logo
09 NİSAN 2026

'Altın madalyalar bekliyoruz'

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli takımlardan altın madalyalar beklediğini kaydederek, "Umarım çok olur, hepsinin rengi de sarı olur" dedi

01.04.2014 00:00:00
Hamza Yerlikaya, Finlandiya'nın Vantaa şehrinde yarın (bugün) başlayacak ve 6 Nisan'da sona erecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek milli takımlardaki güreşçilere "sonuna" kadar güvendiğini belirtti.'Aslanlar gibi güreşecekler'Şampiyonada milli mayoyu giyecek sporcuların Ankara ve İstanbul'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini anlatan Yerlikaya, Finlandiya'da bu çalışmaların meyvelerini almak istediklerini söyledi. Gürcistan'da 2013'te yapılan Avrupa Şampiyonası'nda elde edilen başarının üzerine çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Yerlikaya, şöyle devam etti: "Kadın milli takımımız İstanbul Beykoz'da, serbest güreş milli takımımız Ankara'daki Elmadağ Kamp Eğitim Tesisleri'nde, grekoromen güreş milli takımımız ise İstanbul'daki Sarıyer Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarını tamamladı. Sıra şimdi madalya mücadelesine geldi. Ben sporcularımıza sonuna kadar güveniyorum. Mindere çıkıp aslanlar gibi güreşeceklerinden şüphem yok."'Söz sahibiyiz'Yerlikaya, şampiyonada başarılı olarak, madalyalarla dönmek istediklerini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: "Umarım bu madalyaların rengi sarı olur. İlk hedefimiz, bizi gönülden destekleyenleri mahcup etmemek. Uluslararası arenada söz sahibi bir ülkeyiz ve Avrupa Şampiyonası'nda da bunu tekrar kanıtlamayı amaçlıyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur."

Göztepe kaçırdı, Galatasaray kaçırmadı

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta ertelenen maçta Galatasaray, deplasmanda Göztepe'yi 3-1 yendi

08.04.2026 22:33:00 / Güncelleme: 08.04.2026 22:37:25
Haber Merkezi
Göztepe kaçırdı, Galatasaray kaçırmadı
Göztepe kaçırdı, Galatasaray kaçırmadı
Trendyol Süper Lig'in 27. hafta ertelenen maçta Galatasaray, deplasmanda Göztepe'yi 3-1 yendi.



12. Dakika (Kritik Kaçan Fırsat): Maç henüz 1-0 Galatasaray üstünlüğüyle devam ederken, Göztepe'den Juan, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu az farkla auta gönderdi. Bu pozisyon, maçın erken safhalarında beraberlik şansıydı.

41. Dakika (Direkten Dönün Top): İlk yarının sonlarına doğru Göztepe'nin kullandığı kornerde Heliton'un kafa vuruşu üst direkten geri geldi. Dönen topu savunma uzaklaştırmayı başardı.

62. Dakika (Beraberlik Arayışı): Skor 2-1 iken Göztepe baskısını artırdı. Isaac Solet'in ceza sahası dışından sert şutunu Muslera son anda kornere çeldi. Bu pozisyon gol olsaydı maçın seyri tamamen değişebilirdi.

88. Dakika (Farkı Azaltma Çabası): Maçın son bölümlerinde oyuna sonradan giren Kubilay Kanatsızkuş, altı pas içerisinde buluştuğu topu kaleye isabet ettiremedi.

Göztepe bu maçta toplam 14 şut çekmesine rağmen sadece 1 gol bulabildi ve yakaladığı 3 net gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Galatasaray affetmedi



24. Dakika (İlkay'ın İkinci Gol Şansı): İlkay Gündoğan ceza sahası dışından çok sert vurdu, Göztepe kalecisi Lis topu güçlükle kornere çeldi.

38. Dakika (Barış Alper'in Direği): İlk golün sahibi Barış Alper Yılmaz, sağ çaprazdan kaleyi yokladı ancak top yan direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

55. Dakika (Net Fırsat): Skor 2-1 iken gelişen kontra atakta Yunus Akgün, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten auta gönderdi.



