logo
05 MART 2026


Hakan mutlak golü kaçırdı

19.02.2002 00:00:00
İtalya Ligi'nde 23. hafta maçında sahasında Torino'ya 1-0 yenilen Parma'da herkes, Hakan Şükür'ün kaçırdığı gole yanıyor. İtalyan spor basınında bugün yapılan yorumlarda, "Hakan zor olanı yaptı. Mutlak golü kaçırdı. Yapılabilecek en kötü vuruşu yaptı" ifadeleri kullanıldı.

Kötülerin iyisiydi

Karşılaşmanın 8. dakikasında kaleciyle karşı karşıyayken topa çok kötü vuran Hakan, bunun dışında maç genelindeki oyunuyla ise beğeni aldı. Sakat olmasına karşın oynayan 30 yaşındaki Türk futbolcuya, Parma'daki forvet oyuncuları Di Vaio ve Bonazzoli'den daha fazla puan verildi.

Milan Ancelotti ile batıyor

İtalyan basınında ayrıca, Milan'ın 7 yıldır hiç bu denli kötü olmadığı yazıldı. İstatistiklere göre 1994-95 sezonundan bu yana en kötü sezonunu geçirdiği belirtilen Milan'da, La Gazzetta dello Sport, teknik direktör Carlo Ancelotti'yi en kötüler kürsüsüne oturttu.

Fenerbahçe 4 golle kupada çeyrek finale yükseldi

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. maçında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'nü 4-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi

04.03.2026 23:50:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe 4 golle kupada çeyrek finale yükseldi
Fenerbahçe 4 golle kupada çeyrek finale yükseldi
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. maçında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'nü 4-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

3. dakikada ceza sahasında Kozlowski'nin pasında savunmadan seken topu Sorescu sağ çaprazdan ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

15. dakikada Fred'in pasıyla ceza yayı gerisi sol tarafında topla buluşan Levent Mercan'ın sert şutunda meşin yuvarlak üst direkten döndü.

22. dakikada Kerem'in ceza yayı üzerinden kafa pasını alan Mert Müldür'ün meşin yuvarlağı düzeltip yaptığı vuruşta top üstten auta çıktı.

33. dakikada Kerem'in kullandığı korneri savunma uzaklaştırdı, tekrar Kerem'in ortasında karambolde seken topu Musaba tamamladı. 0-1

37. dakikada sağ kanattan Kerem'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında Mert'in kafa vuruşunda top yandan dışarı çıktı.

40. dakikada ceza sahası sağında Kerem'in topuk pasını alan Musaba'nın yerden sert şutunda top kaleci Mustafa'dan döndü.

42. dakikada savunmanın hatalı pasını alan Cheriff, topu Kerem'e aktardı, Kerem'in tekrar pasını alan Cheriff'in uygun durumda vuruşunda meşin yuvarlak savunmadan kornere çıktı.

43. dakikada kullanılan kornerde savunmanın uzaklaştırdığı topa ceza yayı gerisinden Guendouzi'nin yerden şutunda meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti.

İkinci yarı

47. dakikada sol kanatta topla buluşan Lungoyi'nin içeri çevirdiği topu savunmada son anda Yiğit Efe kornere çeldi.

49. dakikada Kerem'in topuk pasını alarak ceza sahasına giren Cheriff'in sol çaprazdan vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-2

52. dakikada Mert Müldür'ün savunma arkasına ara pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Fred'in uzak köşeye plase vuruşunda top yandan az farkla dışarı çıktı.

69. dakikada Mujakic'in sol kanattan ortasına ceza sahası dışından Sorescu'nun yerden şutunda top yandan dışarı çıktı.

74. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun ceza yayı solundan uzak köşeye plase vuruşunda kaleci Mustafa Burak topu son anda çeldi.

78. dakikada sol kanattan hızlı şekilde ceza sahasına giren Archie Brown'un yerden pasında Nene kale önünde topu ağlara yolladı. 0-3

81. dakikada Sangare'nin sağ kanattan ortasını savunmadan sektikten sonra önünde bulan Camara ağlara gönderdi ancak öncesinde faul kararı verildi.

85. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Oğuz Aydın'ın arka direğe yerden pasında Archie Brown topu filelere gönderdi. 0-4


Beşiktaş kupada grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. ve son hafta maçında Beşiktaş, konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 4-1 yendi

04.03.2026 22:43:00
Haber Merkezi
Beşiktaş kupada grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi
Beşiktaş kupada grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. ve son hafta maçında Beşiktaş, konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 4-1 yendi.

Beşiktaş, topladığı 10 puanla grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi. Grubu altıncı tamamlayan Çaykur Rizespor ise kupaya veda etti.

22. dakikada Emrecan Bulut'un sol kanattan kale önüne gönderdiği ortaya uygun pozisyonda Pierrot kafa vuruşunu yaptı. Oyuncunun şutunda top, kaleci Ersin Destanoğlu'nda kaldı.

27. dakikada Beşiktaş öne geçti. Kendi yarı sahasından aldığı topla Murillo, önündeki boş alanı değerlendirerek rakip kaleye yöneldi. Panamalı futbolcu, ceza sahasına girmeden hafif sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı sağ üst köşeden filelere gönderdi: 1-0

29. dakikada Çaykur Rizespor'da Augusto, ceza sahasına girmeden sağ ayağıyla yaptığı vuruşta savunmaya da çarparak kaleci Ersin'i kontrpiyede bırakan top direkten oyun alanına döndü.

38. dakikada Beşiktaş ikinci golü buldu. Sağ kanattan Rashica'nın ceza sahasına ortasında penaltı noktasının sağında rakip savunmadan önce hamle yapan Salih Uçan, topu önüne aldı. Uygun pozisyonda bekletmeden sağ ayağıyla düzgün bir vuruş yapan Salih, topu kalecinin yanından filelere yolladı: 2-0

42. dakikada siyah-beyazlı takım bir gol daha buldu. Orkun Kökçü'nün ceza sahası dışından çektiği sert şutta kaleci Erdem Canpolat, meşin yuvarlağı sektirdi. Kale önünde seken topu iyi takip eden Oh, yakın mesafeden meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3-0

Beşiktaş, ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

50. dakikada Murillo'nun sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Orkun Kökçü topu ıskaladı. Ceza sahası sol çaprazına açılan meşin yuvarlağa gelişine vuran Yasin Özcan'ın şutunda, savunma kale çizgisi üzerinde topa müdahale etti ve meşin yuvarlak kornere gitti.

55. dakikada sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Yasin Özcan ile ikili mücadeleye giren Augusto, yerde kalırken hakem Kadir Sağlam penaltı noktasını gösterdi. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu monitörden izleyen Sağlam penaltıyı iptal etti.

66. dakikada Rizespor önemli pozisyondan yararlanamadı. Papanikolaou'nun pasıyla savunma arkasına sarkan Augusto, sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Oyuncunun yakın mesafeden sert şutunda top, kaleci Ersin Destanoğlu'nun kafasına çarparak kornere çıktı.

81. dakika Beşiktaş farkı 4'e çıkardı. Siyah-beyazlı takımda Mustafa Erhan Hekimoğlu, yaptığı baskı sonucunda kaleci Erdem Canpolat'ı hataya zorladı. Kalecinin ayağından açılan meşin yuvarlağı Mustafa, son anda oyun alanında tuttu ve Cengiz Ünder'e bıraktı. Cengiz'in penaltı noktasının sağına çıkardığı pasa düzgün bir vuruş yapan Kartal Kayra Yılmaz, topu filelerle buluşturdu: 4-0

85. dakikada Rizespor, farkı 3'e indirdi. Savunmadan çıkmaya çalışan Beşiktaş'ta kaleci Ersin Destanoğlu'nun hatalı pasıyla ceza sahası içinde topu önüne alan Papanikolaou, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 4-1

Siyah-beyazlı takım, müsabakayı 4-1 kazandı.

Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig'de kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamak istediklerini söyledi

04.03.2026 11:27:00
AA
Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı
Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig'de kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamak istediklerini söyledi.

