logo
10 HAZİRAN 2026

Deniz Öncü Avustralya'da birinci oldu

Deniz Öncü, Moto3'ün Avustralya ayağında birinci oldu

22.10.2023 10:00:00
Anadolu Ajansı
Deniz Öncü Avustralya'da birinci oldu
Deniz Öncü Avustralya'da birinci oldu

Milli motosikletçi Deniz Öncü, Dünya Moto3 Şampiyonası'nın Avustralya'da düzenlenen 16. ayağını birinci bitirdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonundan yapılan açıklamaya göre yarış, Phillip Island Pisti'nde 21 tur üzerinden yapıldı. Milli sporcu Deniz Öncü, yağmur altında yapılan yarışta damalı bayrağı ilk sırada geçerek kariyerindeki üçüncü Moto3 zaferine ulaştı.

Deniz, son turda kazandığı yarışla takımı Red Bull KTM Ajo'ya 200. galibiyetini aldırdı. Yarışta, Japon Ayumu Sasaki ikinci, Avustralyalı Joel Kelso üçüncü oldu. Deniz, genel klasmanda 180 puanla beşinci sırada yer alıyor. AA

Trabzonspor ezdi geçti! Ne Monchi ne Ajax durduramadı

Trabzonspor transfer piyasasında gövde gösterisi yaparak Avrupa'da yılın çalımına imza attı!

10.06.2026 16:26:00
Haber Merkezi
Trabzonspor ezdi geçti! Ne Monchi ne Ajax durduramadı
Trabzonspor ezdi geçti! Ne Monchi ne Ajax durduramadı
Trabzonspor transfer piyasasında gövde gösterisi yaparak Avrupa'da yılın çalımına imza attı!

İspanyol basınının manşetlerine taşınan operasyonda bordo-mavililer; dünyaca ünlü transfer sihirbazı Monchi'nin yönetimindeki Espanyol'u ve Hollanda devi Ajax'ı dev bütçesine rağmen saf dışı bırakarak Ukraynalı süper solak Viktor Tsygankov'un transferini bitirdi.







Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk kadrosu kurmak için kollarını sıvayan Trabzonspor, transfer piyasasında adından söz ettirecek dev bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavililer, İspanya ve Hollanda devlerinin peşinde koştuğu Ukraynalı yıldız Viktor Tsygankov transferinde mutlu sona çok yakın.

İspanyol ve Ukrayna basınından sızan bilgilere göre Karadeniz Fırtınası, transfer dünyasının kurdu olarak bilinen Monchi'yi ve Hollanda devi Ajax'ı saf dışı bıraktı.







İKİ DEV RAKİP SAF DIŞI KALDI

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen RCD Espanyol'un ünlü sportif direktörü Monchi, Girona FC'nin küme düşmesinin ardından gözünü 28 yaşındaki kanat oyuncusu Viktor Tsygankov'a dikmişti.







Ancak Tsygankov'a talip olan tek kulüp Espanyol değildi. Girona'dan ayrılıp Hollanda devi Ajax'ın başına geçen teknik direktör Míchel Sánchez de eski öğrencisini Amsterdam'a götürmek için yoğun çaba harcadı.






UKRAYNA'DAN SPORT.UA YAZDI

Ukrayna'dan Sport.ua'nın özel haberine göre; Viktor Tsygankov geleceğine dair kesin kararını verdi. Yıldız oyuncu, Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Bordo-mavili kulübün sunduğu mali şartların, Ajax ve Espanyol'un tekliflerinden çok daha üstün olduğu ve bu durumun transferde belirleyici rol oynadığı aktarıldı.







30 MİLYON EURO'LUK SERBEST KALMA BEDELİ

AS gazetesinin derlediği bilgilere göre, Tsygankov'un sözleşmesinde normal şartlarda 30 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Ancak Girona'nın küme düşmesi ve oyuncunun sözleşmesinin son yılına giriyor olması İspanyol kulübünün elini zayıflattı.

