logo
10 AĞUSTOS 2026

Okan Buruk'un zor kararı

Galatasaray’da yeni sezon öncesi 2. kaleci rekabetinde sular ısınırken, Okan Buruk son derece zorlu bir kararın eşiğine geldi

10.08.2026 11:02:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'un zor kararı
Okan Buruk'un zor kararı
Galatasaray'da yeni sezon öncesi 2. kaleci rekabetinde sular ısınırken, Okan Buruk son derece zorlu bir kararın eşiğine geldi.

Hazırlık maçlarında gösterdiği muazzam performansla dikkatleri üzerine çeken Jankat Yılmaz, formayı zorlayacağının mesajını net bir şekilde verdi.







Sarı-kırmızılı ekibin sezon başı kampında sergilediği performansla parlayan genç file bekçisi Jankat Yılmaz, kaleci rotasyonundaki dengeleri tamamen değiştirdi.

Oynadığı iki hazırlık karşılaşmasında da sahanın en iyisi seçilmeyi başaran genç yetenek, Venezia maçında 90 dakikada 8.9 reyting ve 10 kurtarış imza atarken, 3-0 biten Villarreal mücadelesinin de 47 dakikalık bölümünde 7 kurtarış ve 8.2 reytingle yıldızlaştı.

İki maçta toplam 17 kurtarışa imza atan Jankat, ceza sahası içinden çıkardığı kritik toplarla kalede devleşti.







UĞURCAN'LA REKABET ETMEYE HAZIR

Teknik direktör Okan Buruk ile özel bir görüşme gerçekleştiren genç eldivenin, takımdaki geleceğine dair tavrını net bir dille ortaya koydu. Takımdaki konumunun doğrudan ikinci kaleci olması halinde kalacağını belirten Jankat, üçüncü kaleci olmayı ise kesinlikle kabul etmeyeceğini iletti.

Birinci kaleci Uğurcan Çakır ile rekabet etmeye hazır olduğunu vurgulayan 21 yaşındaki kaleci, formayı kapabilecek özgüvene sahip olduğunu göstererek yönetimin ve teknik heyetin önüne kritik bir denklem koydu.







JANKAT TAKIMDAN AYRILABİLİR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray teknik heyeti, tecrübe ile genç dinamizm arasında zor bir seçim yapmak zorunda.







Sarı-kırmızılılar ya soyunma odasının lider isimlerinden biri olan deneyimli eldiven Günay Güvenç ile yola devam edecek ya da sergilediği yüksek form grafiğiyle formayı isteyen Jankat Yılmaz'ın önünü açacak.

Genç kalecinin düzenli forma giyme talebi göz önüne alındığında, ikinci kaleci olarak değerlendirilmemesi durumunda takımdan ayrılması gündeme gelebilir.

Davinson Sanchez dikiş tutmuyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da savunma hattındaki kırılganlık alarm veriyor

10.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Davinson Sanchez dikiş tutmuyor
Davinson Sanchez dikiş tutmuyor
Yönetimin takviye yapmaması nedeniyle devşirme ve genç oyuncularla geçiştirilen savunma hattındaki uyumsuzluk gol getirmeye devam ederken, gözler takımdan ayrılması beklenen Davinson Sanchez'e çevrildi. Kamp dönemini kaçıran, takıma geç katılan ve Villarreal maçında kulübede bekletilerek süre alamayan Kolombiyalı stoper ile Okan Buruk arasında soğuk rüzgarlar eserken, tecrübeli oyuncunun tek bir dakika bile hazırlık maçı oynamadan resmi maça çıkacak olması defanstaki belirsizliği tırmandırıyor.






Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da savunma hattındaki kırılganlık alarm veriyor. Oynadığı 5 hazırlık maçında kalesinde toplam 11 gol gören sarı-kırmızılı ekipte stoper kurgusu bir türlü oturmadı.






Hazırlık sürecinde Lemina-Jakobs, Kaan Ayhan-Abdülkerim, Arda Ünyay-Abdülkerim, Arda Ünyay-Nelsson ve Eyüp Aydın-Arda Ünyay gibi birbirinden farklı stoper ikilileriyle sahaya çıkan teknik direktör Okan Buruk, defanstaki dengesizliğe çözüm arıyor.






