logo
10 TEMMUZ 2026

Karaman yurda döndü

22.10.2003 00:00:00
 
Birinci Süper Futbol Ligi'nde hafta sonudeplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-mavili takımda tüm futbolcuların katıldığı dünkü antrenmanda, futbolcu izlemek üzere gittiği Portekiz'den dönen Teknik Direktör Hikmet Karaman da yer aldı.

Geleceği düşünüyoruz

Karaman, yaptığı açıklamada, Portekiz'de 3 karşılaşma izlediğini belirterek, "Bugün için değil, geleceğe yönelik arayışlarımız oldu. Sezon başında birçok futbolcu denedik. Yine futbolcu izlemeye devam edeceğiz. İzlemeden futbolcu almayacağız" dedi.

Fas'ı yenen Fransa ilk yarı finalist oldu

2026 FIFA Dünya Kupası'nda Fas'ı 2-0 yenen Fransa, turnuvada yarı finale yükselen ilk takım oldu.

10.07.2026 10:28:00 / Güncelleme: 10.07.2026 10:32:05
Haber Merkezi
 
Fas'ı yenen Fransa ilk yarı finalist oldu
Fas'ı yenen Fransa ilk yarı finalist oldu
2026 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Fransa, Fas'ı 2-0'lık skorla geçerek adını yarı finale yazdırdı.

Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada son şampiyonluk adaylarından Fransa, turnuvanın sürpriz ekibi Fas karşısında hata yapmadı.

Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Horozlar, buldukları gollerle turnuvada son 4 takım arasına kalmayı başaran ilk ekip olma hakkını kazandı.

Fas ise sergilediği başarılı savunma grafiğine rağmen Fransa hücum hatlarını durduramayarak turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

Trabzonspor, Aral Şimşir'i açıkladı

Trabzonspor, kanat oyuncusu Aral Şimşir ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı

09.07.2026 00:33:00
İhlas Haber Ajansı
 
Trabzonspor, Aral Şimşir'i açıkladı
Trabzonspor, Aral Şimşir'i açıkladı
Trabzonspor, kanat oyuncusu Aral Şimşir ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Bordo-mavili kulüpten transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Doğuhan Aral Şimşir'in, Kulübümüze kesin transferi konusunda Midtjylland Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre; Midtjylland Kulübü'ne, sözleşme fesih bedeli olarak 13.000.000 Euro, 7 (Yedi) taksit halinde ödenecektir.

Ayrıca; futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının, %15'i ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Doğuhan Aral Şimşir ile 4 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; her bir futbol sezonu için 2.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır" denildi.

Fenerbahçe, Trent Forrest'i kadrosuna kattı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, son olarak Baskonia Vitoria-Gasteiz forması giyen ABD'li guard Trent Forrest ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.

08.07.2026 19:26:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fenerbahçe, Trent Forrest'i kadrosuna kattı
Fenerbahçe, Trent Forrest'i kadrosuna kattı
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, son olarak Baskonia Vitoria-Gasteiz forması giyen ABD'li guard Trent Forrest ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon kadro planlamasını sürdürüyor. Kanarya, bu kapsamda kadrosunu Trent Forrest ile güçlendirdi. Sarı-lacivertlilerin internet sitesinden yapılan açıklamada oyuncuyla ilgili bilgiler de verilirken, şu ifadeler kullanıldı:

"2016-2020 yılları arasında Amerika Kolej Ligi'nde Florida State forması giyen Forrest, 2019-2020 sezonunda All-ACC en iyi ikinci takımına seçildi. 2020-2021 sezonu için Utah Jazz ile sözleşme imzalayan başarılı guard, 2022-2023 sezonunda Atlanta Hawks ve College Park SkyHawks formalarını giydi. 2024-2025 sezonunda Avrupa'ya dönerek Baskonia Vitoria-Gasteiz ile anlaşan Amerikalı oyun kurucu, 2026 İspanya Kral Kupasını kazanan kadroda Final MVP'si olarak ön plana çıktı. Trent Forrest, geçtiğimiz sezon EuroLeague'de 10.9 sayı, 2.8 ribaund, 4.4 asist ve 14.5 verimlilik puanı ortalamalarıyla oynadı.