Girona'nın alt lige düşmesiyle birlikte Ukraynalı yıldızın piyasa değeri 15 milyon Euro seviyelerine kadar geriledi. Girona, oyuncuyu bedelsiz kaybetmemek adına Trabzonspor'un yapacağı cazip bir bonservis teklifine "evet" demek zorunda kaldı.

Vincenzo Italiano'nun Beşiktaş'taki ilk transferi

Vincenzo Italiano, Beşiktaş'taki yeni dönemine İtalya’da iz bırakan bir operasyonla başlamaya hazırlanıyor.  İtalyan hocanın Bologna’daki eski "suç ortağı" Riccardo Orsolini için tüm şartlar zorlanıyor. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Bologna'nın bonuslarla birlikte 2.5 milyon Euro'yu aşan dev kontrat teklifine rağmen imza atmayan Orsolini için İtalyan ekibinin sportif direktörü Giovanni Sartori’nin "Italiano onu Beşiktaş’ta isteyecektir" sözleri gerçeğe dönüştü

10.06.2026 16:04:00
Haber Merkezi
Vincenzo Italiano'nun Beşiktaş'taki ilk transferi
Vincenzo Italiano'nun Beşiktaş'taki ilk transferi
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano, siyah-beyazlı takımdaki yeni macerasına iddialı bir kadroyla başlamak için kolları sıvadı. İtalyan teknik adamın transfer listesinin ilk sıralarında, Bologna'da birlikte harika işlere imza attığı eski öğrencisi Riccardo Orsolini yer alıyor. Ancak İtalya'dan gelen son haberler, bu transfer sürecinde dengelerin değiştiğini gösteriyor.






LA GAZZETTA DELLO SPORT YAZDI

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Orsolini'nin geleceğindeki belirsizlik sürüyor. Kulübü Bologna, yıldız oyuncuyu takımda tutabilmek adına büyük bir mali fedakarlık yaparak bonuslarla birlikte 2.5 milyon Euro'yu aşan bir sözleşme yenileme teklifinde bulundu.

İtalyan ekibi, topu tamamen oyuncunun sahasına atmış durumda. Bologna yönetimi, Orsolini'nin bu teklifi kabul ederek kulübün efsane isimlerinden biri olacağına ve adeta "2000'lerin Bulgarelli'si" haline geleceğine inanıyor. Ancak oyuncu kanadından henüz resmi bir imza gelmiş değil ve transfer piyasası her an hareketlenmeye hazır bekliyor.






CAMBIAGHI İLE BERABER

Bologna sportif direktörü Giovanni Sartori, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Belki Italiano onu Beşiktaş'ta isteyecektir..." diyerek bir anlamda bu transferin fitilini ateşlemişti. Sartori'nin bu sözlerinin aslında bir şakadan çok daha fazlası olduğu ortaya çıktı.

Gazzetta'nın raporuna göre Italiano, Beşiktaş'taki yeni dönemi için eski kanat oyuncusu Riccardo Orsolini'nin yanı sıra Nicolò Cambiaghi ismini de listesine ekledi.






ORSOLINI SICAK BAKMIYOR

İtalyan basını, her iki oyuncunun da —özellikle de Orsolini'nin— Türkiye'ye gelme fikrine şu an için çok sıcak bakmadığını ve transferin zor olduğunu belirtse de açık bir kapı bırakmayı ihmal etmedi:

- Bu kapı tamamen kapanmamalı...

Beşiktaş yönetiminin, Italiano'nun raporu doğrultusunda İtalya pazarındaki bu fırsatları yakından takip ettiği ve önümüzdeki günlerde resmi temasları sıklaştırabileceği ifade ediliyor.

Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor

19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyen 25 yaşındaki "mini" 10 numara için bordo-mavililer ciddi bir mali fedakarlığa hazırlanıyor 

10.06.2026 16:00:00
Haber Merkezi
Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor
Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor
Trabzonspor, Arjantin ekibi Estudiantes'in 1.67'lik Uruguaylı oyun kurucusu Tiago Palacios için kolları sıvadı. 19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyen 25 yaşındaki "mini" 10 numara için bordo-mavililer ciddi bir mali fedakarlığa hazırlanıyor. Juan Sebastián Verón liderliğindeki Estudiantes yönetiminin kapıyı 10 milyon dolardan açtığı, Brezilya devi Atlético Mineiro'nun da peşinde olduğu Uruguaylı milli yıldızın transferini bitirmek konusunda Karadeniz Fırtınası bu kez oldukça kararlı.






