Real Madrid ile Uruguay takımı Penarol arasında 3 Temmuz 1960'da Yüzüncü Yıl Stadyumu'nda oynandı. Yüzüncü Yıl Stadyumu, 20'si final olmak üzere 409 maçla en çok Libertadores Kupası'nın düzenlendiği stadyum olma özelliğini taşıyor.

Stadyumun dikkati çeken Anıtlar Kulesi

Yüzüncü Yıl Stadyumu'nu, mimari olarak özel kılan bir özelliği de içinde bir seyir kulesine sahip olması. Montevideo şehrini gören, stadyumun güneyinde bulunan ve Türkçesi "Anıtlar Kulesi" anlamına gelen Torre de los Homenajes, 100 metre yüksekliğinde ve Montevideo'nun Tarihsel Mirası listesinde yer alıyor. Mimar Scasso, Hollanda'da bir stadyumda gördüğü kuleden esinlenerek, Anıtlar Kulesi'ni mimarisine milli semboller ekleyerek tasarladı.

Stadyumla birlikte inşaatı 1930'da tamamlanan 9 katlı kulenin katları, Uruguay bayrağındaki 5 beyaz ve 4 mavi şeridi temsil ediyor. Kulenin alt kısmında bulunan uçak kanatlarına ve geminin ön kısmına benzer yapı ise Uruguay'a gelen göçmenlerin anısına ithaf edilerek yapıldı. Ayrıca, Uruguay futbolunun başarılarının sergilendiği 1975'te açılışı yapılan Uruguay Futbol Müzesi de Yüzüncü Yıl Stadyumu'nda bulunuyor. Stadyum, halihazırda spor müsabakalarının yanı sıra konser gibi kültürel etkinlikler içinde kapılarını açıyor.

Fenerbahçe'nin yeni sağ beki

Fenerbahçe, Nelson Semedo'yla yollarını ayırmak istiyor. Portekizli futbolcu satılırsa onun yerine Crystal Palace Kulübü'nün Kolombiyalı yıldızı Daniel Munoz düşünülüyor

24.06.2026 12:40:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin yeni sağ beki
Fenerbahçe'nin yeni sağ beki
Nelson Semedo'nun Fenerbahçe'deki sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak. Sözleşmesinin son senesine giren 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu için teklif bekleniyor. Uygun bir öneri gelirse, Portekizli oyuncuyla yollar ayrılacak. Sonrasında ise Daniel Munoz konusunda gaza basılacak.

15 MİLYON CİVARINDA

Crystal Palace, onun yerine takviye yapmayı planlıyor. Asıl yeri sağ bek olan Daniel Munoz geçen sezon orta sahanın sağında tercih edildi. İngiliz ekibinin en az 15 milyon euro seviyesinde bir beklentisi olduğu öğrenildi. 1.80 boyundaki futbolcunun 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi var.

INTER'İN DE İLGİSİ VAR

30 yaşındaki oyuncu şu anda Kolombiya Milli Takımı'nın kampında bulunuyor. Dünya Kupası'nın ardından transferiyle ilgili sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe dışında Inter'in de bir ilgisi olduğu konuşuluyor. Ancak şunu hatırlatmakta fayda var: Semedo satılamazsa, Munoz işi de yatacak.

Arda Güler'de çember daralıyor

Real Madrid 10 numara pozisyonu için Bernardo Silva'yla anlaşmıştı. Merkez orta sahada da Lille'den Ayyoub Bouaddi'ye gittiler. Bu iki bölgede de görev yapabilen Arda Güler'in geleceği tehlikeye girmiş gibi gözüküyor

24.06.2026 12:00:00
Haber Merkezi
Arda Güler'de çember daralıyor
Arda Güler'de çember daralıyor
Real Madrid'i yeni sezondan itibaren Jose Mourinho çalıştıracak. Dünya devi, 10 numara transferinde Bernardo Silva'yı resmen bitirdi. Bu hamlenin ardından Arda Güler'in merkez orta sahaya kaydırılabileceği düşünülüyordu. Ancak yaşanan son gelişmenin ardından bu bölge de zora girdi...

