CHP Genel Başkanı Özel: "Silah susacaksa adres Meclistir dedik"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tokat'taki mitingde, "Silah susacaksa, kan duracaksa, şehit aileleri, gaziler rıza gösterecekse, terör bitecekse, teröre giden para bu millete gelecekse o zaman adres Meclistir dedik. Mecliste kurulan komisyonda birileri bize olmayın diyorlar. Kimse CHP'nin içinde olduğu komisyondan korkmasın, CHP'nin olmadığı yerden korkun" dedi.
İhlas Haber Ajansı






"Erken seçim istiyoruz"
Tokat'tan erken seçim çağrısında bulunan Özel, "Artık Erdoğan için geri sayım başlamıştır. Kendisine Tokat'tan sesleniyoruz. Daha fazla kaçamazsın. Emekli tabuta girdim diyor. Görmezden gelemezsin. Tokat senden bıkmış. Daha fazla kaçamazsın. Erken seçim istiyoruz. Seçim sandığını istiyoruz" diye konuştu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a da sert eleştirilerde bulunan Özel, "TikTokçu Hakan, ülkenin dış politikada çıkarlarını savunmak yerine, örneğin Kuzey Kıbrıs'ın yerine Türk cumhuriyetlerinin Güney Kıbrıs'ı tanımasına bile engel olamamıştır. TikTokçu Hakan Trump'tan korkmakta, Netanyahu'ya karşı sessiz kalmakta ama Erdoğan sonrası için hayal kurmaktadır. Buradan TikTokçu Hakan'a sesleniyorum. Erdoğan'dan sonra sen yoksun, millet var, milletin iktidarı var" şeklinde konuştu.

"Silah susacaksa adres Meclistir dedik"
Özel, "Silah susacaksa, kan duracaksa, şehit aileleri, gaziler rıza gösterecekse, terör bitecekse, teröre giden para bu millete gelecekse o zaman adres Meclistir dedik. Mecliste kurulan komisyonda birileri bize olmayın diyorlar. Kimse CHP'nin içinde olduğu komisyondan korkmasın, CHP'nin olmadığı yerden korkun" dedi.














































































