logo
20 ŞUBAT 2026


Tahkim'in kararı düşündürücü!..

15.09.2005 00:00:00
Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş'a verilen saha kapatma cezasının paraya çevrilmesini düşündürücü olarak yorumladı.

Bizim günahımız neydi?Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, PFDK'nın, Beşiktaş Kulübü'ne verdiği bir maç saha kapatma ve siyah-beyazlı futbolcu Okan Buruk'a verilen 3 maçlık ceza için yaptığı başvuru neticesinde, kararları değiştiren Tahkim Kurulu'na sitem etti. Nihat Özdemir, yaptığı açıklamada, Tahkim Kurulu'nunBeşiktaş'ın itirazı için yaptığı görüşmede, oybirliği ile saha kapatma cezasının kaldırılmasına karar verdiği bilgisini aldıklarını kaydederek, "Takımımıza verilen ceza ve futbolcumuz Tuncay'a verilen ceza için yaptığımız itirazları görüşen de aynı Tahkim Kurulu'ydu. Aynı Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın saha kapatma cezasını kaldırdı, Okan'ın cezasında da indirim yaptı."

5'e sıfır oybirliğiyle alınmış"Edindiğimiz bilgiye göre karar 5'e 0 oybirliği ile alınmış. Bu kararın düşündürücü olduğunu ve buradaki değerlendirmeyi kamuoyuna bıraktığımızı söylemek istiyorum" diye konuştu. Maçların mahiyetine göre değerlendirme yapılamayacağını vurgulayan İkinci Başkan Nihat Özdemir, "Fenerbahçe, BJK İnönü Stadı'na çıkacak ve kazanmak için mücadelesini yapacak. Derbi maçtır diye hukuk değişmez. Hukuk yapılan olaya göre karar verir. Bunu da Tahkim Kurulu'nun bu şekilde değerlendirmesi lazım. Hukuk maçların adına göre olmaz. Hukuk tektir, genelge ve yönetmelikler maçın adına göre değiştirilemez" şeklinde konuştu."

 

Samsunspor, deplasmanda tur avantajını kaptı

Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Kuzey Makedonya'nın Shkendija takımını 1-0 yendi

20.02.2026 10:56:00
AA
Samsunspor, deplasmanda tur avantajını kaptı
Samsunspor, deplasmanda tur avantajını kaptı
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Kuzey Makedonya'nın Shkendija takımını 1-0 yendi.

UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Shkendija ile Samsunspor karşı karşıya geldi.

İlk yarı

5. dakikada Assoumou, çalımlarla ceza sahasına girer girmez Fetai'nin müdahalesi ile yerde kaldığı pozisyonda hakem Rohit Saggi penaltı noktasını gösterdi.

7. dakikada penaltıyı kullanan Ndiaye, kötü bir vuruşla topu üstten auta gönderdi.

17. dakikada Zejnullai'nin pasına hareketlenen Tamba, ceza sahasının içine girer girmez sert vurdu, kaleci Okan Kocuk topu iki hamlede bloke etti.

19. dakikada ceza sahasının içinde topla buluşan Assoumou'nun yerden şutunda, kaleye yönelen meşin yuvarlağı son anda kaleci Gaye uzaklaştırdı.

39. dakikada Makoumbou'nun pasında ceza sahası penaltı noktası üzerinde topla buluşan Holse, müsait pozisyonda meşin yuvarlağı üstten auta yolladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı

51. dakikada Ibraimi, 3 kişiyi geçerek ceza sahasına girer girmez yerden vurdu, top az farkla yandan auta çıktı.

54. dakikada Ntcham'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Assoumou'nun sert şutunda, meşin yuvarlak kaleci Gaye'nin ayaklarına çarparak oyun alanına geri döndü.

77. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Sağ çaprazdan Holse'nin ön direğe ortasında Mouandilmadji'nin ayak içi vuruşunda top, kaleci Gaye'nin yanından ağlara gitti: 1-0

88. dakikada Ntcham'ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Mouandilmadji, penaltı noktasından meşin yuvarlağı yandan auta gönderdi.

Karşılaşmayı Samsunspor 1-0 kazandı.