ÖDEMEYİ GÖZE ALDILAR

Madrid, Lille'in 18 yaşındaki genç yeteneği Ayyoub Bouaddi konusunda nabız yoklamaya başladı. Fransız ekibinin en az 70 milyon euroluk bir bonservis beklentisi olduğu konuşuluyor. Real'in ise bu rakamı ödemeyi göze aldığı belirtildi. Eğer Ayyoub Bouaddi de kadroya katılırsa, Arda'nın durumu daha da zorlaşacak.

SATILABİLİR Mİ?

Arda Güler'in adı Arsenal ve PSG gibi takımlarla anılıyordu. Real Madrid'in, Ayyoub Bouaddi'yi resmen kadroya katması durumunda milli futbolcuyu satabileceği iddia edildi. Şu anda La Liga temsilcisinde birçok oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor. Real Madrid açısından hem alış hem de satış konusunda çok sıcak bir yaz yaşanacak...

Nelsson'da kritik gelişme

Victor Nelsson önümüzdeki sezon kesinlikle Galatasaray kadrosunda yer almayacak. Danimarkalı futbolcunun menajeriyle bir görüşme yapıldı. Toplantıda kulübün bonservis beklentisi iletildi

24.06.2026 11:58:00
Haber Merkezi
Nelsson'da kritik gelişme
Nelsson'da kritik gelişme
Yedek kaldığı için mutsuz olan ve tesislere "Bu iş yerinde çalışmıyorum" yazılı şapkayla gelen Victor Nelsson, gözden çıkarılmıştı. Danimarkalı stoper, geride bıraktığımız sezonun başında Verona'ya kiralandı. İtalyan ekibi, Serie A'dan düştü. 8 milyon euroluk satın alma opsiyonu da kullanılmadı.

KAMPA DA KATILMAYACAK

Nelsson ve Galatasaray arasındaki ipler o kadar koptu ki; oyuncunun yeni sezon hazırlıklarına da katılması beklenmiyor. Bu arada sıcak bir gelişme yaşandı. 27 yaşındaki savunmacının menajeri, Sarı-Kırmızılılar'la bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda yönetimin bonservis beklentisi, futbolcunun temsilcisine iletildi. Nelsson'un Sarı-Kırmızılı ekipteki sözleşmesi 30 Haziran 2027'te bitecek.

KENDİ ÖDEDİKLERİ RAKAM

Galatasaray'ın, 1.85 boyundaki stoperden en az 7 milyon euro beklediği iddia edildi. Bu rakam; Cim-Bom'un Nelsson için 2021'de Kopenhag Kulübü'ne ödediği parayla aynı... Danimarkalı futbolcunun adı çok sayıda kulüple anılıyor... Menajeri de yaptığı pazarlıklarda, taliplere Galatasaray'ın beklentisini iletecek.

Sanchez'de anlaşma ihtimali uzak

İtalyan ekibi Como, Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez için pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak Serie A temsilcisi, Cim-Bom'un beklentilerinin çok uzağında...

24.06.2026 11:56:00
Haber Merkezi
Sanchez'de anlaşma ihtimali uzak
Sanchez'de anlaşma ihtimali uzak
Şampiyonlar Ligi biletini alan Como, kadrosunu güçlendirmek istiyor. Stoper konusundaki 1 numaralı adayları ise Davinson Sanchez... Serie A temsilcisi bir süredir Galatasaray'la pazarlık yapıyor. Ancak bugün itibarıyla transferin gerçekleşme ihtimali zor gözüküyor.

BONUSLARLA BİLE OLMUYOR

Çünkü Como'nun bonus maddeleri de içeren teklifinin toplamda 20 milyon euroyu bulmadığı belirtildi. Sarı-Kırmızılılar, bonuslar dışında çok daha yüksek bir rakam bekliyor. Yani iki takım arasında ciddi mesafe var. Eğer Como teklifini yükseltmezse bu dosya kapanacak...

