logo
21 MAYIS 2026

Finalin adı ABD-Fransa

Erkek basketbolunda Fransa, Slovenya'yı 90-89 yenerek finale yükseldi. ABD ile Fransa cumartesi günü kupayı almak için mücadele edecek

05.08.2021 16:51:00
Finalin adı ABD-Fransa
Finalin adı ABD-Fransa

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 13. gününde erkek basketbolunda Fransa finale yükselen ikinci takım oldu.

Fransa, Saitama Super Arena'da oynanan yarı final karşılaşmasında Slovenya ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısını 44-42 Slovenya önde bitirdi. Karşılaşmanın 3. periyodunu 71-65 önde bitiren Fransa karşılaşmayı da 90-89 kazandı.

Fransa'da Fenerbahçe Beko oyuncusu Nando De Colo attığı 25 sayının yanı sıra 7 ribaunt ve 5 asistle galibiyette büyük rol oynadı. Slovenya'da ise 16 sayı üreten 10 ribaunt alıp 18 de asist yapan Luka Doncic'in performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Son olarak Sydney 2000'de final oynayan Fransa 21 yıl sonra adını finale yazdırma başarısı gösterdi.

Fransa final mücadelesinde Tokyo 2020'de grupta 83-76 mağlup ettiği ABD ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki final karşılaşması 7 Ağustos Cumartesi günü oynanacak. Slovenya ise aynı gün Avustralya ile bronz madalya mücadelesine çıkacak. AA

Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyanlar Muriqi savaşını duyurdu

Transfer bombacısı Matteo Moretto, İspanya'da Mallorca formasıyla gol rekorları kıran eski kral Vedat Muriqi için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın pusuya yattığını duyurdu..
 

21.05.2026 18:33:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyanlar Muriqi savaşını duyurdu
Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyanlar Muriqi savaşını duyurdu
Transfer piyasasında yaz dönemi yaklaşırken dev bir derbi yine kapıda. Transfer bombacısı Matteo Moretto'nun paylaştığı bilgilere göre, Trendyol Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray, eski gol kralı Vedat Muriqi'nin durumunu yakından takip ediyor.






Mallorca'nın küme düşmesiyle birlikte takımın en büyük yıldızı Muriqi'nin geleceği de merak konusu oldu. Devre arası transfer döneminde İspanyol kulübünün bırakmaması nedeniyle Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmeyen Kosovalı santrforun, bu kez Türkiye'ye dönmeye ve Süper Lig devleriyle görüşmeye sıcak baktığı konuşuluyor.






Mallorca, sözleşmesi devam eden yıldız oyuncusu için tam 30 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. İspanyol ekibinin bu fiyatta diretmesinin en büyük sebebi, oyuncunun eski kulübü Lazio ile yapılan anlaşma. Muriqi'nin satılması durumunda elde edilecek kârın yüzde 45'i İtalyan ekibi Lazio'ya ödenecek.

Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı

Galatasaray, Udinese’nin genç yıldızı Arthur Atta için operasyon başlattı

21.05.2026 18:32:00
Haber Merkezi
Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı
Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı
Galatasaray, Udinese'nin genç yıldızı Arthur Atta için operasyon başlattı. İtalyanların 30 milyon Euro'luk inadını kırmak isteyen sarı-kırmızılılar, gözden çıkarılan Victor Nelsson'u piyasaya sürdü.






Galatasaray, Udinese'nin orta saha oyuncusu Arthur Atta'ya göz koydu. İtalyan Messaggero Veneto'nun paylaştığı bilgilere göre, Fransız orta saha oyuncusu için Udinese'nin sahibi olan Pozzo ailesi 30 milyon Euro'dan fazla bir bonservis bedeli istiyor. 






Sarı-kırmızılılar, Udinese'nin direncini kırmak için Serie B'ye düşen Verona'da kiralık olarak forma giyen Victor Nelsson'u takasta kullanmak istiyor. 






Galatasaray'ın takas formülünde en büyük soru işareti ise Nelsson'un maaşı. Sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden Danimarkalı yıllık 1,1 milyon Euro net maaş ve 275 bin Euro bonus kazanıyor. Bu Udinese bütçesi ve kasası için oldukça fazla.

Noa Lang bombayı patlattı

Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu

21.05.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu.

Napoli'ye dönen Noa Lang'dan transfer gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar geldi. Dünyaca ünlü savunma oyuncusu Virgil van Dijk'ın Galatasaray'a olan ilgisini açık açık itiraf eden Lang, çarpıcı detaylar paylaştı.







