logo
23 MAYIS 2026

Ankaragücü'nde stat endişesi

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, "İddia ediyorum, Gençlik ve Spor Bakanlığı bu işe el atmadığı sürece, biz ligin ikinci yarısında da Eryaman Stadı'nda oynamaya başlayamayız" şeklinde konuştu

20.12.2018 00:00:00
Ankaragücü'nde stat endişesi
Ankaragücü'nde stat endişesi
Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun bizzat ilgilenmemesi halinde yapımı süren Eryaman Stadı'nın sezonun ikinci yarısına da yetişmeyeceğini ileri sürdü.

Mehmet Yiğiner, yaptığı açıklamada, başkentin diğer temsilcisi Gençlerbirliği ile maçlarını Ankara dışında oynamak durumunda kaldıklarını hatırlatarak, "Bu ne MKE Ankaragücü'nün ne de Gençlerbirliği'nin arzu ettiği bir olay. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı şehir şehir geziyoruz." dedi.

Beştepe Tesisleri'ndeki sahanın yenilenen zeminini örnek gösteren Yiğiner, "Antrenman sahamızı biz komple kaldırdık. Altının drenajını, kum ve çim serimini yaptık. 27. günde de antrenmanlarımıza başladık. Yemyeşil ve dört dörtlük bir saha oldu. Ne hikmetse 2 ay geçti, Yenikent Stadı'nın zemini düzelmedi." diye konuştu. Yenikent Stadı'nın kendi kontrollerinde olması halinde 1 ayda maçlara hazır hale getirebileceklerini vurgulayan Yiğiner, "Ankara Büyükşehir Belediyesi, stadı Osmanlıspor'a tahsis etmiş ve biz müdahalede bulunamıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Müteahhit firma ile belediye arasında ihtilaf var"

Mehmet Yiğiner, yapımı devam eden Eryaman Stadı ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi ve müteahhit firma arasında ihtilaf olduğunu iddia etti. Eryaman Stadı'nın yapım sürecinde proje değişikliği yapıldığını belirten Yiğiner, "Yeni statla ilgili proje değişikliği yapıldı ve 17 bin kişilik stat 22 bin kişilik oldu. Burada Ankara Büyükşehir Belediyesi ile müteahhit firma arasında ihtilaf var. İddia ediyorum, Gençlik ve Spor Bakanlığı bu işe el atmadığı sürece, biz ligin ikinci yarısında da burada oynamaya başlayamayız." değerlendirmesinde bulundu. Yaşanan ihtilaftan dolayı stat inşaatının tamamlanamadığını savunan Yiğiner, "İhtilaf giderilsin, 1 haftaya stat hazırlanır. Bununla ilgili Sayın Bakanın kendisi ilgilenmesi lazım. Eğer kendisi ilgilenirse, eksikler tamamlanır, bu iş biter. Bir hafta 10 günde tertemiz olur. Biz de Gençlerbirliği ile birlikte ligin ikinci yarısında burada oynama fırsatı buluruz." şeklinde konuştu.

"Takımımıza, camiamıza en uygun teknik direktör"

Mehmet Yiğiner, yeni göreve başlayan teknik direktör Bayram Bektaş'tan övgüyle bahsetti. Bektaş'ın tanıdıkları, bildikleri ve yakından takip ettikleri bir teknik direktör olduğunu ifade eden Yiğiner, "Heyecanlı, hırslı ve genç bir arkadaşımız. Kriterlerimize uyuyor. Üç yabancı dil biliyor. Özellikle Fransızcası bizim açımızdan çok önemli. Tercümana gerek kalmadan futbolcularımızla birebir, iyi diyalog kuracağını düşünüyorum. Bana göre şu an alabileceğimiz, takımımıza, camiamıza en uygun teknik direktör." yorumunu yaptı.

