İzmir'de katledilen taksici Oğuz Erge'nin ailesi için kampanya başlatıldı
Kampanyaya kısa sürede pek çok vatandaş bağışta bulundu.
Ahmet Haydar Tarhanlı





Katlin, Oğuz Erge'yi vurduktan sonra söylediği "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" sözü ise kamuoyuna cinayetin kendisi kadar infiale neden oldu.
Delil Aysal'ın ayrıca Erge'yi gasp ettikten sonra gasp ettiği telefon ile taksicinin kızını arayarak "Baban kan kaybından ölecek ambulansı ara" dediği ortaya çıktı.
Öte yandan alçakça katledilen Oğuz Erge'nin, 2 çocuğu, kardeşleri ve annesi ile birlikte yaşadığı öğrenildi.
Erge'nin hayatını kaybetmesinin ardından, sosyal medyada pek çok kişi öldürülen taksicinin ailesi için bir kampanya başlatılması önerisinde bulundu.
Katledilen taksici Oğuz Erge'nin ailesi için 72 saat sürecek destek kampanyası:
— Feyza Altun (@feyzaltun) February 2, 2024
Katil, taksicinin telefonundan kızını aramış… Söyleyecek sözüm yok sadece destek olabiliriz. OĞUZ yazmanız yeterli
TR60 0001 0021 3697 5998 9250 01
Ziraat bankası
Hesap ismi;
Oh be dünya varmış… pic.twitter.com/pmQTfBXCEu
Avukat Feyza Altun, Oğuz Erge'nin geride kalan ailesi için "Oh Be Dünya Varmış Derneği" tarafından 72 saat sürecek bir yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.
Altun'un da bir video çekerek destek verdiği kampanyaya kısa sürede pek çok vatandaş bağışta bulundu.









































