DÜNYA KUPASI SONRASINDA

30 yaşındaki Kolombiyalı stoperin Galatasaray'la 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Yani Sarı-Kırmızılılar, kontrat süresi bakımından oldukça rahat... Şu anda milli takım kampında bulunan 1.88 boyundaki futbolcuda asıl hareketliliğin Dünya Kupası'nın ardından yaşanması bekleniyor.

İngiltere, Gana'ya diş geçiremedi

2026 FIFA Dünya Kupası L Grubu'nun 2. haftasında İngiltere, Gana ile golsüz berabere kaldı

24.06.2026 10:34:00
İhlas Haber Ajansı
İngiltere, Gana'ya diş geçiremedi
İngiltere, Gana'ya diş geçiremedi
2026 FIFA Dünya Kupası L Grubu'nun 2. haftasında İngiltere, Gana ile golsüz berabere kaldı.

2026 FIFA Dünya Kupası L Grubu'nun 2. haftasında İngiltere ile Gana, ABD'nin Massachusetts eyaletindeki Boston Stadı'nda karşı karşıya geldi. Honduraslı hakem Said Martinez'in yönettiği mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.



İkinci yarıda da iki takımın atakları sonuçsuz kalınca mücadele 0-0 sona erdi. Bu sonuçla iki takım da puanını 4'e yükseltti.

Grubun son haftasında İngiltere, Panama ile karşılaşacak. Gana ise Hırvatistan'la oynayacak.

Edin Visca, tekrar Başakşehir'de

RAMS Başakşehir, son olarak Trabzonspor forması giyen ve 12 sezon turuncu-lacivertli formayı terleten eski oyuncusu Bosna-Hersekli futbolcu Edin Visca'yı kadrosuna kattığını açıkladı

23.06.2026 17:39:00
İhlas Haber Ajansı
Edin Visca, tekrar Başakşehir'de
Edin Visca, tekrar Başakşehir'de
RAMS Başakşehir, son olarak Trabzonspor forması giyen ve 12 sezon turuncu-lacivertli formayı terleten eski oyuncusu Bosna-Hersekli futbolcu Edin Visca'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

RAMS Başakşehir, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasını sürdürürken eski yıldızı Edin Visca'yı yeniden renklerine bağladığını duyurdu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Edin Vişça ile anlaşma sağladı. Başkanımız Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelen Edin Vişça, kendisini 1 yıllığına yeniden turuncu-lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. 2011'de başlayan hikayemizle birlikte sayısız başarılara imza attığımız, Avrupa kupalarında unutulmaz anlar yaşadığımız, kritik golleri ve asistlerleriyle nice zaferlere yürüdüğümüz ve en önemlisi Süper Lig şampiyonluğu yaşadığımız, kulübümüzün tarihine adını altın harflerle yazdıran Edin Vişça yeniden Başakşehir ailesine katıldı. Evine hoş geldin evlat. Yeniden birlikte, yeniden aynı hedefler için" ifadelerine yer verildi.

2011-2022 yılları arasında turuncu-lacivertli formayla kulüp tarihine geçen 26 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncu, Başakşehir kariyerinde 398 müsabakada görev aldı.

Visca, Başakşehir'in 2019-2020 sezonunda kazandığı Süper Lig şampiyonluğunda önemli rol oynayan isimlerden biri olmuştu. Turuncu-lacivertli formayla uzun yıllar başarılı performans sergileyen deneyimli oyuncu, 110 golle kulüp tarihinin en golcü futbolcusu unvanını da elinde bulunduruyor.

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor formasıyla geçiren Visca ise yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle yalnızca 9 karşılaşmada görev alabildi. Bosna Hersekli futbolcu, bu süreçte gol veya asist katkısı üretemedi.