Bayram Bektaş'ın işinin zorluğuna dikkati çeken Yiğiner, sözlerini şöyle tamamladı: "Çok sakatımız var. Ligin en az koşu mesafesine sahip takımıyız. Bu değerlerin negatiften pozitife çıkması, yükselmesi lazım. Bayram hocamızda ve ekibinde potansiyel var. Bu görünüyor. Göztepe ile Kayseri'de karşılaşacağız. Rakibimiz, bir önce çalıştırdığı takım olduğu için hocamızı biraz daha heyecanlandırıyordur. Biz bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Taraftarımız sahip çıksın, başkentin takımını hep birlikte layık olduğu yerlere getirelim. Biz Avrupa kupalarına katılmak, şampiyon olmak, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Ankara'yı idare eden insanların da bizimle birlikte hayal etmesi lazım."

Eryaman Stadı, ikinci yarıya hazır hale gelecek

Ankara'nın Eryaman semtinde inşası süren Eryaman Stadı, liglerin 19. haftasında oynanacak maçlara hazır hale gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nün, Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto 1. Lig'de Gençlerbirliği'nin de Altınordu maçları öncesinde stat kullanıma hazır hale getirilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgilere göre inşa edilen yeni stat, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 49 yıllığına Gençlik ve Spor Bakanlığının hizmetine verildi.

Taraflar arasında geçici devir protokolü imzalandı. Eksikler konusunda ise Bakanlık ile Milli Emlak Genel Müdürlüğü yetkilileri arasında henüz bir tespit yapılmadı. Bu tespitler de yapıldıktan sonra stat tamamen Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilecek. Stadın Gençlik ve Spor Bakanlığına devrinden sonraki 1 yıllık süreçte tüm eksiklerden Ankara Büyükşehir Belediyesi sorumlu olacak. Bakanlık fiili olarak stattaki işlere ortak olurken, elektrik ve doğalgaz aboneliğini gerçekleştirdi. Şu ana kadar Bakanlık ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da sportif açıdan olması gerekenleri Ankara Büyükşehir Belediyesi ve üstlenici firmaya iletti. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve yüklenici firma ile birlikte inşaatı sürdürerek, stadı en erken durumda hazır hale getirmeye çalışıyor.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ne tahsis edilecek

Bakanlık yetkilileri, Eryaman Stadı'nın 3 takımı kaldırmayacağını belirterek, stadın Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'nün hizmetine sunulacağını ifade etti. Statta yaklaşık 3 bin sarı koltuğun monte edilmesi devam ediyor. Ayrıca VIP Tribünü olarak adlandırılan bölümün de koltuklarının büyük bir bölümü monte edildi. Bu tribünde bulunan Türkiye Spor Yazarları Derneğine ait bölümün koltukları ise henüz takılmadı.

Bektaş, Ankaragücü'nde ilk idmanına çıktı

Teknik direktör Bayram Bektaş, yeni takımı MKE Ankaragücü'nün başında ilk antrenmanına çıktı.

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 22 Aralık Cumartesi günü Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Beştepe Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanla sürdürdü. İsmail Kartal'ın görevden alınmasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Bayram Bektaş yönetimindeki ilk antrenmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından 5'e 2 pas ve taktik çalışmaları yaptı.

Başkent ekibinin çalışmasına, sakatlıkları bulunan Yalçın Ayhan, Erdem Özgenç, Hopf, Moulin, Djedje ve Bfiouma katılmadı. Bu arada, sarı-lacivertlilerin idmanını kulüp başkanı Mehmet Yiğiner de takip etti.

 



Kenan Yıldız, Serie A'da sezonun en iyi genç oyuncusu seçildi

Milli futbolcu Kenan Yıldız, formasını giydiği Juventus ile gösterdiği performansın ardından Serie A'da 2025-2026 sezonunun en iyi 23 yaş altı oyuncusu ödülünün sahibi oldu

22.05.2026 19:09:00
İhlas Haber Ajansı
Kenan Yıldız, Serie A'da sezonun en iyi genç oyuncusu seçildi
Kenan Yıldız, Serie A'da sezonun en iyi genç oyuncusu seçildi
Milli futbolcu Kenan Yıldız, formasını giydiği Juventus ile gösterdiği performansın ardından Serie A'da 2025-2026 sezonunun en iyi 23 yaş altı oyuncusu ödülünün sahibi oldu.

