logo
25 ŞUBAT 2026


Kartal kendine geldi

Beşiktaş, 9 günde aldığı üç galibiyetle hem Süper Lig'de hem de Avrupa Ligi'nde iddiasını sürdürdü

03.12.2018 00:00:00
Kartal kendine geldi
Kartal kendine geldi
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasındaki derbide Galatasaray'a 1-0 üstünlük kuran Beşiktaş, 9 günlük maç takviminde camiayı sevindiren sonuçlar elde etti. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde daha önce aldığı kötü sonuçlarla sıkıntılı günler geçiren siyah-beyazlı ekip, 9 günlük yorucu takvimdeki galibiyetlerle sıkıntılarını atlattığı yönünde sinyaller verdi.

Ligin 12. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenilerek sıralamada gerilere düşen Beşiktaş, son 2 haftada ise üst üste galibiyetlerle üst sıralara tırmanmayı başardı. Süper Lig'in 13. haftasında 24 Kasım'da deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Beşiktaş, 14. haftadaki derbi mücadelesinde ise dün Galatasaray'a 1-0 üstünlük kurmayı başardı ve puanını 24'e çıkardı.

Söz konusu periyotta ligde bir deplasman ve bir derbi galibiyetine imza atan siyah-beyazlılar, böylece Galatasaray ile puanları eşitleyip 30 puanlı Medipol Başakşehir ile de farkı 6'ya kadar düşürdü.

Beşiktaş, ayrıca önemli bir UEFA Avrupa Ligi galibiyetine imza attı. I Grubu'nda sahasında Genk'e 4-2 mağlup olarak son sıraya kadar gerileyen siyah-beyazlılar, 9 günlük periyotta 29 Kasım'da deplasmanda Sarpsborg'u 3-2 yenerek 2. sıraya tırmandı ve gruptan çıkma şansını arttırdı.

Yorucu tempoda seri galibiyetler

Sezonun ilk 4 maçını kazandıktan sonra inişli çıkışlı grafik çizen siyah-beyazlı takım, bu sorununu da 9 günlük yoğun periyottaki seri galibiyetlerle sonlandırdı. Beşiktaş, özellikle MKE Ankaragücü maçı öncesinde ligde ve Avrupa'daki 8 karşılaşmada kötü sonuçlarıyla dikkati çekti. Kötü günler geçirdiği bu 8 maçta sadece bir kez galibiyet sevinci yaşayabilen ve maçların 2'sini beraberlikle tamamlayan Beşiktaş, söz konusu dönemde rakiplerine 5 kez mağlup oldu.

Siyah-beyazlı ekip, son 3 resmi karşılaşmasını kazanarak bu 8 maçtaki kötü sonuçları da unutturdu.

Deplasman sıkıntısını atlattı

Bu sezon daha önce deplasman maçlarında sorun yaşayan Beşiktaş, 9 günlük periyotta rakip sahalardaki etkili performansıyla da dikkati çekti. MKE Ankaragücü ve Sarpsborg maçlarını dış sahada oynayan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmalar öncesi rakiplerine 11 kez konuk olurken, sadece 2 galibiyet alabildi. Bu 11 maçın 5'inden beraberlikle ayrılan Beşiktaş, 4 karşılaşmayı yenilgiyle tamamladı.

Ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deplasmanda 3-1 yendikten sonra lig ve Avrupa'da 8 dış saha maçında galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş, bu fobisini de 9 günlük periyotta yenmeyi başardı. MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek deplasman galibiyeti hasretine son veren siyah-beyazlılar, Sarpsborg'a da dış sahada 3-2 üstünlük kurdu.

Önemli oyuncularından yoksun iyi sonuçlar aldı

Siyah-beyazlı ekip, önemli oyuncularından yoksun çıkmasına rağmen 3 maçta iyi sonuçlar aldı. Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Pepe, Ryan Babel ve Enzo Roco, bu üç karşılaşmada görev alamadı.

Gökhan Gönül, aynı nedenden dolayı Sarpsborg maçında forma giyemezken, bu oyuncu Galatasaray derbisinde de kadroda olmasına rağmen riske edilmedi. Siyah-beyazlı takımda Ricardo Quaresma ile Gary Medel de sakatlıktan dolayı Sarspborg mücadelesinde kadroda yer alamamıştı.

