logo
20 HAZİRAN 2026

"Yayıncı kuruluş ile görüşeceğiz"

Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği Vakfının toplantısı, Riva'da yapıldı

18.06.2019 00:00:00
"Yayıncı kuruluş ile görüşeceğiz"
"Yayıncı kuruluş ile görüşeceğiz"
Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımların temsilcileri katıldı. Toplantıya Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları iştirak ederken, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ise gelmedi. Sarı-kırmızılı ekip adına Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer yer aldı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman'ın hazır bulunduğu toplantıda, kulüp temsilcilerinin yeni federasyon yönetimiyle tanışacağı, yayıncı kuruluşun taleplerinin görüşülüp, sezon değerlendirmesi yapılacağı aktarıldı.

NİHAT ÖZDEMİR: FUTBOLUMUZUN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Toplantı sonrası açıklamada bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Kulüpler Birliği ile ilk toplantımızı yaptık. Futbolumuzun birçok sorunu var, göreve gelmemizin en önemli sebeplerinden biri bunları çözmektir. Ne gibi sorunlar olduğunu aramızda tartıştık. Görüşlerimiz aynıdır. Kulüpler Birliği ile toplantılarımız seri olarak devam edecek. Türk futbolunun bütün sorunlarını masaya yatırdık ve komisyonlar kurduk" dedi.

FİKRET ORMAN: YAYINCI KURULUŞ İLE DE GÖRÜŞECEĞİZ

Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman ise "Türk futbolunda çözülmesi gereken birçok konu var ve bunlar bir toplantı ile çözülecek konular değil. Aramızda yapılmış anlaşmalar var. TFF ve Kulüpler Birliği konulara bakıyor. Yayıncı kuruluş ile de görüşeceğiz. Hem bizim hem TFF'nin hem de Türk futbolu için görüşmeler yapacağız. Onların talebine hemen uyacağız diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.



Batrakov, Galatasaray’a gelir mi?

Galatasaray'ın 10 numara transferinde 1 numaralı hedefi Can Uzun

20.06.2026 13:59:00
Haber Merkezi
Batrakov, Galatasaray’a gelir mi?
Batrakov, Galatasaray’a gelir mi?
Galatasaray'ın 10 numara transferinde 1 numaralı hedefi Can Uzun... Milli futbolcunun arkasından Aleksey Batrakov geliyor. Ancak genç Rus oyuncunun kafasında farklı planlar var gibi gözüküyor.






Galatasaray, Can Uzun konusunda Eintracht Frankfurt ile görüşmelerini sürdürüyor. Alman ekibinin 55-60 milyon euroluk bonservis beklentisi bulunuyor. Bu para, işleri doğal olarak zorlaştırıyor. Sarı-Kırmızılı ekibin yedek planı ise Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov'du...






ASLINDA ŞARTLAR UYGUN

21 yaşındaki futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç yabancı" kriterini fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca bu sezon özelinde 20 milyon euroluk serbest kalma bedeliyle alınabilir. Ancak Aleksey Batrakov'un, kariyerine Avrupa'nın 5 büyük liginde devam etmek istediği söyleniyor.







FİKRİ DEĞİŞİR Mİ?

Eğer kararı değişmezse, bu transfer de zora girecek. Aleksey Batrakov, geçen sezon Rus Ligi'nde 28 maça çıktı. Sahada 2.494 dakika kaldı. 13 gol ve 10 asistle yıldızlaştı. Galatasaray eğer Can Uzun hamlesinde istediği sonucu alamazsa, Aleksey Batrakov'un fikrini değiştirmeye çalışacak. Rus yeteneği şu anda birçok Avrupa ekibi izliyor. Ve bu durum da işleri oldukça zorlaştırabilir.

Kanarya'ya tanıdık stoper

Fenerbahçe'nin sol ayaklı stoper listesinde birçok alternatif bulunuyor. Listeye son giren isim, oldukça dikkat çekecek cinsten: Rick van Drongelen

20.06.2026 13:44:00
Haber Merkezi
Kanarya'ya tanıdık stoper
Kanarya'ya tanıdık stoper
Fenerbahçe'nin sol ayaklı stoper listesinde birçok alternatif bulunuyor. Listeye son giren isim, oldukça dikkat çekecek cinsten: Rick van Drongelen...