Zeki Yavru: 'Turu geçmek istiyoruz'

Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, KF Shkendija galibiyetinin ardından turu geçen tarafın kendilerinin olmak istediğini söyledi

20.02.2026 10:54:00
İhlas Haber Ajansı
Zeki Yavru: 'Turu geçmek istiyoruz'
Zeki Yavru: 'Turu geçmek istiyoruz'
Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, KF Shkendija galibiyetinin ardından turu geçen tarafın kendilerinin olmak istediğini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında deplasmanda Kuzey Makedonya ekibi KF Shkendija'yı 1-0 yenen Samsunspor'da takım kaptanı Zeki Yavru maç sonunda açıklamalarda bulundu. Galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren Zeki Yavru, "Biraz daha zayıf görünen rakiplerle oynamak zordur.

Bugün de golü erkenden bulsak belki daha farklı bir galibiyet alabilirdik. Önemli olan evimize avantajlı skorla dönebilmekti. İnşallah bu avantajlı skoru değerlendirip, ikinci karşılaşmada da turu atlayan taraf olmak istiyoruz. Hiçbir zaman futbolun şakası yok. Her zaman konsantrede kalıp, turu geçmek istiyoruz" dedi.



Kötü günleri alınan galibiyetle geride bırakmak istediklerini dile getiren Yavru, "1,5 yılı Thomas Reis hoca ile geçirdik. Çok başarılı zamanlarımız oldu. Ona da teşekkür edip, başarılar diliyoruz. Yeni hocamızla kısa bir çalışma sürecimiz oldu. Kısa sürede istediklerini sahada uygulamaya çalıştık. Önemli olan avantajı yakalamaktı. Son dönemdeki durumumuzu defalarca deklare ettik. Avrupa kupalarında oynayan Anadolu kulüpleri ligde her zaman zorluklar yaşamıştır.

Biz de zor günler geçirdik. 4 sezondur Samsunspor'dayım. İyi günde de kötü günde de her zaman taşın altına elimizi değil vücudumuzu koyduk. Asla mücadeleden kaçmayıp, sorumluluğu aldık. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Yeri geliyor eleştiriliyor, yeri geliyor göklere çıkartılıyorsunuz. Futbolda bunlar var. İnşallah bundan sonra kötü gidişatı bu galibiyetle sonlandırmış oluruz ve ileriyi ümitle bakarız" diye konuştu.

Sepp Piontek vefat etti

A Milli Futbol Takımı'nın ve Bursaspor'un eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek, 85 yaşında hayatını kaybetti

20.02.2026 00:33:00
İhlas Haber Ajansı
Sepp Piontek vefat etti
Sepp Piontek vefat etti
A Milli Futbol Takımı'nın ve Bursaspor'un eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek, 85 yaşında hayatını kaybetti.

1990-1993 yılları arasında Türkiye'nin başında üç sene görev yapan Alman teknik adamın, ay-yıldızlıların uluslararası futbol sahnesindeki yükselişine giden yolda ilk adımların atılmasında büyük emekleri olmuştu.



1958-1972 yılları arasındaki profesyonel futbolculuğu döneminde ülkesinin Germania Leer ve Werder Bremen takımlarında forma giyen Piontek, Bremen ekibiyle 1961'de Federasyon Kupası, 1965 senesinde ise Bundesliga şampiyonluğu yaşadı. Piontek, 6 maçta da Batı Almanya A Millî Takımı'nı temsil etti.

Teknik direktörlük kariyerine uzun yıllar forma giydiği Werder Bremen'de başlayan Piontek, daha sonra Fortuna Düsseldorf, Haiti ve St. Pauli'yi çalıştırdı; 1979 senesinde de Danimarka'nın başına geçti.

11 yıllık görev süresi içerisinde Danimarka'yı tarihinde ilk kez 1986 senesinde Dünya Kupası'na götürdü. Danimarka, Piontek yönetiminde katıldığı 1984 Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi, 1988 Avrupa Şampiyonası'na ise grup aşamasında veda etti. Sepp Piontek ise Danimarka'daki görev süresinde Avrupa'da 3-5-2 taktiğinin ilk uygulayıcısı olarak hafızalarda kaldı.

1990 yılında Danimarka'dan ayrılarak Türkiye A Milli Takımı'nın başına geçen Piontek, 27 karşılaşmada ay-yıldızlı ekibi yönetti. Bu karşılaşmalarda milliler 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 yenilgi aldı. Piontek, 1993-95 yılları arasında da Bursaspor'da görev yaptıktan sonra Danimarka takımlarından Aalborg ve Silkeborg'da görev aldı; kariyerinin sonunda ise Grönland Millî Takımı'nı yönetti.

Sepp Piontek'in vefatı nedeniyle 20-23 Şubat tarihleri arasında oynanacak tüm profesyonel lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Ayrıca dileyen kulüpler siyah kol bandı takabilecek.

