Karabük'te 4 katlı binada doğal gaz patlaması
Karabük'te 4 katlı bir apartmanın üçüncü katında meydana gelen doğal gaz patlaması sonucu biri çocuk 4 kişi yaralanırken, olayda büyük çapta maddi hasar meydana geldi





'Dairelerin duvarları yıkıldı'
Dairenin mutfak kısmında doğal gazdan kaynaklı olduğu tahmin edilen patlamanın şiddeti ile duvarlar yıkıldı. Binadan kopan duvarlar park halindeki araçlar ile çevredeki binalara da zarar verdi.'Böyle bir patlama çok daha vahim olaylara sebebiyet verebilirdi'
Öte yandan yaşanan patlama sonrası Karabük Valisi Fuat Gürel ve Emniyet Müdürü Kadir Yırtar olay yerine gelerek incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.
Vali Gürel, incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Gece saat 01.15 sıralarında binada patlama meydana gelmiş. Mutfak kısmında doğal gazdan kaynaklı bir patlama olduğu tahmin ediliyor. İlk belirlemelere göre 4 yaralımız var. Durumları iyi. Etraftaki bina ve araçlarda maddi hasar oluşmuş. Olayı detaylı bir şekilde arkadaşlarımız araştırıyor ama şu an ilk belirlemelere göre doğal gazdan kaynaklandığı yönünde. Allah beterinden korusun. Böyle bir patlama çok daha vahim olaylara sebebiyet verebilirdi. Şükürler olsun 4 vatandaşımız hafif yaralarla atlatmış durumda' dedi.














































































