logo
24 HAZİRAN 2026

İHA muhabiri polis memuru tarafından tartaklandı

Küçükçekmece’de hafif ticari araç ile İETT otobüsünün karıştığı kazayı görüntülemek için olay yerine giden İhlas Haber Ajansı Muhabiri, anlamsız bir şekilde olay yerindeki polis memuru tarafından tartaklanarak görev yapması engellendi

23.06.2023 22:15:00 /
Küçükçekmece’de hafif ticari araç ile İETT otobüsünün karıştığı kazayı görüntülemek için olay yerine giden İhlas Haber Ajansı Muhabiri, anlamsız bir şekilde olay yerindeki polis memuru tarafından tartaklanarak görev yapması engellendi.
 
Küçükçekmece’de E5 Karayolu Bahçelievler istikametinde saat 15.30 sıralarında hafif ticari araç ile İETT otobüsünün karıştığı kazayı görüntülemek için olay yerine İhlas Haber Ajansı muhabiri, anlamsız bir şekilde olay yerinde bulunan polis memuru tarafından tartaklandı. Bununla yetinmeyen polis memuru, daha sonra kamuoyunu doğru bilgilendirmek için görevini yapan İhlas Haber Ajansı muhabirinin görüntü alması engelledi.
 
‘Muhabiri tartaklayarak uzaklaştırmaya çalıştı’
 
Kaza sonrası hafif ticari araç içerisindeki yaralının sağlık ekipleri tarafından sedye ile ambulansa bindirileceği esnada görüntü almaya çalışan İHA muhabirine olay yerinde bulunan bir polis memuru tarafından çirkin saldırıda bulunuldu. İHA muhabirinin görüntü almasını engelleyen polis memuru daha sonra muhabiri tartaklayarak oradan uzaklaştırmaya çalıştı. Yaşanan o anlar İHA’nın kamerasına yansıdı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.