Fenerbahçe herkesi şaşırtacak bir stoper hamlesi gerçekleştirebilir. Kanarya'nın listesine eklenen son ismin Samsunspor forması giyen Rick van Drongelen olduğu öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcunun adı Panathinaikos ve Trabzonspor'la da anılıyordu. Ortam daha da hareketlendi.







TEKLİFLERİ BEKLİYORLAR

Sol ayaklı savunmacının 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Samsunspor cephesi, resmi teklifleri görmek istiyor.







27 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu konuşuluyor. Rick van Drongelen, 2023 yazından beri Türkiye'de bulunuyor. Yani ülkemizdeki takımları çok iyi tanıyor.






ALTERNATİFLERİN DURUMUNA GÖRE

Fenerbahçe'de sol ayaklı stoper konusunda alternatifler var. Diğer isimlerden beklenen yanıtlar alınamazsa ibre Rick van Drongelen'e dönebilir. Elbette burada "zaman" da çok önemli bir faktör... Panathinaikos veya Trabzonspor elini çabuk tutarsa, işi bitirebilir...

Beşiktaş’a sürpriz öneri

Bonservisi Wolfsburg'da bulunan ve sezonun ikinci yarısını Rangers'ta kiralık geçiren Andreas Skov Olsen, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi

20.06.2026 13:36:00
Haber Merkezi
Beşiktaş’a sürpriz öneri
Beşiktaş’a sürpriz öneri
Bonservisi Wolfsburg'da bulunan ve sezonun ikinci yarısını Rangers'ta kiralık geçiren Andreas Skov Olsen, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. 26 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgili gerekli değerlendirme yapıldı.


Beşiktaş'ın kanat takviyesi planladığını menajerler biliyor... Bu sebeple kulübe çok sayıda futbolcu öneriliyor. Bunlardan birinin de Andreas Skov Olsen olduğu öğrenildi. 26 yaşındaki Danimarkalı sağ kanat, kış döneminde Wolfsburg'dan Glasgow Rangers'a kiralanmıştı...







BUNDESLİGA'DAN DÜŞTÜLER

Wolfsburg, Bundesliga'dan düştü. Glasgow Rangers ise satın alma opsiyonunu kullanmadı. Andreas Skov Olsen, Alman ekibine dönmek istemiyor.







Mukavelesi ise 30 Haziran 2029 tarihine kadar sürüyor. Beşiktaş'ta oyuncunun durumu değerlendirildi. Ancak olumlu bir karar çıkmadı.






SAKATLIK VE FORM DURUMU

1.87 boyundaki futbolcuya sakatlık geçmişi ve çalkantılı grafiği sebebiyle sıcak bakılmadı. Özetle Andreas Skov Olsen önerisi geri çevrildi.







Beşiktaş, her iki kanat bölgesine de daha yüksek profilli isimler eklemek istiyor. Önceki yıllardaki problemlerin tekrarlanmaması için çalışılıyor.

Aziz Başkan, Lukaku'nun üstünü çizdi


Aziz Yıldırım’ın "pehlivan gibi" diyerek Fenerbahçe listesinden sildiği Romelu Lukaku, menajerlerin yeni hedefi oldu. Kassoum Ouattara’nın ardından Belçikalı golcüyü de Beşiktaş’a pazarlamak isteyen menajerler, sosyal medyadaki kullanışlı hesaplar ve sipariş programlarla siyah-beyazlı kulübü adeta kuşatma altına aldı.

20.06.2026 13:18:00
Haber Merkezi
Aziz Başkan, Lukaku'nun üstünü çizdi
Aziz Başkan, Lukaku'nun üstünü çizdi

Transfer döneminin hareketlenmesiyle birlikte menajerlerin yeni rotası Beşiktaş oldu. Aziz Yıldırım'ın Dünya Kupası'nda oynanan Belçika-Mısır maçını izlerken "pehlivan gibi maşallah" diyerek güreşçiye benzettiği ve Fenerbahçe'nin transfer listesinden çıkardığı Romelu Lukaku, bu kez siyah-beyazlıların gündemine sokulmaya çalışılıyor.







