logo
20 HAZİRAN 2026

Trabzon kontrolden geçirdi

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Kamil Ahmet Çörekçi, sağlık kontrolünden geçti

15.06.2017 00:00:00
Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan Kamil Ahmet Çörekçi, sağlık kontrolünden geçti.
Geçen sezon TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'da forma giyen 25 yaşındaki sağ bek oyuncusunun özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi. Kulüp Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ile bir araya gelecek futbolcunun, son detaylar görüşüldükten sonra sözleşme imzalanması bekleniyor.

Kanarya'ya tanıdık stoper

Fenerbahçe'nin sol ayaklı stoper listesinde birçok alternatif bulunuyor. Listeye son giren isim, oldukça dikkat çekecek cinsten: Rick van Drongelen

20.06.2026 13:44:00
Haber Merkezi
Kanarya'ya tanıdık stoper
Kanarya'ya tanıdık stoper
Fenerbahçe'nin sol ayaklı stoper listesinde birçok alternatif bulunuyor. Listeye son giren isim, oldukça dikkat çekecek cinsten: Rick van Drongelen...


Fenerbahçe herkesi şaşırtacak bir stoper hamlesi gerçekleştirebilir. Kanarya'nın listesine eklenen son ismin Samsunspor forması giyen Rick van Drongelen olduğu öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcunun adı Panathinaikos ve Trabzonspor'la da anılıyordu. Ortam daha da hareketlendi.







TEKLİFLERİ BEKLİYORLAR

Sol ayaklı savunmacının 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Samsunspor cephesi, resmi teklifleri görmek istiyor.







27 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu konuşuluyor. Rick van Drongelen, 2023 yazından beri Türkiye'de bulunuyor. Yani ülkemizdeki takımları çok iyi tanıyor.






ALTERNATİFLERİN DURUMUNA GÖRE

Fenerbahçe'de sol ayaklı stoper konusunda alternatifler var. Diğer isimlerden beklenen yanıtlar alınamazsa ibre Rick van Drongelen'e dönebilir. Elbette burada "zaman" da çok önemli bir faktör... Panathinaikos veya Trabzonspor elini çabuk tutarsa, işi bitirebilir...

Okan Buruk, Samet Akaydın'a kapıyı açmadı


 
Milli takımdaki Galatasaraylı oyuncuların tamamı Samet Akaydın'ı kadrolarında görmek isterken, teknik direktör Okan Buruk 'daha üst düzey bir stoper istiyorum' diyerek son sözü söyledi! Ozan Kabak, Emin Bayram ve Yusuf Akçiçek isimleri üzerinde durulurken, genç savunmacıların yedek kalma endişesi Galatasaray'ın yerli stoper denklemini zora soktu.

20.06.2026 13:37:00
Haber Merkezi
  Okan Buruk, Samet Akaydın'a kapıyı açmadı
  Okan Buruk, Samet Akaydın'a kapıyı açmadı

Galatasaray yerli takviyeler için de çalışmalarını sürdürürken, savunma hattı için sürpriz isimlere gündeme geliyor gidiyor... bunlardan birisi de Milli Takım'da yer alan Samet Akaydın. Sarı-kırmızılı ekipte forma giyen yerli oyuncuların tamamının, yakından tanıdıkları Samet'i takımda görmek istediği ve Okan Buruk'a bu doğrultuda olumlu görüş bildirdiği biliniyor.
Oyuncunun da Galatasaraylı futbolcularla sürekli bir arada olması bu ihtimali kuvvetlendirse de transfer teknik heyet engeline takıldı. Teknik direktör Okan Buruk, Samet Akaydın ismine sıcak bakmayarak rotasyonu daha üst profil bir stoperle güçlendirmek istediğini yönetime iletti.







Bu süreçte Galatasaray'a Ümit Akdağ ve Ahmetcan Kaplan gibi genç yerli isimler de önerildi. Ancak Buruk'un "Daha üst düzey bir stoper istiyorum" şeklindeki net tavrı sonrası bu alternatifler de şu aşamada geri plana itildi.

Okan Buruk'un yerli stoper konusundaki önceliği sakatlıktan dönüş sürecinde olan Ozan Kabak. Deneyimli teknik adam, eğer Ozan Kabak transferi gerçekleşmeyecekse listedeki diğer iki yerli aday olarak Emin Bayram ve Yusuf Akçiçek'i belirledi. Buruk, her iki oyuncunun da rotasyona derinlik katabileceği raporunu sundu.