Transferde "yelkenler fora" diyen Trabzonspor'un radarına giren son isim, Arjantin ekiplerinden Estudiantes forması giyen Uruguaylı 10 numara Tiago Palacios oldu. Karadeniz fırtınası, Uruguay Milli Takımına da seçilen 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvarken, transfer piyasası da iyice hareketlendi.






SÖZLEŞMESİ ARALIK 2027'DE BİTECEL

Estudiantes kulübü, bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncusunu kolay kolay bırakmak niyetinde değil. Efsane isim Juan Sebastian Veron liderliğindeki kulüp yönetimi, Palacios'un bonservis bedelini 10 milyon dolar olarak belirledi. Sözleşmesi Aralık 2027'ye kadar devam eden yetenekli 10 numara için Trabzonspor'un ciddi bir mali teklif yapmaya hazırlandığı ve bu transfer döneminde oyuncuyu bitirmek konusunda oldukça istekli olduğu belirtiliyor.






ATLETICO-MG'NİN DE İLGİSİ VAR

Palacios'un tek talibi Trabzonspor değil. İki hafta önce, Eduardo Dominguez'in yönetimindeki Atletico Mineiro da oyuncunun durumunu sormak için Estudiantes'le resmi temasa geçti. Yıldız oyuncu geçmiş transfer dönemlerinde de oldukça rağbet görüyordu. Geçen yıl Rusya'dan resmi teklifler geldi ancak ödeme koşullarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle süreç tıkandı. Geçmişte de Trabzonspor'un Palacios için hamle yaptığı söylentileri vardı.






RUSYA'YA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

1.67'lık 10 numara, eski teknik direktör Dominguez'in ayrılışının ardından göreve gelen Alexander Medina dönemiyle birlikte adeta takımın kilit taşı haline geldi. Yeni oyun sistemine kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Palacios, çıktığı 19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyerek kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Gabriel Sara için takas planı devrede

Galatasaray'ın yıldızı Gabriel Sara, Avrupa transfer piyasasını birbirine kattı! Aston Villa'nın 30 milyon Euro'luk çılgın teklifini elinin tersiyle iten, Napoli ile 65 milyon Euro'luk çifte paket zirvesi yürüten sarı-kırmızılılar, son olarak Juventus'un devreye girmesiyle transferde adeta satranç hamlelerine başladı. İtalyan devinin nakit sıkıntısı nedeniyle Douglas Luiz, Nico González ve Arthur Melo gibi isimleri içeren takas formülüne Aslan'dan Teun Koopmeiners, Khephren Thuram ve Jonathan David ile rest geldi

10.06.2026 15:59:00
Haber Merkezi
Gabriel Sara için takas planı devrede
Gabriel Sara için takas planı devrede
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Gabriel Sara, Avrupa transfer piyasasının en sıcak isimlerinden biri haline geldi. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, Gabriel Sara'yı ucuza bırakmaya da niyetli değil. Premier Lig ekibi Aston Villa, Brezilyalı yıldız için bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'yu bulan resmi bir teklifle kapıyı çaldı. Galatasaray yönetimi bu rakamı yetersiz bularak teklifi reddetti.






35 MİLYON EURO İSTENİYOR

Napoli de Sambacı için çok ciddi adımlar atıyor. İtalyan kulübüyle sadece Sara değil, Wilfried Singo'yu da kapsayan dev bir paket transferi üzerinde görüşmeler yürütülüyor. Galatasaray'ın bu ikili paket için Napoli'den talebi ise tam 65 milyon Euro.

Çizme'den gelen son bilgilere göre Gabriel Sara yarışına Juventus da dahil oldu. İtalyan basını, Galatasaray'ın Juventus'tan sadece Sara için 35 milyon Euro nakit bonservis bedeli talep ettiğini yazdı.