Kenan Yıldız, Serie A'da 2025-2026 sezonunun en iyi genç oyuncusu seçildi. Serie A'nın resmi internet sitesinden açıklanan sezonun en iyileri ödüllerinde, Juventus forması giyen milli futbolcu, 23 yaş altı oyunculara verilen 'Yükselen Yıldız' ödülünün sahibi oldu.



Lig yönetiminden yapılan açıklamada, ödüllerin takip verileri ve performans analizleri doğrultusunda belirlendiği ifade edildi. 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon Juventus formasıyla gösterdiği performans sayesinde Serie A'da 2 kez ayın en iyi genç oyuncusu ödülünü de kazanmıştı.

Milli futbolcu, bu sezon Juventus formasıyla Serie A'da çıktığı 33 maçta 10 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Bu sezon hakemler, 90 kez penaltı noktasını gösterdi

Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunda hakemler, 90 kez penaltı noktasını işaret etti.

22.05.2026 12:46:00
AA
Bu sezon hakemler, 90 kez penaltı noktasını gösterdi
Bu sezon hakemler, 90 kez penaltı noktasını gösterdi
Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunda hakemler, 90 kez penaltı noktasını işaret etti.

Sezon boyunca 306 karşılaşmada 90 penaltı kararı verilirken, kullanılan atışların 73'ünde meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Ligde en fazla penaltı kazanan takım Fenerbahçe ile Trabzonspor oldu. İki ekibin lehine 9'ar penaltı kararı verildi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından en fazla penaltıyı 8 kezle Beşiktaş kullandı.

Süper Lig'de bu sezon penaltı kullanamayan tek takım ise Antalyaspor oldu.

En fazla penaltıyı Fenerbahçe ve Trabzonspor kullandı

Süper Lig'de sezon boyunca en fazla penaltıyı Fenerbahçe ve Trabzonspor kullandı.

İki ekibin lehine 9'ar penaltı kararı verildi. Bordo-mavililer bu penaltıların 8'ini gole çevirirken sarı-lacivertliler ise beyaz noktadan 6 kez ağları havalandırdı.

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından en fazla penaltıyı 8 kezle Beşiktaş kullandı. Siyah-beyazlılar, 6 kez topu ağlarla buluşturdu.

Antalyaspor penaltı kullanmadı

Süper Lig'de bu sezon penaltı kullanamayan tek takım Hesap.com Antalyaspor oldu.

Lige veda eden Akdeniz ekibi, 34 haftalık sezonda beyaz noktaya gitmezken, 7 kez aleyhinde penaltı verildi.

Bu sezon lige veda eden bir başka ekip Zecorner Kayserispor ise 1 kez penaltı kazandı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu penaltıdan yararlanamadı.

Kayseri temsilcisinin maçlarında rakipleri ise 9 kez penaltı kullanma şansı elde etti.

Penaltı golcüsü Paul Onuachu

Süper Lig'de Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, penaltı atışlarından en fazla skor üreten isim oldu.

Nijeryalı futbolcu, beyaz noktada 7'de 6 yapmayı başardı.

Fenerbahçe'den Anderson Talisca 5, Gaziantep FK'den Alexandru Maxim ve RAMS Başakşehir'den Eldor Shomurodov ise penaltı atışlarından 4'er kez ağları havalandırdı.

Talisca, 3 penaltı atışından da yararlanamadı.

Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı

Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu

22.05.2026 10:55:00
AA
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu.

Sezonu 55 puanla 6. bitiren İzmir ekibinde istikrarıyla ön plana çıkan 29 yaşındaki file bekçisi, ligde 34 müsabakanın tamamında sahada kaldı.

Görev yaptığı maçlarda kalesinde 32 gol gören Polonyalı kaleci, 16 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi.

Deneyimli file bekçisi, 34 karşılaşmada 3 bin 60 dakika oynayarak en fazla süre alan oyuncu olmayı başardı.

Sadece 4 futbolcu tüm maçlarda forma giydi

Göztepeli kaleci Lis'in yanı sıra ligde üç futbolcu daha tüm maçlarda forma şansı buldu.

Polonyalı kalecinin takım arkadaşı Amin Cherni, bu sezon 34 maçta 3 bin 8 dakika sahada kaldı. Tunuslu futbolcu, tüm karşılaşmalara ilk 11'de başlarken 6 mücadelede oyundan alındı.