82. Dakika (Farkı Açma Çabası): Maçın sonlarına doğru Mario Lemina'nın pasıyla buluşan Michy Batshuayi'nin vuruşunu savunma çizgi üzerinden çıkardı.

Galatasaray bu maçta toplam 18 şut çekerken, bunların 9'unda isabet buldu ve maçı 3 golle tamamlamayı başardı.

Serdal Adalı, Sergen Yalçın, Cerny ve Agbadou, PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübün yanı sıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile futbolculardan Vaclav Cerny ve Emmanuel Agbadou'yu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

08.04.2026 14:57:00
İhlas Haber Ajansı
Serdal Adalı, Sergen Yalçın, Cerny ve Agbadou, PFDK'ya sevk edildi
Serdal Adalı, Sergen Yalçın, Cerny ve Agbadou, PFDK'ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübün yanı sıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile futbolculardan Vaclav Cerny ve Emmanuel Agbadou'yu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden (TFF) açıklanan Hukuk Müşavirliği'nce 07.04.2026 tarihinde PFDK yapılan sevkler şöyle:

Göztepe Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Gençlerbirliği-Göztepe müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kasımpaşa Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Kasımpaşa-Kayserispor müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Kasımpaşa Kulübü futbolcusu Ribeiro Dias Carlos Miguel'in aynı müsabakadaki 'kural dışı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 05.04.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kayserispor Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Kasımpaşa-Kayserispor müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Trabzonspor Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Trabzonspor-Galatasaray müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve 'talimatlara aykırı hareketleri' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi, 2025-2026 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 5/7 maddesi uyarınca ve Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı'nın 7. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Trabzonspor Kulübü futbolcusu Boran Başkan'ın aynı müsabakadaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca ve 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 07.04.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Galatasaray Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Trabzonspor-Galatasaray müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Konyaspor Kulübü'nün 05.04.2026 tarihinde oynanan Samsunspor-Konyaspor müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Eyüpspor Kulübü'nün 05.04.2026 tarihinde oynanan Antalyaspor-Eyüpspor müsabakasındaki '5 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Fenerbahçe Kulübü'nün 05.04.2026 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Beşiktaş Kulübü'nün 05.04.2026 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve müsabaka sonrası kulüp resmi sosyal medya hesabından (X) 05.04.2026 tarihinde yayınlanan paylaşımda yer alan 'futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın müsabaka sonrası kulüp resmi sosyal medya hesabından (X) 05.04.2026 tarihinde yayınlanan paylaşımdaki açıklamalar ile müsabaka sonrası basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarında yer alan 'futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

Beşiktaş Kulübü teknik sorumlusu Ali Rıza Sergen Yalçın'ın müsabaka sonrası flaş röportajda yapmış olduğu açıklamalarında yer alan 'futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

Beşiktaş Kulübü futbolcusu Vaclav Cerny'in müsabaka sonrası resmi sosyal medya hesabından (instagram) 06.04.2026 tarihinde yayınladığı paylaşımında yer alan 'futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

Beşiktaş Kulübü futbolcusu Badobre Emmanuel Elysee Djedje Agbadou'nun müsabaka sonrası flaş röportajda yapmış olduğu açıklamalarında yer alan 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 07.04.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kocaelispor Kulübü'nün 06.04.2026 tarihinde oynanan Kocaelispor-RAMS Başakşehir müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Bayern Münih ve Arsenal avantajı kaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarında Bayern Münih, deplasmanda Real Madrid'i mağlup ederken, Arsenal da Sporting'i yendi

08.04.2026 10:34:00
İhlas Haber Ajansı
Bayern Münih ve Arsenal avantajı kaptı
Bayern Münih ve Arsenal avantajı kaptı
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarında Bayern Münih, deplasmanda Real Madrid'i mağlup ederken, Arsenal da Sporting'i yendi.



UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Real Madrid, bu turun ilk maçında Bayern Münih'i konuk etti. Alman ekibi ilk yarıyı Luis Diaz'ın golüyle 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıya da golle başladı.



Harry Kane, 46'da takımının ikinci golüne imza attı. Real Madrid, golü 74. dakikada Mbappe ile bulurken karşılaşma da Bayern'in 2-1'ik üstünlüğü ile sonuçlandı. Müsabakaya 11'de başlayan milli futbolcu Arda Güler, 71 dakika sahada kaldı.

