Derviş salatası
Malzeme : ( 4 Kişilik)
400 gr. kuru fasulye, 1 çorba kaşığı kırmızı toz biber, 100 gr. zeytinyağı, 2 diş sarımsak, 1/2bağ dereotu, 1/2bağ maydanoz, tuz.
Hazırlanması:
Fasulye iyice haşlanıp, süzgeçten geçirilir. İçine diğer malzemeler konup, karıştırılarak ezilir. Servis yaparken, dereotu ve maydanoz serpilir.
Malzeme : ( 4 Kişilik)
400 gr. kuru fasulye, 1 çorba kaşığı kırmızı toz biber, 100 gr. zeytinyağı, 2 diş sarımsak, 1/2bağ dereotu, 1/2bağ maydanoz, tuz.
Hazırlanması:
Fasulye iyice haşlanıp, süzgeçten geçirilir. İçine diğer malzemeler konup, karıştırılarak ezilir. Servis yaparken, dereotu ve maydanoz serpilir.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.