Gençlik aşısı

Beşiktaş'ın iyi sonuçlar aldığı 3 maçlık periyotta genç oyuncular da önemli şanslar buldu. Siyah-beyazlı ekibin 22 yaşındaki oyuncusu Dorukhan Toköz; MKE Ankaragücü, Sarspsborg ve Galatasaray maçlarında ilk 11'de sahaya çıktı ve toplam 270 dakika süre aldı.

Beşiktaş'ta 19 yaşındaki Güven Yalçın ise MKE Ankaragücü ve Galatasaray maçlarına ilk 11'de başladı. MKE Ankaragücü mücadelesinde 71 dakika süre alan Güven, Galatasaray derbisinde ise 45 dakika şans buldu. Siyah-beyazlı takımın 21 yaşındaki savunma oyuncusu Fatih Aksoy ile 18 yaşındaki Erdem Seçgin de Sarpsborg karşılaşmasında görev alan isimler oldu.



Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

İspanya temsilcisi Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'ü 3-3 ve 4-1'lik skorlarla eleyerek son 16 turuna yükseldi

25.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi
Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi
İspanya temsilcisi Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'ü 3-3 ve 4-1'lik skorlarla eleyerek son 16 turuna yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Atletico Madrid, evinde Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşılaştı. İlk maçta 3-3 beraberlikle sahadan ayrılan Atletico, ikinci maçta 23. dakikada 1-0 öne geçti.

Sörloth'un golüne Brugge ekibi 36'da Joel Ordonez ile karşılık verdi.



İlk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlanan maçta Atletico, 2. yarıya da golle başladı. Johnny Cardoso'nun golüyle ikinci kez öne geçen Diego Simeone'nin öğrencileri 76'da Sörtloth ile bir gol daha buldu. Alexander Sörloth, 87. dakikada farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. Norveçli golcü böylelikle hat-trick yapma başarısı gösterdi.

İspanyol ekibi müsabakayı 4-1'lik skorla kazanarak adını son 16 turuna yazdırdı.

Kayserispor Erling Moe ile anlaştı

Kayserispor, Norveçli Teknik Direktör Erling Moe ile anlaşmaya vardı

24.02.2026 16:25:00
İhlas Haber Ajansı
Kayserispor Erling Moe ile anlaştı
Kayserispor Erling Moe ile anlaştı
Kayserispor, Norveçli Teknik Direktör Erling Moe ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor, Teknik Direktör Erling Moe ile anlaşma yaptı. 56 yaşındaki teknik adamın bu hafta içinde Kayseri'ye geleceği öğrenildi.

Türkiye'de daha önce Beşiktaş'ta görev yapan Ole Gunnar Solskjaer'in yardımcılığını üstlenen Norveçli antrenörün, Gençlerbirliği ile oynanacak maçta takımın başında olması bekleniyor.

Göztepe, yeni transferlerinden henüz skor katkısı alamadı

Göztepe, devre arasında kadrosuna kattığı 2 forvet, 3 orta sahadan şu ana kadar skor katkısı alamadı

24.02.2026 11:21:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, yeni transferlerinden henüz skor katkısı alamadı
Göztepe, yeni transferlerinden henüz skor katkısı alamadı
Göztepe, devre arasında kadrosuna kattığı 2 forvet, 3 orta sahadan şu ana kadar skor katkısı alamadı.

Göztepe'nin devre arasında kadrosuna kattığı isimler şu ana kadar beklentilerin uzağında kaldı. Hücum hattına yapılan takviyelerden Guilherme Luiz 6 maçta 154 dakika, Jeferson ise 5 maçta 108 dakika süre almasına rağmen gol ya da asist katkısı sağlayamadı.



Orta saha bölgesine yapılan hamleler de tabloyu değiştirmedi. İsviçreli ofansif orta saha Alexis Antunes 2 maçta 68 dakika sahada kalırken, skor üretmedi. Filip Krastev, Beşiktaş'a transfer olan Olaitan'ın ayrılığının ardından takıma katıldı ve 3 maçta 216 dakika forma giymesine rağmen gol ya da asist katkısı veremedi.

Bodrum FK'dan transfer edilen Musah Mohammed de 3 maçta 62 dakika oynadı ancak skora etki edemedi.