Bu anlaşmanın kulübümüze ve Trent Forrest'a hayırlı olmasını diliyor, 2026-2027 sezonundan itibaren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın başarısı için mücadele edecek oyuncumuza Çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz."

Mısır fırtınası erken başladı ama!

2026 FIFA Dünya Kupası'nda erken final niteliğindeki Son 16 Turu eşleşmesi, futbol tarihine geçecek bir heyecana sahne oldu

07.07.2026 21:40:00 / Güncelleme: 07.07.2026 21:40:42
Haber Merkezi
 
Mısır fırtınası erken başladı ama!
Mısır fırtınası erken başladı ama!
2026 FIFA Dünya Kupası'nda erken final niteliğindeki Son 16 Turu eşleşmesi, futbol tarihine geçecek bir heyecana sahne oldu.

Maçın 79. dakikasına kadar 2-0 yenik durumda olan ve kaptanı Lionel Messi ile bir penaltı vuruşundan yararlanamayan son Dünya Şampiyonu Arjantin, son 11 dakikada bulduğu gollerle Mısır'ı 3-2 devirmeyi başardı.

Mısır fırtınası erken başladı



Karşılaşmaya oldukça disiplinli ve savunma güvenliğini ön planda tutarak başlayan Mısır, aradığı golü 15. dakikada buldu. Gelişen atakta sahneye çıkan Yasser Ibrahim, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Erken gelen golün şokunu atlatmaya çalışan Arjantin, 20. dakikada beraberlik şansı yakaladı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı ve bu kaçan fırsatla ilk yarı Mısır'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Ziko farkı ikiye çıkardı, sürpriz yakındı

İkinci yarıda beraberlik için yüklenen Arjantin karşısında kontra atak fırsatları kollayan Mısır, aradığı fırsatı 67. dakikada yakaladı. Mostafa Mohamed Ziko, şık bir vuruşla skoru 2-0'a getirerek stadyumdaki binlerce taraftarı adeta şoka uğrattı. Herkes son şampiyonun turnuvaya veda edeceğini düşünürken, sahneye yine "Kaptan" çıktı.

11 Dakikada Tarihi Geri Dönüş ve Messi'nin Rekorları



Maçın kırılma anı 79. dakikada yaşandı. Messi'nin yaptığı harika asisti iyi değerlendiren Cristian Romero, farkı bire indiren golü attı: 2-1.

Bu golden yalnızca 4 dakika sonra, 83. dakikada sahneye bizzat Lionel Messi çıktı. Kaçırdığı penaltıyı unutturan usta ayak, kaydettiği golle skora dengeyi getirdi: 2-2.

Bu golle birlikte rekorları altüst eden efsane oyuncu, Dünya Kupası tarihinde üst üste 6 eleme turu maçında gol atan ilk oyuncu ünvanını aldı.

Ayrıca bir Dünya Kupası müsabakasında hem gol atan hem asist yapan en yaşlı oyuncu olarak tarihe geçti.

Son Sözü Enzo Fernandez Söyledi

Mısır kalesini adeta ablukaya alan Tangocular, galibiyet golünü uzatma dakikalarında buldu. 90+3. dakikada ceza sahası içinde yükselen Enzo Fernandez, düzgün bir kafa vuruşuyla topu Mısır ağlarına göndererek skoru 3-2'ye getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca bu muazzam düellonun kazananı Arjantin oldu.

Yeni Rakip Bekleniyor

Bu epik zaferle adını çeyrek finale yazdıran Arjantin, turnuvadaki yolculuğuna devam ederken; büyük bir direnç gösteren Mısır turnuvaya hüzünlü bir şekilde veda etti. Arjantin, yarı final bileti için İsviçre - Kolombiya mücadelesinin galibiyle karşı karşıya gelecek

Aral Şimşir, Trabzon'da

Trabzonspor, Danimarka Süper Lig ekiplerinden Midtjylland'dan transfer ettiği Aral Şimşir'i Trabzon'a getirdi.

07.07.2026 21:23:00
İhlas Haber Ajansı
 
Aral Şimşir, Trabzon'da
Aral Şimşir, Trabzon'da
Trabzonspor, Danimarka Süper Lig ekiplerinden Midtjylland'dan transfer ettiği Aral Şimşir'i Trabzon'a getirdi.