Sosyal medya üzerinden pazarlama

33 yaşındaki Belçikalı golcü, menajerler tarafından Beşiktaş yönetimine hararetle önerilmeye başlandı. Menajerlerin bu hamlesi sadece kulüp binasıyla sınırlı kalmadı... Transferin zeminini hazırlamak için sosyal medyadaki "kullanışlı" hesaplar da hızlıca devreye sokuldu.







Lukaku 15 gol atar mı?

Lukaku ismini parlatmak ve taraftar algısını yönetmek adına dijital platformlarda adeta bir kampanya başlatıldı. Kısa sürede büyüyen bu dalga, "Lukaku, Türkiye'de rahatlıkla 15 gol atamaz mı?" tartışmalarının fitilini ateşledi. Ancak bu durum, Beşiktaş camiasında ciddi bir endişeyi de beraberinde getirdi.







Beşiktaş kuşatma altında

Siyah-beyazlılar hali hazırda büyük sakatlık riski barındıran Kassoum Ouattara konusunda yaşanan sürecin bir benzerini Lukaku'da tecrübe ediyor. Yaşı, maliyeti ve fiziksel durumu soru işareti olan Belçikalı oyuncunun kulübe dayatılması, taraftarlar ve analistler tarafından bir "kuşatma" olarak yorumlanıyor. Beşiktaş yönetiminin, menajerlerin bu yoğun sosyal medya ve program baskısına karşı nasıl bir duruş sergileyeceği ise merak konusu. Kulübün mali yapısını ve geleceğini riske atmamak adına, geçmişteki transfer hatalarından ders çıkarılarak daha temkinli ve rasyonel bir yol haritası izlenmesi bekleniyor.

Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir

İtalyan ekibi Udinese, Zaniolo'nun bonservisini 5 milyon euro ve sonraki satıştan %50 pay karşılığında almıştı. Şu anda Milan'la transfer görüşmeleri yapılıyor. Oyuncu satılırsa, Galatasaray'ın kasasına yine para girecek.
 

20.06.2026 13:13:00
Haber Merkezi
Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir
Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir
Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu 2023'ün Şubat ayında 15 milyon euro bedelle Roma'dan almıştı. Oyuncu sonraki süreçte şu bedellerle kiralandı:

Aston Villa: 5 milyon euro kiralama bedeli
Atalanta: 3.2 milyon euro kiralama bedeli
Fiorentina: 3.2 milyon euro kiralama bedeli
Udinese: 2.5 milyon euro kiralama bedeli






RESMEN TAMAMLANDI

İtalyan ekibi Udinese, Zaniolo'nun, "5 milyon euro+sonraki satıştan %50 pay" şeklindeki satın alma opsiyonunu devreye soktu. 1.90 boyundaki futbolcuyla 30 Haziran 2029'a kadar mukavele yapıldı. Ancak 26 yaşındaki oyuncu, orada da fazla kalmayacak gibi gözüküyor.






PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Şu anda Udinese ve Milan arasında pazarlıklar var... Eğer Nicolo Zaniolo satılırsa, bonservis bedelinin yarısı Galatasaray'ın kasasına girecek. Bu da ekstra gelir demek... Sarı-Kırmızılılar, iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde tamamlanmasını bekliyor.

Benfica'da, Beşiktaş paniği!

Beşiktaş’ın Yunan golcü Vangelis Pavlidis’e olan ilgisi Portekiz’de yankı uyandırırken, Benfica transferi engellemek için 50 milyon Euro’luk bir duvar ördü

20.06.2026 13:05:00
Haber Merkezi
Benfica'da, Beşiktaş paniği!
Benfica'da, Beşiktaş paniği!
Beşiktaş'ın Yunan golcü Vangelis Pavlidis'e olan ilgisi Portekiz'de yankı uyandırırken, Benfica transferi engellemek için 50 milyon Euro'luk bir duvar ördü.

