logo
08 AĞUSTOS 2026

Kassoum'da faturayı kim ödeyecek?

Beşiktaş’ın Monaco’dan transfer ettiği Kassoum Ouattara'da soru işaretleri artıyor

08.08.2026 11:30:00
Haber Merkezi
 
Kassoum'da faturayı kim ödeyecek?
Kassoum'da faturayı kim ödeyecek?
Beşiktaş'ın Monaco'dan transfer ettiği Kassoum Ouattara'da soru işaretleri artıyor. Transfer sürecinde Başkan Serdal Adalı "teknik direktörümüz çok istedi" açıklamalarına rağmen, genç sol bekin sahaya bir türlü yansımayan performansı ve forma rekabetinde geriye düşmesi tartışmaları beraberinde getirdi.

Hradec Kralove maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Vincenzo Italiano, "Kassoum kampa geç geldi ve geçen seneki sakatlığından dolayı ilk başta tek başına çalıştı. Yavaş yavaş hazır hale geliyor. Gruplara kaldığımızda rotasyonda herkese süre gelecek" ifadeleriyle durumu yumuşatmaya çalışsa da tabl vahim duruyor.







HAZIRLIK MAÇLARINDA YOK, FORMA YASİN VE RIDVAN'IN

Fransız sol bek, şu ana kadar oynanan hazırlık maçlarının sadece birinde şans bulabilirken, Midtjylland ile oynanan ilk maçta ise yalnızca 20 dakika sahada kalabildi. Dün akşam ise Hradec karşısında üst üste yaptığı iki acemice faulle 71. dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Italiano'nun ısrarıyla takıma kazandırıldığı belirtilen oyuncunun, sezon başında fiziksel ve taktiksel eksiklik yaşaması "Transfer gerçekten teknik heyetin ilk tercihi miydi?" sorusunu akıllara getiriyor.







SAKATLIK UYARILARI HAKLI MI ÇIKTI?

Monaco ile yürütülen pazarlıklar sürecinde Fotospor, oyuncunun sakatlık geçmişine dikkat çekmişti. Daha Haziran ayında oyuncunun kronikleşme riski taşıyan sakatlık hassasiyetine dikkat çekerek Beşiktaş yönetiminin adeta ateşle oynadığı vurgulamıştı.







Gelinen noktada oyuncunun henüz form tutamaması, tek başına çalışması ve riske edilmekten korkulması, bu endişelerin ne kadar haklı olduğunu gözler önüne serdi.






YÖNETİM VE TEKNİK HEYET ARASINDA KASSOUM BİLMECESİ

Transfer döneminde alternatif opsiyonlar bulunmasına rağmen Italiano'nun Kassoum Ouattara konusunda diretmesi, camiada iki farklı senaryoyu tartışmaya açtı...







Ya teknik heyet oyuncudaki riskleri bilerek bu transfer onayını verdi ya da yönetim oyuncunun yetersizliğini ve fiziksel durumunu göz ardı ederek süreci tamamladı.

Rotasyon dönemi başladığında Ouattara'nın sergileyeceği performans, bu maliyetli hamlenin faturasının kime kesileceğini netleştirecek.

Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı


 
Galatasaray ve Trabzonspor, Renato Nhaga'dan sonra Boca Juniors’ın genç yeteneği Milton Delgado’yu kadrosuna katmak için amansız bir transfer yarışına girdi. Arjantin devinin başkanı Juan Román Riquelme ise genç orta saha için kapıyı açacağı rakamı netleştirdi.

08.08.2026 12:18:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı

Güney Amerika pazarındaki araştırmalarını sürdüren Galatasaray, Boca Juniors altyapısından yetişen 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Milton Delgado'yu radarına aldı. Sarı-kırmızılı scout ekibinin olumlu rapor sunduğu genç futbolcu için Arjantin cephesinden ilk haberler geldi. Boca Juniors Başkanı Juan Román Riquelme, Avrupa kulüplerinin ilgisi üzerine oyuncunun satışına sıcak baksalar da henüz resmi bir teklif almadıklarını ve pazarlık masasına oturmak için net şartları olduğunu belirtti.







