BTP lideri Hüseyin Baş: 'Murat Çalık bir an önce tahliye edilmeli'
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, sosyal medya hesabında, tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'ın ablasının açıklamalarını paylaşarak, "Murat Çalık’ın bir an önce tahliye edilmesi lazım" ifadelerini kullandı
Haber Merkezi





Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, yaptığı sosyal medya paylaşımında tepkisini dile getirdi.
Murat Çalık'ın ablası Yeşim Koçhan'ın gözyaşları içerisinde yaptığı açıklamayı da ekleyerek yetkililere çağrıda bulunan BTP lideri Baş, "Yazık değil mi bu insanlara? Nerede kaldı vicdan? Murat Çalık'ın bir an önce tahliye edilmesi lazım" ifadelerini kullandı.
Çalık'ın ablası Yeşim Koçhan, yaptığı açıklamada şunları söylüyordu: "Merhamete ve vicdana davet ediyorum. Duyun sesimizi. Allah'ım bize hep yardım etmiştir, başka sığınacak yerimiz yok. Adalet Bakanım, Cumhurbaşkanım, yalvarıyorum size. Daha da bir şey diyemiyorum. Kardeşim iyi değil"















































