Kulübün efsane isimlerinden Maniche, "Pavlidis'in alternatifi yok, satmak büyük risk olur" uyarısında bulundu. Portekiz devinin forvet hattındaki olası bir boşluğu Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile doldurmak istediği iddiası da transfer piyasasını hareketlendirdi.







Beşiktaş'ın santrfor bölgesi için radarına aldığı Yunan golcü Vangelis Pavlidis transferinde somut adımların atılması pek olası görünmüyor.

Benfica'nın yıldız golcüsü için 50 milyon Euro gibi astronomik bir bonservis bedeli belirlediği bildirildi. Bu yüksek talep, siyah-beyazlıların transfer masasına oturma ihtimalini pratikte tamamen ortadan kaldırıyor.







HEDEF UEFA AVRUPA LİGİ

Eski Portekizli futbolcu Maniche de bu yüksek fiyat etiketinin aslında bir "satmama" stratejisi olduğunu düşünüyor. Benfica'nın elinde Pavlidis'in yerini doldurabilecek güvenilir bir alternatif bulunmadığını belirten Maniche, Portekiz temsilcisinin Avrupa Ligi'nde başarı hedeflediğini ve bu nedenle en iyi oyuncularını kadroda tutmak istediğini vurguladı.







REDDEDİLEMEZ TEKLİF GELEBİLİR

Portekizli yorumcu Nuno Farinha ise Pavlidis'in, teknik direktör Marco Silva'nın Benfica'da uygulamak istediği oyun tarzına mükemmel uyum sağladığını ifade etti.







Farinha'ya göre, teknik ekibin planları doğrultusunda oyuncunun takımda kalması en mantıklı senaryo. Ancak transfer dönemlerinin doğası gereği, finansal olarak dengeleri altüst edecek "reddedilemez" bir teklifin gelmesi durumunda işlerin rengi değişebilir.






ICARDI İDDİALARI DOLAŞMAYA BAŞLADI

Tüm bu gelişmelerin ve yüksek bonservis duvarının gölgesinde, transfer piyasasında sürpriz bir iddia daha gündeme gelmeye başladı. Benfica'nın, Pavlidis'in olası bir ayrılığı ihtimaline karşılık veya forvet hattını güçlendirmek adına Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'yi listesine aldığı konuşuluyor.

Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih

Nübel iddiaları sıcaklığını korurken Beşiktaş için asıl bomba iddia Brezilya'dan geldi

20.06.2026 12:58:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih
Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih
Nübel iddiaları sıcaklığını korurken Beşiktaş için asıl bomba iddia Brezilya'dan geldi... Siyah-beyazlılar, Alman devi Bayern Münih'in de peşine düştüğü Santos'un kalecisi Gabriel Brazão için yeniden devreye girdi. Santos Başkanı Teixeira'nın transfer planlamasına dair CNN'e yaptığı çarpıcı açıklamalar ve dev yarıştaki son gelişmelerin detayları ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın Bayern Münih'te kadroya giremediği için Stuttgart'a kiralanan Alexander Nübel ile ilgilendiği iddiaları gündemi meşgul ederken, transfer pazarında asıl bomba Brezilyalı bir isimle patladı. Siyah-beyazlıların, Alman devinin de radarına giren Gabriel Brazão için devreye girdiği ileri sürüldü.







BAYERN, BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ

Gazeteci Rafael Belmont'un paylaştığı bilgilere göre, Avrupa kulüplerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Gabriel Brazão'nun, iyi bir teklif gelmesi halinde takımı Santos tarafından satılma ihtimali oldukça yüksek. Bu doğrultuda hem Beşiktaş hem de Bayern Münih, oyuncunun durumunu yakından takip eden kulüplerin başında geliyor.







CNN KANALINA AÇIKLAMA YAPTI

Brazão'nun formasını giydiği Santos'un başkanı Marcelo Teixeira ise CNN Esportes'e verdiği röportajda transfer stratejilerine dair önemli açıklamalarda bulundu.







Teixeira, Temmuz ayındaki transfer döneminde kadroyu baştan aşağı yenilemek yerine, yalnızca teknik ekibin raporu doğrultusunda belirlenen eksik bölgelere nokta atışı takviyeler yapacaklarını belirtti.