10 milyon Euro değer!

Güncel piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Euro seviyesinde olan Milton Delgado'nun Boca Juniors ile Aralık 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Arjantin ekibinin yönetimi, sözleşmesinde 15 milyon dolarlık serbest kalma maddesi yer alan 20 yaşındaki futbolcu için bu seviyelere yakın resmi teklifleri bekliyor. Riquelme ve kurmayları, belirlenen rakamın altında kalacak herhangi bir teklifi müzakereye dahi açmama konusunda kararlı bir tutum sergiliyor.







İki ülkeden rakip var

Transfer cephesi bu kez Arjantin'de açılırken Galatasaray, bu yarışta yalnız değil. Türkiye'den Trabzonspor da genç orta sahayı yakından takip eden kulüpler arasında yer alıyor. İki Süper Lig ekibinin yanı sıra İtalya'dan Bologna ve Como 1907 ile Portekiz temsilcisi Benfica da Delgado'yu izleme listesine dahil etti. Geleceği hakkında verilecek kararı bekleyen genç oyuncu, Boca Juniors'ta süre almaya devam ederken transferin Haziran ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

18 maçta sıfır gol, 1 asist

1.66 boyundaki Delgado, Boca Juniors takımında ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giyiyor. 2026'da oynadığı 18 maçta gol atamadı, ancak bir asist yaptı.

Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dinamo Zagreb ile eşleşmeye yakın

08.08.2026 11:47:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?
Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dinamo Zagreb ile eşleşmeye yakın. Hradec Kralove'yi Çekya'da 1-0 yenen siyah-beyazlılar ilk maçta Kauno Zalgiris'i 5-0 mağlup eden Hırvatlarla gruplara kalmak için savaşacak...

Muhtemel rakip Hırvat ekibinin öne çıkan yönlerini, fiziksel gücünü ve temsilcimizin değerlendirmesi gereken zaaflarını Fotospor olarak mercek altına aldık.







Dinamo Zagreb, fiziksel üstünlüğü tecrübeli ve genç yeteneklerle harmanlayan bir kadro yapısına sahip. Hücum hattında Dion Drena Beljo (1.95 m) ve Smail Prevljak (1.87 m) gibi uzun boylu pivot santrforlarıyla ceza sahası içinde ciddi bir hava topu tehdidi oluşturuyorlar.

Kanatlarda ise Mislav Oršić'in tecrübesi ve uzaktan şut tehlikesinin yanı sıra Arber Hoxha ile Gabriel Vidović'in bire birdeki hareketliliği ön plana çıkıyor.







ZAJC'I FENERBAHÇE'DEN TANIYORUZ

Hırvat temsilcisinin temposunu ve pas trafiğini ayarlayan isimler Josip Mišić ve Süper Lig'den yakından tanınan Miha Zajc. Mišić savunma önünü süpürme görevini üstlenirken Zajc takımı hızlıca hücuma taşıyor. Luka Stojković ve Lukas Kačavenda gibi genç 10 numaralar ise hat aralarına sızarak dikine oyunla tehlike yaratabiliyor.







STOPERLERİNE HAVA TOPU ATMAMALIYIZ

Stoper hattında Stjepan Radeljić (2.01 m), Raúl Torrente (1.93 m) ve Sergi Domínguez (1.91 m) gibi dev isimleri barındıran Dinamo Zagreb, yan ve duran toplarda oldukça geçit vermez bir görüntü çiziyor.

Ancak bu derece uzun boylu stoper hattının en büyük zaafı çabukluk ve mobilite eksikliği. Çabuk adamların defans arkasına yapacağı kademeli koşular, Hırvat savunmasının en kırılgan noktasını oluşturuyor.