Gecenin diğer maçında Sporting CP ile Arsenal karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi 90+1. dakikada Kai Havertz'in ayağından bulduğu golle galibiyeti aldı.

Bu iki karşılaşmanın rövanşı 15 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak

TFF'nin açıklamasıyla Bursaspor ile Ankara Demirspor arasındaki kritik karşılaşmanın Eskişehir'de oynanacağı resmileşti

07.04.2026 19:10:00
İhlas Haber Ajansı
Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak
Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak
TFF'nin açıklamasıyla Bursaspor ile Ankara Demirspor arasındaki kritik karşılaşmanın Eskişehir'de oynanacağı resmileşti.
Bursaspor'un Ankara Demirspor ile oynayacağı kritik karşılaşmanın yeri resmen belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan güncellemeyle mücadelenin Eskişehir'de oynanacağı açıklandı.
TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan maç bilgilerine göre karşılaşmanın stadyumu, Eskişehir Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu olarak güncellendi. Böylece uzun süredir gündemde olan stat değişikliği resmiyet kazandı.

Yönetimin girişimleri sonuç verdi
Bursaspor Yönetim Kurulu'nun yaptığı girişimler sonucunda alınan bu karar doğrultusunda, mücadele Pazar günü 32 bin 500 kişi kapasiteli statta oynanacak. Bursaspor için büyük önem taşıyan bu mücadelede, taraftarların da yoğun katılım göstermesi bekleniyor.İHA

Kerem Aktürkoğlu'ndan Başkan Özlü'ye forma hediyesi

A Milli Futbol Takımı'nı 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na taşıyan golü atan Fenerbahçeli milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'yü ziyaret ederek, 7 numaralı milli takım formasını hediye etti

07.04.2026 19:10:00
İhlas Haber Ajansı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Başkan Özlü'ye forma hediyesi
Kerem Aktürkoğlu'ndan Başkan Özlü'ye forma hediyesi
A Milli Futbol Takımı'nı 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na taşıyan golü atan Fenerbahçeli milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'yü ziyaret ederek, 7 numaralı milli takım formasını hediye etti.
2026 FIFA Dünya Kupası Play-Off Finali'nde Kosova karşısında attığı kritik golle Türkiye'nin turnuvaya katılmasını sağlayan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, memleketi Kocaeli'de çeşitli temaslarda bulundu. Aktürkoğlu, bu kapsamda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ile belediye makamında bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede Aktürkoğlu, Başkan Özlü'ye sırtında isminin yazılı olduğu 7 numaralı Ay-Yıldızlı formayı takdim etti. Kerem Aktürkoğlu'nu ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Özlü, "Kocaelimizin gururu Kerem Aktürkoğlu'nun, Dünya Kupası yolunda attığı kritik gol hepimize büyük bir sevinç yaşattı. Kendisine Ay-Yıldızlı forma altında ve kulüp kariyerinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ve beraberindeki heyet ise gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Özlü'ye teşekkür etti.İHA

1., 2. ve 3. Lig'de play-off tarihleri belli oldu

Trendyol 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de play-off tarihleri belli oldu

06.04.2026 14:49:00 / Güncelleme: 06.04.2026 14:51:22
İhlas Haber Ajansı
1., 2. ve 3. Lig'de play-off tarihleri belli oldu
1., 2. ve 3. Lig'de play-off tarihleri belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de play-off tarihlerinin belirlendiğini açıkladı. Açıklamada final müsabakalarının oynanacağı merkezlerin daha sonra ilan edileceği belirtildi.