Fenerbahçe, İngiliz takımlarına 13. kez kaybetti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Nottingham Forest'e 3-0 mağlup oldu ve İngiliz ekiplerine 13. kez kaybetti

20.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, İngiliz takımlarına 13. kez kaybetti
Fenerbahçe, İngiliz takımlarına 13. kez kaybetti
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Nottingham Forest'e 3-0 mağlup oldu ve İngiliz ekiplerine 13. kez kaybetti.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, evinde karşılaştığı İngiliz ekibi Nottingham Forest'e 3-0 yenildi. Konuk ekip 21. dakikada Murillo'nun golüyle 1-0 öne geçerken, 43'te Igor Jesus, 50'de de Morgan Gibbs-White fileleri havalandırdı.



Kalan dakikalarda başka gol olmazken, kırmızı-beyazlılar sahadan galibiyetle ayrıldı.

Sarı-lacivertliler bugün oynadığı müsabakayla birlikte İngiltere temsilcilerine karşı 22. kez rakip oldu. Bu süreçte 5 galibiyet elde eden Fenerbahçe, 4 kez de beraberlik aldı.

Kanarya, bugünkü yenilgiyle birlikte İngiliz ekiplerine karşı 13. mağlubiyetini aldı.

Trabzonspor'un Gaziantep FK karşısında mağlubiyeti yok

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 22 Şubat Pazar günü deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibi karşısında bugüne dek hiç yenilmeyerek iyi bir grafik gösterdi

19.02.2026 11:42:00
AA
Trabzonspor'un Gaziantep FK karşısında mağlubiyeti yok
Trabzonspor'un Gaziantep FK karşısında mağlubiyeti yok
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 22 Şubat Pazar günü deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibi karşısında bugüne dek hiç yenilmeyerek iyi bir grafik gösterdi.

Ligde 7. sezonunu geçiren Gaziantep temsilcisi ile 14. karşılaşmasına çıkacak olan bordo-mavililer, rakibi karşısında kazanarak yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Bugüne dek iki takım arasında oynanan 13 maçın 8'ini Trabzonspor kazandı, 5 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 27 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.

Trabzonspor, sahasında tek puanı bu sezon verdi

Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında sahasında 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Bordo-mavililer, 2019-2020 sezonunda 4-1, 2020-2021'de 1-0, 2021-2022'de 3-0, 2022-2023'te 3-2, 2023-2024'te 4-2, geçen sezon da 3-2'lik galibiyetlerle sahasından ayrılırken bu sezon ligin ilk yarısındaki karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Karadeniz ekibi, bu maçlarda 19 gol atarken 8 gol yedi.

Trabzonspor'un deplasman maçları

Trabzonspor, Gaziantep temsilcisiyle deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

Dış sahada 3 gol yiyen bordo-mavililer, 8 gol atmayı başardı.

UEFA, Benfica-Real Madrid maçındaki ırkçılık iddialarına ilişkin soruşturma başlattı

UEFA, Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda oynanan Benfica-Real Madrid maçında Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior'a yönelik ayrımcılık yapıldığı iddialarıyla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu

19.02.2026 11:35:00
AA
UEFA, Benfica-Real Madrid maçındaki ırkçılık iddialarına ilişkin soruşturma başlattı
UEFA, Benfica-Real Madrid maçındaki ırkçılık iddialarına ilişkin soruşturma başlattı
UEFA, Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda oynanan Benfica-Real Madrid maçında Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior'a yönelik ayrımcılık yapıldığı iddialarıyla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu.

UEFA'dan yapılan açıklamada, "UEFA Etik ve Disiplin Müfettişi, Benfica ile Real Madrid arasında dün oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2025/2026 son 16 play-off turu maçındaki ayrımcı davranış iddialarını araştırmak üzere görevlendirilmiştir. Konuyla ilgili daha fazla bilgi ilerleyen günlerde paylaşılacaktır." denildi.

Luz Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 50. dakikasında Real Madrid'i 1-0 öne geçiren golü kaydeden Vinicius Junior, golün ardından kendisine ırkçı davranışlarda bulunulduğu iddiasıyla saha kenarına gelmişti. Brezilyalı yıldız, maçın Fransız hakemi François Letexier'e Benfica forması giyen Gianluca Prestianni'nin ırkçı hareketlerde bulunduğunu iddia etmişti.

Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Benfica'yı Vinicius Junior'ın 50. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmişti.