Kaleci Mehmet Şamil Öztürk ise henüz sarı-kırmızılı formayla süre alamadı.

Tedesco, Fenerbahçe'nin en zayıf noktasını açıkladı!


 
Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Domenico Tedesco, Kasımpaşa maçı sonrasında, "Bizim problemimiz bu. Yapılan ortalardan çok gol yiyoruz" dedi.

24.02.2026 00:41:00
AA
Tedesco, Fenerbahçe'nin en zayıf noktasını açıkladı!
Tedesco, Fenerbahçe'nin en zayıf noktasını açıkladı!

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, çalışmalarına rağmen ortalardan çok gol yediklerini söyledi. Chobani Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Tedesco, rakiplerinin orta açmasına daha az müsade etmeleri gerektiğini belirtti. Son dakikalarda yedikleri golde rakip kalecinin diyagonal bir pas attığını hatırlatan Tedesco, "Bizim problemimiz bu. Yapılan ortalardan çok gol yiyoruz. Çok fazla gol yiyoruz ortalardan. Biz bunu konuşuyoruz, çalışıyoruz ama sahaya gelince bunu yapamıyoruz. Her ortayı durdurmak tabi kolay değil ama ortayı engellemek için her şeyi yapmamız gerekiyor. Yazık oldu bugünkü sonuç ama işin gerçeği bu. Problem ortayı yaptırmamız oldu" diye konuştu.

'Oyun planımız bozuldu'

İkinci yarıya başlarken kendilerini değişiklik yapmak zorunda hissettiklerini anlatan Tedesco, şöyle devam etti: "Bizim ilk başta yaptığımız plan ikinci yarıya başlarken Talisca ve Nene'yi birlikte oynatmaktı. İkinci yarıya başlarken sistem değiştirmek zorunda kaldık. İki forvet olarak kendileriyle oynamak istedik. Devrede iki değişiklik hakkımızı kullanmak zorunda kaldık. Dolayısıyla bu şekilde karar vermek zoırunda kaldık. Oyuncu değişikliklerini erken kullanmak, istediğimiz değişiklikleri yapamamamıza neden oldu. Baştaki fikrimiz Kerem'i son bölümde oyuna sokmaktı ama değişiklik hakkınız dolduğunda sizler için kolay olmuyor."
Takımda birçok sakat oyuncu olduğunu aktaran Tedesco, "Çağlar ve Oosterwolde bir süre olmayacak. Ederson ve Talisca'nın da sakatlıkları var. İçinde bulunduğumuz durum bu ama yapmamız gereken mevcut koşulda elimizden gelenin en iyisini yapmak. Milli araya kadar çözüm bulmamız ve puanlar almamız gerekiyor. Oyuncularıma da söyledim, saklanamayız. Hepimiz hayal kırıklığı yaşıyoruz dedim oyuncularıma. Hayal kırıklığı normal ama oyuncularıma şunu söyledim kafamızı kuma gömmememiz gerekiyor. Ben trenin lokomotifi olarak bu gücü oyuncularıma vereceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Sonuna kadar savaş...

Sonuna kadar savaşmaya devam edeceklerini vurgulayan Tedesco, şunları kaydetti: "Şu an 6-7 sakatımız olabilir ama bizler için fark etmez. Bu işimizin bir parçası. Kolay değil bu oyuncuları kaybetmek ama sözünü veriyorum bizler elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlar da mücadelemizi görüyor, bizlerin birlik olması gerekiyor. Son döneme kadar işler iyi gidiyordu ama son birkaç haftadır enerji seviyesinde sıkıntı yaşıyoruz. Milli araya kadar hayatta kalacağız, üstesinden geleceğiz. Milli aradan sonra Alvarez, Skriniar ve bugün sakatlananlar dönecek. İstesek biz de ağlayabilirdik bu durumları dile getirip ama inancım o ki bizler güçlüyüz. Bardağın dolu tarafını görmeniz gerekiyor."
İkinci yarı 3-5-2 formasyonuna döndüklerini ve futbolcuların bunu iyi karşıladığını aktaran Tedesco, "İki sakatlık sonrası hala 4'lü oynamaya devam ettik. Matteo ve Yiğit stoper oynadı. Matteo 6 gibi hareket etti sahada bu beni biraz endişelendirdi çünkü rakibe boşluk verebilirdik. İkinci yarı sistemi değiştik hiç bir zaman çalışmamıştık 3'lü üzerinde ama oyuncuların bunu sahada iyi şekilde uyguladığını gördük. 3-5-2'de baskılı oynadık golü de bulduk ama bu maçı kazanmamış olmamız bizim için çok üzücü. Şartları düşününce bu maçı kazansak sezonun en güzel galibiyeti olurdu" şeklinde görüş belirtti.

