logo
17 NİSAN 2026

Aslan Kayseri turunda

01.02.2007 00:00:00
Kayseri'nin iki takımı Erciyes ile Türkiye Kupasında, Kayserispor ile de pazar günü Süper Ligde karşılaşıcak olan Galatasaray'ın turu başladı. Sarı kırmızılılar kötü hava koşulları ve maç aralarının yakınlığı nedeniyle pazar gününe kadar Kayseri'de kalacak Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası'nda Kayseri Erciyesspor ile bugün yapacağı çeyrek final ilk maçı için Kayseri'ye gitti. Özel uçakla Kayseri'ye giden sarı-kırmızılılar, maçın hazırlıklarını Kayseri'de yapacağı idmanla tamamladı. Galatasaray'da sakatlıkları süren Hakan Şükür, Cihan, Mehmet Topal ve Aydın yarınki maçta forma giyemeyecek. Gökşen: 2 maçı da kazanacağızGalatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Kayseri'de 4 gün arayla, Fortis Türkiye Kupası'nda yarın Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Lig'de de 4 Şubat Pazar günü Kayserispor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, her iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Atatürk Havalimanı'nda Kayseri yolculuğu öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökşen, zor bir deplasmana gittiklerini, hava ve saha koşullarının zorluğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: "Kupa maçı bir derece ama bizim için asıl önemli olan pazar günü Kayserispor ile yapacağımız lig maçı. Ligin önemli takımlarından birisiyle oynayacağız. O maçı almamız lazım. Önümüzün açılması için Kayserispor maçı çok önemli. Takımımıza güveniyoruz. Bu açıdan bütün hazırlıklarımız tamam. İyi motivasyon ve herhangi bir sakatlık olmazsa, hem yarınki hem de pazar günkü maçlarımızı alabilecek güçteyiz. İnşallah her şey gönlümüze göre olur.'' Keşke Bülent olmasaydıGökşen, kupada yarınki rakipleri Kayseri Erciyesspor'un başına ligin ikinci yarısıyla birlikte eski kaptanları Bülent Korkmaz'ın getirilmesiyle ilgili olarak da şöyle konuştu: "Kaptanımızın karakterini ve hırsını biliyoruz. Onun oyuncularına yapacağı motivasyon çok önemli. Onun karakterinden oyuncuları da mutlaka bir şeyler alacaktır. Bütün bunları ortaya koyunca, yarınki (bugün) rakibimizin başında Bülent hoca yerine başka bir hoca olmasını isterdim. Her şeye rağmen güzel bir maç olacak. Takımımıza güveniyorum.'' Kayseri'de kalacaklarGalatasaray kafilesi, Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında Kayseri'de kalarak, Turkcell Süper Lig'de 4 Şubat Pazar günü Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına burada devam edecek. Maç gününe dek, her gün basına kapalı olarak yapacakları birer antrenmanla çalışmalarını sürdürecek olan sarı-kırmızılılar, pazar akşamı oynanacak Kayserispor maçı ertesinde, özel bir uçakla İstanbul'a dönecek.

Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak

Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak

16.04.2026 10:36:00
AA
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. İki karşılaşma da saat 20.00'de başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre ligde 30. haftanın programı şöyle:

Yarın:



20.00 Hesap.com Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor (Corendon Airlines Park Antalya)

20.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor (Chobani)

18 Nisan Cumartesi:

14.30 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük-ikas Eyüpspor (Atatürk Olimpiyat)

17.00 Kocaelispor-Göztepe (Turka Araç Muayene Kocaeli)

20.00 Natura Dünyası Gençlerbirliği-Galatasaray (Eryaman)

19 Nisan Pazar:

14.30 Kasımpaşa-Corendon Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

17.00 Samsunspor-Beşiktaş (Samsun Yeni 19 Mayıs)

20.00 Trabzonspor-RAMS Başakşehir (Papara Park)

20 Nisan Pazartesi:

20.00 Gaziantep FK-Zecorner Kayserispor (Gaziantep)

Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın Çaykur Rizespor'u ağırlayacak

16.04.2026 10:35:00
AA
Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor
Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor
Chobani Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligde son 3 maçını kazanan teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 66 puanla 2. sırada girdi.