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı milli oyuncu Aral Şimşir, saat 19.30 sıralarında özel uçakla Trabzon'a geldi. Trabzon Havalimanı'nda bordo-mavili kulüp yetkilileri ve çok sayıda taraftar tarafından coşkuyla karşılanan genç futbolcu, kendisini bekleyen taraftarları selamladı.

"Trabzonspor benim için zor bir tercih olmadı"



Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aral Şimşir, Trabzon'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Buralara gelmek için çok çalıştım. Trabzonspor'da olduğum için de çok mutluyum. Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Benim için zor bir tercih olmadı. Uzun süredir beni istiyorlar ve takip ediyorlardı. Dört sene önce Trabzon'da genç takımla bir maç oynamıştım. O maçı kazanmıştık, bugün ise yeniden buradayım" dedi.

"Onuachu'ya gol attırmak için elimden geleni yapacağım"

Hedeflerinin Trabzonspor'a en iyi şekilde katkı sağlamak olduğunu ifade eden 24 yaşındaki futbolcu, "İlk hedefim Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil etmek. Gol atmak, asist yapmak ve takımıma katkı sağlamak istiyorum. Aynı şekilde milli takımda da ülkemi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyorum. 10 numara ve sol kanatta oynamaya alışığım. Bu mevkilerde forma giymeyi seviyorum. Onana ve Savic büyük takımlarda oynadı. Onuachu'ya gol attırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.

"Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum"

Trabzonspor taraftarına da teşekkür eden Aral Şimşir, "Beni karşılamak için havalimanına gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Onları mutlu etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara üçlü çektirdi

Aral Şimşir, açıklamalarının ardından Trabzonspor'un yeni sezon formasıyla basın mensuplarına poz verdi. Taraftarların çiçeklerle karşıladığı genç futbolcu, taraftarlara üçlü çektirdikten sonra kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.
Sağlık kontrollerinden geçirilecek olan Aral Şimşir'in, resmi sözleşme işlemlerinin tamamlanmasının ardından kendisini Trabzonspor'a bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Cenk Tosun, Fatih Karagümrük'te

Yeni sezonda Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Fatih Karagümrük, tecrübeli futbolcu Cenk Tosun'u kadrosuna kattı

07.07.2026 16:07:00
İhlas Haber Ajansı
 
Cenk Tosun, Fatih Karagümrük'te
Cenk Tosun, Fatih Karagümrük'te
Kırmızı-siyahlı kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Çok değerli bir kariyere sahip olan Cenk Tosun'a ailemize hoş geldin diyor, şampiyonluk yolunda kırmızı siyahlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi.

İlhan Palut: 'Bugün itibarıyla 5 ana transfer yapmak istiyoruz'

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 1 stoper, 1 orta saha oyuncusu, 1 sol bek ve 2 kanat oyuncusu olmak üzere 5 transfer yapmak istediklerini söyledi

07.07.2026 13:13:00
İhlas Haber Ajansı
 
İlhan Palut: 'Bugün itibarıyla 5 ana transfer yapmak istiyoruz'
İlhan Palut: 'Bugün itibarıyla 5 ana transfer yapmak istiyoruz'
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 1 stoper, 1 orta saha oyuncusu, 1 sol bek ve 2 kanat oyuncusu olmak üzere 5 transfer yapmak istediklerini söyledi.

Konyaspor, Süper Lig'de 2026-2027 sezonunun hazırlıklarına Konya'da devam ediyor. Murat Kurum Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve 5'e 2 top kapma çalışması ile devam etti.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Bugün yedinci gün. Sezon hazırlıklarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Kuvvet testlerimiz, ağırlık testlerimiz ve sağlık kontrollerimizi de bu süreç içinde gerçekleştirdik. Ayın 11'i itibarıyla Slovenya kampı başlayacak. Ayın 30'una kadar kamp çalışmalarımızı orada sürdüreceğiz. Döndükten sonra da yine Konya'da lig için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

"Bugün itibariyle 5 ana transfer yapmak istiyoruz"



Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Palut, "5 ana transfer yapmak istiyoruz. 1 stoper, 1 orta saha oyuncusu, 1 sol bek ve 2 de kanat oyuncusunu kadromuza katmak istiyoruz. Bunların hepsi de yabancı olabilir. Yerli olursa da bizi kontenjandan rahatlatır. Bundan sonra artı 4 kuralı var ve burada hem potansiyel olan hem de sadece potansiyel olması yetmez, sezon içerisinde rahatça kullanabileceğimiz bu kontenjana uyan 4 oyuncuyu da artı olarak kadromuza katabiliriz. Burada bir mevki kısıtlaması yok aklımızda. 4 tane de sadece geleceğe yönelik ve yatırım amaçlı değil, sezon içerisinde de kullanabileceğimiz kontenjan oyuncusu transfer etmeyi düşünüyoruz ama temel transfer hedefimiz bu 5 mevki ile alakalı olacak" ifadelerini kullandı.

"İlerleyen turnuvalarda gerçekten daha iyisini yapabilecek güce ve kaliteye sahibiz"



Tecrübeli teknik adam, hem milli takım hem de Dünya Kupası hakkındaki görüşlerini de aktardı. Konyaspor Teknik Direktörü Palut, "Tam destekleyemiyorsun tabii başka ülkeleri, sadece bir futbolsever olarak, iyi takım diyebiliyorsun. Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Daha iyisini yapabilirdik. O kadar çok şey söylendi, o kadar değerlendirmeler yapıldı. Evet, başarısız olduk. Daha iyisini yapabilirdik. İlerleyen turnuvalarda gerçekten daha iyisini yapabilecek güce ve kaliteye sahibiz.

Artık bu konuyu kapatmak gerekiyor. Turnuva başında da sormuşlardı favori takımınız nedir diye; 2 tane takımdan bahsetmiştim. Fransa'dan bahsetmiştim ki herkes üzerinde birleşiyor zaten. İnanılmaz bir kadro genişlikleri ve kaliteleri var. Bir de benim ilgimi çeken İngiltere'nin korkunç bir isteği var. İnanılmaz arzuluyorlar. İngiltere gibi bir takım bile sürpriz olduğuna göre düşünün ne önemli takımlar var orada. Fransa'yı futbol noktasında favori görüyorum. İngiltere'nin o inanılmaz isteği ve kenetlenmesinin de bir şeyler çıkarabileceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Ronaldo kariyeri konusunda net konuştu


 
 
2026 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda İspanya'ya 1-0 mağlup olarak elenen Portekiz'de yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, aktif futbol kariyerini noktalamayacağını belirtti.
 

07.07.2026 09:04:00 / Güncelleme: 07.07.2026 09:13:13
HABER MERKEZİ/AA
 
 Ronaldo kariyeri konusunda net konuştu
 Ronaldo kariyeri konusunda net konuştu

Resmi maçlarda dünya futbol tarihinin en çok gol atan oyuncusu Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 1-0 kaybettikleri İspanya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ronaldo, futbolda kazanmanın ve kaybetmenin olduğunu, kendisinin vicdanının rahat olduğunu söyledi. Dallas Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ronaldo, kaybettikleri için çok üzgün olduğunu ifade etti.

Kimse elenmek istemez ancak...

Kimsenin kaybetmeyi sevmediğini dile getiren Ronaldo, "Dünkü gibi bir duygu yaşıyorum. Kimse bir turnuvadan elenmeyi sevmez. Ama bir futbolcunun hayatı bu, bazen kazanırsın, bazen kaybedersin. Vicdanım rahat, gönlüm ferah" ifadelerini kullandı.

Milli Takımı da bırakmayacağım

Portekiz Milli Takımı'ndaki kariyerini noktalayıp noktalamadığı yönündeki soruyu yanıtlayan Ronaldo, anlık kararlar almadığının altını çizerek "Düşünmek, ailemle konuşmak ve Portekiz'in elenmesini, kişisel durumumu analiz etmek için zamana ihtiyacım var. Ben teknik direktörün ayrılmasını bekliyorum, zaten bunu kendisi duyurdu" açıklamasını yaptı.

Futbola devam

Aktif futbol kariyerini noktalamayacağını vurgulayan Ronaldo, kendisini destekleyen Suudi Arabistanlı taraftarlara teşekkür ederek, "Yanımda olduklarını biliyorum. Hepsi büyük hayranlarım. Böyle devam etsinler çünkü Cristiano bugün kariyerini bırakmayacak" diye konuştu. Ronaldo, maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşlarına herhangi bir şey söylemediğini sözlerine ekledi.