Yeşil-mavili kulübün Kalamış'ta bir otelde düzenlediği iftar programına, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Safa Koçoğlu Gürsoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, teknik direktör Recep Uçar, Rizesporlu futbolcular, Karadeniz ekibinin ve TFF'nin yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Başkan İbrahim Turgut ile teknik direktör Recep Uçar, programdan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kulübün organize ettiği programda bir araya geldiklerini anımsatan Uçar, "Benim adıma belki bu üç aylık süreçte katıldığım en büyük, en güzel organizasyonlardan biriydi. Böyle organizasyonlar camiaların bütünleşmesini, kenetlenmesini sağlayan organizasyonlar.

Belki tesis, antrenman sahasında sıkışan hayatımızın dışında camianın ne kadar büyük bir camia olduğunu üzerimizdeki görevin, sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu böyle bir organizasyonlar bizlere hatırlatıyor.

Bundan dolayı çok mutlu olduk. Rizespor'u seven, kalbinde o sevgiyi taşıyan, daha önce başkanlık, yöneticilik yapmış ama en azından her birinin ortak noktası Rizespor taraftarı olan insanlarla bir araya gelmek gerçekten beni mutlu etti. Organizasyonu tertip eden Başkan İbrahim Bey'e, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Umarım Rizespor olarak aldığımız sonuçlarla sene sonunda da camiayı mutlu ederiz." ifadelerini kullandı.



Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri adına önemli bir hedef olduğunu belirten 50 yaşındaki teknik direktör, "Grup aşamasında Gaziantep FK maçıyla iyi başladık ama sonrasındaki Erzurumspor FK ve Beyoğlu Yeni Çarşı maçlarının benim tarafımdan açıklanabilir tarafı yok.

İddiamız matematiksel olarak devam ettiği sürece biz sonuna kadar iddiamızın peşinde olacağız. Rakip yarın Beşiktaş. Aldığı sonuçlarla 2026'nın lig lideri. Son haftalarda çok formda olan bir takım. Şansımız bazı takımlardan daha az gibi gözükse de biz dediğim gibi matematik olarak şansımız devam ettiği sürece son ana kadar kovalayıp gruptan çıkmak istiyoruz. Umarım da yarın bunu başarırız." diye konuştu.

Pereira: 'İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi'

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Galatasaray yenilgisinin ardından, "İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi" dedi

04.03.2026 10:43:00
İhlas Haber Ajansı
Pereira: 'İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi'
Pereira: 'İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi'
Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Galatasaray yenilgisinin ardından, "İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası A grubu son maçında Corendon Alanyaspor, evinde karşılaştığı Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, "Devre arası biraz soyunma odasında konuştuk. İlk yarıyı kesinlikle kabul etmediğimi söyledim.

Benim sorumluluğum, ama birinci yarı yaptığımız şeyler beni ve ekibimi kesinlikle yansıtmıyor. Çünkü sahada hiç hırs yoktu. İkinci yarı farklı bir görüntü sergiledik gol attık, bir tane daha gol atabilirdik, iki gol de yiyebilirdik.

Sonuç olarak sahada bir ruh vardı. Herkes koşuyordu, kötü durumlar olsa bile pes etmiyorlardı. Zaten Galatasaray da son dakikalarda zaman geçirmeye başladı, çünkü bizi hissettiler. Tabii ki ne olursa olsun ilk maçımız kadar iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Ama ikinci yarı ne olursa olsun daha iyiydik. İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi" dedi.

"Hala gruptan çıkma ihtimalimiz var"

"Her maç savaşmanız gerekiyor" diyerek sözlerini sürdüren Pereira, "Bir savaşta olursunuz, bazen öldürürsünüz, bazen ölürsünüz ama mücadele etmeden ölemezsiniz. Ben öleceksem her şeyimi vererek ölmeliyim. Pes etmeyi asla kabul edemem.

O yüzden birinci yarı bizim için utanç verici de olsa zor bir gün benim için. İkinci yarı daha iyiydik ama maalesef şimdi diğer sonuçlara diğer gruplarda maçlara bakmamız gerekiyor, kupada devam edeceğimizi görebilmemiz için. Son olarak da unutmayayım grubumuz Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve biz vardık. Grupta bugünkü maça lider çıkma ihtimali olarak çıktık aslında ve üçüncü bitirdik. İlk grubu gördüğümde insanlar bize şans vermediler ama son maça lider olma umuduyla çıktık ve hala gruptan çıkma ihtimalimiz var" ifadelerine yer verdi.