BEŞİKTAŞ İÇİN TURUN ANAHTARI

Siyah-beyazlıların bu eşleşmede tur kapısını aralaması için Dinamo'nun ağır kalan stoperlerine karşı çabuk ve dikine pas kombinasyonlarıyla hücum etmesi şart.

Rakibin Mišić ve Zajc önderliğindeki orta sahasına uygulanacak yoğun ön alan presi, geriden oyun kurulumunu aksatacaktır.

Ayrıca 1.90 m üzeri oyuncu sayısı oldukça fazla olan Hırvat ekibine karşı ceza sahası çevresinde lüzumsuz faullerden kaçınmak ve duran top paylaşımını kusursuz yapmak Beşiktaş'ın öncelikli hedefi olmalı.

Fenerbahçe’nin aradığı santrfor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de Real Madrid’in genç yıldızı Endrick iddiaları gündeme bomba gibi düştü

08.08.2026 11:44:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe’nin aradığı santrfor
Fenerbahçe’nin aradığı santrfor
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Real Madrid'in genç yıldızı Endrick iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Brezilyalı golcünün profili sarı-lacivertlilerin taktiksel beklentileriyle dikkat çekici bir tezat oluşturuyor.

İsmail Kartal'ın ön alanda Muriqi veya Sörloth tarzı, sırtı dönük top saklayabilen tecrübeli bir pivot santrfor arayışına karşın; patlayıcı gücü, sol ayağı ve dikine oyunuyla Romário ile Adriano'yu andıran 18 yaşındaki sambacı tam bir hareketli bitirici rolünde.







Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürerken, sosyal medyada konuşulan Endrick iddiaları sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Geçen sezonu Lyon'da kiralık geçiren ve Real Madrid'in yeniden kiralayacağı konuşulan sambacı için Fenerbahçe söylentileri giderek artıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın oyun sistemindeki santrfor arayışı ile genç yıldızın profil detayları bariz bir tezatlık oluşturuyor.







MURIQI YA DA SÖRLOTH TARZI SANTRFOR

Sarı-lacivertlilerin ön alandaki planlaması ve Kartal'ın taktiksel beklentileri incelendiğinde, Fenerbahçe'nin öncelikli hedefi klasik bir pivot santrfor.

Eldeki Muriqi ya da Sörloth tarzı, sırtı dönük top saklayabilen, stoperleri fiziksel olarak yıpratan ve kanat oyuncularına alan açan istasyon profilli bir golcü aranıyor. Şampiyonluk baskısını kaldırabilecek tecrübeli bir 9 numara ihtiyacı, transfer listesindeki ana kriteri oluşturuyor.







ROMARIO VE ADRIANO'YU ANDIRIYOR

1.73 metrelik boyuna rağmen güçlü üst gövdesi ve alçak ağırlık merkeziyle dikkat çeken Endrick, patlayıcı ivmelenmesi ve sol ayak şut kalitesiyle tam bir ceza sahası bitiricisi konumunda.

Romário ve Adriano benzetmeleriyle anılan sambacı; fırsatçı yapısı, doğrudan kaleye gitme eğilimi ve yüksek pres arzusuyla rakip savunmaların korkulu rüyası haline geliyor. İkili mücadelelerden kaçınmayan dinamik yapısı, ön alanda agresif baskı kurmak isteyen takımlar için büyük bir avantaj sunuyor.







UYACAK VE UYMAYACAK NOKTALAR

Endrick ve Fenerbahçe'nin aradığı santrfor profili karşılaştırıldığında hem güçlü uyumlar hem de belirgin uyuşmazlıklar ortaya çıkıyor:

- Brezilyalı oyuncunun yüksek temposu, pes etmeyen yapısı ve dar alandan çıkardığı net şutlar, sarı-lacivertlilerin skor ve pres ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor.

