Kuaförlerin bayram yoğunluğu başladı
Kurban Bayramı'na kalan az süreyle birlikte kuaförlerdeki yoğunlukta artarak devam ediyor. Randevuları tükenen Eskişehir'in ünlü saç tasarımcısı Hasan Hüseyin Yılmaz, '16 çalışanımızla bayram günleri gece saat 2'ye kadar açığız' dedi





Yoğun şekilde bayram mesaisi yapan Saloon HY isimli işletmesiyle hizmet veren Hasan Hüseyin Yılmaz, bayram yoğunluğu hakkında konuştu. Bayram mesaisi hakkında bilgi veren Yılmaz, bu dönemde en çok tercih edilen saç modellerinin hangileri olduğunu aktardı. Konuyla ilgili tecrübeli kuaför Yılmaz, "Bayram yoğunluğumuz başladı, ekstra bir sıkıntımız yok çok şükür işlerimiz yolunda gördüğünüz gibi. Bayrama insanları mutlu bir şekilde çıkarmak için uğraşıyoruz. Kısa ve kıvırcık saçlar, yazın gelmesiyle beraber çok tercih ediliyor. Denizden gelen misafirlerimiz için de keratin bakımıyla beraber saçların yıpranmışlığını gideriyoruz. Cilt bakımı, keratin bakımı aynı zamanda perma, manikür ve pedikür yapıyoruz. Bir kuaför içerisinde olabilecek her hizmeti burada veriyoruz' diye konuştu.
"Tuzlu su saçları yıpratıyor"
Dokuz günlük bayram tatilinde sıcak bölgelerde denize girerek geçirecek olan vatandaşları uyaran kuaför Hasan Hüseyin Yılmaz, tuzlu sudan dolayı yıpranan saçlara keratin bakımını tavsiye etti. Saçlar gibi ciltte de oluşabilecek akneler, sivilceler içinse cilt bakımının önemine değinen Yılmaz şöyle konuştu;"Dokuz günlük tatilde tabi ki insanlar denize gidiyor ve tuzlu su saçları yıpratıyor bunun için keratin bakımını kesinlikle tavsiye ediyoruz. Akneler, sivilceler oluşuyor. Bunun için de kesinlikle cilt bakımlarını tavsiye ediyoruz. Boya yaptıran misafirlerimiz için de saç boyaları akıyor kesinlikle onları cilaya ve tekrardan boya yaptırmaya ardından da keratin bakımı yaptırmayı tavsiye ediyoruz."

















































