İşte o sözler:

- Van Dijk, bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu. Oradaki atmosferi, kulübün yapısını merak ediyor. Bana açıkça Galatasaray'ı sevdiğini ve yakından takip ettiğini söyledi.







Noa Lang'ın bu sözleri, özellikle sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, transfer kulislerini de adeta hareketlendirdi. 






Liverpool ile sözleşme durumları ve geleceği her dönem tartışma konusu olan tecrübeli stoper Van Dijk'ın, Türk futbolu ve Galatasaray hakkındaki bu hayranlığı, önümüzdeki transfer dönemleri için şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Almanya'da Leroy Sane kararı

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, kulüp düzeyindeki istatistikleri eleştirilen Leroy Sane'yi Dünya Kupası kadrosuna dahil etme gerekçesini açıkladı

21.05.2026 18:14:00
Haber Merkezi
Almanya'da Leroy Sane kararı
Almanya'da Leroy Sane kararı
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, kulüp düzeyindeki istatistikleri eleştirilen Leroy Sane'yi Dünya Kupası kadrosuna dahil etme gerekçesini açıkladı: Takım içinde inanılmaz bir saygınlığı var ve son 4 milli maçta 5 gole katkı sağladı!






Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Dünya Kupası kadrosunu açıklarken en çok merak edilen isimlerden biri olan Leroy Sane hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 






Galatasaray performansına yönelik eleştirilere rağmen Sane'yi kadroya dahil eden tecrübeli teknik adam, yıldız oyuncunun milli takım için önemini vurguladı.






Nagelsmann, Leroy Sane'nin saha içindeki yeteneklerinin yanı sıra takım dinamikleri açısından da vazgeçilmez bir figür olduğunu belirtti:

- Leroy Sane'nin takım içinde inanılmaz yüksek bir saygınlığı var! Rüdiger, Jonathan, Musiala... Muhtemelen 15 kişi daha sayabilirim. Onunla çok yakın bağları olan oyuncular bunlar ve bu durum takım içinde özel bir uyum oluşmasını sağlıyor.







- Kulüp seviyesindeki istatistikleri yeterince yüksek değildi. Ancak bizimle çıktığı son dört maçta beş gole katkı sağladı. Elbette onun milli takımdaki performansını da değerlendirmem gerekiyor. 






- Leroy Sane ile aramda harika bir bağ var. Dünya Kupası'ndan sonra insanların ona çok daha olumlu bakmasını sağlayacak şekilde onu motive edebileceğime inanıyorum. Başlangıçta muhtemelen formayı zorlayan rolü üstlenecek.

Jorge Jesus yeşil ışık yaktı: Sadece Türkiye kaldı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktöründen Türkiye itirafı geldi

21.05.2026 18:08:00
Haber Merkezi
Jorge Jesus yeşil ışık yaktı: Sadece Türkiye kaldı
Jorge Jesus yeşil ışık yaktı: Sadece Türkiye kaldı
Fenerbahçe'nin eski teknik direktöründen Türkiye itirafı geldi. Kariyerine bir kupa daha eklemeye hazırlanan dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, Portekiz basınına sansasyonel açıklamalarda bulundu.

Kazandığı başarıları listeleyen Portekizli çalıştırıcı, kariyerindeki tek eksik halkayı itiraf ederek Süper Lig'e açık kapı bıraktı.







Fenerbahçe'ye Ali Koç zamanında gelen ve Galatasaray'ın önünde ligi bitiremeyince bir sezon kalıp giden Jorge Jesus, Türkiye'yi unutamıyor. Portekiz'in Record gazetesine konuşan tecrübeli teknik adam, kariyer hedefleri ve başarıları hakkında ses getiren açıklamalarda bulundu. 






Suudi Arabistan'da şampiyonluk ateşini yakmaya hazırlanan Jesus, kariyerindeki tek eksik halka olarak Türkiye'yi işaret etti.






- Portekiz'de üç kez şampiyon oldum. Bugün Suudi Arabistan'da ikinci şampiyonluğumu kazanabilirim ve daha önce Brezilya'da da şampiyonluk yaşadım. Şu an için geriye sadece Türkiye'de şampiyonluğu kazanmak kaldı.






2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran ve sarı-lacivertli ekiple Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Portekizli teknik adam, Süper Lig şampiyonluğunu ise ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı.

Jorge Jesus'un son dönemde Fenerbahçe'ye döneceği konuşuluyordu.