DEVŞİRMELER VE GENÇLERİN SORUNU

Teknik direktör Okan Buruk'un son 3 transfer döneminde ısrarla stoper takviyesi beklemesine rağmen yönetimin bu bölgelere transfer yapmaması sıkıntıyı derinleştirdi.

Deneyimli çalıştırıcının, Davinson Sanchez'in yedeği olarak sağ stoper ve Abdülkerim Bardakcı'nın önüne hamle yapacak sol stoper talepleri yanıt bulamadı. Transfer yapılmaması üzerine hazırlık maçlarında devşirme ve genç oyunculardan kurulan savunma hattı, yenilen gollerin önüne geçemedi.






DAVINSON HAZIRLIKLARDA HİÇ YOKTU

Yaz dönemi boyunca takımdan ayrılacağı konuşulan Davinson Sanchez ise sürece damga vuran bir diğer isim oldu. Geleceği belirsizliğini koruduğu için kamp döneminin büyük bölümünü kaçıran Kolombiyalı stoper, gelecek hafta oynanacak Çorum FK maçına çıkması halinde Galatasaray formasıyla tek bir dakika bile hazırlık maçı oynamadan sahada yer alacak. Hazırlık maçlarındaki eksikliği, defanstaki uyum sorununu doğrudan etkiledi.






BİR ENES'E BİR DE DAVINSON'A YERYOK

Villarreal ile oynanan hazırlık müsabakasında Okan Buruk'un hamleleri kriz iddialarını güçlendirdi. Maç boyunca 11 değişiklik yapan Buruk'un, sadece 3. kaleci Enes Emre ile Davinson Sanchez'i sahaya sürmemesi dikkat çekti. İzninin 28 Temmuz'da bitmesine rağmen takıma çok daha geç katılan ve yaz boyunca ayrılmak istediği belirtilen tecrübeli stoper ile Okan Buruk arasında soğuk rüzgarlar estiği öne sürülüyor.

Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz?

Galatasaray taraftarları takımın son durumundan hiç memnun değil. Transfer konusu ise sinirleri iyice geriyor. Sosyal medyada konuyla ilgili ilginç yorumlar var.
 

10.08.2026 11:34:00
Haber Merkezi
 
Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz?
Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz?
4 yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray yeni sezon öncesinde çok gergin... Hazırlık karşılaşmalarında şu sonuçlar alındı:

Galatasaray 5-1 Ümraniyespor
Galatasaray 0-2 Monza
Galatasaray 0-3 Venezia
Galatasaray 3-3 Rennes
Galatasaray 1-2 Villarreal

Sadece Ümraniyespor sınavında galibiyet görüldü.






DEVRE MÜLK GİBİ!

Sosyal medyada, Galatasaray'ın transfer stratejisiyle ilgili de tepkiler mevcut... "Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz? Devre mülk gibi oyuncu almaya çalışıyoruz. Acele etmeye gerek yok. Ara transfere kadar vaktimiz var. Ocak ayına kadar takımdaki eksikleri belirleriz" şeklinde yorumlar yapılıyor.






SANE'DE HATA YAPILDI!

Ayrıca, "4 yıl üst üste şampiyon olup şu anda bu kadar tepki almayı nasıl başardınız? Bu bir tez konusudur. Geçen sezon Sane nasıl o kadar erken geldi? Herhalde tarihte bir hata yaptılar. Kimseyi almayın. En iyi kadro bizdeymiş. Madem buna inanılıyor, transfere gerek yok" ifadeleri de mevcut.

Dursun Özbek devrede! 10'a çeyrek var

Süper Lig'de şampiyonluk kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Galatasaray, Yunan ekibi PAOK'un genç yeteneği Giannis Konstantelias için düğmeye bastı. Başkan Dursun Özbek'in bizzat yürüttüğü dev operasyonda kulüpler arası dostluk ilişkileri ve özel jestler dikkat çekerken, bu transfer gerçekleştiği takdirde Yunan futbol tarihinin rekoru kırılacak.
 