1., 2. ve 3. Lig'de play off tarihleri şu şekilde:

1. Lig play-off tarihleri

1. Tur: 7 Mayıs 2026 Perşembe

2. Tur - 1. Maçlar: 11 Mayıs 2026 Pazartesi

2. Tur - 2. Maçlar: 15 Mayıs 2026 Cuma

Final: 22 Mayıs 2026 Cuma



2. Lig play-off tarihleri

1. Tur - 1. Maçlar: 30 Nisan 2026 Perşembe

1. Tur - 2. Maçlar: 4 Mayıs 2026 Pazartesi

Kırmızı Grup - Final: 9 Mayıs 2026 Cumartesi

Beyaz Grup - Final: 10 Mayıs 2026 Pazar



3. Lig play-off tarihleri

1. Grup ve 2. Grup 1. Tur - 1. Maçlar: 23 Nisan 2026 Perşembe

3. Grup ve 4. Grup 1. Tur - 1. Maçlar: 24 Nisan 2026 Cuma

1. Grup ve 2. Grup 1. Tur - 2. Maçlar: 27 Nisan 2026 Pazartesi

3. Grup ve 4. Grup 1. Tur - 2. Maçlar: 28 Nisan 2026 Salı

2. Tur - 1. Maçlar: 4 Mayıs 2026 Pazartesi

2. Tur - 2. Maçlar: 8 Mayıs 2026 Cuma

1. - 2. Grup Finali: 14 Mayıs 2026 Perşembe

3. - 4. Grup Finali: 15 Mayıs 2026 Cuma

PSV bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) lider PSV, en yakın takipçisi Feyenoord'un puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan etti

06.04.2026 11:04:00
AA
PSV bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti
PSV bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti
Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) lider PSV, en yakın takipçisi Feyenoord'un puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan etti.

Ligde ikinci sırada yer alan Feyenoord, deplasmanda Volendam ile 0-0 berabere kalınca lider PSV ile arasındaki puan farkı bitime 5 hafta kala 17'ye çıktı ve PSV şampiyonluğu garantiledi.

Peter Bosz yönetimindeki PSV, bu sonuçla üst üste 3, toplamda ise 27. şampiyonluğunu elde etti.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yarın başlayacak.

06.04.2026 11:01:00
AA
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yarın başlayacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun çeyrek finalinde yarın ve 8 Nisan Çarşamba günü 4 karşılaşma oynanacak.

Bu turda rövanş maçları, 14-15 Nisan'da yapılacak ve yarı finalistler belli olacak.

"Devler Ligi"nde tamamı TSİ 22.00'de oynanacak çeyrek final ilk maçlarının programı şöyle:

Yarın:

Real Madrid (İspanya) - Bayern Münih (Almanya)

Sporting (Portekiz) - Arsenal (İngiltere)

8 Nisan Çarşamba:

Paris Saint-Germain (Fransa) - Liverpool (İngiltere)

Barcelona (İspanya) - Atletico Madrid (İspanya)

Fenerbahçe, büyük maçlarda 13 puan topladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve bu sezon ezeli rakiplerine karşı toplam 13 puan topladı.

06.04.2026 00:48:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, büyük maçlarda 13 puan topladı
Fenerbahçe, büyük maçlarda 13 puan topladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve bu sezon ezeli rakiplerine karşı toplam 13 puan topladı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de kozlarını paylaştı.



Ev sahibi uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu golle 3 puana ulaştı. Tedesco'nun öğrencileri bu sezon büyük maçlarda elde ettiği başarıları bu karşılaşmada da sürdürdü.

Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı 2 maçı da kazanırken, Galatasaray ile evinde berabere kaldı.

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'u ise sahasında 1-0, deplasmanda 3-2'lik skorla yendi.

Kanarya, Turkcell Süper Kupa finalinde de Galatasaray'ı mağlup etmiş ve kupaya uzanmıştı.

Fenerbahçe, bu sezon ezeli rakipleriyle ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak hanesine 13 puan yazdırdı.

Beşiktaş bu sezon derbi kazanamadı

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda galibiyet elde edemedi

05.04.2026 22:45:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş bu sezon derbi kazanamadı
Beşiktaş bu sezon derbi kazanamadı
Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda galibiyet elde edemedi.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu.



Siyah-beyazlılar, bu sonuçla sezonu derbi galibiyeti alamadan tamamlamış oldu.
Kartal, 2025-2026 sezonunda Galatasaray ve Fenerbahçe ile ligde oynadığı mücadelelerde 3 puana uzanamadı.

Sarı-kırmızılılar ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, evinde ise 1-0 kaybetti. Kara Kartal, sarı-lacivertlilere de evinde 3-2, deplasmanda da 1-0 yenildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.