JUVENTUS'UN LİSTESİ

Aynı zamanda Benfica'dan Richard Ríos'u da listesinde bulunduran Juventus, iki oyuncunun toplam maliyetinin 75 milyon Euro'yu bulması üzerine mali sıkışıklık yaşadı. Galatasaray'a takas formülü sundu. Siyah-beyazlılar, Sara transferini bitirebilmek için şu isimleri masaya koydu:

- Douglas Luiz
- Nico González
- Facundo González
- Arthur Melo






GALATASARAY'DAN KONTRA

Galatasaray yönetimi, Juventus'un sunduğu takas listesine karşı stratejik bir hamleyle yanıt verdi. Sarı-kırmızılı kurmaylar, İtalyan devine ancak takas formülüne kendi belirledikleri elit isimlerin dahil edilmesi durumunda masaya oturabileceklerini iletti.

Galatasaray'ın takas görüşmelerine başlamak için şart koştuğu o 3 dünya yıldızı ise şunlar:

- Teun Koopmeiners
- Khéphren Thuram
- Jonathan David

Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu

Trabzonspor'un asıl hedefinin, Girona formasıyla harikalar yaratan 24 yaşındaki Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı 

10.06.2026 15:50:00
Haber Merkezi
Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu
Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu
Adı bir süredir Artem Dovbyk ile anılan Trabzonspor'un asıl hedefinin, Girona formasıyla harikalar yaratan 24 yaşındaki bir başka Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı. İspanyol basınının manşetlerine taşınan hamlede bordo-mavililer, Villarreal'in de devrede olduğu transfer yarışında oldukça ileri bir seviyeye ulaşarak liderliği eline geçirdi.






Trabzonspor için Artem Dovbyk yazılıyor ancak Karadeniz fırtınasının asıl hedefinin Girona forması giyen bir başka Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı. Spor gazetecisi Andrés Guzman'ın aktardığı bilgilere göre, Trabzonspor bu transferde oldukça ileri bir seviyeye gelmiş durumda.






23 MİLYON EURO'DA ISRAR EDİYORLAR

La Liga başarılı bir grafik çizen 24 yaşındaki Ukraynalı forvet için Girona yönetimi finansal şartlarını net bir şekilde belirledi. Sabit bonservis bedeli 23 milyon Euro, sonraki satıştan %15 pay. Girona yönetimi bu rakamda herhangi bir indirim yapmayacağını ve ödeme planında esnekliğe gitmeyeceğini net bir dille Trabzonspor'a iletti.






KATALAN EKİBİ ÇOK KATI DAVRANIYOR

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen ve kadrosuna ciddi bir güç katmak isteyen Trabzonspor, transfer yarışında şu an için önde giden taraf. Bordo-mavili kurmaylar; Vanat'ın fiziksel gücü, savunmayı yıpratan oyun tarzı ve bitiricilik özellikleriyle yeni projenin kusursuz parçası olacağına inanıyor. Girona ile yapılan ilk temaslarda Katalan ekibinin katı tutumu nedeniyle geçici bir tıkanma yaşansa da Trabzonspor'un ısrarı ve oyuncu tarafıyla olan dirsek teması transferi sıcak tutuyor.






VILLAREAL TRABZONSPOR'A RAKİP

Trabzonspor bu transferde yalnız değil. La Liga ekiplerinden Villarreal CF de Vanat'ı hücum hattı için öncelikli hedef olarak belirledi. İspanyol ekibi de sürece dahil olmasıyla birlikte transfer tam anlamıyla çift taraflı bir savaşa dönüştü. 24 yaşındaki golcünün; hareketliliği, sırtı dönük oynayabilme becerisi ve gol sezgisi her iki kulübün de iştahını kabartıyor.

Aziz Yıldırım, Salah transferini bitirebilecek mi?