Zirvede yer alan Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli ekip, yarın kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğunu oturacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Fenerbahçe 5-2'lik skorla kazanmıştı.

2 eksik

Fenerbahçe, karşılaşmaya 2 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Marco Asensio ile henüz hazır olmayan Edson Alvarez, maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığını atlatan İsmail Yüksek'in ise maç kadrosunda olması bekleniyor.

Derbi öncesi 7 isim ceza sınırında

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Nelson Semedo, Dorgeles Nene, Archie Brown, Anthony Musaba, Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu ve Matteo Guendouzi, kart görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti

Gaziantep FK'de 234 günlük görev süresinde 27 lig maçına çıkan teknik direktör Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 8 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı

16.04.2026 10:25:00
Haber Merkezi
Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti
Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti
Gaziantep FK'de 234 günlük görev süresinde 27 lig maçına çıkan teknik direktör Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 8 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonuna teknik direktör İsmet Taşdemir ile başlayan, Gaziantep FK yönetimi, ilk 2 maçtaki kötü sonuçların ardından 19 Ağustos 2025'te bu göreve Burak Yılmaz'ı getirdi.

Sezonun ilk iki maçında golü ve puanı bulunmayan Gaziantep ekibiyle anlaşan Burak Yılmaz, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala kadroya kattığı isimlerle takımı güçlendirdi.

İyi başladı, kötü devam etti

Takımın başında ilk maçta taraftarı önünde ligin 3. haftasında Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek başlayan Yılmaz, devam eden haftalarda 4 galibiyet 2 beraberlik alarak ilk 7 maçını namağlup tamamladı ve iyi bir başlangıç yaptı.

Ligin 10. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 4-0 yenilen Güneydoğu temsilcisi ilk kez Yılmaz yönetiminde bir karşılaşmayı gol atamadan tamamladı.

Yılmaz, ligin 16. haftasında iç sahada Göztepe'ye 1-0 mağlup olmasının ardından takımdan istifa etti.

Geride bıraktığı 118 günlük görev süresinde 14 lig maçına çıkan Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 6 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı.

İlk ayrılık 4 gün sürdü

Gaziantep ekibiyle, 4 günlük ayrılığın ardından 19 Aralık 2025'te sezon sonuna kadar yeniden anlaşan Yılmaz, başlangıçta gösterdiği başarılı performansını sürdüremedi.

Ligin 17. haftasında takımın başında tekrar karşılaşmaya çıkan Yılmaz, deplasmanda RAMS Başakşehir'e 5-1 yenildi.

Devam eden haftalarda istikrarsız bir görüntü çizen Güneydoğu temsilcisi, oynadığı 12 karşılaşmada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Gaziantep FK'de toplamda 234 gün görev alan ve 27 lig maçına çıkan Yılmaz, 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyetle maç başı 1,25 puan ortalaması yakaladı.

Yılmaz, daha önce görev aldığı Beşiktaş'ta 1, Kayserispor'da 0,90 ve Kasımpaşa'da 1,38 puan ortalaması elde etmişti.

Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı

Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı

15.04.2026 17:34:00
İhlas Haber Ajansı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı.
Atletizm krosta büyük başarıya imza atan 4 kardeş, Adalet-Zeynep-Gülcan ve Ceylan Ergin, 10 Ocak 2025 tarihinde Diyarbakır'da yapılan bölge mahalli Kros Şampiyonası'nda da Şanlıurfa atletizm takımı öğrencileri hem bireyselde hem de takım olarak rekor puanla 12 takım arasında şampiyon olmuştu.
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri Yahya Şahin ve Duran Erciş, öğrencilerinin gelecek vadeden sporcular olduğunu vurguladı. Öğrencilerin antrenörlüklerini de yapan beden eğitimi öğretmenleri şunları söyledi:
"2025-2026 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Atletizm Kros Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları 17-18 Şubat 2026 tarihlerinde Aydın Kuşadası'nda gerçekleşti. Burada da öğrencilerimiz çok başarılı oldu. 19 takım, 120 öğrencinin katıldığı Yıldız Kızlar kros Türkiye Birinciliği müsabakalarında Türkiye birincisi olarak ilimizi gururlandırdı. Beklentilerimizin daha yüksek olmasını sağladı."
Başarılı 4 kız kardeş ayrıca futsalda da aynı hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.İHA

7 yaşında Türkiye şampiyonu oldu

Antalya'da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, üstün performansıyla Türkiye şampiyonu oldu

15.04.2026 12:37:00
İhlas Haber Ajansı
7 yaşında Türkiye şampiyonu oldu
7 yaşında Türkiye şampiyonu oldu
Antalya'da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, üstün performansıyla Türkiye şampiyonu oldu. Daha önce katıldığı turnuvalarda 6 altın madalya kazanan Öztekin, "Rakiplerim benden büyüktü. Okul arkadaşlarım bile bunun zor olduğunu söylüyor, bana inanmıyordu. Ancak babam ve öğretmenim bana her zaman güvendi. Ben de pes etmedim ve sonunda Türkiye şampiyonu oldum" dedi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Daima Biz Spor Salonu'nda, 24-29 Mart 2026 tarihleri arasında Yeşilay Metin Demir Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası gerçekleştirildi. Şampiyonaya 59 ilden 468 kulübe bağlı toplam 5 bin 130 sporcu katılım sağladı. Yarışmada 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, gösterdiği üstün performansla Türkiye birincisi olmayı başardı. Öztekin, daha önce katıldığı turnuvalarda 6 altın madalya kazandı. Elde ettiği son şampiyonlukla birlikte yükselen grafiğini sürdüren minik sporcu, gelecekte uluslararası arenada da önemli dereceler hedefliyor.

Zeynep Bilal Öztekin: "5 yaşında başladım, 7 yaşında şampiyon oldum"



Türkiye şampiyonu olan 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, spora başlama sürecini anlatarak, "Bu spora 5 yaşında başladım. Babam benim spor yapmamı istedi ve beni Kadir öğretmenimle tanıştırdı. Yaklaşık 2 yıldır Kayseri'de çok çalışıyorum. Antrenmanlarım yoğun geçiyor ve öğretmenimin desteğiyle Türkiye şampiyonu oldum. İnşallah daha da başarılı olacağım" dedi.

"Kimse inanmadı ama vazgeçmedim"



Başarı yolculuğunda yaşadığı zorluklara da değinen Öztekin, "Başladığımda çok küçüktüm, kimse bana inanmıyordu. Rakiplerim benden büyüktü, okul arkadaşlarım bile zor olduğunu söylüyordu. Ama babam ve öğretmenim bana hep güvendi. Ben de pes etmedim ve sonunda Türkiye şampiyonu oldum. Onların desteği benim için çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

"Tüm maçlarımı kazandım, son saniyede şampiyon oldum"



Şampiyona sürecini anlatan Zeynep Bilal Öztekin, "Daha önce katıldığım turnuvalarda 6 altın madalya kazandım. Bölge şampiyonasında da birinci oldum ve ardından Türkiye Şampiyonası'na katıldım. Tüm maçlarımı kazanarak finale çıktım. Finalde çok heyecanlandım ama son saniyeye kadar mücadele ettim. Bitime 1 saniye kala hocamın yönlendirmesiyle hamle yaptım ve şampiyon oldum. Çok mutlu ve gururluyum" diye konuştu.

