Salgında en kötüsü henüz gelmedi
Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Covid 19 salgınına ilişkin, "En kötüsü henüz gelmedi. Bunu söylediğim için üzgünüm. Ama bu tür ortam ve koşullarda en kötüsünün gelmesinden endişeliyiz" dedi.
29.06.2020 20:44:00





Dünya çapında yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 506 bini, vaka sayısı ise 10 milyon 330 bini geçti.
Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Başkanı Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Covid 19 salgınına ilişkin, "En kötüsü henüz gelmedi. Bunu söylediğim için üzgünüm. Ama bu tür ortam ve koşullarda en kötüsünün gelmesinden endişeliyiz" dedi. Dr. Ghebreyesus, salgında en kötünün ne olduğu konusunda ayrıntı vermedi. Salgında 27 Haziran'da 176 bin 568, 28 Haziran'da ise 163 bin 172 yeni vaka görülmüştü. Çin'in Vuhan kentinde ilk vakaların tespit edilmesinden beri 6 ay geçti.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.