Ancak bu formüldeki en büyük engel oyuncuların kariyer planlaması oldu. Hem Emin Bayram hem de Yusuf Akçiçek, yeni sezonda kulübede beklemek ve yedek stoper konumuna düşmek istemiyor. Düzenli olarak ilk 11'de oynayabilecekleri bir projede yer almayı hedefleyen genç savunmacıların bu yaklaşımı, Galatasaray'ın yerli stoper arayışındaki denklemi zorlaştırıyor.

Aykut Kocaman'ı, transfer talepleri yaktı


 
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman dönemini başlamadan bitiren transfer krizinin perde arkasındaki detaylar aralanmaya devam ediyor! İddialara göre çift forvet ısrarı ve Talisca vetosuyla başlayan gerilim, Kocaman'ın Marco Asensio için 'yeri yok, verim alamazsam yerine takviye isterim' restiyle zirve yaptı. 

20.06.2026 13:29:00
Haber Merkezi
 Aykut Kocaman'ı, transfer talepleri yaktı
 Aykut Kocaman'ı, transfer talepleri yaktı

Aykut Kocaman, neden Fenerbahçe'ye teknik direktör olamadı? Çok net... Asensio'yu istemedi. Dünyaca ünlü yıldızın taktik tahtasından silinmesine çılgına dönen Başkan Aziz Yıldırım, son ana kadar arkasında durduğu tecrübeli hocanın biletini tek kalemde kesti. Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna oturması beklenen Aykut Kocaman dönemi başlamadan kapandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın son ana kadar arkasında durduğu Kocaman'dan vazgeçme nedeni, iddialara göre tecrübeli teknik adamın transfer planlamasındaki katı ve şaşırtıcı talepleri oldu.







Talepleri bitmedi

Yıldırım'ın bu kararın ardından vakit kaybetmeden İsmail Kartal ile 1 yıllık sözleşme imzalaması, kulüpteki krizin büyümeden önüne geçti. Krizin temelinde, Kocaman'ın yeni sezonda ısrarla çift forvetli bir sistem oynamak istemesi yatıyordu. Aziz Yıldırım'ın transfer dönemi başından beri "2 forvet alacağız" açıklamalarının arkasında bu plan yer alıyordu. Ancak sistem dayatması, yönetim kuruluyla teknik kadro arasındaki ilk fikir ayrılıklarını da beraberinde getirdi.







Asensio'ya yeni rol

Sistem tartışmalarının yanı sıra, kadro yapılanmasındaki isimler ipleri tamamen kopardı. Aykut Kocaman, taraftarın beğendiği Talisca'nın kadrosunda kesinlikle yeri olmadığını net bir dille belirtti. Marco Asensio'yu ise kafasındaki 4-4-2 sisteminin sağ kanat oyun kurucusu olarak düşündüğünü, ancak oyuncudan verim alamama ihtimaline karşı mutlaka alternatif bir sağ kanat transferi yapılması gerektiğini savundu. İddialara göre hatta bu bölge için "En kötü ihtimalle Sidiki'yi oynatırım ama Asensio'ya net bir yerim yok" resti, yönetimin sabrını taşıran hamlelerden biri oldu. Kocaman'ın savunma hattındaki radikal talepleri de bardağı taşıran son damla oldu. Mevcut kadrodan kaleci Ederson'un kesinlikle takımda kalmasını istenirken, Semedo'nun ise takımdan gönderilmesi rapor edildi.







Oosterwolde'yi de beğenmiyordu

Sol bek ve sol stoper arayışları sürerken, Jayden Oosterwolde için "Ne sol stoper olur ne de sol bekte yeterli" şeklinde olumsuz rapor verilmesi ve yeni bir sol bek ısrarı, Aziz Yıldırım'ı tamamen vazgeçme noktasına getirdi.
Aykut Kocaman'ın hem maliyetli transfer talepleri hem de eldeki yıldızlara karşı mesafeli tutumu, Aziz Yıldırım'ın geri adım atmasına neden oldu.