10.08.2026 11:29:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek devrede! 10'a çeyrek var
Dursun Özbek devrede! 10'a çeyrek var
Galatasaray'da transfer operasyonu en üst düzeyden yürütülüyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yunanistan'ın PAOK takımının sahibi Ivan Savvidis ile doğrudan iletişime geçerek 23 yaşındaki 10 numarayı kadroya katmak istediklerini iletti. İki kulüp arasında Eylül 2024'te RAMS Park'ta oynanan ve Galatasaray'ın 3-1 kazandığı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde kurulan dostluk köprüleri, bu transfer görüşmelerinde de belirleyici rol oynuyor. Sarı-kırmızılı temsilciler, transfer görüşmelerinin yanı sıra yakın zamanda baba olan Konstantelias'ın kızının doğumu vesilesiyle genç yıldıza özel tebriklerini ve hediyelerini ileterek jest yaptı.






YUNANİSTAN'IN MESSI'Sİ DENİYOR

Yunan futbolunun efsane isimlerinden Nikos Karoulias, verdiği röportajda Konstantelias'ın olağanüstü yeteneğine vurgu yaptı. Genç yıldızı "Yunanistan'ın Messi'si" olarak nitelendiren Karoulias, "Konstantelias'ı sanata benzetirdim. Futbol bir sanattır ve o bunu sahada sergilediği inanılmaz hareketlerle doğruluyor. Yunanistan Millî Takımı'nın böyle bir yetenekten yoksun kalma lüksü yok" ifadelerini kullandı.
Yüksek futbol zekası ve çalım yeteneğiyle öne çıkan oyuncu, Avrupa devlerinin de takibinde yer alıyor.






YUNANİSTAN İÇİN REKOR OLACAK

Eğer Galatasaray bu transferi mutlu sonla noktalarsa, Yunan futbolunda bonservis rekoru altüst olacak. Mevcut rekor, 1.FC Nürnberg'e 21.98 milyon euro karşılığında transfer olan forvet Stefanos Tzimas'a ait.
PAOK cephesinin genç yıldızı için beklentisinin yüksek olduğu ifade edilirken, Dursun Özbek ve yönetiminin bu rekor bonservis rakamını aşacak stratejik bir teklifle masada olduğu öğrenildi.

Salah'ın partneri Darwin Nunez de Trabzonspor'a geliyor

Trabzonspor’da forvet transferi için rota oluşturuldu

10.08.2026 10:37:00
Haber Merkezi
 
Salah'ın partneri Darwin Nunez de Trabzonspor'a geliyor
Salah'ın partneri Darwin Nunez de Trabzonspor'a geliyor
Trabzonspor'da forvet transferi için rota oluşturuldu. Teknik direktör Fatih Tekke'nin onay vermesiyle harekete geçen bordo-mavili yönetim, Mohamed Salah'ın Liverpool'dan eski partneri Darwin Nunez'de karar kıldı.

Süper Lig'de şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen Trabzonspor'da santrfor transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.







Bordo-mavili ekibin teknik patronu Fatih Tekke, transfer listesindeki alternatif isimleri titizlikle değerlendirdi.

Alexander Sörloth, Romelu Lukaku ve Omar Marmoush gibi isimlerin veto edilmesinin ardından ibre tamamen Uruguaylı yıldıza döndü.

Sahadaki atletizmi, patlayıcı gücü ve yırtıcı forvet tarzıyla "El Pantera" (Panter) lakabını alan Darwin Nunez, Trabzonspor hücum hattının bir numaralı hedefi haline geldi.







DOĞAN, PAZARTESİ'Yİ İŞARET ETMİŞTİ

Ertuğrul Doğan'ın daha önce yaptığı açıklamaların ardından gözler Pazartesi gününe çevrilmişti. Liverpool döneminde Mohamed Salah ile yakaladığı harika uyumla dikkat çeken 25 yaşındaki yıldız golcü için Trabzonspor yönetimi tüm imkanlarını seferber ediyor.

Salah ve Nunez ikilisini Karadeniz ekibinde buluşturmayı hedefleyen yönetim, 10 Ağustos Pazartesi günü resmi girişimleri başlatarak transferi bitirme noktasına getirmeyi planlıyor.







KOMBİNELER BİTER TRABZONSPOR UÇAR

Transfer çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, süreci hızlandırmak için camiaya ve taraftara çağrıda bulundu.

Doğan, yaptığı son açıklamada, "Hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Taraftarlarımız kombineleri bitirirse daha hızlı ilerleyeceğim" ifadelerini kullanarak Papara Park'ın tamamen dolmasının transfer bütçesine ve sürecine doğrudan katkı sağlayacağını belirtti.