- Fenerbahçe'nin hava hakimiyeti yüksek, top saklayıp duvar olabilen pivot santrfor talebine karşın; Endrick yüzünü kaleye döndüğünde dikine oynayarak etkili olan hareketli bir forvet.

- Şampiyonluk yarışında anında katkı verecek tecrübeli 9 numara beklentisine tezat olarak Endrick, yetenek tavanı çok yüksek ancak halen gelişim çağında olan bir genç yıldız.







TAKTİK OLARAK ESNEME OLACAK MI?

Endrick, patlayıcı gücü ve bitiriciliğiyle Süper Lig'de fark yaratabilecek ve takıma müthiş bir skor dinamizmi katabilecek potansiyele sahip.

Ancak İsmail Kartal'ın oyun kurgusundaki sırtı dönük top dağıtan klasik pivot-forvet rolünü tam anlamıyla üstlenmesi zor görünüyor. Fenerbahçe'nin bu hamleyi gerçekleştirmesi durumunda, hücum hattındaki taktiksel rol dağılımını genç yıldızın dikine ve patlayıcı tarzına göre yeniden esnetmesi gerekecektir.

Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!


 
 
Trabzonspor'un flaş transferi Muhammed Salah'ın maaşı çok konuşuluyor ancak Süper Lig'in en pahalısı o değil. Hatta Salah'tan pahalı 3 futbolcu daha var ve o isimlerden ikisi o kadar da yaygaraya yol açmamıştı!

08.08.2026 06:36:00
Haber Merkezi
 
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!

Transfermarkt verilerine göre Salah, Trabzonspor'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alacak. Elbette Salah'ın yan gelirleri de var. Güzel futbol oynasın, hem takımına kazandırsın, hem de kendi kazansın, hem de futbolseverler unutulmaz anlara tanıklık etsin! Helali hoş olsun. Yoksa taraftarın maksimum kredisi 3 maçtır!







Süper Lig'de maaş listesinin tepesinde yıllık 15 milyon Euro ile Nijeryalı süper star Victor Osimhen bulunuyor. Osimhen'i Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson ile Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante yıllık 11'er milyon Euro'luk maaşlarıyla takip ediyor. Ederson'un geçen seneki performansı idare ederdi ancak sezonun ikinci yarısında takıma katılan Kante resmen fos çıktı. Kante, iki kişilik oyuncu olarak adlandırılıyordu ancak yarım futbolcu kadar bile oynamadı. Bu yılki Dünya Kupası'nda da neredeyse hiç süre alamadı.







Salah 10 milyon Euro'luk yıllık geliriyle dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray'ın Alman oyuncusu Leroy Sane ise yıllık 9 milyon Euro maaşıyla beşinci sırada yer  alıyor.

Muhammed Salah, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da geçirdiği 9 sezonda 442 maçta 257 gol kaydetmişti. Premier Lig tarihinde en çok gol atan 4. oyuncu olan Salah, Liverpool ile lig şampiyonluğunu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da kazanmıştı.

Salah maaşını şimdiden çıkardı


Yılın transferi Mohamed Salah'ın Trabzon'a inmesi kentte tarihi bir kenetlenmeye yol açtı. Türkiye’nin, hatta dünyanın dört bir yanından Trabzon’a akın eden binlerce taraftar havalimanında unutulmaz görüntüler oluştururken, yaşanan coşku kulüp ekonomisine de yansıdı. Sadece kombine satışlarından kasaya giren 15 milyon dolar, "Salah daha sahaya çıkmadan maaşını çıkardı" yorumlarını beraberinde getirdi.

08.08.2026 06:11:00
Haber Merkezi
 
Salah maaşını şimdiden çıkardı
Salah maaşını şimdiden çıkardı

Trabzonspor'da Mohamed Salah heyecanı, sıradan bir transferin çok ötesine geçerek tüm ülkeyi saran dev bir kenetlenme hareketine dönüştü. Trabzon Havalimanı'nda toplanan yaklaşık 20 bin taraftar, bordo-mavili camiadaki aidiyet duygusunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtladı.