Süper Lig'in gol krallarından RAMS Başakşehir'in golcüsü Eldor Shomurodov ise 34 müsabakanın tamamında ilk 11'de sahaya çıktı. Shomurodov, turuncu-lacivertli formayla 2 bin 928 dakika oynadı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu sezon 22 kez rakip fileleri havalandırırken Trabzonsporlu Paul Onuachu ile sezonun en golcü ismi oldu.

Lige veda eden Hesap.com Antalyaspor'da forma giyen Kenneth Paal da 34 maçta kırmızı-beyazlı formayla boy gösterdi. Hollandalı sol bek, 32 müsabakada ilk 11'de görevlendirilirken 2 maça oyuna sonradan girdi.

En fazla futbolcu oynatan takım Konyaspor

Süper Lig'de sezonu 9. tamamlayan TÜMOSAN Konyaspor, en fazla oyuncuya şans veren takım oldu.

Yeşil-beyazlılar, lig maratonunda 43 farklı futbolcuya sahada görev verdi.

Konyaspor'u 40 oyuncuyla sezonu düşme hattının bir basamak üzerinde tamamlayan ikas Eyüpspor takip etti. Üçüncü basamakta ise 38 farklı futbolcuyla Fenerbahçe yer aldı.

Ligde sezon boyunca Beşiktaş 37, Trabzonspor da 36 farklı ismi sahaya sürdü.

En az oyuncuya şans veren ekip Alanyaspor

Trendyol Süper Lig'de en az sayıda futbolcuya şans veren ekip, Corendon Alanyaspor olarak kayıtlara geçti.

Akdeniz temsilcisi, teknik direktör Joao Pereira yönetiminde ligdeki müsabakalarda 26 farklı oyuncuyu görevlendirdi.

Alanyaspor'u RAMS Başakşehir ve Çaykur Rizespor 27'şer futbolcuyla takip etti.

İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Ada basını transfer piyasasını sarsacak dev iddiayı patlattı: Liverpool ile yol ayrımındaki dünya yıldızı Mohamed Salah, sarı-lacivertli yönetimin çılgın projesine onay verdi; Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktı!

21.05.2026 20:11:00
Haber Merkezi
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngiliz Caught Offside, transfer piyasasını sallayacak bir iddia ortaya attı. Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Mohamed Salah'ın, kariyerinin bir sonraki adımı için Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktığını yazdı.






Salah'ın, Fenerbahçe'nin sunduğu vizyon ve mali şartları değerlendirmeye aldığı, Türkiye seçeneğini kariyerinde yeni ve güçlü bir meydan okuma olarak gördüğü iddia edildi.






Gelecek sezon için taraftarına dünya çapında bir yıldız hediye etmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin, bu transfer için tüm şartları zorladığı ve oyuncu cephesiyle dirsek temasına geçtiği de haberde yer alan detaylar arasında.

Aziz Yıldırım Löw'le görüşmedi! Önemli bir engel çıktı

Joachim Löw 'Gelecek yıl umarım şampiyon olurlar' sözleriyle Fenerbahçe'ye yeşil ışık yakmıştı. Löw'ün Aziz Yıldırım ile görüşüp görüşmediği netlik kazandı

21.05.2026 19:00:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım Löw'le görüşmedi! Önemli bir engel çıktı
Aziz Yıldırım Löw'le görüşmedi! Önemli bir engel çıktı
UEFA finali için İstanbul'a gelen Joachim Löw'ün 'Gelecek yıl umarım şampiyon olurlar' sözleriyle yeşil ışık yaktığı Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım ile görüşüp görüşmediği netlik kazandı.






UEFA Avrupa Ligi finalini izlemek üzere İstanbul'a gelen Joachim Löw, ayağının tozuyla Türk futbolu ve Fenerbahçe gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.






Alman teknik adamın özellikle eski başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Fenerbahçe'deki eski günlerini unutmadığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:






- Fenerbahçe'yi her zaman takip ediyorum. Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan olması durumu söz konusu olabilir. Umuyorum gelecek sene şampiyon olacaklar.