Fenerbahçe eski başkanı Sadettin Saran'ın kurmaylarından Ertan Torunoğulları’nın "Salah ile maaşına kadar anlaştık, gerisi yeni yönetime kalmış" çıkışı, göreve yeni gelen Aziz Yıldırım ve kurmaylarının kucağına adeta bir "pimli bomba" bıraktı. Geçmişte rakiplerine dünya yıldızları üzerinden yüklenen ve seçim sürecinde Mısırlı yıldızın maliyetini 90 milyon Euro olarak açıklayan Yıldırım, Suudi Arabistan kulüplerinin 200 milyon Sterlin’i bulan astronomik tekliflerinin gölgesinde tarihi bir kararın eşiğinde

10.06.2026 15:43:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım, Salah transferini bitirebilecek mi?
Aziz Yıldırım, Salah transferini bitirebilecek mi?
Fenerbahçe'de başkanlık seçiminin ardından Ertan Torunoğulları'nın Mohamed Salah ile ilgili yaptığı açıklamalar Aziz Yıldırım'ın kalesine ilk gol oldu. Göreve yeni gelen Yıldırım ve yönetimini bu açıklama sonrasında doğru stratejiyi belirlemek zorunda.






TORUNOĞULLARI PİMİ ÇEKTİ BIRAKTI

Sadettin Saran döneminde futboldan sorumlu yönetici olarak görev yapan Torunoğulları, Mısırlı yıldızın Türkiye'ye gelmeye ve Fenerbahçe forması giymeye son derece sıcak baktığını açıkladı.

- Kendisi Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyordu. Bizimle yaptığı görüşmeler de son derece olumluydu. Maaşına kadar pek çok konuda kendisiyle anlaşma zemini oluşturmuştuk. Yeni yönetimin böyle bir talebi olursa Salah'ın, Fenerbahçe formasını giyeceğine ben inanıyorum. Yeni yönetimle birlikte de seve seve çalışırız.






YILDIRIM DAHA ÖNCE SALAH'I AÇIKLADI

Başkan Aziz Yıldırım, seçim sürecinde adı Fenerbahçe ile anılan Salah'ın maliyetiyle ilgili net konuşmuş ve topu kurulacak futbol komitesine atmıştı:

- Mohamed Salah 20 milyon euro maaş istiyormuş. Menajeri falan, vergisiyle birlikte yıllık maliyeti 30 milyon euroyu buluyor. 3 senelik kontrat istese toplamda 90 milyon euro yapar. Eğer Fenerbahçe'nin şu an acil ihtiyacı o ise, alırız. Buna kuracağımız futbol komitemiz karar verecek. Şu ana kadar bizim kendisiyle direkt bir temasımız olmadı.






ZAMANINDA SERGIO RAMOS DEMİŞTİ

Zamanında eski başkan Ali Koç'a Serdar Dursun transferi üzerinden yüklenirken, "Sergio Ramos, Marcelo, Dzeko boşta, onları al!" diyerek dünya yıldızlarını işaret eden Aziz Yıldırım, şimdi kendi vizyonunu bu dev transferle kanıtlama fırsatına sahip.

Torunoğulları'nın "anlaştık" açıklamasına rağmen, bu transferin önündeki en büyük engel astronomik rakamlarla devreye giren Suudi Arabistan kulüpleri.






SUUDLARIN RAKAMLARI 10 KAT FAZLA

Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu (PIF) destekli kulüpler, Salah'ı renklerine bağlamak için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. İngiliz basınında çıkan iddialara göre; bonuslar, imaj hakları ve devasa ticari ortaklıklar da eklendiğinde Salah'ın Suudi Arabistan'daki yıllık toplam gelirinin 200 milyon sterlin seviyesini (Fenerbahçe'nin bütçesinin 10 katından fazlası...) aşabileceği konuşuluyor.






EN BÜYÜK PRESTİJ SINAVI OLACAK

Yıldırım bu transfer sürecini çok şeffaf ve hızlı yönetmesi gerek. Salah isminin bu kadar yüksek sesle zikredilmesinin ardından, camiada beklenti arşa çıkmış durumda.

Eğer yeni yönetimden çok hızlı ve doğru açıklamalar gelmezse, Yıldırım geçmişte rakiplerini transfer beceriksizlikleri üzerinden zor duruma düşürdüğü gibi, kendisi de muhalefetin sert eleştiri oklarıyla karşı karşıya kalabilir. Kısacası; Salah transferi, Yıldırım yönetiminin ilk ve en büyük prestij sınavı olacak.