Dünya Trabzon'da buluştu

Yalnızca Trabzon'dan değil; Ankara, İstanbul, Samsun, Zonguldak, Sakarya, Hatay, İzmir ve Konya başta olmak üzere Türkiye'nin yedi bölgesinden, hatta yurtdışından kente gelen gençler, çocuklar, aileler ve yaşlılar havalimanında tarihi bir atmosfere imza attı. Karşılama sırasında yaşanan duygusal anlar ise coşkunun boyutunu gözler önüne serdi. Yaşanan tablonun en dikkat çekici simgelerinden biri, 10 yaşındaki bordo-mavili bir çocuk oldu.
Sırt çantasına koyduğu domates ve ekmekle 6 saat öncesinden havalimanına gelip bekleyen küçük taraftar, Trabzonspor sevgisinin ve yaşanan heyecanın sembolü haline geldi.







İyi futbolcu para da kazandırıyor

Şehirde oluşan pozitif hava, kısa sürede kulübün finansal verilerine de rekor artış olarak yansıdı. Forma ve kombine satışlarında patlama yaşanırken, kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre sadece kombine satışlarından Trabzonspor kasasına yaklaşık 15 milyon dolar girdiği öğrenildi. Henüz sahaya ayak basmadan hem sosyal hem de ekonomik anlamda devasa bir etki yaratan Mısırlı yıldız için taraftarlar "Maaşını ilk geceden çıkardı" değerlendirmesinde bulundu.







Trabzon'da sıkıntı yaşanmadı

İstanbul'da benzer süreçlerde yaşanan izdiham ve kargaşa görüntülerinin aksine, Trabzon Havalimanı'ndaki organizasyon tam not aldı. Trabzon Emniyeti, yaklaşık 300 kişilik uzman ekibiyle süreci baştan sona profesyonelce yönetti. Kurulan güvenlik bariyerleri ve planlı yönlendirmeler sayesinde 20 bin kişilik dev kalabalık sorunsuz şekilde ağırlandı. Salah, 6 Ağustos'ta da taraftarların önünde gerçekleştirilen törenle kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Papara Park'ta düzenlenen imza törenini yerinde takip etmek isteyen binlerce taraftar, stattaki yerlerini aldı. Salah, tribünleri selamladı.







Antrenmana da çıktı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transferlerden Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah da antrenmanda yer aldı. Öte yandan Trabzonspor, Göztepe ile yapacağı hazırlık maçı için dün İzmir'e gitti. eni transferlerden Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah ve kaleci Andre Onana ise kadroda yer almadı.
Trabzonspor kafilesinde Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Erol Can Çolak, Stefan Savic, Chibuike Nwaiwu, Cenk Özkacar, Samet Akaydin, Mustafa Eskihellaç, Wagner Pina, Sidny Lopes Cabral, Benjamin Bouchouari, Ruslan Malinovskyi, Melih Kabasakal, Ozan Tufan, Ernest Muçi, Metehan Mimaroğlu, Aral Şimşir, Noah Saviolo, Umut Nayir, Paul Onuachu ve Rene Mitongo yer aldı.

Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı

Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı

07.08.2026 16:00:00
Haber Merkezi
 
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı. Oyuncuyu Leipzig'e kaptıran Borussia Dortmund'da adı Fenerbahçe'yle anılan Serhou Guirassy'nin de kalma ihtimali arttı.






Leipzig, Hoffenheim Kulübü'ne 30 milyon euro ödeyerek Fisnik Asllani'yi kadrosuna kattı. Böylece 23 yaşındaki Kosovalı forvetin yeni adresi netleşti. Borussia Dortmund da Asllani ile ilgileniyordu. Ancak başarılı olamadılar. Bu gelişme sonrasında Guirassy'nin Dortmund'dan ayrılma ihtimali de düştü.