Fenerbahçe'de hedef üst üste Euroleague şampiyonluğu

Euroleague Final Four'da Fenerbahçe Beko, üst üste 2, toplamda da 3. şampiyonluk için parkeye çıkacak

21.05.2026 11:12:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'de hedef üst üste Euroleague şampiyonluğu
Fenerbahçe'de hedef üst üste Euroleague şampiyonluğu
Euroleague Final Four'da mücadele edecek Fenerbahçe Beko, üst üste 2, toplamda da 3. şampiyonluk için parkeye çıkacak.






Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 22-24 Mayıs tarihlerinde Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleştirilecek Euroleague Final Four'da yer alacak. Sarı-lacivertliler, 2017 ve 2025 yıllarında kazandığı kupayı tekrar müzesine götürmek için mücadele edecek.

Kanarya yarın TSİ 18.00'de Yunan ekibi Olympiakos ile kozlarını paylaşacak.

Sezonu 4. tamamladı

Fenerbahçe, Euroleague'de normal sezonda 38 maçta 24 galibiyet ve 14 yenilgi aldı. Sezon içerisinde ocak-mart ayları içerisinde 9 maçlık galibiyet serisi de elde eden sarı-lacivertliler, sezonun son bölümünde üst üste mağlubiyetler aldı. Jasikevicius'un öğrencileri, iç sahada ise 14 kez parkeden galip ayrılırken, sezonu da 4. sırada tamamladı.

Play-off'ta Zalgiris'i 3-1'le geçti

Play-off serisinde Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile eşleşen Fenerbahçe, ilk iki maçı evinde oynadı. Bu turda 89-78 ve 86-74'lük skorlarla seriyi 2-0'a getirerek deplasmana giden Jasikevicius'un öğrencileri, 3. müsabakayı 81-78 kaybetti. Fenerbahçe, yine rakibinin sahasında oynanan serinin 4. karşılaşmasını 94-90 kazandı ve Final Four biletini aldı.









8. kez Final Four'da

Avrupa basketbolunun son yıllarda en önemli takımlarından olan Fenerbahçe, 8. kez bu organizasyonda boy gösterecek. 2015-2019 yılları arasında üst üste 5 kez bu organizasyonda sahne alan Kanarya, daha sonra ise 2024 Berlin, 2025'te Abu Dabi'deki Final Four'da da mücadele etti. Sarı-lacivertliler, ilk kez 2017 yılında İstanbul'un ev sahipliğinde kupayı kazanırken, geçtiğimiz yıl da ikinci kez kupayı müzesine götürdü.

Fenerbahçe, Final Four'a en çok katılım sağlayan Türk takımı olma ünvanını da taşıyor.









Başantrenör Jasikevicius 7. kez yer alacak

Aralık 2023'te takımın başına geçen Sarunas Jasikevicius, sarı-lacivertlileri üst üste 3 sezonda Final Four'a taşıdı. Jasikevicius, Kanarya ile 2024 yılında yarı finalde Panathinaikos'a kaybederken, geçtiğimiz sezon ise şampiyonluk yaşadı. Sporculuk kariyerinde birçok başarıya sahip olan Litvanyalı başantenör, antrenörlük kariyerinde de 7. kez Final Four'da mücadele edecek. Barcelona ile birer kez ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük yaşayan Jasikevicius, bir kez de Zalgiris Kaunas takımıyla turnuvayı üçüncü tamamladı.

39. randevu

Fenerbahçe ile Olympiakos, Euroleague'de bugüne kadar 38 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakaların 19'unda sarı-lacivertliler parkeden galip ayrılırken, Yunan takımı da 19 defa kazandı. İki takım arasında normal sezonda oynanan müsabakalarda taraflar 1'er galibiyet elde etti.

İki ekip Final Four'da ise bugüne kadar 2 kez rakip oldu. 2017'de İstanbul'un ev sahipliğindeki finalde Fenerbahçe, Olympiakos'u geçerek ilk şampiyonluğuna ulaşmıştı. 2024 yılında ise üçüncülük maçında Yunan ekibi kazandı.

İngiltere'de 22 yıl aradan sonra şampiyon Arsenal

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, 22 yıl sonra şampiyon oldu.

20.05.2026 11:18:00
İhlas Haber Ajansı
İngiltere'de 22 yıl aradan sonra şampiyon Arsenal
İngiltere'de 22 yıl aradan sonra şampiyon Arsenal
İngiltere Premier Lig'de Arsenal, 22 yıl sonra şampiyon oldu.

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında Manchester City, deplasmanda Bournemouth ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 39. dakikasında Eli Junior Kroupi'nin attığı golle geriye düşen City, 90+5'te Haaland'ın attığı golle beraberliği yakaladı. Maçta başka gol olmazken Manchester City, 1-1 berabere kaldı ve lider Arsenal 82 puanla; rakibinin 4 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti.