Süper Lig'de 23. hafta heyecanı başlıyor

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta yarın oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak

19.02.2026 11:23:00 / Güncelleme: 19.02.2026 11:27:48
İhlas Haber Ajansı
Süper Lig'de 23. hafta heyecanı başlıyor
Süper Lig'de 23. hafta heyecanı başlıyor
Trendyol Süper Lig'de 23. hafta yarın oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak.

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta heyecanı yarın, 21 Şubat Cumartesi, 22 Şubat Pazar ve 23 Şubat Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak.

Hafta Çaykur Rizespor - Kocaelispor müsabakasıyla başlayacak. Bu hafta Lider Galatasaray, Konyaspor'a konuk olacak.

Beşiktaş da Göztepe'yi ağırlayacak. Haftanın kapanış mücadelesinde ise Fenerbahçe evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta programı şöyle:

Yarın

20.00 Çaykur Rizespor - Kocaelispor

21 Şubat Cumartesi

13.30 Eyüpspor - Gençlerbirliği
16.00 Corendon Alanyaspor - RAMS Başakşehir
20.00 Konyaspor - Galatasaray

22 Şubat Pazar

13.30 Kayserispor - Antalyaspor
16.00 Gaziantep FK - Trabzonspor
20.00 Fatih Karagümrük - Samsunspor
20.00 Beşiktaş - Göztepe

23 Şubat Pazartesi

20.00 Fenerbahçe - Kasımpaşa

Irkçı sloganlar Benfica-Real Madrid maçını 10 dakika durdurdu

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda oynanan Benfica-Real Madrid maçı, Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior'ın kendisine ırkçılık yapıldığı iddiası nedeniyle 10 dakika durdu

18.02.2026 11:55:00
AA
Irkçı sloganlar Benfica-Real Madrid maçını 10 dakika durdurdu
Irkçı sloganlar Benfica-Real Madrid maçını 10 dakika durdurdu
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda oynanan Benfica-Real Madrid maçı, Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior'ın kendisine ırkçılık yapıldığı iddiası nedeniyle 10 dakika durdu.

Luz Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 50. dakikasında Vinicius Junior, Real Madrid'i 1-0 öne geçiren golü kaydederken, Brezilyalı yıldız kendisine ırkçılık yapıldığı iddiasıyla saha kenarına geldi.

Vinicius Junior, maçın Fransız hakemi François Letexier'e Benfica forması giyen Gianluca Prestianni'nin ırkçı hareketlerde bulunduğunu iddia etti.

Benfica Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da araya girerek Brezilyalı futbolcuyu sakinleştirmesinin ardından karşılaşma yeniden başladı.

Trabzonspor son 11 maçta 19 gol yedi

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Trabzonspor, son haftalarda kalesini kapatamadı

18.02.2026 11:50:00
AA
Trabzonspor son 11 maçta 19 gol yedi
Trabzonspor son 11 maçta 19 gol yedi
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Trabzonspor, son haftalarda kalesini kapatamadı.

Süper Lig'de 22 maçta 26 gole engel olamayan bordo-mavili takım, bu gollerin büyük bölümünü son haftalarda ağlarında gördü.

Sezon başında savunmada daha iyi performans ortaya koyan Karadeniz ekibi, ligin ilk 11 haftasında 7 gol yerken son 11 maçta 19 gol yeme üzüntüsü yaşadı.

Son 11 maçın 10'unda gol yedi

Trabzonspor, ligde son 11 maçın 10'unda topu, gol sonrası kalesinden çıkardı.

Ligin 12. haftasında 1-1'lik Corendon Alanyaspor ile başlayan süreçte bordo-mavili takım, TÜMOSAN Konyaspor, Göztepe, Kocaelispor, Kasımpaşa ve Hesap.com. Antalyaspor karşısında 1'er gol, Rams Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında 3'er, Natura Dünyası Gençlerbirliği maçında da 4 gol sonrası topu başlama noktasına taşıdı.

Bu süreçte Karadeniz ekibi, sadece Samsunspor'u deplasmanda 3-0 yendiği karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

Uğurcan Çakır ile 4 maçta sadece 1 gol

Trabzonspor, Galatasaray'a transfer olan Uğurcan Çakır'ın kaleyi koruduğu ligin ilk 4 haftasında 1 gol gördü.

Bordo-mavililer, bu dönemde Kocaelispor, Kasımpaşa ve Hesap.com Antalyaspor maçlarını 1-0 kazanırken Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karadeniz ekibi, Uğurcan Çakır ile kalesinde 0,25 gol ortalamasıyla maçlarını oynadı.