Orkun Kökçü işi bitirdi! Pavlidis tamam

Süper Lig'de yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanan Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Benfica'nın Yunan golcüsü Vangelis Pavlidis için 20 milyon Euro'luk dev bir operasyon yürütürken; transferin gizli kahramanı kaptan Orkun Kökçü oldu

10.06.2026 15:41:00
Haber Merkezi
Orkun Kökçü işi bitirdi! Pavlidis tamam
Orkun Kökçü işi bitirdi! Pavlidis tamam
Süper Lig'de yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanan Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Benfica'nın Yunan golcüsü Vangelis Pavlidis için 20 milyon Euro'luk dev bir operasyon yürütürken; transferin gizli kahramanı kaptan Orkun Kökçü oldu. Hollanda günlerinden bu yana birbirlerine duydukları hayranlık ve övgü dolu sözlerle bilinen, Benfica'da ise sarsılmaz bir dostluk kuran ikilinin bağı transferde kilit rol oynadı. Orkun'un bizzat devreye girmesiyle Pavlidis, Beşiktaş'ın projesine 'Evet' dedi.






Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta transfer hareketliliği tam gaz sürüyor. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Benfica forması giyen Yunan golcü Vangelis Pavlidis'i kadroya katmak için bizzat devreye girerek Portekiz kulübüyle pazarlıkları üst seviyeye taşıdı. Benfica'nın kapısını ilk etapta 20 milyon Euro'luk resmi bir teklifle çalan Adalı ve kurmayları, Portekiz ekibinin yüksek bonservis taleplerini esnetmek için masadaki yerini koruyor.






HOLLANDA'DAN BERİ DOSTLAR

İkilinin arasındaki sarsılmaz bağ, aslında Portekiz'den çok daha önceye, Hollanda'ya  dayanıyor. Orkun Kökçü Feyenoord kaptanı olarak kupaları kaldırırken, Pavlidis de AZ Alkmaar formasıyla ligin en korkulan golcüsüydü. Hollanda medyasında birbirlerine verdikleri demeçlerde her zaman karşılıklı saygı ve övgü dolu sözler sarf eden ikili, daha sonra Benfica çatısı altında bir araya gelmişti.






BİRBİRLERİNİ SÜREKLİ ÖVDÜLER

Benfica Kulüp Televizyonu'na verdiği ilk röportajda Orkun için "Onun gibi oyun zekası ve pas vizyonu üst düzey bir orta saha oyuncusuyla oynamak benim işimi çok kolaylaştıracak" diyen Pavlidis, Türk orta sahanın futbol aklına duyduğu hayranlığı tüm dünyaya ilan etmişti. Orkun Kökçü de Portekiz basınının önünde her fırsatta Pavlidis'in ceza sahası içi hareketliliğini ve kalitesini göklere çıkarıyordu.






TRANSFERİN KAHRAMANI ORKUN

Pavlidis transferinde kulüpler düzeyindeki bu çetin pazarlıklar sürerken, Beşiktaş'ın elindeki en büyük koz saha dışından geldi. Siyah-beyazlı formayı giyen kaptan Orkun Kökçü, adeta bir transfer elçisi gibi devreye girerek işi bitirme noktasına getirdi.






BEŞİKTAŞ'IN PROJESİNE İKNA ETTİ

Hollanda'da filizlenen ve Portekiz'de dostluğa dönüşen bu bağ, Beşiktaş'ın transfer operasyonundaki kilidi açtı. Portekiz medyasından Correio da Manhã'nın da yakından takip ettiği süreçte; Orkun Kökçü'nün bizzat Pavlidis'i arayarak Beşiktaş'ın yeni projesini, kulübün büyüklüğünü ve Türkiye'deki muazzam futbol tutkusunu anlattığı belirtildi.