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Stefan Ortega savaşı

Trabzonspor, Onana'nın tekrar Bordo-Mavili formayı giymesi için uğraşıyor. Ancak beklenen sonuç alınamazsa, gidilecek adreslerden biri Stefan Ortega... Beşiktaş açısından da Alman kalecinin durumu benzerlik gösteriyor

23.06.2026 12:50:00
Haber Merkezi
Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Stefan Ortega savaşı
Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Stefan Ortega savaşı
Manchester City, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Stefan Ortega'yı 580 bin euro karşılığında Nottingham Forest Kulübü'ne satmıştı. Alman eldiven, yarım sezonluk kontrat yaptı. Yani 30 Haziran sonrasında bedelsiz olarak istediği yere gidebilecek...

İBRE ONA ÇEVRİLECEK

Trabzonspor, geçen sezon Manchester United'dan kiraladığı Andre Onana'nın kalması için şartları zorluyor. Fakat Kamerunlu eldivende sorun çıkması halinde ibrenin Stefan Ortega'ya çevrileceği öğrenildi. 33 yaşındaki kaleci konusunda Beşiktaş'ın da benzer planları var...

SIKINTI YAŞANIRSA

Kartal'ın önceliği Stefan Ortega değil... Ancak alternatiflerde sıkıntı yaşanırsa onlar da Alman eldivene yoğunlaşacak. 1.85 boyundaki file bekçisinin çok sayıda talibi bulunuyor. Tecrübeli oyuncu, bütün seçeneklerini görmek istiyor. Bu sebeple kariyeriyle ilgili kısa sürede karar vermeyecek.

Ürdün veda etti


 
2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'nun ikinci haftasında oynanan maçta Cezayir, Ürdün'ü 2-1 yendi. Bu sonucun ardından Cezayir grupta puanını 3'e yükseltirken, Ürdün ikinci karşılaşmasında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve turnuvaya veda etti. 

23.06.2026 11:05:00
ABDÜLKADİR GÜNDOĞDU
Ürdün veda etti
Ürdün veda etti

2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'nun ikinci haftasında oynanan maçta Cezayir, Ürdün'ü 2-1 yendi. Bu sonucun ardından Cezayir grupta puanını 3'e yükseltirken, Ürdün ikinci karşılaşmasında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve turnuvaya veda etti. Ürdün ve Cezayir taraftarları maçı statta birlikte izledi.

Maçın ilk golünü Ürdün'den 36. dakikada El Reşdan (kaydetti. Cezayir'in golleri 69. dakikada Binboali ve 82. dakikada Guiri'den geldi.

Ürdün son maçında Arjantin ile oynayacak. Cezayir ise Avusturya ile... Cezayir ilk maçında Arjantin'e 3-0, Ürdün de Avusturya'ya 3-1 yenilmişti.

Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda 3-5 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 40 başpehlivan kol bağlayacak

Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda 3-5 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 40 başpehlivan kol bağlayacak

22.06.2026 11:44:00
AA
Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda 3-5 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 40 başpehlivan kol bağlayacak
Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda 3-5 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 40 başpehlivan kol bağlayacak
Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda 3-5 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 40 başpehlivan kol bağlayacak.

UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'nde bulunan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 665'incisi için geri sayım başladı.

Edirne'deki Sarayiçi Er Meydanı'nda 3-5 Temmuz tarihlerinde yapılacak organizasyonda, 40 başpehlivan kol bağlayacak.

CW Enerji Yağlı Güreş Ligi'nde geçen yıl ilk 32'de yer alan başpehlivanlar, Kırkpınar'a doğrudan katılacak.

Yağlı Güreş Ligi'nin bu yılki 4. etabını oluşturan Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri'nin ardından Kırkpınar'a katılacak "ilave 8 başpehlivan" da belli oldu.

