AKP'li Özhaseki: Ölüsü olmayan 'villa sahibi olduk' diye seviniyor
6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı televizyon programında "Şimdiye kadar gidip köy evlerini teslim ettiğim ve misafir olduğum ev sahipleri şunu söylüyor; Allah razı olsun. Bak evimiz yıkıldı (eğer ölüler de yoksa) yıkıldığı iyi olmuş bize mis gibi villa verdiniz diyor" dedi.
07.02.2024 06:46:00 / Güncelleme: 07.02.2024 09:57:12
Haber Merkezi
Haber Merkezi





6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı CNN Türk yayınında "Şimdiye kadar gidip köy evlerini teslim ettiğim ve misafir olduğum ev sahipleri şunu söylüyor; Allah razı olsun. Bak evimiz yıkıldı (eğer ölüler de yoksa) yıkıldığı iyi olmuş bize mis gibi villa verdiniz diyor" dedi.
CNNTürk'te Fulya Öztürk'ün yayınına katılan Özhaseki, depremin ardından yapılanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
"Dpremzedeler 'yıkıldığı iyi olmuş' diyor"
Depremzedelerin evlerinin yıkılmasından memnun olduklarını söyleyen Özhaseki şu ifadeleri kullandı;
"Deprem bölgesinde yaptığımız şimdiki evlerin standardı eskisinden çok yüksek. Köy evlerini çelikten yapmaya başladık. 9 şiddetinde deprem gelse bile yıkması mümkün değil.
Şimdiye kadar gidip köy evlerini teslim ettiğim ve misafir olduğum ev sahipleri şunu söylüyor; Allah razı olsun. Bak evimiz yıkıldı (eğer ölüler de yoksa), valla yıkıldığı iyi olmuş bize mis gibi villa verdiniz diyorlar."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.