Aziz Yıldırım iftarını Düzce'de yaptı

Düzceli Fenerbahçeliler, düzenlenen iftarda bir araya geldi. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de iftara katıldı

04.03.2026 10:27:00
İhlas Haber Ajansı
Aziz Yıldırım iftarını Düzce'de yaptı
Aziz Yıldırım iftarını Düzce'de yaptı
Düzceli Fenerbahçeliler, düzenlenen iftarda bir araya geldi. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de iftara katıldı.

Düzce Fenerbahçeliler Derneği geleneksel iftar programını düzenledi. İftara Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Tetik ile Düzce'deki Fenerbahçeliler katıldı.



İftar sonrası konuşma yapan Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu programa katılan herkese teşekkür etti.



Başkan Faruk Özlü ise Düzce'yi spor şehri yapmaya kararlı olduklarını belirterek, "Düzce bir spor şehri olacak. Sloganımız bile var, 'Spor şehri Düzce' diye. Bu amaçla yaklaşık 150 milyon TL'lik bir yatırımı hayata geçiriyoruz. Spor şehrimize gelen Aziz Yıldırım'a da yaptığı yatırım için teşekkür ederim.

Aziz Yıldırım, sadece bir başkan değil; Türk futbolunun mihenk taşı, Düzcemizin gurur kaynağıdır. Bu vesileyle emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyor, sporun kardeşlik ruhuyla birbirine kenetlenen güzel ortamında Fenerbahçe Spor Kulübü'ne başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dernek yönetimi, Aziz Yıldırım'a günün anısına hediye takdim etti.

Trabzonspor, Başakşehir’i yenerek kupada çeyrek finale yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. ve son hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı RAMS Başakşehir'i 4-2'lik skorla mağlup ederek grup ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi

03.03.2026 22:44:00 / Güncelleme: 03.03.2026 22:49:53
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Başakşehir’i yenerek kupada çeyrek finale yükseldi
Trabzonspor, Başakşehir’i yenerek kupada çeyrek finale yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. ve son hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı RAMS Başakşehir'i 4-2'lik skorla mağlup ederek grup ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

6. dakikada sağ taraftan Muçi'nin kullandığı kornerde ön direkte iyi yükselen Augusto'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1

23. dakikada sağ kanattan Fayzullayev'in kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası sağından Kemen'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

34. dakikada sol taraftan Brnic'in yaptığı ortada savunmada Batagov'un kafayla uzaklaştırdığı topu önünde bulan Fayzullayev'in ceza sahası içi sağ çaprazından yaptığı vuruşta kaleci Onuralp Çevikkan meşin yuvarlağı kurtardı.

44. dakikada Augusto'nun ara pasında topla buluşan Umut Nayir, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleci Doğan Alemdar, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)



46. dakikada Umut Güneş'in pasında Nuno da Costa'nın altıpasın sağ tarafından yakın köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-1

51. dakikada Shomurodov'un pasında topla buluşan Fayzullayev'in ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Onuralp Çevikkan meşin yuvarlağı kurtardı.

66. dakikada Nuno da Costa'nın pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Brnic'in sol ayağıyla uzak köşeye yaptığı vuruşta direğe de çarpan top ağlarla buluştu. 2-1

69. dakikada Mustafa Eskihellaç, topla birlikte ceza yayı üzerine kadar ilerleyip yaptığı vuruşta kaleci Doğan Alemdar'ın solundan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-2

79. dakikada savunmanın arkasına atılan pasta topla buluşan Ozan Tufan, Ba'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadelenin hakemi penaltı noktasını gösterip, Ba'yı kırmızı kartla direkt oyun alanı dışına gönderdi. VAR'ın uyarısıyla hakem Ozan Ergün pozisyonun ceza alanı dışında olduğu işaret ederek, oyunun serbest vuruşla devam edeceğini işaret etti.