Onur Susuz, Süleyman Başar, Tanju Gemici, Serhat Elvan, Hasan Güzeller, Ünal Karaman, Tolga Turan ve Ali Yanatma ilave 8 başpehlivan listesinden adlarını 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yazdırdı. Söz konusu 8 başpehlivan, Kırkpınar'da 1. tur kuralarına 5. torbadan katılacak.

Kırkpınar'a doğrudan katılım hakkı elde eden başpehlivanlar ise şunlar:

Orhan Okulu, Feyzullah Aktürk, Enes Doğan, Mustafa Taş, Yusuf Can Zeybek, Erkan Taş, Yunus Emre Yaman, Ali İhsan Batmaz, Seçkin Duman, Furkan Durmuş Altın, Mehmet Yeşil Yeşil, Osman Kan, İsmail Koç, Ali Gürbüz, Yıldıray Pala, Yıldıray Akın, Serdar Yıldırım, Nedim Gürel, Serhat Gökmen, Hasan Cengiz, Cengizhan Şimşek, Abdulrefik Öner, Mustafa Doğan Özkaya, Faruk Akkoyun, Serhat Balcı, Hamza Köseoğlu, Fatih Atlı, İsmail Balaban, Mustafa Batu, Ertuğrul Dağdeviren, Recep Kara, Hamza Özkaradeniz.

Yağlı Güreş Ligi'nde geçen yıl 31. sırada yer alan Osman Aynur, 45 yaş sınırına takıldığı için listeye 33. sıradaki Hamza Özkaradeniz dahil edildi.

Listedeki başpehlivanlar arasında 44 yaşındaki Recep Kara ve Serhat Balcı "en tecrübeli" güreşçiler, 24 yaşındaki Yıldıray Pala ise "en genç" isim olarak dikkati çekiyor.

Recep Kara ve Mehmet Yeşil Yeşil, Kırkpınar'a baş boyunda 19'uncu kez katılacak.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde geçen yıl başpehlivanlığı, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenen Orhan Okulu kazandı.

"Sürekli altın kemer" talimatında değişiklik
Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreş talimatında değişikliğe gidildi.

Buna göre 3 yıl art arda başpehlivanlık kazananların yanı sıra "farklı dönemlerde 5 kez birincilik alan başpehlivanlar" da altın kemerin daimi sahibi olacak.

Böylece bu yılki güreşler, Kırkpınar'da 4 birinciliği bulunan tecrübeli başpehlivanlar Ali Gürbüz ve Recep Kara için ayrı bir önem taşıyor.

Ali Gürbüz veya Recep Kara, 655. Kırkpınar'da başpehlivanlığı kazanması durumunda altın kemerin daimi sahibi olacak.

Yeşil Burun Adaları, İspanya'nın ardından Uruguay'dan puan aldı

2026 FIFA Dünya Kupası H Grubu'nda Uruguay ile Yeşil Burun Adaları 2-2 berabere kaldı.

22.06.2026 10:04:00
Haber Merkezi
Yeşil Burun Adaları, İspanya'nın ardından Uruguay'dan puan aldı
Yeşil Burun Adaları, İspanya'nın ardından Uruguay'dan puan aldı
2026 FIFA Dünya Kupası H Grubu'nda Uruguay ile Yeşil Burun Adaları 2-2 berabere kaldı.

Tarihinde ilk kez turnuvaya katılan Yeşil Burun Adaları, İspanya'nın ardından Uruguay'dan da puan alarak eleme turları için önemli bir avantaj elde etti.

Yeşil Burun Adaları, Dünya Kupası tarihindeki ilk golünü de Muslera'nın kalesini koruduğu Uruguay'a karşı attı.



H Grubu'nda bugün oynanan maçların ardından İspanya 4 puanla liderlik koltuğunda otururken, Uruguay ve Yeşil Burun Adaları'nın 2'şer, Suudi Arabistan'ın ise 1 puanı bulunuyor.

Gruptaki son maçlarda Uruguay ile İspanya, Yeşil Burun Adaları ile de Suudi Arabistan karşılaşacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.