Onana ile 1,38 gol ortalaması

Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılmasının ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Kamerunlu file bekçisi Andre Onana'ya kalesini teslim etti.

Ligin 5. haftasındaki Fenerbahçe maçından itibaren bordo-mavili takımın kalesini koruyan Onana, 18 karşılaşmada 25 gole kalesini kapatamadı.

Trabzonspor'un, Onana'nın kaleyi koruduğu dönemde maç başına kalesinde gördüğü gol ortalaması 1,39 oldu.

Galatasaray'ın Juventus galibiyeti dünya basınında

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda İtalya temsilcisi Juventus'u 5-2'lik tarihi bir skorla mağlup etmesi dünya spor basınının gündemine oturdu

18.02.2026 11:21:00
Anadolu Ajansı
Galatasaray'ın Juventus galibiyeti dünya basınında
Galatasaray'ın Juventus galibiyeti dünya basınında

İtalyan Corriere dello Sport Gazetesi, "Lang, Juventus'a karşı iki gol attı, Galatasaray beş gol kaydetti" başlığını atarken "Spalletti'nin takımı Türkiye'de felaket bir yenilgi aldı. Cabal'ın kırmızı kartı ve ikinci yarıdaki birkaç bireysel hata, yenilginin en büyük etkeni oldu." değerlendirmesinde bulundu.

İtalyanların bir başka önemli yayın organı La Gazzetta dello Sport ise, "Juve için tarihi bir hata: Galatasaray onları 5-2'lik skorla ezdi, şimdi son 16 turuna çıkmak için büyük bir başarıya ihtiyaçları var." başlığını atarken, "Juventus yine kazanamadı ve İstanbul cehenneminden yıkılmış bir halde çıktı. Sonuç olarak, Ali Sami Yen stadındaki kaos ve yıkıcı sonuç." sözleriyle maçı okuyucularına aktardı.

Bir diğer İtalyan gazetesi Tuttosport da, "İstanbul'da felaket" başlığını atarken "Şampiyonlar Ligi'nde Juventus için acı bir geceydi." diyerek "Mükemmel bir ilk yarıdan sonra, Juventus düşüş yaşadı ve ciddi hatalar ile Cabal'ın kırmızı kart görmesi sonucu, rövanş maçı öncesinde kötü bir yenilgi aldı." ifadelerini kullandı.

İngiliz yayın organı BBC'nin internet sitesi, "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi eleme turu play-off eşleşmesinin ilk ayağında Juventus'u nefes kesen bir mücadele sonunda geriden gelerek mağlup etmesinin ardından, Torino'ya üç gollük avantajla gidecek." ifadeleriyle tarihi maçı okurlarına aktardı.

İngiliz haber ajansı Reuters, "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off maçında 10 kişi kalan Juventus'u nefes kesen bir mücadeleyle 5-2 mağlup etti" başlığını attı. Galatasaray'ın maçta üstün bir performans sergilediği belirten haber ajansı, "Noa Lang ve Gabriel Sara, göz kamaştırıcı bir oyunla maçın yıldızları oldu." değerlendirmesinde bulundu.

ABD merkezli haber ajansı AP, "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Juventus'u farklı bir skorla mağlup etti" başlığını atarak "Galatasaray, İstanbul'da Juventus'u 5-2'lik nefes kesen bir geri dönüş zaferiyle Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin eşiğine getirdi." ifadelerini kullandı.

Alman Bild Gazetesi, "5-2! Galatasaray, Juve'yi darmadağın etti" başlığıyla maçın ikinci yarısında Juventus'un dağıldığını belirterek ikinci yarının tamamen Türkiye Süper Ligi liderinin kontrolünde olduğunu kaydetti. Bild, "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off'unun ilk ayağında Juventus'u domine etti." değerlendirmesinde bulundu.

İspanyol Marca Gazetesi, "Galatasaray'ın beş golle aldığı farklı galibiyet, Juventus'u elenme tehlikesinin eşiğine getirdi." başlığını atarak, "Galatasaray, ikinci yarıdaki muhteşem performansının ardından (5-2) son 16 turuna bir adım daha yaklaştı." ifadesini kullandı.

Fransız L'Equipe Gazetesi, "Galatasaray ikinci yarıda Juventus'u alt etti. Cabal'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Juventus, adeta çöktü." sözleriyle tarihi maçı okurlarına duyurdu.

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.