RESMİ OPERASYON BUGÜN START ALIYOR

Santrfor bölgesi için yürütülen çalışmalarda kritik eşiğe girildi. Başkan Ertuğrul Doğan'ın "Pazartesi günü net bir karar vermiş olacağız" sözlerinin ardından bordo-mavili camia nefeslerini tuttu.

Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Al Hilal ile Nunez transferinin son detaylarını görüşmek üzere yarın (10 Ağustos) Arabistan'a gitmesi bekleniyor. Trabzonspor, Uruguaylı Panter'in 20 milyon euro'luk maaşının 8 milyon euro'sunu karşılamayı Suudlara taahhüt etmiş durumda.

Lukaku'yu kakalamaya mı çalışıyorlar?

Napoli’de kadro dışı kalan ve takımdan ayrılması istenen Romelu Lukaku’nun adı Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile anılmaya devam ederken, süregelen sakatlık sorunları ve kilosu Türk futbolseverlerin tepkisini çekti. ABD temsilcisi Atlanta United’ın sağlık raporları sonrası vazgeçtiği Belçikalı golcü için İtalyan basınının yürüttüğü Süper Lig algısı, taraftarları isyan noktasına getirdi.
 

09.08.2026 17:22:00
Haber Merkezi
 
Lukaku'yu kakalamaya mı çalışıyorlar?
Lukaku'yu kakalamaya mı çalışıyorlar?
Yeni sezon öncesi Napoli kampına alınmayan ve kendisine kulüp bulması istenen Romelu Lukaku, transfer piyasasının en sıkıntılı isimlerinden biri haline geldi.

Belçikalı santrfor ile ilgilenen tek kulüp olan MLS ekibi Atlanta United'ın, oyuncunun detaylı sağlık raporlarını inceledikten sonra transferden vazgeçtiği öne sürüldü.

Bu gelişmenin ardından Napoli'nin haklarını korumaya çalışan İtalyan basını, yıldız oyuncuyu sırasıyla Beşiktaş, Trabzonspor ve son olarak Fenerbahçe'ye yazmaya başladı. Yürütülen bu yoğun transfer baskısı, Süper Lig kulüplerinin taraftarları arasında büyük tepkiyle karşılandı.






KİLO VE SAKATLIK PROBLEMİ BÜYÜYOR

Sürekli tekrarlayan sakatlıkları ve aşırı kiloları bilinen golcü oyuncu için taraftarlar "Pinokyo Pehlivan" benzetmesiyle isyan etti. Yıldız futbolcunun Dünya Kupası'nda Fas karşısına çıktığı kilolu görüntüsü ve Aziz Yıldırım'ın "Pehlivan gibi mübarek!" yorumu yeniden gündeme taşındı.

2023 yılında Inter forması giyerken 103 kiloya kadar yükselen Lukaku'nun, Napoli'de geçirdiği uzun süreli sakatlık döneminin ardından Belçika Milli Takımına davet edildiğinde kilosunun 106'ya ulaştığı iddiaları Belçika'da yerel basın tarafından uzun süre tartışıldı.






KRONİK SAKATLIK TABLOSU ENDİŞE VERİYOR

Romelu Lukaku'nun kariyerinin erken dönemindeki dayanıklı yapısı, son yıllarda yerini ciddi adale ve uyluk problemlerine bıraktı. 2021 yılı sonrasındaki Chelsea ve Inter süreçleriyle başlayan sakatlık dalgası, özellikle arka adale ve uyluk zorlanmalarıyla devam etti.

Napoli'de geçirdiği son sezonda sakatlıklar nedeniyle yaklaşık 120 günden fazla sahalardan uzak kalan ve 40'a yakın resmi maçı kaçıran 33 yaşındaki golcünün bu kronik tabloyu atlatıp atlatamayacağı soru işareti olarak duruyor.