Kadir Karakaş: "Çocuklara hedef koyup başarıya ulaştırıyoruz"

Antrenör Kadir Karakaş ise, Isparta Karatay'da görev yaptığını aktararak, İlimizdeki çocuklara destek oluyor, onlara hedefler koyarak bu doğrultuda yol göstermeye çalışıyoruz. Bizimle bu yolda yürümek isteyen sporcularımızla birlikte başarıdan başarıya koşuyoruz. Son 3 yılda önemli başarılara imza attık. En son katıldığımız Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası'ndan 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya ile döndük. Bu başarı hem bizi hem de ailelerimizi çok mutlu etti. Şimdi hedefimiz Balkan Şampiyonası. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın sözleşmesinin uzun süreli olarak uzatıldığını açıkladı.

15.04.2026 12:20:00
AA
Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi
Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın sözleşmesinin uzun süreli olarak uzatıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, bu yaz sözleşmesi sona erecek 26 yaşındaki savunma oyuncusuyla uzun süreli anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Ozan Kabak, sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu belirterek, "Hoffenheim'da kendimi çok rahat hissediyorum ve birlikte büyümeye devam etmek için sportif bir perspektif görüyorum.

Kulüp bana büyük bir güven aşıladı, uzun sakatlık sürecimde beni destekledi ve bana her zaman inandı. Bu gelişimin bir parçası olmaya devam etmekten mutluluk duyuyorum ve kulüple birlikte iddialı hedeflerimize ulaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

2022 yazında Schalke 04'ten transfer olan Ozan, Hoffenheim formasıyla 84 maça çıktı ve 12 gol attı.

Umut Nayir yedek kulübesinde oturuyor

Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Umut Nayir, Trendyol Süper Lig'deki 10 haftalık sürede sadece 178 dakika forma şansı buldu

15.04.2026 12:14:00
AA
Umut Nayir yedek kulübesinde oturuyor
Umut Nayir yedek kulübesinde oturuyor
Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Umut Nayir, Trendyol Süper Lig'deki 10 haftalık sürede sadece 178 dakika forma şansı buldu.

Bu sezon TÜMOSAN Konyaspor formasıyla ligin ilk 19 karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan Umut Nayir, 1671 dakika süre alarak rakip fileleri 8 kez havalandırdı.

Ardından bordo-mavili takıma transfer olan Umut Nayir, fazla forma şansı bulamazken yeni takımına gol katkısı da sağlayamadı.

Yedek kulübesinde oturdu

Umut Nayir, ligin son 10 haftasında sadece ikas Eyüpspor maçında olmak üzere 1 maçta ilk 11'de sahaya çıkarken ilk 45 dakika görev yaptı.

Bordo-mavili formayla 10 haftalık sürede 178 dakika forma giyen Umut, sadece Samsunspor maçında verdiği pasla gole katkı sağladı.

Forma giydiği maçlar

Trabzonspor'da ligin 20. haftasındaki Hesap.com Antalyaspor maçıyla forma giymeye başlayarak 21 dakika süre alan bordo-mavili futbolcu, 21. haftadaki Samsunspor karşılaşmasında 18 dakika, 22. haftadaki Fenerbahçe mücadelesinde 26 ve 23. haftadaki Gaziantep FK maçında 24 dakika görev aldı.

Ligin 24. haftasındaki Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçında oyuna dahil edilmeyen Umut Nayir, 25. haftada Zecorner Kayserispor karşısında 14, 26. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında 15, 27. haftadaki ikas Eyüpspor karşılaşmasında 45 dakika, 28. haftadaki Galatasaray maçında 2, en son Corendon Alanyaspor maçında ise 13 dakika görev yaptı.

Umut Nayir, en son oynanan Corendon Alanyaspor maçında 22 golle gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Paul Onuachu'nun sakatlığında ilk 11'de tercih edilmedi.