84. dakikada savunmada Berat Özdemir'in hatasında araya giren Onuachu, ceza sahasına girip sol köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-2

85. dakikada santra kullandıktan sonra kaleci Doğan Alemdar, topu uzaklaştırmak isterken Ozan Tufan ayağını uzattı ve ona çarpan top ağlara gitti. 2-4



Kylian Mbappe bir süre sahalardan uzak kalacak

Real Madrid'in Fransız futbolcusu Kylian Mbappe, bir süre sahalardan uzak kalacak.

03.03.2026 14:57:00
AA
Kylian Mbappe bir süre sahalardan uzak kalacak
Kylian Mbappe bir süre sahalardan uzak kalacak
Real Madrid'in Fransız futbolcusu Kylian Mbappe, bir süre sahalardan uzak kalacak.

Real Madrid Kulübünden yapılan açıklamada "Real Madrid Sağlık Hizmetleri gözetiminde Fransız uzman doktorlar tarafından yapılan testler sonucunda Kylian Mbappe'nin sol dizinde burkulma teşhisi ve uygulanan konservatif tedavinin uygunluğu doğrulanmıştır." denildi.

İspanya basınına göre 27 yaşındaki santrfor, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Benfica ile yapılan Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında forma giyemeyen Fransız futbolcu, detaylı testler için Paris'e gitmişti.

Göztepe, iki sezondur aynı zamanda düşüşe geçiyor

Trendyol Süper Lig'de 4 maçtır kazanamayan Göztepe, geçen sezon da aynı zamanda kötü sonuçlar alarak düşüşe geçmişti

03.03.2026 14:44:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, iki sezondur aynı zamanda düşüşe geçiyor
Göztepe, iki sezondur aynı zamanda düşüşe geçiyor
Trendyol Süper Lig'de 4 maçtır kazanamayan Göztepe, geçen sezon da aynı zamanda kötü sonuçlar alarak düşüşe geçmişti.

Trendyol Süper Lig'de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Göztepe, 4 maçtır galibiyete hasret kaldı. Sarı-kırmızılı ekipteki düşüş, 21. haftada deplasmanda golsüz berabere kalınan Konyaspor karşılaşmasıyla başladı.

Ardından sahasında Kayserispor ile 0-0 berabere kalan İzmir temsilcisi, geçen hafta deplasmanda Beşiktaş'a 4-0 mağlup oldu. Son olarak hafta sonunda Eyüpspor'u konuk eden Göztepe, sahadan yine golsüz eşitlikle ayrılarak galibiyet hasretini sürdürdü.

Göztepe, benzer bir süreci geçen sezon da yaşadı. 2024-2025 döneminde deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-2 kaybeden sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 10 maçta galibiyet elde edememiş; 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetlik kötü bir performans sergilemişti. İzmir ekibi, kötü gidişata ise iç sahada Başakşehir karşısında son verdi.

Bu sezon da benzer bir tabloyla karşı karşıya kalan Stoilov'un öğrencileri, hafta sonunda oynanacak maçta yine Başakşehir'i mağlup ederek yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Kocaelispor tribünündeki kaçak Beşiktaşlı için suç duyurusu

Kocaelispor tribününe kaçak giren ve maç esnasında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla tepki toplayan Beşiktaşlı hakkında suç duyurusunda bulunuldu

03.03.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
Kocaelispor tribünündeki kaçak Beşiktaşlı için suç duyurusu
Kocaelispor tribünündeki kaçak Beşiktaşlı için suç duyurusu
Kocaelispor tribününe kaçak giren ve maç esnasında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla tepki toplayan Beşiktaşlı hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Kocaelispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Stadyuma kendisine ait olmayan karta giren şahsın provokatif paylaşımlar yaptığı görüldü ve hakkında suç duyurusunda bulunduk" denildi.

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Kocaelispor, Beşiktaş'ı konuk etti. Geçen ay oynanan kupa maçı sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar ve Kocaeli Stadyumu'nda deplasman tribününe verilen hasar tepki toplamıştı. İki kulübün taraftar gruplarının yaptığı açıklamalarda gerginliği artırırken, cumartesi günü oynanan maçta tribünler arasında olumsuzluk yaşanmadı. Kocaelispor taraftarının büyük tepkisini çeken durum; ev sahibi takım taraftarına ait olan 112 numaralı blokta maçı izleyen ve maçtan paylaşımlar yapan Beşiktaşlı bir taraftar oldu.