Kadroda sorun yok

Çünkü Aziz Yıldırım aslında eldeki kadroyu beğeniyordu... 4 takviye ile "yenilmez" olacaklarını ve söz verdiği şampiyonluğa oynayacaklarına inanıyordu. Kulübün geleceğini riske atmak istemeyen Yıldırım, son ana kadar desteklediği Kocaman projesini rafa kaldırarak, camiayı ve kulüp dinamiklerini yakından tanıyan İsmail Kartal'ı 1 yıllığına göreve getirdi.

Aziz Başkan, Lukaku'nun üstünü çizdi


Aziz Yıldırım’ın "pehlivan gibi" diyerek Fenerbahçe listesinden sildiği Romelu Lukaku, menajerlerin yeni hedefi oldu. Kassoum Ouattara’nın ardından Belçikalı golcüyü de Beşiktaş’a pazarlamak isteyen menajerler, sosyal medyadaki kullanışlı hesaplar ve sipariş programlarla siyah-beyazlı kulübü adeta kuşatma altına aldı.

20.06.2026 13:18:00
Haber Merkezi
Aziz Başkan, Lukaku'nun üstünü çizdi
Aziz Başkan, Lukaku'nun üstünü çizdi

Transfer döneminin hareketlenmesiyle birlikte menajerlerin yeni rotası Beşiktaş oldu. Aziz Yıldırım'ın Dünya Kupası'nda oynanan Belçika-Mısır maçını izlerken "pehlivan gibi maşallah" diyerek güreşçiye benzettiği ve Fenerbahçe'nin transfer listesinden çıkardığı Romelu Lukaku, bu kez siyah-beyazlıların gündemine sokulmaya çalışılıyor.







Sosyal medya üzerinden pazarlama

33 yaşındaki Belçikalı golcü, menajerler tarafından Beşiktaş yönetimine hararetle önerilmeye başlandı. Menajerlerin bu hamlesi sadece kulüp binasıyla sınırlı kalmadı... Transferin zeminini hazırlamak için sosyal medyadaki "kullanışlı" hesaplar da hızlıca devreye sokuldu.







Lukaku 15 gol atar mı?

Lukaku ismini parlatmak ve taraftar algısını yönetmek adına dijital platformlarda adeta bir kampanya başlatıldı. Kısa sürede büyüyen bu dalga, "Lukaku, Türkiye'de rahatlıkla 15 gol atamaz mı?" tartışmalarının fitilini ateşledi. Ancak bu durum, Beşiktaş camiasında ciddi bir endişeyi de beraberinde getirdi.







Beşiktaş kuşatma altında

Siyah-beyazlılar hali hazırda büyük sakatlık riski barındıran Kassoum Ouattara konusunda yaşanan sürecin bir benzerini Lukaku'da tecrübe ediyor. Yaşı, maliyeti ve fiziksel durumu soru işareti olan Belçikalı oyuncunun kulübe dayatılması, taraftarlar ve analistler tarafından bir "kuşatma" olarak yorumlanıyor. Beşiktaş yönetiminin, menajerlerin bu yoğun sosyal medya ve program baskısına karşı nasıl bir duruş sergileyeceği ise merak konusu. Kulübün mali yapısını ve geleceğini riske atmamak adına, geçmişteki transfer hatalarından ders çıkarılarak daha temkinli ve rasyonel bir yol haritası izlenmesi bekleniyor.

Sacha Boey için kulüp bakılıyor

Bayern Münih, devre arasında Galatasaray'a kiraladığı Sacha Boey'e kulüp arıyor. Fransız sağ bekin Sarı-Kırmızılı ekipte kalma ihtimali ise Singo ve Sallai'ye bağlı...

20.06.2026 13:15:00
Haber Merkezi
Sacha Boey için kulüp bakılıyor
Sacha Boey için kulüp bakılıyor
Galatasaray kış döneminde eski oyuncusu Sacha Boey'i Bayern Münih'ten kiralamıştı. Kulüpler arasındaki anlaşmaya göre; Sarı-Kırmızılılar'ın 15 milyon euroluk satın alma opsiyonu vardı. Ancak Cim-Bom bunu kullanmadı. Şu anda Alman devi, Fransız sağ bek için kulüp arıyor.






İKİSİ DE İZLENİYOR!

Aslan'ın mevcut kadrosundaki diğer bağ beklerin durumu da karışık... Singo, Fildişi Sahili Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy gösteriyor. Ve ilk maçın ardandan birçok takım onu izlemeye aldı. Roland Sallai konusunda ise İngiliz ekipleri devreye girebilir...