BAŞKAN'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Başkan Teixeira, Brazao'nun da aralarında yer aldığı oyuncuların takımdaki gelecekleriyle ilgili planlama konusunda şu açıklamaları yaptı:







- Hangi oyuncuların ayrılacağını ve hangilerinin geleceğini titizlikle inceliyoruz. Teknik ekibin belirttiği bazı öncelikli pozisyonlarımız var. Ancak bu süreci taraftarlarımızda asılsız bir beklenti veya yanılsama yaratmadan, gerçekçi adımlarla yürütüyoruz.

Başakşehir'in Bertuğ için 2 farklı talebi var

Galatasaray'ın yerli forvet alternatifleri arasında Bertuğ Yıldırım bulunuyor. Ancak Başakşehir'in transferle ilgili 2 farklı isteği var. Ve Cim-Bom ikisine de sıcak bakmıyor.

20.06.2026 12:46:00
Haber Merkezi
Başakşehir'in Bertuğ için 2 farklı talebi var
Başakşehir'in Bertuğ için 2 farklı talebi var
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin olası ayrılığı sonrası bir yabancı forvet alınacak. Fakat Sarı-Kırmızılılar, 3. santrforu da istiyor. Ve bu isim yerli olacak. Başakşehir forması giyen Bertuğ Yıldırım favori konumda... Oyuncunun kulübü Başakşehir'in bonservis talepleri ise fazla bulunuyor.






KAZIMCAN VE ARDA ÜNYAY

Başakşehir, 23 yaşındaki futbolcuya 15 milyon euro önerilmesi halinde transfere izin verecek. Galatasaray böyle bir para ödemeyi düşünmediği için indirim talep etti. İddiaya göre; Başakşehir, Kazımcan ve Arda Ünyay'ın kendilerine verilmesi durumunda 10 milyon euroya razı olacağını belirtti.






AVRUPA'DAN TALİPLERİ VAR

Fakat Sarı-Kırmızılılar, 2 futbolcu+10 milyon euroyu da abartılı buldu. Kazımcan Karataş'ın Galatasaray'la sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani kontratının son senesine girdi. Genç stoper Arda Ünyay'ın ise Avrupa'dan talipleri var. Başakşehir ve Galatasaray arasındaki temaslar sürüyor. Öte yandan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da Bertuğ Yıldırım'a ilgisi mevcut...

Paraguay Teknik Direktörü, Türkiye'yi nasıl yendiklerini tane tane anlattı


 
Paraguay Milli Takımı Teknik Direktörü Gustavo Alfaro, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, "Türkiye'ye karşı nasıl kazanabileceğimizi biliyorduk ve kazandık. Türkiye çok daha fazla topa sahip oldu, çok daha fazla gol şansı yakaladılar. Sonuç adil ya da değil diyebilirsiniz, rakip takım sayısal avantajını çok iyi kullanamadı. Burada taktik diziliş değil oyuncuların ruhu önemli" dedi.

20.06.2026 12:43:00 / Güncelleme: 20.06.2026 12:48:28
AA
Paraguay Teknik Direktörü, Türkiye'yi nasıl yendiklerini tane tane anlattı
Paraguay Teknik Direktörü, Türkiye'yi nasıl yendiklerini tane tane anlattı

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Türkiye'yi 1-0 mağlup eden Paraguay Milli Takımı'nın teknik direktörü Gustavo Alfaro, Türkiye'ye karşı nasıl kazanacaklarını bildiklerini ve bunu sahada uyguladıklarını söyledi. Alfaro, San Francisco Bay Area Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "16 yıllık hayalin 7 günde bitmesini istemedik ve bunu başardık" dedi.