22 yıllık hasret bitti



'Topçular' en son 2003-2004 sezonunda Arsene Wenger yönetiminde The Invincibles (Yenilmezler) kadrosu adı verilen kadro ile şampiyon olmuştu. 22 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Arsenal, bu şampiyonluğuyla beraber 14. kez kupaya uzandı.

Duran toplar şampiyonluğu getirdi



Arsenal bu haftaya kadar 19 maçta penaltılar hariç duran toplardan gol buldu. Bu sezon köşe vuruşlarından 18 gol bulan Kuzey Londra temsilcisi, bu alanda yeni bir rekora da imza attı.

Mikel Arteta 7 sezon sonra şampiyon

Arsenal'de 20 Aralık 2019 tarihinde göreve başlayan İspanyol teknik adam Mikel Arteta, 7. sezonunda takımının başında kupaya uzandı. Arteta yönetiminde Arsenal, Premier Lig'te 246 maç oynarken bu maçlarda 148 galibiyet, 48 beraberlik ve 50 mağlubiyet aldı. Bu sezon yüzde 61,4'lük galibiyet oranı yakalayan İspanyol teknik adam, Arsene Wenger dahil kulüp tarihindeki en yüksek galibiyet yüzdesine sahip teknik direktör oldu.

Arteta yönetimindeki Arsenal, 30 Mayıs Cumartesi günü PSG ile UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynayacak.

İran Milli Takımı, Dünya Kupasına Antalya'da hazırlanıyor

İran Milli Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında kamp için Antalya'da hazırlıklarına başladı. İran Futbol Federasyonu 1. Başkan Yardımcısı Mehdi Mohammad Nabi, "Elbette yeniden uluslararası arenaya geri döneceğiz. Programımız doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz" dedi

20.05.2026 00:03:00
İhlas Haber Ajansı
İran Milli Takımı, Dünya Kupasına Antalya'da hazırlanıyor
İran Milli Takımı, Dünya Kupasına Antalya'da hazırlanıyor
2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek İran Milli Takımı, dün geldiği Antalya'da kampa girdi






2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek İran Milli Takımı, dün geldiği Antalya'da kampa girdi. İran kafilesi ise bugün Antalya'nın Aksu ilçesi Kundu Turizm Merkezindeki spor kompleksinde antrenman yaptı. Teknik Direktör Amir Ghalenoei yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın basına bir bölümü açık olurken, oyuncular ısınma ve top ile çalışma gerçekleştirdi.









"Yeniden uluslararası arenaya geri döneceğiz"

Antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulunan İran Futbol Federasyonu 1. Başkan Yardımcısı Mehdi Mohammad Nabi, dünya kupasıyla ilgili görüşlerini dile getirdi. FIFA'ya gerekli başvuruları yapan ilk üç takımdan biri olduklarını söyleyen Nabi, "Takımımıza yönelik bu kadar eleştiri gelirken sürekli "biz" diyoruz çünkü tüm şartların farkındayız. FIFA'ya gerekli başvuruları yapan ilk üç takımdan biriydik. Bu yüzden de federasyonda önceden onaylanmış programımıza güveniyoruz ve planımız doğrultusunda ilerliyoruz. Elbette yeniden uluslararası arenaya geri döneceğiz. Programımız doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz" dedi.









"Turnuvaya katılan tüm takımlara vize verilmesi gerekiyor"

Ev sahibi ülkeye verilen yükümlülüklerden birinin de FIFA tüzüğü ve turnuva talimatları çerçevesinde gerekli garantileri sağlamak olduğunun altının çizen Nabi, "Bunlardan biri de vizelerin verilmesidir. Bu kurallara göre turnuvaya katılan tüm takımlara vize verilmesi gerekiyor. FIFA da bu konuda karar almış durumda ve ev sahibi ülkelerin gerekli iş birliğini yapması gerektiğini vurguluyor. Biz de önümüzdeki gün Ankara'da olacağız. Oyuncular özel vize işlemleri ve gerekli görüşmeler için Kanada Büyükelçiliği'ne başvuracak. Büyükelçilikte bazı randevu ve işlemler planlandı. Yurt dışında forma giyen lejyoner oyuncular da büyükelçiliğe giderek işlemlerini gerçekleştirecek. Kanada Büyükelçiliği ve ABD'li yetkililerle ilgili süreçler de bu kapsamda yürütülüyor" diye konuştu.