OYUNCUYLA EL SIKIŞILDI

Kariyeri boyunca tamamen saha içine odaklanan, siyasi polemiklerden uzak duran ve Türkiye'ye karşı hiçbir ön yargısı bulunmayan Pavlidis'in, çok güvendiği dostu Orkun'dan gelen referans sonrası ikna olmakta zorlanmadı. Yıldız golcü, Orkun Kökçü'nün bu hamlesiyle Beşiktaş'a gelmeye yeşil ışık yaktı ve taraflar el sıkıştı.

Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı

Aziz Yıldırım’a karşı seçimi kaybettikten sonra köşesine çekildiği iddia edilen Hakan Safi, tam tersi bir hamleyle şimdiden 2027 seçimleri için kolları sıvadı 

10.06.2026 15:32:00
Haber Merkezi
Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı
Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'a karşı seçimi kaybettikten sonra "bir daha girmem" diyerek köşesine çekildiği iddia edilen Hakan Safi, tam tersi bir hamleyle şimdiden 2027 seçimleri için kolları sıvadı. Mevcut yönetimin başta stadyum projesi olmak üzere verdiği sözleri tutamayacağına inanan Safi'nin; Çalhanoğlu, Merih, Greenwood ve Suarez gibi dünya yıldızlarının ön protokolleri dahil olmak üzere seçim sürecinde tam 10 milyon Euro harcadığı, yeni dönemde ise çok daha güçlü bir yönetim, dev bir propaganda ekibi ve agresif bir stratejiyle yeniden başkanlığa aday olacağı iddia edildi.






Fenerbahçe'nin olaylı olağanüstü seçimli genel kurulunda Aziz Yıldırım'a karşı kaybeden başkan adayı Hakan Safi hakkında kulisler alev aldı. Seçim maratonunun ardından camiada, Safi'nin yakın çevresine "Ben daha ne yapayım?" diyerek sitem ettiği ve "Bir daha seçime falan girmem" dediği iddiaları hızla yayılmıştı. Ancak madalyonun diğer yüzünde çok daha çarpıcı, bambaşka bir senaryonun olduğu ortaya çıktı.






2027 İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR

Edinilen bilgilere göre; Hakan Safi pes etmek bir yana, 2027 yılında yapılacak olağan seçimler için şimdiden harekete geçti. Kulislerden sızan iddialara göre Safi, yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın, başta stadyum kapasitesinin büyütülmesi projesi olmak üzere genel kurulda kongre üyelerine verdiği büyük vaatleri yerine getiremeyeceğine inanıyor. Bu durumu bir stratejiye dönüştürmeyi planlayan Hakan Safi'nin, 2027 yılındaki seçimlere çok daha güçlü bir yönetim listesi, profesyonel bir propaganda ekibi ve kusursuz bir stratejiyle hazırlanacağı öğrenildi.






4 FUTBOLCU İÇİN 7.5 MİLYON EURO

Hakan Safi'nin seçim döneminde vaat ettiği dev transfer hamlelerinin perde arkası da netleşmeye başladı. İddialara göre Safi; Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Mason Greenwood ve Kolombiyalı golcü Luis Suarez gibi dünya çapındaki yıldız isimlerle aslında ön protokol imzalamıştı.






Safi'nin sadece bu futbolcuları Fenerbahçe'ye kazandırmak adına yaptığı ön kontratlar ve bağlayıcı protokoller için cebinden 7.5 milyon Euro civarında bir harcama yaptığı belirtiliyor.






TOPLAMDA 10 MİLYON EURO HARCADI

Camiada ve kulislerde konuşulan bir diğer çarpıcı iddia ise Hakan Safi'nin bu olağanüstü kongre süreci boyunca harcadığı toplam rakamla ilgili.

İddialara göre Safi, reklam kampanyaları, organizasyonlar, seyahatler ve ön protokoller de dahil olmak üzere adaylık sürecinde toplamda 10 milyon Euro'ya yakın bir bütçeyi gözden çıkardı.

Trabzonspor her yerden çıkıyor


 
Trabzonspor yeni sezon öncesi sol kanat hücum hattını güçlendirmek için İtalya'da yeri yerinden oynattı. Bordo-mavili yönetimin bu bölge için ilk tercihi sezonu Cagliari'de tamamlayan Semih Kılıçsoy. Semih'i kadroda tutamayacağını anlayan Cagliari, milli oyuncunun yerini Bologna'nın 22 yaşındaki Arjantinli oyun kurucusu Benjamín Domínguez ile doldurmak istedi. Ancak Trabzonspor, Semih'in alternatifi olarak Dominguez için de Bologna ile temas kurdu.