Atletico, Barcelona’yı yine saf dışı bıraktı!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde futbolseverler unutulmaz bir taktik savaşına tanıklık etti

15.04.2026 11:14:00
Haber Merkezi
Atletico, Barcelona’yı yine saf dışı bıraktı!
Atletico, Barcelona’yı yine saf dışı bıraktı!
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde futbolseverler unutulmaz bir taktik savaşına tanıklık etti.

İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanarak büyük avantaj yakalayan Atletico Madrid, evinde Barcelona'ya 2-1 mağlup olmasına rağmen, toplam skordaki 3-2'lik üstünlüğüyle adını yarı finale yazdırdı.

Barcelona fırtına gibi başladı

Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Hansi Flick'in Barcelona'sı, Riyadh Air Metropolitano'da adeta bir şok baskı kurdu. Henüz 4. dakikada sahneye çıkan genç deha Lamine Yamal, ceza sahası dışından attığı mükemmel falsolu şutla Oblak'ı avladı ve skoru 1-0'a getirdi.

Bu golle rüzgarı arkasına alan Katalan ekibi, 24. dakikada bir kez daha sevindi. Lewandowski'nin asistiyle buluşan Ferran Torres, farkı ikiye çıkararak toplam skorda durumu 2-2'ye getirdi ve tur kapısını ardına kadar araladı.

Lookman sahneye çıktı, atleti nefes aldı



Barcelona'nın baskısı altında ezilen Atletico Madrid, tecrübeli teknik direktörü Diego Simeone'nin kenardan yaptığı müdahalelerle oyunu dengeledi.

31. dakikada gelişen hızlı hücumda, devre arasında kadroya katılan Ademola Lookman, Griezmann'ın pasını şık bir vuruşla ağlara gönderdi. Bu gol, hem tribünleri ayağa kaldırdı hem de toplam skorda Atletico'yu tekrar öne geçirdi (3-2).

VAR kararı ve kırmızı kart kırılma noktası oldu



İkinci yarıda Barcelona tüm hatlarıyla yüklendi. 65. dakikada Lewandowski'nin topu ağlara göndermesiyle Katalanlar sevindi ancak VAR incelemesi sonrası pozisyonun milimetrik ofsayt olduğu belirlendi.

Maçın kader anı ise 80. dakikada yaşandı; savunmada son adam konumundaki Eric Garcia, Lookman'ı düşürünce direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Barcelona'nın direnci bu dakikadan sonra kırıldı.

Tarihi Başarı

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi tarihinde Barcelona'yı elediği 2014 ve 2016 yıllarından sonra 2026'da da bu geleneği bozmadı.

Yarı Finaldeki Rakip Kim?

Bu dev zaferin ardından Atletico Madrid, yarı finalde Arsenal'i elemeyi başaran Sporting CP ile eşleşti. Final yolunda artık sadece bir adım kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları bugün başlayacak

14.04.2026 11:18:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun çeyrek finallerinde bugün ve 15 Nisan Çarşamba günü 4 karşılaşma yapılacak.

Rakiplerini eleyen takımlar, adlarını yarı finale yazdıracak.

"Devler Ligi"nde çeyrek final rövanş maçlarının programı (TSİ) şöyle:



Bugün

22.00 Atletico Madrid (İspanya)-Barcelona (İspanya) (2-0)

22.00 Liverpool (İngiltere)-Paris Saint-Germain (Fransa) (0-2)

15 Nisan Çarşamba:

22.00 Arsenal (İngiltere)-Sporting (Portekiz) (1-0)

22.00 Bayern Münih (Almanya)-Real Madrid (İspanya) (2-1)

Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

14.04.2026 11:13:00
AA
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi.

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında oynanan karşılaşmada Leeds United, maçın 5. ve 29. dakikasında Noah Okafor'un golüyle 2-0 öne geçti.

Manchester United, 56. dakikada Lisandro Martinez'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken 69. dakikada Casemiro ile farkı 1'e indirdi.

Karşılaşma, Leeds United'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuçla 15. sıradaki Leeds United, puanını 36 yaparken 3'üncü Manchester United, 55 puanda kaldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.