‘Beşikdüzü’nü Doğu Karadeniz’in parlayan yıldızı yapacağız’
31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça adayların isimleri birer birer belli oluyor. Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde açıklanan ilk aday, BTP'den Sabri Terzi olmuştu. Terzi yaptığı açıklamada gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti
Hasan Parlak





Terzi, X hesabından yaptığı paylaşımda "Yıl değişti, acılar değişmedi. Unutmadık, unutmayacağız" ifadelerini kullandı. Terzi mesajında, "Deprem felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara sağlık ve afiyet diliyorum" dedi.
BTP adayı Sabri Terzi Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde ilk açıklanan aday olarak öne çıkıyor. 2 ayı aşkın zamandır sahada çalışmalarını sürdüren Terzi, Beşikdüzü halkıyla birebir görüşüyor ve dertlerini dinliyor, çözümlerini aktarıyor.Yıl değişti acılar değişmedi.
— Sabri Terzi (@SabriTerzi6134) February 6, 2024
Unutmadık, unutmayacağız. pic.twitter.com/QspnGxnel8
Beşikdüzü merkezde seçim bürosu da açan Terzi ve ekibi, gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun.
İlk açıklanan aday
2 buçuk aydır sahada olduğunu belirten Terzi, diğer adaylar da açıklandıkça seçim heyecanının arttığını belirtti. Terzi şunları söyledi: "Benim bu süre zarfında sahada olmamın avantajını ben iyi değerlendirdiğime inanıyorum. Bütün insanlar diyorlar ki, 'Sabri Hoca sen piyasaya önden çıktın ve her zaman 1-0 öndesin. Trabzon Büyükşehir adayımız Ömer Bey de geldi, ona da teşekkür ediyorum. Ömer Bey'le beraber de esnaf ziyaretinde bulunduk. Hem kendimizi hem de Ömer Bey'i tanıtma imkânımız oldu. Seçim tarihini baz alırsak 4 buçuk aydır sahada olmamızın avantajını yaşıyoruz" dedi.
Doğu Karadeniz'in parlayan yıldızı
BTP adayı Terzi Beşikdüzü halkına hitaben de şunları söyledi:
"Kıymetli hemşerilerim Beşikdüzü'nün tüm problemlerini biliyoruz. Beşikdüzü'nde park sorunu var, sokak hayvanları sorunu var, imar sorunu var, doğal gaz sorunu var, spor tesisleri sorunu var, kadınlar için sosyal alan sorunu gibi sayabileceğimiz birçok sorun var. Dersimize iyi çalıştık. Bu sorunları çözecek projelerimiz hazır. Beşikdüzü'nü Doğu Karadeniz'in parlayan yıldızı yapacak projelerimizi seçim yaklaştıkça birer birer açıklayacağız. Bizi takip etmeye devam edin."















































