İlk golü atmak avantajdı

Heyecan içinde bir maç oynandığını aktaran deneyimli teknik adam, "Oyuncularımın doğru bir kafa yapısıyla sahada ellerinden geleni yapacağına inanıyordum. ABD ile oynadığımızda daha farklı bir durum vardı, orada gol yemiştik ama bugün biz ilk golü attık. Futbolda yarın ne olacağı belli olmaz, bugün maçı kaybetmiş olsaydık o zaman çok büyük bir farkla Avustralya'yı yenmemiz gerekecekti. O açıdan Türkiye maçının çok önemli olduğunu biliyorduk. 'Oyuncularımı koruyun, birine saldıracaksanız bana saldırın' demiştim. Çünkü oyuncuların inançlarını biliyordum, çok zor bir hafta geçirdik Sanki her şey yanlış gidiyor gibi bir hal vardı, Dünya Kupası'nda işler iyi gitmezse bedelini ödersiniz, elenirsiniz. 16 yıllık hayalin 7 günde bitmesini istemedik ve bunu başardık. Bittiği zaman çok üzücü olur ama bu futbol" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'yi iyi analiz ettik

Türkiye'yi çok iyi analiz ettiklerinin altını çizen Arjantinli teknik adam, "Türkiye'ye karşı nasıl kazanabileceğimizi biliyorduk ve kazandık. Türkiye çok daha fazla topa sahip oldu, çok daha fazla gol şansı yakaladılar. Sonuç adil ya da değil diyebilirsiniz, rakip takım sayısal avantajını çok iyi kullanamadı. Burada mesele taktik diziliş değil oyuncuların ruhu. Bu maç zorsa Avustralya maçı daha zor olacak, pek çok oyuncumuz yok. Bütün maç boyunca rakibi savunmamız gerekti ama bunu yaptık çünkü Dünya Kupası'na gelmemiz 16 yıl sürdü. Hakan Çalhanoğlu, Arda ve İsmail arasında bir üçgen oluştu, bunu bozduk, Kenan Yıldız'ı da birebir bırakmak istemedik. Yıldız'ın bulunduğu bölgede alan savunması yaptık, Arda'da pas yapmaya çalıştığı zaman hep onu muhafaza altında tuttuk. En tehlikeli pozisyonlar sol kanattan geliyordu" şeklinde konuştu.

Tarih yazdık

"Paraguay'ın işinin bittiğini düşündüğünüz anda Paraguay'dan korkmak gerek" sözlerini kullanan Alfaro, "Bir teknik direktör olarak yaşadığım en güzel günlerden biri oldu. Teşekkür edilecek olan ben değilim oyuncularım. Kendimize olan inancı geri kazandık. Buraya bir tarih yazmaya geldik, yazacağımız tarihin yeterince güzel olması için her türlü duyguyla mücadele etmemiz gerekiyor. Hakeme gelince bu maçları yönetmek çok kolay değil, yeni kurallar devreye sokuluyor. Bazen bazı şartlarda sonucun öyle de böyle de olabileceğini düşünüyorum. Her zaman her şey çok net olmayabiliyor. Oyunun bütün kuralları Paraguay için de geçerliydi" açıklamasında bulundu.

Ağzını kapatıp konuştu, kırmızı kart gördü

Paraguaylı futbolcu Miguel Almiron, Türkiye ile oynanan karşılaşmada ağzını kapatıp konuştuğundan dolayı kırmızı kart gördü ve yeni kural ilk kez uygulandı.

20.06.2026 10:40:00
İhlas Haber Ajansı
Ağzını kapatıp konuştu, kırmızı kart gördü
Ağzını kapatıp konuştu, kırmızı kart gördü
Paraguaylı futbolcu Miguel Almiron, Türkiye ile oynanan karşılaşmada ağzını kapatıp konuştuğundan dolayı kırmızı kart gördü ve yeni kural ilk kez uygulandı.

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında San Francisco Bay Area'da Türkiye ile Paraguay mücadele ederken, yeni kırmızı kart kuralı ilk kez uygulandı. İlk yarının uzatma dakikalarında bir pozisyonda karşılaşmanın hakemi Ivan Barton, VAR'ın uyarısıyla ekranın başına geldi.



Pozisyonu izledikten sonra sahaya dönen Barton, 45+3. dakikada Paraguay futbolcu Miguel Almiron'u konuşurken eliyle ağzını kapatmasından dolayı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Bu turnuvada yürürlüğe giren kural, ilk kez Türkiye - Paraguay karşılaşmasında uygulandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.