Italiano'nun Sergen Yalçın isyanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, kadro planlaması ve transfer süreçlerinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle zor günler geçiriyor. İtalyan çalıştırıcı, hücum hattındaki eksiklikler ile savunma maliyetleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

09.08.2026 17:18:00
Haber Merkezi
 
Italiano'nun Sergen Yalçın isyanı
Italiano'nun Sergen Yalçın isyanı
Beşiktaş'ta teknik patron Vincenzo Italiano, santrforunu besleyecek yaratıcı bir oyuncunun eksikliğini ciddi şekilde hissediyor. İtalya'da AS Roma'dan yakından tanıdığı Lorenzo Pellegrini transferinin gerçekleşmemesi ve liste başı hedeflerden Julian Brandt'ın Ajax'ı tercih etmesi, tecrübeli teknik adamın planlarını aksattı.
Öncelikli ilk tercihi olmasa da hücum organizasyonlarını üstlenecek "9.5-10 numara" profilinde bir takviye, İtalyan teknik adamın mutlak talepleri arasında ilk sırada yer alıyor.






RAFA SILVA VE MUCI'YE ŞAŞKIN

İtalyan teknik adamı kadro yapılanmasında en çok şaşırtan konu ise Rafa Silva ve Ernest Muci'nin takımdan gönderilme biçimi oldu. Kendi oyun sisteminde özellikle Muci tarzındaki dinamik ve bitirici oyunculara büyük ihtiyaç duyan Italiano, yaşanan süreç kendisine aktarıldığında büyük şaşkınlık yaşadı.

Hücum hattındaki "eldeki varlıkların" kaybının ardından sistemini oturtmakta zorlanan tecrübeli çalıştırıcı, bu transfer hamlelerini anlamlandırmakta güçlük çektiğini itiraf etti.






AGBADOU'YA O PARA NASIL ÖDENDİ?

Savunma hattındaki finansal tercihler de Italiano'nun tepkisini çeken bir diğer unsur oldu. Elinde Tiago Djalo gibi kaliteli bir stoper bulunmasına rağmen Emmanuel Agbadou için 18 milyon Euro ödenmesini takıntı haline getiren teknik adam, bu bütçenin kullanım şeklini sorguluyor.

Agbadou'nun bonservisiyle satılarak elde edilecek kaynağın hücum hattındaki eksik bölgelere aktarılmasını talep eden Italiano, transfer döneminin kalan bölümünde radikal adımlar atılmasını bekliyor.

Mourinho'nun Fenerbahçe acısı

Real Madrid’in genç yıldızı Endrick’i kiralamak için harekete geçen Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun engeline takıldı. Sarı-lacivertlilerin yarışmacı kimliği ve kulüpteki kaos ortamının oyuncunun gelişimine zarar vereceğini belirten Portekizli teknik adam, İspanyol devine vetosunu sunarak transfer kapılarını tamamen kapattı.
 

09.08.2026 17:15:00
Haber Merkezi
 
Mourinho'nun Fenerbahçe acısı
Mourinho'nun Fenerbahçe acısı
Fenerbahçe yönetimi, Real Madrid'in büyük beklentiler ve büyük rakamlara kadrosuna kattığı Endrick'i kiralamak için harekete geçti. Cihan Kamer'in eflatun-beyazlı yöneticilerle yaptığı temaslar ilk etapta olumlu ilerlese de devreye Real Madrid'in şimdi Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü Jose Mourinho girdi. Portekizli çalıştırıcının yönetime sunduğu rapor, transfer operasyonunun bir anda durmasına neden oldu.






LYON GİBİ BİR TAKIMA KİRALANSIN

Genç yıldızın gelişimi için net çizgiler çeken Mourinho, Fenerbahçe'nin yapısı gereği "yetiştirici" değil tamamen sonuç odaklı "yarışmacı" bir kulüp olduğunu vurguladı.

Endrick'in düzenli süre bularak gelişebileceği Lyon gibi daha fazla yetiştirici kimliğe sahip bir takıma gitmesi gerektiğini savundu. Fenerbahçe'ye kiralık olarak göndermenin oyuncunun geleceği açısından hiç sağlıklı bir tercih olmayacağından dem vurdu.






GELECEKTE BEKLENTİLER BÜYÜK

Mourinho'nun kararına gerekçe olarak gösterdiği bir diğer kritik unsur ise sarı-lacivertli kulüpteki atmosfer oldu. Fenerbahçe'deki mevcut yapının kendine has bir karmaşa ve kaos ortamı barındırdığına dikkat çeken Portekizli çalıştırıcı, Real Madrid'in gelecekte çok şey beklediği bir yeteneği bu ortama sokmanın İspanyol devine hiçbir fayda sağlamayacağını savundu.