Forvet sıkıntısı yok!

Problemin santrfordan kaynaklanmadığını aktaran Tedesco, sözlerini şöyle tamamladı: "Elimizde çok fazla çözüm var, bu konuda problemimiz yok. Neredeyse her maçta gol atıyoruz. Normal koşullarda 1 gol maçı kazanmak için yetmeli. Dolayısıyla konu forvet değil. Kazanamayınca eleştiri olur ve bununla başa çıkmanız gerekir. Geriye değil ileriye bakmanız gerekir. Çok fazla maç oynadık. Geldiğimden beri 34 maç oynadık. Çok fazla gerginlik, stres ve seyahat oldu. Bugün zemin kaygandı. Ederson da kaydı ve 3 hafta oynamayacak. Avrupa'da Tarık ile oynayacağız. Talisca ve Jayden da sakatlık yaşadı. Futbol bu, bu tarz şeyler oluyor futbolda. Ben durumdan kaçmam, bizim yapmamız gereken şey birlik olmak ve çözüm üretmek. Çok fazla şans bulamayanlar şans bulacak bu dönemde. Önemli olan mentalitemizin düşmemesi milli araya kadar. Ondan sonra iyi mentalde kalmak çok önemli. İşimiz bunu sağlamak olacak."

Fenerbahçe bu sezon evinde 4. kez puan kaybetti

Trendyol Süper Lig'de konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, evinde bu sezon 4. kez puan kaybetti

24.02.2026 00:18:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe bu sezon evinde 4. kez puan kaybetti
Fenerbahçe bu sezon evinde 4. kez puan kaybetti
Trendyol Süper Lig'de konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, evinde bu sezon 4. kez puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerde sakatlık nedeniyle ilk yarıda 2 zorunlu değişiklik yaşanırken, hücumda da pozisyon üretmekte zorluk yaşadı.

Marco Asensio'nun 90+5. dakikasında öne geçen Kanarya, skoru koruyamadı ve 90+11'de kalesinde golü gördü. Fenerbahçe, bu sonuçla evinde 4. kez puan kaybetti. Kanarya, bu sezon taraftarı önünde Alanyaspor, Galatasaray ve Göztepe'den sonra Kasımpaşa ile de yenişemedi.

Tedesco'nun öğrencileri, Süper Lig'de bu sezon 8. kez beraberlik elde etti.

Lider Galatasaray'ın mağlubiyet yaşadığı haftada puan kaybederek fırsat tepen Fenerbahçe, puanını 53'e yükseltti.

Fenerbahçe'nin galibiyet serisi 4. kez Kadıköy'de sona erdi



Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de bu sezon 3 maç ve üzeri elde ettiği galibiyet serilerini Kadıköy'de yaşadığı beraberliklerle bitirdi.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin bu sonuçla ligdeki 3 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Kanarya'nın, 17 Eylül'de Corendon Alanyaspor ile oynadığı maçla 3, 1 Aralık'taki Galatasaray derbisiyle 5 maçlık galibiyet serisi sona ererken, aynı durum 25 Ocak'ta oynanan Göztepe maçıyla yaşanmıştı.

Tedesco'nun öğrencileri şubat ayı itibarıyla Kocaelispor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor karşısında hanesine 3'er puan yazdırırken, bu galibiyet serisi de Kasımpaşa maçında sonlandı.
Ligde ilk 23 hafta mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe'de 4. kez galibiyet serisi Kadıköy'de bozuldu.

Kanarya, 1 Mart Pazar günü Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

LaLiga'da Barcelona, Ligue 1'de PSG yeniden lider

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'da (Ligue 1) zirve mücadelesine hafta sonu devam edildi

23.02.2026 13:23:00
AA
LaLiga'da Barcelona, Ligue 1'de PSG yeniden lider
LaLiga'da Barcelona, Ligue 1'de PSG yeniden lider
Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'da (Ligue 1) zirve mücadelesine hafta sonu devam edildi.