Resmi maçlarda 975 golü var

5 Şubat 1985 doğumlu olan Ronaldo'nun oynadığı 1300'den fazla resmi maçta 975 resmi golü bulunuyor. Şampiyonlar Ligi'nde gol (140) ve asist (42) rekoru onda...

Dünya Kupası'ndaki en heyecanlı maçı İspanya kazandı


 
FIFA 2026 Dünya Kupası son 16 turunda İspanya ile Portekiz takımları, ABD'nin Arlington şehrindeki Dallas Stadyumu'nda karşılaştı. Maçı İspanya, 90+1'de Merino'nun ayağından bulduğu golle 1-0 kazandı. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ise dünya kupaları defterini kapattı. 

07.07.2026 00:16:00 / Güncelleme: 07.07.2026 00:32:47
HASAN GÜNDOĞDU
 
Dünya Kupası'ndaki en heyecanlı maçı İspanya kazandı
Dünya Kupası'ndaki en heyecanlı maçı İspanya kazandı

FIFA 2026 Dünya Kupası son 16 turunda İspanya ile Portekiz takımları, ABD'nin Arlington şehrindeki Dallas Stadyumu'nda karşılaştı. Maçı İspanya, 90+1'de Merino'nun ayağından bulduğu golle 1-0 kazandı. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ise dünya kupaları defterini kapattı.

İspanya, çeyrek finalde ABD-Belçika mücadelesinin galibiyle Los Angeles'ta karşılaşacak.



27 maç, 11 gol
 
FIFA 2026 Dünya Kupası, Ronaldo'nun top koşturduğu 6. dünya kupasıydı. Ronaldo, 6 dünya kupasında da gol atan tek futbolcu olarak tarihe geçti. Ronaldo, dünya kupalarında toplam 27 maça çıktı. Bu maçlarda tam 11 gol attı. İki de asisti var...
 
Ronaldo'nun ilk dünya kupası Almanya 2006 idi. O zaman 21 yaşındaydı. O turnuvada sadece 1 gol attı. Portekiz, 4. oldu.
2010'da Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ise 4 maça çıktı, 1 gol, 1 asist üretti. Portekiz, son 16'da elendi.
 
2014'te Brezilya'daki dünya kupasında ise yine 1 gol, 1 asist üretti. Portekiz, grup aşamasında elendi!
 
Rusya'daki 2018 Dünya Kupası'nda ise 4 gol attı ancak Portekiz, son 16'da elendi. 
 
Katar 2022'de ise tek gol kaydetti, Portekiz çeyrek finalde Fas'a elendi. 
Ronaldo 2026 Dünya Kupası'nda ise 3 gol attı. Takımı son 16'da elendi. 
 

Haaland Brezilya'yı yıktı, Norveç çeyrek finalde

FIFA 2026 Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Norveç, Brezilya'yı Erling Haaland'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek çeyrek finale çıktı

06.07.2026 10:21:00
İhlas Haber Ajansı
 
Haaland Brezilya'yı yıktı, Norveç çeyrek finalde
Haaland Brezilya'yı yıktı, Norveç çeyrek finalde
FIFA 2026 Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Norveç, Brezilya'yı Erling Haaland'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek çeyrek finale çıktı. Sambacılar ise turnuvaya veda etti.

FIFA 2026 Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Brezilya ile Norveç, New Jersey Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. ABD'li hakem Ismail Elfath'ın yönettiği mücadelenin 14. dakikasında Brezilya'nın kazandığı penaltı atışında Bruno Guimaraes, topu ağlarla buluşturamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.



79. dakikada Erling Haaland, kafayla topu filelere göndererek Norveç'i 1-0 öne geçirdi. 90. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Haaland, skoru 2-0'a getirdi. 90+10. dakikada Brezilya'nın kazandığı penaltıda beyaz noktanın başına geçen Neymar, meşin yuvarlağı ağlara yollasa da mücadele Norveç'in 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Norveç, çeyrek finale çıkarken, Sambacılar ise turnuvadan elendi.

Vikingler çeyrek finalde Meksika-İngiltere maçının galibiyle kozlarını paylaşacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.