5 MİLYON EURO DAHA

Galatasaray Yönetimi, Singo ve Sallai'nin ayrılık ihtimali sonrasında Boey konusunda hamle yapabilir. Fakat iki oyuncu da kalırsa, Boey defteri kapanacak. Sacha'nın Bayern ile 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi var. Satılması halinde, Sarı-Kırmızılı ekibe 5 milyon euro daha ödenecek (gerçekleşmeyen bonuslar).

Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir

İtalyan ekibi Udinese, Zaniolo'nun bonservisini 5 milyon euro ve sonraki satıştan %50 pay karşılığında almıştı. Şu anda Milan'la transfer görüşmeleri yapılıyor. Oyuncu satılırsa, Galatasaray'ın kasasına yine para girecek.
 

20.06.2026 13:13:00
Haber Merkezi
Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir
Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir
Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu 2023'ün Şubat ayında 15 milyon euro bedelle Roma'dan almıştı. Oyuncu sonraki süreçte şu bedellerle kiralandı:

Aston Villa: 5 milyon euro kiralama bedeli
Atalanta: 3.2 milyon euro kiralama bedeli
Fiorentina: 3.2 milyon euro kiralama bedeli
Udinese: 2.5 milyon euro kiralama bedeli






RESMEN TAMAMLANDI

İtalyan ekibi Udinese, Zaniolo'nun, "5 milyon euro+sonraki satıştan %50 pay" şeklindeki satın alma opsiyonunu devreye soktu. 1.90 boyundaki futbolcuyla 30 Haziran 2029'a kadar mukavele yapıldı. Ancak 26 yaşındaki oyuncu, orada da fazla kalmayacak gibi gözüküyor.






PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Şu anda Udinese ve Milan arasında pazarlıklar var... Eğer Nicolo Zaniolo satılırsa, bonservis bedelinin yarısı Galatasaray'ın kasasına girecek. Bu da ekstra gelir demek... Sarı-Kırmızılılar, iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde tamamlanmasını bekliyor.

Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih

Nübel iddiaları sıcaklığını korurken Beşiktaş için asıl bomba iddia Brezilya'dan geldi

20.06.2026 12:58:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih
Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih
Nübel iddiaları sıcaklığını korurken Beşiktaş için asıl bomba iddia Brezilya'dan geldi... Siyah-beyazlılar, Alman devi Bayern Münih'in de peşine düştüğü Santos'un kalecisi Gabriel Brazão için yeniden devreye girdi. Santos Başkanı Teixeira'nın transfer planlamasına dair CNN'e yaptığı çarpıcı açıklamalar ve dev yarıştaki son gelişmelerin detayları ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın Bayern Münih'te kadroya giremediği için Stuttgart'a kiralanan Alexander Nübel ile ilgilendiği iddiaları gündemi meşgul ederken, transfer pazarında asıl bomba Brezilyalı bir isimle patladı. Siyah-beyazlıların, Alman devinin de radarına giren Gabriel Brazão için devreye girdiği ileri sürüldü.







BAYERN, BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ

Gazeteci Rafael Belmont'un paylaştığı bilgilere göre, Avrupa kulüplerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Gabriel Brazão'nun, iyi bir teklif gelmesi halinde takımı Santos tarafından satılma ihtimali oldukça yüksek. Bu doğrultuda hem Beşiktaş hem de Bayern Münih, oyuncunun durumunu yakından takip eden kulüplerin başında geliyor.







CNN KANALINA AÇIKLAMA YAPTI

Brazão'nun formasını giydiği Santos'un başkanı Marcelo Teixeira ise CNN Esportes'e verdiği röportajda transfer stratejilerine dair önemli açıklamalarda bulundu.







Teixeira, Temmuz ayındaki transfer döneminde kadroyu baştan aşağı yenilemek yerine, yalnızca teknik ekibin raporu doğrultusunda belirlenen eksik bölgelere nokta atışı takviyeler yapacaklarını belirtti.