YENİSİ GELMEDEN OLMAZ

Serhou Guirassy, Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında bulunuyordu. 30 yaşındaki Gineli forvetin transferi şu anda rafa kalkmış gibi gözüküyor. Borussia Dortmund, yeni bir santrfor almadan Guirassy'nin ayrılığına kesinlikle izin vermeyecek. Şu anda bu cephedeki hareketlilik bitti.






BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni forvet transferinin bu hafta bitmesinin planlandığını söylemişti. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Sturm Graz'ı 2-0 mağlup etmişti. Rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde edildi. Temsilcimiz, Play-Off turuna yeni forvetiyle çıkmak istiyor.

Vlahovic'e tek teklif Beşiktaş'tan

Beşiktaş'ın golcü adayları arasında Dusan Vlahovic de bulunuyor. İtalyan basınına göre; oyuncuya uzun süredir tek teklifi Kartal yaptı. Vlahovic bunun dışında kendisini kulüplere öneriyor!
 

07.08.2026 15:16:00
Haber Merkezi
 
Vlahovic'e tek teklif Beşiktaş'tan
Vlahovic'e tek teklif Beşiktaş'tan
Juventus'la mukavelesi biten Dusan Vlahovic boşa çıkmıştı. Beşiktaş Kulübü de bonservisi elinde bulunan Sırp forvete resmi teklif yaptı. İtalya basınındaki haberlere göre; son 1 ayda Kartal dışında hiçbir takım oyuncu tarafıyla iletişime geçmedi. Durum çok ilginç!






OLUMLU DÖNÜŞ ALAMADI

Dusan Vlahovic bir şekilde Barcelona'da forma giymek istiyor. Bu yüzden de La Liga temsilcisiyle iletişime geçti. Alternatif olarak kendisini Atletico Madrid ve bazı Premier Lig ekiplerine sundu! Ancak hiçbirinden şu ana kadar olumlu bir geri dönüş alamadı.






ÜSTÜNE ÇIKMAYACAKLAR

1.90 boyundaki santrforun geleceği belirsizliğini koruyor. Beşiktaş cephesi, yaptığı son teklifin üzerine çıkmayacak. Bu sebeple Vlahovic'ten yanıt bekleniyor. Ancak Siyah-Beyazlılar her türlü soruna karşı alternatiflerle de temaslarını sürdürüyor. 26 yaşındaki futbolcu, 1 hafta içinde Kartal'a dönüş yapmazsa bu dosya kapatılacak.

Zeze'de sıkıntı para değil ne zaman ödeneceği

Galatasaray U23 kriterine uyan sol ayaklı bir stoper arıyor. Bu konudaki 1 numaralı aday da NEOM forması giyen Nathan Zeze'ydi... Aslında Suudi Arabistan ekibinin talep ettiği bonservis ödenebiliyor. Ama seneye!
 
 

07.08.2026 15:13:00
Haber Merkezi
 
Zeze'de sıkıntı para değil ne zaman ödeneceği
Zeze'de sıkıntı para değil ne zaman ödeneceği
Mevcut Galatasaray kadrosunda Abdülkerim Bardakcı dışında sol ayaklı bir stoper yok. Ayrıca savunmanın göbeğindeki rotasyonun mutlaka güçlendirilmesi gerekiyor. Çünkü Sarı-Kırmızılılar'ı çok uzun bir sezon bekliyor. Cim-Bom'da solak stoperle ilgili çalışmalar sürüyor.






FARKLI BÖLGELERDE

Bu konudaki 1 numaralı aday; NEOM forması giyen Nathan Zeze'ydi... 21 yaşındaki stoperle konusunda bazı temaslar kuruldu. Suudi Arabistan ekibinin bonservis beklentisi 20 milyon euro... Aslında Cim-Bom bu parayı verebilir. Fakat harcama limitlerinin farklı bölgelerde kullanılması planlanıyor.