FENERBAHÇE'YE KAPILAR KAPANDI

Cihan Kamer'in Real Madrid yönetimiyle kurduğu temaslardan ve aldığı ön sözlerden sonra Jose Mourinho'nun sergilediği bu sert tutum, transferin sonunu getirdi. Portekizli hoca ile fikir ayrılığına düşmek istemeyen ve tecrübeli çalıştırıcının raporunu dikkate alan İspanyol temsilcisi, Endrick transferinde Fenerbahçe'ye kapıları resmen kapattı.

Cim-Bom'un büyük hayali

Galatasaray'ın sol ayaklı stoper listesinde Villarreal'den Renato Veiga da yer alıyor. Açık konuşmak gerekirse; Portekizli savunmacı diğer alternatiflere oranla gelmesi en zor isim!

09.08.2026 16:29:00
Haber Merkezi
 
Cim-Bom'un büyük hayali
Cim-Bom'un büyük hayali
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un en büyük stoper hayali Renato Veiga... Villarreal forması giyen solak savunmacı, Galatasaray'ın listesinde yer alıyor. Ancak bazı gerçekleri de kabul etmek gerekiyor. 1.88 boyundaki oyuncu gelir mi bilinmez fakat imza atma ihtimali en düşük isim de o!

24.5 MİLYONUN İKİ KATI

Elbette bunun bazı sebepleri var. Öncelikle Portekizli futbolcu Villarreal'in satış listesinde değil. Sadece astronomik teklifler gelirse durum değişebilir. La Liga temsilcisi onu 2025 yazında Chelsea'den 24.5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Bu paranın en az 2 katını istedikleri konuşuluyor.






ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDELER

Galatasaray'ın farklı örneklerdeki gibi Şampiyonlar Ligi faktörüyle oyuncuyu ikna etmesi de mümkün değil. Çünkü Villarreal de yeni sezonda Devler Arenası'nda boy gösterecek. Renato Veiga hem genç yaşı hem de kalitesiyle tartışmaya kapalı bir isim. Maliyet konusu ise her şeyi zorlaştırıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferde ne kadar yukarı çıkabileceği bilinmiyor.

Aslan'ın Sörloth yoklaması olumlu bitmedi

Atletico Madrid forması giyen Alexander Sörloth'un adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılırken Galatasaray'ın da ismi geçmeye başladı

09.08.2026 13:00:00
Haber Merkezi
 
Aslan'ın Sörloth yoklaması olumlu bitmedi
Aslan'ın Sörloth yoklaması olumlu bitmedi
Atletico Madrid forması giyen Alexander Sörloth'un adı ağırlıklı olarak Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılıyor. Norveçli golcüyü Galatasaray'ın da yokladığı ortaya çıktı. Ancak olumlu yanıt alınamadı.






Sörloth'un bu yaz Atletico Madrid'den ayrılması bekleniyor. 30 yaşındaki santrfor konusunda La Liga temsilcisinin 30-40 milyon euro aralığında bonservis beklentisi bulunuyor. Norveçli yıldızın adı bugüne kadar ağırlıklı olarak Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anıldı.






OSİMHEN'İN YEDEĞİ OLMAM

Ancak Galatasaray'ın da konuyla ilgili nabız yokladığı öğrenildi. Sörloth, Sarı-Kırmızılılar'a olumlu yanıt vermedi. Bunun sebebi ise maddi koşullar değil... Tecrübeli forvet, Osimhen'in yedeği olmak istemediğini yönetime iletti. Bilindiği üzere Cim-Bom hangi golcüyü alırsa alsın, Victor Osimhen'in arkasında kalacak.






EN YÜKSEK RAKAMI ÖNEREN

Tekrar Sörloth konusuna dönelim... Şu anda oyuncunun Fenerbahçe ve Beşiktaş ihtimali sıcak... Fakat bazı İngiliz ve İtalyan ekipleri de onun durumunu takip ediyor. Atletico Madrid Yönetimi, en yüksek rakamı masaya koyan takımla el sıkışacak. Norveçli yıldızın geleceğinin 2 hafta içinde netleşmesi bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.