BAŞKAN'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Başkan Teixeira, Brazao'nun da aralarında yer aldığı oyuncuların takımdaki gelecekleriyle ilgili planlama konusunda şu açıklamaları yaptı:







- Hangi oyuncuların ayrılacağını ve hangilerinin geleceğini titizlikle inceliyoruz. Teknik ekibin belirttiği bazı öncelikli pozisyonlarımız var. Ancak bu süreci taraftarlarımızda asılsız bir beklenti veya yanılsama yaratmadan, gerçekçi adımlarla yürütüyoruz.

Başakşehir'in Bertuğ için 2 farklı talebi var

Galatasaray'ın yerli forvet alternatifleri arasında Bertuğ Yıldırım bulunuyor. Ancak Başakşehir'in transferle ilgili 2 farklı isteği var. Ve Cim-Bom ikisine de sıcak bakmıyor.

20.06.2026 12:46:00
Haber Merkezi
Başakşehir'in Bertuğ için 2 farklı talebi var
Başakşehir'in Bertuğ için 2 farklı talebi var
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin olası ayrılığı sonrası bir yabancı forvet alınacak. Fakat Sarı-Kırmızılılar, 3. santrforu da istiyor. Ve bu isim yerli olacak. Başakşehir forması giyen Bertuğ Yıldırım favori konumda... Oyuncunun kulübü Başakşehir'in bonservis talepleri ise fazla bulunuyor.






KAZIMCAN VE ARDA ÜNYAY

Başakşehir, 23 yaşındaki futbolcuya 15 milyon euro önerilmesi halinde transfere izin verecek. Galatasaray böyle bir para ödemeyi düşünmediği için indirim talep etti. İddiaya göre; Başakşehir, Kazımcan ve Arda Ünyay'ın kendilerine verilmesi durumunda 10 milyon euroya razı olacağını belirtti.






AVRUPA'DAN TALİPLERİ VAR

Fakat Sarı-Kırmızılılar, 2 futbolcu+10 milyon euroyu da abartılı buldu. Kazımcan Karataş'ın Galatasaray'la sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani kontratının son senesine girdi. Genç stoper Arda Ünyay'ın ise Avrupa'dan talipleri var. Başakşehir ve Galatasaray arasındaki temaslar sürüyor. Öte yandan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da Bertuğ Yıldırım'a ilgisi mevcut...

Greenwood'u boşver Rashford’u getir! Aziz Yıldırım çizgiyi çekti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transferde ağırlığını koydu... seçimi kaybeden kanadın "Anlaştım" dediği ve 15 milyon Euro maaş önerilen Mason Greenwood defterini, "İngiltere'ye girmesi yasak adama 55 milyon Euro vermem" diyerek tamamen kapattı. 

20.06.2026 12:42:00
Haber Merkezi
Greenwood'u boşver Rashford’u getir! Aziz Yıldırım çizgiyi çekti
Greenwood'u boşver Rashford’u getir! Aziz Yıldırım çizgiyi çekti
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transferde ağırlığını koydu... seçimi kaybeden kanadın "Anlaştım" dediği ve 15 milyon Euro maaş önerilen Mason Greenwood defterini, "İngiltere'ye girmesi yasak adama 55 milyon Euro vermem" diyerek tamamen kapattı. Rotayı Manchester United'ın 35 milyon Euro'ya satmaya hazır olduğu İngiliz milli yıldız Marcus Rashford'a kırdı. Dev bütçeyi bu operasyon için tahsis etti.






Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım, transferde rotayı İngiltere'ye kırdı. Seçimi kaybeden rakibi Hakan Safi'nin "Anlaştım" dediği Mason Greenwood transferine kapıyı kapatan Yıldırım, İngiltere'ye girmesi bile yasak (taciz davası yüzünden İngiliz takımları yüzüne bakmıyor) olan bir oyuncu için 55 milyon Euro'luk bonservis maliyetinin altına girmeyi reddetti.






6.8 ALAN ADAMA 15 MİLYON EURO MAAŞ

Safi'nin Greenwood'a teklif ettiği kuru maaşın bile 15 milyon Euro olduğunu belirten Yıldırım, bu bütçeyi Manchester United'ın 35 milyon Euro'ya satmaya hazır olduğu, İngiliz milli takımında oynayan Marcus Rashford'a vereceğini ifade etti.

Greenwood cephesindeki finansal dengesizlikler de bu kararda etkili oldu. Marsilya'daki yıllık toplam kazancı bonuslarla 6.8 milyon Euro seviyesine ulaşan Greenwood'un, şu anda AS Roma ile net 4 milyon Euro maaş üzerinden görüşmesi transferin mantıksızlığını ortaya koydu.