Löw'ün bu sıcak açıklamaları ve kulüpteki başkanlık seçimi atmosferi, "Aziz Yıldırım ile bir araya gelecek mi?" sorusunu beraberinde getirdi.

Löw, İstanbul'da bulunurken, eski başkan Aziz Yıldırım'ın şehir dışında olması sebebiyle bu buluşmanın olma şansı kaçmış oldu.

Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'

Juventus, Teun Koopmeiners ile yolları ayırma kararı aldı! Ayrılık kararını resmen ileten Juventus'un bu hamlesi, Galatasaray için kaçırılmayacak bir 'fırsat transferi'nin kapısını araladı

21.05.2026 18:40:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'
Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'
Juventus, Hollandalı yıldız orta sahası Teun Koopmeiners ile yolları ayırma kararı aldı! Ayrılık kararını oyuncunun menajerine resmen ileten İtalyan devinin bu hamlesi, orta sahaya dünya çapında bir lider arayan Galatasaray için kaçırılmayacak bir 'fırsat transferi'nin kapısını araladı.






Corriere dello Sport'un haberine göre; Juventus, Teun Koopmeiners ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Haberin detaylarında, siyah-beyazlı yönetimin oyuncunun geleceğine dair kesin kararını verdiği ve bu durumu Koopmeiners'ın menajerine resmi olarak ilettiği belirtildi.






Juventus'un beklentileri karşılayamadığı düşünülen 28 yaşındaki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı haberde yer aldı. Türkiye'den de Galatasaray'ın da durumu yakından takip ettiği iddia edildi.






Koopmeiners'ın çok yönlü oyunu ve liderlik özellikleriyle, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ve lig hedefleri doğrultusunda tam aradığı profil olduğuna da dikkat çekildi.






Juventus'un oyuncuyu elden çıkarmak konusunda aceleci olduğunu ve mali şartlarda esneklik gösterebileceğini belirtiyor. Bu durum, Galatasaray yönetiminin elini güçlendirebilecek en önemli faktör olarak görülüyor.

Hakan Safi'den Fatih Terim sürprizi!

Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi’nin dünyaca ünlü efsane Paolo Maldini için kullandığı ‘ortak arkadaş’ ifadesi kulisleri salladı! Akıllara Maldini’nin her fırsatta övgüler yağdırdığı Fatih Terim geldi.

21.05.2026 18:39:00
Haber Merkezi
Hakan Safi'den Fatih Terim sürprizi!
Hakan Safi'den Fatih Terim sürprizi!
Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi başkan adaylarından Hakan Safi'nin Paolo Maldini ile olan ilişkisine değinirken sarf ettiği "Bizim Maldini ile ortak arkadaşlarımız var, dostluklarımız var" sözleri, akıllara tek bir ismi getirdi: Türk futbolunun imparatoru Fatih Terim.






Paolo Maldini ile Fatih Terim'in yolları, deneyimli teknik adamın Milan'ı çalıştırdığı 2001 yılında kesişti. Kısa süren bu birlikteliğe rağmen İtalyan efsane, Terim'e olan hayranlığını hiçbir zaman gizlemedi. Maldini, verdiği birçok röportajda Terim'den övgüyle bahsederek şu ifadeleri kullanmıştı:

- Çok vizyoner, büyük bir karizmaya sahip ve taktiksel olarak cesur bir teknik adamdı.






Hakan Safi'nin Maldini ismini telaffuz etmesi ve arada güçlü bir köprü olduğunu belirtmesi, kulübün gelecekteki sportif yapılanması adına büyük bir vaat olarak yorumlanıyor.

Ancak bu köprünün ardındaki "ortak dostun" Galatasaray efsanesi Fatih Terim olma ihtimali, Fenerbahçe camiasında şimdiden büyük bir merak ve tartışma konusu başlattı.