LaLiga'da Barcelona ve Ligue 1'de Paris Saint-Germain (PSG) yeniden liderlik koltuğuna otururken, Premier Lig'de Arsenal, Serie A'da Inter ve Bundesliga'da Bayern Münih puan tablosunun zirvesinde yer aldı.

Real Madrid, son dakikada yıkıldı

Haftaya lider giren Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Osasuna'ya 38. dakikada Ante Budimir (penaltı) ve 90. dakikada Raul Garcia'nın golleriyle 2-1 yenilerek koltuğu Barcelona'ya kaptırdı.

Milli futbolcu Arda Güler'in 82 dakika forma giydiği mücadelede Madrid ekibinin tek golünü Vinicius Junior kaydetti.

Barcelona, sahasında ağırladığı Levante'yi Marc Bernal, Frenkie de Jong ve Fermin Lopez'in golleriyle 3-0 mağlup etti.

Ligde 3 haftadır kazanamayan Atletico Madrid, sahasında Espanyol'u 4-2'lik skorla geçerken, Villarreal de Valencia'yı 2-1 yendi.

Puanını 61'e çıkaran Barcelona, LaLiga'da yeniden liderliğe yükselirken, Real Madrid 60 puanla ikinci, Villarreal 51 puanla üçüncü, Atletico Madrid 48 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Ligue 1'de Lens zirvede 1 hafta kalabildi

Geçen hafta PSG'nin puan kaybını iyi değerlendirerek liderliğe yükselen Lens, 23. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Monaco'ya 3-2 yenildi.

Odsonne Edouard ve Florian Thauvin'in golleriyle 2-0 öne geçen Lens, 10 dakika içinde Folarin Balogun, Denis Zakaria ve Ansu Fati'nin gollerine engel olamayınca haftayı puansız kapadı.

PSG, Metz'i Desire Doue, Bradley Barcola ve Gonçalo Ramos'un golleriyle 3-0 mağlup etti.

Olimpik Lyon, deplasmanda Strasbourg'a 3-1 mağlup olurken, kalesini Berke Özer'in koruduğu Lille ise Angers'i 1-0 yendi.

Ligde 23. hafta sonunda PSG, 54 puanla zirvede yer alıyor. Lens 52 puanla ikinci, Olimpik Lyon 45 puanla üçüncü durumda.

Inter, galibiyet serisini 7 maça çıkardı

Serie A'nın 26. haftasında deplasmanda Lecce ile karşılaşan Inter, ikinci yarıda Henrikh Mkhitaryan ve Manuel Akanji'nin golleriyle rakibini 2-0 yenerek üst üste yedinci galibiyetini elde etti.

Zirve mücadelesi veren takımlardan Milan, Mariano Troilo'nun golüyle sahasında Parma'ya 1-0 yenilirken, Napoli ise deplasmanda öne geçtiği maçta Atalanta'ya 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında 5-2 yendiği Juventus, ligde de Como karşısında Mergim Vojvoda ve Maxence Caqueret'nin golleriyle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız, 83. dakikada yerini Vasilije Adzic'e bıraktı.

Zeki Çelik'in 85 dakika sahada kaldığı maçta ise Roma, sahasında Cremonese'yi 3-0'lık skorla geçti.

Ligde 26. hafta maçları sonrası Inter, 64 puanla liderlik koltuğunda otururken, en yakın takipçilerinden Milan'ın 54, Napoli ve Roma'nın ise 50'şer puanı bulunuyor.

Arsenal'dan Tottenham'a aynı tarife

Ligin ilk haftasında oynanan Kuzey Londra derbisinde Tottenham Hotspur'u 4-1 yenen Arsenal, 28. hafta mücadelesinde de rakibini bir kez daha aynı skorla mağlup etti.

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Hırvat teknik adam Igor Tudor, Tottenham Hotspur'un başındaki ilk maçtan mağlubiyetle ayrılırken, ilk karşılaşmada "hat-trick" yapan Eberechi Eze, bu mücadelede de rakip fileleri iki kez sarstı. Arsenal'ın diğer gollerini Viktor Gyökeres kaydetti.