Kocaelispor tribünlerinde tespit edilen Beşiktaşlı taraftarın sosyal medya paylaşımları Kocaelispor Kulübü'nün dikkatinden kaçmadı. Kendisine ait olmayan Passolig kartıyla Kocaelisporlu taraftar gibi tribüne giren ve sosyal medya hesabından yaptığı yaptığı paylaşımlarıyla Kocaelispor taraftarının tepkisini çekti. Durumu fark eden Kocaelispor Kulübü söz konusu hesap ve sahibi hakkında tahkikat başladı. Yeşil-siyahlılar, M.T. adlı Beşiktaş taraftarının başkasının Passolig kartıyla maça girdiğini ve provokatif paylaşımlar yaptığını belirleyerek suç duyurusunda bulundu.

Kocaelispor'dan açıklama



Kocaelispor Kulübü'nden konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Son oynadığımız müsabakada stadyumumuzda bulunan 2012 numaralı locada M. T. isimli şahsın müsabakayı izlediği esnada provokatif paylaşımlar yaptığı görülmüştür. Kulübümüzce yapılan tahkikat neticesinde malum kişinin stadyumumuza kendine ait Passolig kartı ile girmediği tarafımızca tespit edilmiştir.

Bugün itibarıyla ilgili şahıs hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ilgili maddelerine muhalefet suçundan dolayı Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulunulmuştur. Taraftarlarımızın ve camiamızın bilgilerine sunarız" denildi.

Süper Lig'de haftanın görünümü ve puan durumu

Ligde 24. hafta, bugün oynanan üç maçla sona erdi. Corendon Alanyaspor'u 3-1 yenen Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin Hesap.com Antalyaspor deplasmanında 2-2 berabere kalmasıyla puan farkını 4'e çıkardı

02.03.2026 10:45:00
AA
Süper Lig'de haftanın görünümü ve puan durumu
Süper Lig'de haftanın görünümü ve puan durumu
Ligde 24. hafta, bugün oynanan üç maçla sona erdi. Corendon Alanyaspor'u 3-1 yenen Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin Hesap.com Antalyaspor deplasmanında 2-2 berabere kalmasıyla puan farkını 4'e çıkardı.

Trendyol Süper Lig'de 24. haftanın perdesi, üç maçla kapandı.

Günün şampiyonluk yarışını ilgilendiren maçında Fenerbahçe, deplasmanda Hesap.com Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Diğer müsabakalarda ise Natura Dünyası Gençlerbirliği ile Zecorner Kayserispor, Samsunspor ile de Gaziantep FK 0-0'lık eşitliği bozamadı.

Corendon Alanyaspor'u 3-1 mağlup eden lider Galatasaray, puanını 58'e yükseltti. Sarı-kırmızılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını 4'e çıkardı.

İkinci sıradaki sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında kritik puan kaybı yaşadı. Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, puanını 54'e yükseltti.

Haftayı galibiyetle kapatan takımlardan Trabzonspor, 51 puanla üçüncü, Beşiktaş ise 46 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Süper Lig'in 24. haftasında 4 müsabaka berabere sonuçlandı. Üç karşılaşmayı ev sahibi, 2 müsabakayı ise konuk takımlar kazandı. 9 mücadelede toplam 18 gol kaydedildi.

Sonuçlar

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında oynanan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle:

RAMS Başakşehir-TÜMOSAN Konyaspor: 2-0

Trabzonspor-Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük: 3-1

Kasımpaşa-Çaykur Rizespor: 0-3

Kocaelispor-Beşiktaş: 0-1

Göztepe-ikas Eyüpspor: 0-0

Galatasaray-Corendon Alanyaspor: 3-1

Natura Dünyası Gençlerbirliği-Zecorner Kayserispor: 0-0

Samsunspor-Gaziantep FK: 0-0

Hesap.com Antalyaspor-Fenerbahçe: 2-2
,
Puan durumu



logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.