09.06.2026 18:37:00 / Güncelleme: 09.06.2026 18:52:10
Haber Merkezi
  Trabzonspor her yerden çıkıyor
  Trabzonspor her yerden çıkıyor

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için hırs ve azimle çalışan Trabzonspor, transfer hattında Serie A ekiplerinden Cagliari ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili yönetimin sol kanat forvet pozisyonu için belirlediği yol haritası, İtalyanlarla kafa kafaya geldi.
Karadeniz devinin bu bölge için ilk tercihi geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan Cagliari'ye kiralanan Semih Kılıçsoy. Trabzonspor, milli oyuncuyu için şartları zorlarken, bu hamle Cagliari'nin planlarını tamamen altüst etti.







Cagliari, Semih'ten vazgeçmedi

İtalya'dan gelen bilgilere göre; Semih Kılıçsoy'u geri almak için indirim isteyen Cagliari milli oyuncuyu beklerken B planını da devreye soktu. İtalyan ekibinin yeni sportif direktörü Pietro Accardi, Semih'in yerine Bologna'nın 22 yaşındaki Arjantinli oyun kurucusu Benjamín Domínguez'i gözüne kestirdi. Ancak İtalyan ekibi ikinci bir Trabzonspor şokuyla daha sarsıldı. Çünkü sol kanat forvet havuzunu geniş tutan Trabzonspor, Semih olmazsa diye Benjamín Domínguez için de Bologna'nın kapısını resmen çaldı.







Alternatif Dominguez

Bordo-mavililerin, Bologna forması giyen genç Arjantinli için ilk resmi teklifini sunması Çizme basınına bomba gibi düştü. Cagliari, Semih'in gidişiyle doğacak boşluğu Domínguez ile kapatmak isterken; Trabzonspor'un bu transfere de somut ve agresif bir şekilde dahil olması İtalyanların elini kolunu bağladı.







Trabzonspor'un bu güçlü varlığı, Bologna'nın iştahını kabartırken transfer maliyetlerini de Cagliari'nin karşılayamayacağı seviyelere çekme riski taşıyor. Çizme ekibi şimdi hem Semih Kılıçsoy'un durumunu yakından takip etmek hem de B planı olan Domínguez'i Trabzonspor'a kaptırmamak için yoğun bir strateji savaşı vermek zorunda.

"Salah gelmek istiyor"

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Ertan Torunoğulları, dünya yıldızı Mohamed Salah’ın transferiyle ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı: 
Maaşına kadar anlaşmıştık, yeni yönetim isterse Fenerbahçe formasını giyer

09.06.2026 18:26:00
Haber Merkezi
"Salah gelmek istiyor"
"Salah gelmek istiyor"
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ertan Torunoğulları, dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Mohamed Salah ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Torunoğulları, Mısırlı yıldızın Türkiye'ye gelmeye ve Fenerbahçe forması giymeye son derece sıcak baktığını açıkladı.

Kendisi Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyordu. Bizimle yaptığı görüşmeler de son derece olumluydu. Maaşına kadar pek çok konuda kendisiyle anlaşma zemini oluşturmuştuk. Yeni yönetimin böyle bir talebi olursa Salah'ın, Fenerbahçe formasını giyeceğine ben inanıyorum. Görüşme konusunda yeni yönetimle birlikte de seve seve çalışırız.

Ertan Torunoğulları'nın açıklamaları, bu ilginin sadece bir nabız yoklamasından ibaret olmadığını, transfer görüşmelerinin ciddi aşamalara geldiğini gözler önüne serdi. Yıldız oyuncuyla maaş bütçesi dahil birçok kritik detayda orta yolun bulunduğu belirtilirken, transferin resmiyete dökülmesi için topun artık mevcut yönetimde olduğu ifade edildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.