10 MİLYON EURO'YA VERMEYE RAZILAR

Rashford cephesinde ise Manchester United'ın vergi yükünden kurtulma arzusu eğer Yıldırım'ın isteğiyle devreye girilirse Fenerbahçe'nin elini güçlendirecek cinsten.

İngiliz devinde yıllık brüt maaşı 19.5 milyon Euro alan oyuncu için daha önce Barcelona, vergileri United'a bırakmak şartıyla net 10 milyon Euro ödemişti. Kırmızı Şeytanlar, paylaşımsız vergi ödemeyeceği senaryolarda 2028'e kadar sözleşmesi olan Rashford'u elden çıkarmaya dünden razı.






ZORUNLU SATIN ALMA 20 MİLYON EURO

Bu doğrultuda Manchester United, Barcelona'nın şartlarından farklı olarak, Rashford'u "zorunlu satın alma maddesiyle" kiralamaya hazır. İngiliz basınında yer alan iddialara göre, sözleşmesinin son yılına girilecek olması sebebiyle bu zorunlu satın alma rakamı gelecek sezon için 20 milyon Euro seviyesine kadar inecek. Fenerbahçe yönetimi, bu mali formülü devreye sokarak Rashford transferini bitirmeyi planlıyabilir.

Fenerbahçe'de 10 saatlik gizem!

Fenerbahçe’de 4. İsmail Kartal döneminin başlamasından hemen önce, çarşamba günü tam 10 saatlik sır bir trafik yaşandığı ortaya çıktı

20.06.2026 12:30:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de 10 saatlik gizem!
Fenerbahçe'de 10 saatlik gizem!
Fenerbahçe'de 4. İsmail Kartal döneminin başlamasından hemen önce, çarşamba günü tam 10 saatlik sır bir trafik yaşandığı ortaya çıktı! Aykut Kocaman masasının devrilmesinin ardından, perde arkasındaki bir yöneticinin Jorge Jesus ile kurduğu iddia edilen gizli temasın ve Portekizli hocanın şok yanıtının detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna 4. kez İsmail Kartal oturdu. Ancak Kartal'ın göreve geliş sürecinin perde arkasında, çarşamba günü tam anlamıyla bir transfer diplomasisi ve teknik direktör trafiği yaşandığı öne sürüldü.







10 SAATLİK KAYIP BİR SÜREÇ VAR

Çarşamba günü öğle saatlerine kadar sarı-lacivertli yönetimin gündemindeki bir numaralı isim Aykut Kocaman'dı. Aziz Yıldırım'ın Kocaman ile yaptığı görüşmelerin tıkanıp kesilmesiyle birlikte, Fenerbahçe yönetimi gece yarısı İsmail Kartal'a "Sözleşme imzalıyoruz" dedi. Bu zamana kadar geçen birkaç saatlik sürede iddialara göre bir yönetici sürpriz bir hamleye imza attı.

İddialara göre bir yönetici (isim verilmiyor ama Feridun Geçgel olduğu konuşuluyor), bu kritik zaman diliminde (yaklaşık 10 saatlik bir süreçten bahsediliyor) eski teknik direktörleri Jorge Jesus ile temasa geçti.







AL-AHLY'YE DE RED CEVABI VERDİ

Portekizli teknik adama "Tüm şartlarını kabul ediyoruz, gel başla" teklifinin iletildiği belirtildi. Ancak Jesus'un, Fenerbahçe'nin gelen teklifleri de geri çevirdiği iddia edildi.

Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'den önce de Mısır ekibi Al Ahly'den gelen teklife olumsuz cevap verdiği haberleri Portekiz'de yankılandı.







MARTINEZ'İN KOVULACAĞIN İNANIYOR

Portekiz basınından Maisfutebol'un da doğruladığı bu ret kararının arkasında ise milli takım planı yatıyor.







Jorge Jesus'un, Kongo DC faciası sonrası Portekiz Milli Takımı'nda Roberto Martinez'in görevine son verileceğine kesin gözüyle baktığı savunuldu. Jorge Jesus'un bu yüzden her Fenerbahçe ve Al Ahly'nin tekliflerini reddederek milli takımı beklemeye geçtiği iddia edildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.