Tüm dünya organizasyonlarında güvenlik komitelerinin çalışma biçimine dair yeterli ve kapsamlı bilgiye sahibiz"

"Biz bu deneyimi daha önce farklı dünya organizasyonlarında yaşadık" diyerek sözlerini sürdüren Nabi, Fransa, Brezilya, Almanya ve son olarak Katar'da da bu süreçlerden geçtiklerini, takımlarının güvenliğinden sorumlu ekip kendi görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydetti..

Nabi, ABD'de de bu olayların ardından gerekli tüm protokoller uygulanacağını ifade ederek, "FIFA'nın belirlediği kurallar ve ABD'de oluşturulan güvenlik komiteleri bu süreci yürütüyor. FIFA ile koordinasyon halinde çalışan bu komiteler güvenlikten sorumlu. Biz geçmiş yıllarda da bunları deneyimledik ve katıldığımız tüm dünya organizasyonlarında güvenlik komitelerinin çalışma biçimine dair yeterli ve kapsamlı bilgiye sahibiz. Tüm kuralları da çok iyi biliyoruz" dedi.

Öte yandan İran Milli Takımı 29 Mayıs'ta Gambiya ile hazırlık maçı oynayacak.

Icardi Türkiye'yi terketti!


 
 
Galatasaray'da Dursun Özbek ile Elio Pino arasındaki kritik zirveden uzlaşma çıktı ancak resmi imza "yabancı kuralı" engeline takıldı! Yönetimin "bekle" mesajı üzerine Arjantinli süper star, uçağa atlayıp Türkiye'yi terk etti.

19.05.2026 17:35:00
Haber Merkezi
 Icardi Türkiye'yi terketti!
 Icardi Türkiye'yi terketti!

Galatasaray camiasının gözü kulağı Başkan Dursun Özbek ile Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino arasında gerçekleşen kritik zirvedeydi.
Herkes bu görüşmeden çıkacak 'nikah tazeleme' kararını beklerken, şok bir gelişme yaşandı. Arjantinli süper star, kulübün kararını beklemeden rotayı Uzak Doğu'ya çevirdi.







Maddede sorun yok ancak...

Gelen son iddialara göre, Başkan Dursun Özbek ile menajer Elio Pino arasında yapılan görüşmede maddi konularda taraflar prensip anlaşmasına vardı. Ancak masadaki en büyük engel, TFF'nin önümüzdeki sezon uygulayacağı yabancı kuralı oldu.







Başkan Özbek'in, Pino'ya "10+4 kuralı resmi olarak netleşmeden şu an için Icardi ile resmi sözleşme yenileyemeyiz, biraz sabretmeniz gerekiyor" mesajını ilettiği öğrenildi.
Yönetimden gelen bu "bekleme" talebi, Arjantinli golcü cephesinde karşılık bulmadı. Icardi, tatil planlarından taviz vermedi. Yıldız oyuncu, sevgilisi China Suarez ile birlikte Uzak Doğu turuna çıkmak için Türkiye'den ayrıldı.

Antonio Conte Fenerbahçe için mi bıraktı?

Antonio Conte 2027’ye kadar olan sözleşmesini tek kalemde sildi! Conte’nin bu devasa fedakarlığının arkasından İtalya Milli Takımı çıktı 

19.05.2026 14:00:00
Haber Merkezi
Antonio Conte Fenerbahçe için mi bıraktı?
Antonio Conte Fenerbahçe için mi bıraktı?
Napoli'yi şampiyon yapan Antonio Conte 2027'ye kadar olan sözleşmesini ve servet değerindeki maaşını tek kalemde sildi! Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi ve futbol aklı Paolo Maldini'nin rüya listesinde 1 numara olan Conte'nin bu devasa fedakarlığının arkasından İtalya Milli Takımı çıktı.






Fenerbahçe'de yaklaşan olağanüstü seçimli genel kurul öncesi, başkan adaylarından Hakan Safi'nin futbol yapılanmasının başına getirmek için el sıkıştığı konuşulan Paolo Maldini'nin teknik direktör listesindeki 1 numaralı hedef olan Antonio Conte, kariyeriyle ilgili radikal bir karar aldı.






Safi'nin seçilmesi durumunda takımın başında görmeyi hayal ettiği İtalyan çalıştırıcı, rotasını Türkiye yerine ülkesinin milli takımına çevirdi.






Napoli ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli teknik adam, kulüpten ayrılmak için hiçbir finansal zorluk çıkarmadı ve kontratında kalan 7 milyon euro'luk devasa maaşından feragat etti.






Gelen son iddialara göre deneyimli teknik adam, doğrudan İtalya Milli Takımı'nın (Gök Mavililer) başına geçmeye hazırlanıyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.