Şampiyonluk adayı Manchester City, sahasında ağırladığı Newcastle United'ı Nico OReilly'nin golleriyle 2-1 yendi. Ligde son haftalarda istikrarsız bir görüntü sergileyen Aston Villa ise sahasında Leeds United ile 1-1 berabere kalarak puan kayıplarına yenisini ekledi.

Liverpool, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turundaki rakibi Nottingham Forest'ı 1-0 yenerken, Chelsea ise öne geçtiği maçta Burnley ile 1-1 berabere kaldı.

Ferdi Kadıoğlu'nun 90 dakika forma giydiği karşılaşmada Brighton Hove Albion, deplasmanda Brentford'u 2-0 mağlup etti.

Ligde 28. haftanın ardından Arsenal, 61 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturuyor. Manchester City 56, Aston Villa 51, Chelsea 45 puanla Arsenal'ı takip etti.

Bayern Münih, 3 golle kazandı

Bundesliga lideri Bayern Münih, sahasında ağırladığı Eintracht Frankfurt'u Aleksandar Pavlovic ve Harry Kane'in (2) attığı gollerle 3-2 yendi.

Borussia Dortmund, Christoph Baumgartner'ın golleriyle 2-0 geriye düştüğü Leipzig deplasmanında Romulo (kendi kalesine) ve Fabio Silva'nın uzatma dakikalarında attığı golle 2-2 berabere kaldı.

Hoffenheim deplasmanda Köln ile 2-2, Stuttgart da son sıradaki Heidenheim ile 3-3 berabere kalarak puan kaybetti.

Ligde 23. hafta sonunda Bayern Münih, 60 puanla zirvedeki yerini korudu. Borussia Dortmund 52, Hoffenheim 46 ve Stuttgart ise 43 puanla lideri izledi.

Kayserispor 8 maç sonra gelen galibiyetle umutlandı

Aldığı kötü sonuçlarla Trendyol Süper Lig'de düşme hattında bulunan Zecorner Kayserispor, 23. haftada ağırladığı Hesap.com Antalyaspor'u yenerek kümede kalma umutlarını tazeledi

23.02.2026 13:17:00
AA
Kayserispor 8 maç sonra gelen galibiyetle umutlandı
Kayserispor 8 maç sonra gelen galibiyetle umutlandı
Aldığı kötü sonuçlarla Trendyol Süper Lig'de düşme hattında bulunan Zecorner Kayserispor, 23. haftada ağırladığı Hesap.com Antalyaspor'u yenerek kümede kalma umutlarını tazeledi.

Taraftarı önünde rakibini 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, ligde 8 maç aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Kayseri temsilcisi, bu sezon aldığı 3 galibiyet ve 10 beraberlikle 19 puan toplayabildi.

Sezonun 3'üncü galibiyetini aldı

Kayserispor, bu sezon sadece 3 kez galibiyet sevinci yaşayabildi.

Sezonun ilk 3 puanını 11. haftada sahasında Kasımpaşa'ya karşı 3-2'lik skorla kazanan sarı-kırmızılılar, 14. haftada ise deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0'la geçti.

Dün de RHG Enertürk Enerji Stadı'nda Hesap.com Antalyaspor'u 1-0 yenen Kayserispor, sezonun 3'üncü galibiyetine imza attı.

Galibiyet 8 maç aradan sonra geldi

Ligde 14. haftadaki Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından Kayserispor, yaptığı 8 maçta 4 beraberlik, 4 de yenilgi yaşadı.

15. haftada ikas Eyüpspor ile deplasmanda 1-1, 16. haftada sahasında Corendon Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan Kayseri temsilcisi, 17. haftayı da deplasmanda 1-1'lik TÜMOSAN Konyaspor karşılaşmasıyla tamamladı.

18. haftada konuk olduğu Beşiktaş'a 1-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, 19. haftada sahasında Başakşehir'e 3-0, 20. haftada deplasmanda Galatasaray'a 4-0 ve 21. haftada da sahasında Kocaelispor'a 2-1'lik skorlarla boyun eğdi.

Bu periyodun son müsabakasında 22. haftada deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kalan Kayserispor, bu hafta ise Antalyaspor'u 1-0 yenerek 8 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Djalovic'siz çıkılan 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik

Kayserispor, son 2 maça sözleşme fesih görüşmelerini sürdürdüğü teknik direktör Radomir Djalovic'siz çıktı.