Aykut Kocaman ne zaman açıklanacak? Aziz Yıldırım rest çekti

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın kongre hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Efsane başkanın dünyaca ünlü bir teknik direktörle görüşen yönetimine aldığı genç yöneticilere 'kongreye kadar bitmezse, Aykut Kocaman'ı açıklarım' resti çektiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
 

21.05.2026 18:35:00
Haber Merkezi
Aykut Kocaman ne zaman açıklanacak? Aziz Yıldırım rest çekti
Aykut Kocaman ne zaman açıklanacak? Aziz Yıldırım rest çekti
Yerli veya yabancı hoca konusunda Aziz Yıldırım'ın kafası karışık. Fenerbahçe'de iddialı başkan adayı ekibiyle bu konuyu tartışmaya devam ediyor. Efsane başkan efsane teknik adam Aykut Kocaman diye bastırıyor. Yönetimine almak istediği özellikle genç yöneticiler ise yabancı ve üst düzey bir teknik adamdan yana.






Yıldırım kongreden önce Aykut Kocaman'ı açıklamak istiyor. Ayrıca "gençlerin bahsettiği isim olursa süper olur" diyerek de acele de etmiyor. Gelen bilgilere göre ise genç yöneicilerin "görüştükleri ve bir yere getirdikleri" hocayla anlaşma olmazsa haftaya Yıldırım kimseyi dinlemeden Kocaman'ı açıklayacak.






Ancak genç yöneticilere kongreye kadar süre istedi. Çünkü böylesine büyük bir operasyon bugünden yarına olacak gibi değil. Yıldırım ise, "anlaşırsanız ne ala... ben de onunla çalışırım. Anlaşamazsanız 'hocamız Kocaman' olur" dediği de gelen bilgiler arasında.

Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı

Galatasaray, Udinese’nin genç yıldızı Arthur Atta için operasyon başlattı

21.05.2026 18:32:00
Haber Merkezi
Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı
Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı
Galatasaray, Udinese'nin genç yıldızı Arthur Atta için operasyon başlattı. İtalyanların 30 milyon Euro'luk inadını kırmak isteyen sarı-kırmızılılar, gözden çıkarılan Victor Nelsson'u piyasaya sürdü.






Galatasaray, Udinese'nin orta saha oyuncusu Arthur Atta'ya göz koydu. İtalyan Messaggero Veneto'nun paylaştığı bilgilere göre, Fransız orta saha oyuncusu için Udinese'nin sahibi olan Pozzo ailesi 30 milyon Euro'dan fazla bir bonservis bedeli istiyor. 






Sarı-kırmızılılar, Udinese'nin direncini kırmak için Serie B'ye düşen Verona'da kiralık olarak forma giyen Victor Nelsson'u takasta kullanmak istiyor. 






Galatasaray'ın takas formülünde en büyük soru işareti ise Nelsson'un maaşı. Sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden Danimarkalı yıllık 1,1 milyon Euro net maaş ve 275 bin Euro bonus kazanıyor. Bu Udinese bütçesi ve kasası için oldukça fazla.

Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Gece yarısı 02.30 gibi İstanbul'a dönen Aziz Yıldırım apar topar transfer görüşmesine girdi.
 

21.05.2026 18:31:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Fenerbahçe'de başkan olup önümüzdeki sezon şampiyon olmak isteyen efsane başkan Aziz Yıldırım, hem kongre çalışmaları için şehir şehir geziyor, hem de transfer çalışmalarına devam ediyor. Aziz Yıldrım ve ekibi kurmayları sabaha karşı 04:00'te santrfor konusunu masaya yatırdı. Gece yarısı İstanbul'a dönen ve apar topar toplanan Yıldırım ve yakın çalışma arkadaşları ismi daha önce belirlenen yıldız golcü için "online" bir görüşme yaptı.






İddialara göre adı geçen santrfor Güney Amerika'da... menajeri ve oyuncyuyla 7 saatlik fark nedeniyle gece yarısı bir görüşme gerçekleştirildi.

Yıldırım'ın bu görüşmede bizzat bulunarak golcüye "seni ne kadar çok istiyoruz anla" demek istediği için bulunduğu iddia edildi.

Yıldırım'ın gece 3 gibi İstanbul'a gelmesine rağmen yaşına ve hastalığına aldırmadan transfer görüşmesi için hazır olması görüşülen ismin ne kadar önemli bir yıldız olabileceğini de gösterdi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.