BAZI SORUNLARI VAR

Bu sebeple NEOM'a zorunlu satın alma maddesi içeren bir teklif yapıldı. Suudi Arabistan ekibi öneriyi kabul etseydi, talep ettikleri 20 milyon euroyu 2027 yazında alacaklardı... Şu anda kulüpte ekonomik anlamda bazı sıkıntılar var. NEOM bu yüzden hiçbir kiralama önerisine sıcak bakmıyor. Özetle Galatasaray Zeze'yi almak için 20 milyon euroyu şimdi ödemeli...






Barcelona Olmo'yu Galatasaray'a göndermeye hazırdı

Galatasaray'da gizli şekilde yürütülen 10 numara operasyonlarından biri Dani Olmo'ydu... Barcelona cephesi ayrılığa sıcaktı

07.08.2026 14:55:00
Haber Merkezi
 
Barcelona Olmo'yu Galatasaray'a göndermeye hazırdı
Barcelona Olmo'yu Galatasaray'a göndermeye hazırdı
Galatasaray'da gizli şekilde yürütülen 10 numara operasyonlarından biri Dani Olmo'ydu... Barcelona cephesi ayrılığa sıcaktı. Ancak farklı bir sorun yaşandı.

Galatasaray'da bu yaz döneminde en çok konuşulan bölge 10 numara... Sarı-Kırmızılılar, birçok farklı isimle görüştü.

Onlardan biri de Barcelona forması giyen Dani Olmo'ydu... Barcelona Yönetimi hem para kazanmak hem de oyuncunun maaş yükünden kurtulmak için Sarı-Kırmızılılar'ın önerisine sıcak baktı.







KARİYERİNİN BU DÖNEMİNDE

Ancak sonraki adım atılamadı. Çünkü 28 yaşındaki İspanyol yıldız, kariyerinin bu döneminde Türkiye'de oynamayı düşünmediğini belirtti. Galatasaray'da bu dosya mecburen rafa kaldırıldı. Eğer Olmo hamlesi bitirilebilseydi her anlamda çok kazançlı bir anlaşma olabilirdi.







DÜŞEN FORMA SATIŞLARI

Geçen yılın aynı dönemine göre; Galatasaray'da forma ve lisanslı ürün satışlarında gerileme var. Olmo, kalitesi dışında bu anlamda da hareketlilik getirebildi.







1.79 boyundaki futbolcu, İspanya Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonluğu yaşamıştı. Barcelona'yla mukavelesi ise 30 Haziran 2030'a kadar sürüyor.

Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı

Galatasaray daha önce de gündeme gelen Youssef Chermiti için tekrar Glasgow Rangers ile temasa geçti

07.08.2026 14:51:00
Haber Merkezi
 
Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı
Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı
Galatasaray daha önce de gündeme gelen Youssef Chermiti için tekrar Glasgow Rangers ile temasa geçti. Ancak İskoç ekibi, yüksek bonservis beklentisinde geri adım atmıyor.

Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir golcü arıyor. Youssef Chermiti, daha önce Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelmişti. Glasgow Rangers'ın 25 milyon sterlinlik (29.1 milyon euro) beklentisinin ardından ise frene basılmıştı.







İNDİRİM BEKLİYORLAR

Cim-Bom, 1.92 boyundaki futbolcuyla ilgili tekrar harekete geçti. Ancak Rangers, 25 milyon sterlinlik beklentisinde sabit kaldı.







Sarı-Kırmızılılar indirim bekliyor. Bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor. Önümüzdeki süreçte Rangers indirim yaparsa durum değişebilir.






VAKİT KAYBETMEMEK İÇİN

Yönetim, vakit kaybetmemek için bir yandan da diğer alternatiflerle ilgileniyor. Youssef Chermiti'nin Galatasaray'a sıcak baktığı biliniyor. Ancak bu transferin gerçekleşebilmesi için öncelikle kulübünün ikna edilmesi gerekiyor. Rangers şu ana kadar geri adım atmadı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.