Bu süreçte takımın başında bulunan teknik sorumlu Muhammed Türkmen, takımıyla 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Türkmen, 4 puanı hanesine yazdırdığı iki haftalık periyotta maç başına 2 puan ortalamasına ulaştı.

"Önümüzde 11 final maçı var"

Kayserispor Kulübü Başkanı Nurettin Açıkalın, AA muhabirine, takımının Antalyaspor maçında yüreğini ortaya koyarak oynadığını söyledi.

Kendileri için kümede kalma yolunda kolay maçın olmadığının altını çizen Açıkalın, "Bundan sonra önümüzde 11 final maçı var. Tüm maçlara bu özveriyle hazırlanıp ligde kalmak istiyoruz. Bunu başarabileceğimize inanıyorum." dedi.

Sekiz maç aradan sonra gelen galibiyetin hem taraftarı hem de oyuncuları yeniden umutlandırdığını vurgulayan Açıkalın, galibiyet serisi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Galatasaray'a Portekizli hakem

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda İtalyan ekibi Juventus ile oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro yönetecek

23.02.2026 13:04:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'a Portekizli hakem
Galatasaray'a Portekizli hakem
Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda İtalyan ekibi Juventus ile oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Galatasaray, 25 Şubat Çarşamba günü TSİ 23.00'te İtalyan temsilcisi Juventus ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadelede Portekizli hakem Joao Pinheiro düdük çalacak.

Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ile Luciano Maia yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Joao Gonçalves olacak.

Juventus - Galatasaray maçında VAR'da Polonya'dan Tomasz Kwiatkowski, AVAR'da ise Fransa'dan Jerome Brisard yer alacak.

Ronaldo: ‘Ben, Suudi Arabistan'a aitim, çok mutluyum’

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, çok mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi

23.02.2026 00:32:00
AA
Ronaldo: ‘Ben, Suudi Arabistan'a aitim, çok mutluyum’
Ronaldo: ‘Ben, Suudi Arabistan'a aitim, çok mutluyum’
Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, çok mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Kulübün Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu (PIF) tarafından yönetilme şeklinden memnun olmadığı ve takımdan ayrılmak istediği yönündeki iddialara yanıt veren 41 yaşındaki futbolcu, "Defalarca söylediğim gibi ben Suudi Arabistan'a aitim. Çok mutluyum." dedi.

Suudi yayın kuruluşu Thmanyah'a konuşan Ronaldo, "Bu ülke beni, ailemi ve arkadaşlarımı çok iyi karşıladı. Burada mutluyum, burada devam etmek istiyorum.

En önemli şey, lig şampiyonluğu için çabalamaya devam etmemiz, zirvede olmamız. İşimizi yapıyoruz, kazanıyoruz, baskı uyguluyoruz, sezon sonunda ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışında 55 puanla liderlik koltuğunda oturan Al Nassr'ı bir puan geriden Al Hilal takip ediyor.

Fatih Tekke: "Bizim için çok değerli bir 3 puan"

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bizim için çok değerli bir 3 puan" dedi

22.02.2026 22:52:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke: "Bizim için çok değerli bir 3 puan"
Fatih Tekke: "Bizim için çok değerli bir 3 puan"
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bizim için çok değerli bir 3 puan" dedi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 48'e yükseltirken, Gaziantep FK ise 28 puanda kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, zor bir deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Tekke, "Bizim için çok değerli bir 3 puan. Son maçtan sonra istemediğimiz bir durumda bırakmıştık.

Zor bir deplasmandaydık. Rakibin pozisyonları vardı, biz de iyi başlamadık. Sonrasında golü yedik ardından üst üste golleri bulduk. Oyun olarak daha iyi olabilirdik ama kolay olmuyor bu maçlar. Kolay maç yok ligde. Gaziantep ekibini de tebrik ediyorum.

Bu maçı da kazandığımız için oyuncularımızı tebrik ediyorum. Biz her hafta maç maç gidiyoruz. Liderle aramızda 7 puan var. Zor olacak, kolay maç yok. Onana çok değerli kurtarışlar yaptı. Bugün 3'lü oynamadık ama konumlanmamız rakibe göre öyleydi ama 3'lü oynamadık. Sonrasında kendi klasiğimize döndük ve karşılığını da aldık" ifadelerini kullandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.