logo
25 MAYIS 2026

"Kayserispor mutlaka başarılı olacak"

Yukatel Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, teknik direktör Hikmet Karaman'a güvendiklerini ve başarının çok yakın olduğunu söyledi

17.11.2021 12:10:00
"Kayserispor mutlaka başarılı olacak"
"Kayserispor mutlaka başarılı olacak"
Çamlı, yaptığı açıklamada, Hikmet Karaman ve ekibiyle daha önce de çalıştığını anımsattı.

Deneyimli teknik adamın futbol camiasında kendisini kanıtlamış biri olduğunu vurgulayan Çamlı, "Hikmet hocanın futbol bilgisine çok güveniyorum. Bu iş bir motivasyon işi. Bizim de bu motivasyonu yakaladığımızı düşünüyorum." dedi. Çamlı, Karaman ve yönetim hakkında yapılan eleştirileri de anlayışla karşıladıklarını ancak olumlu eleştirilerin takıma katkı sağlayacağını kaydetti.

Yapıcı eleştirinin önemine değinen Çamlı, "Biz, eleştirilerden de bir şeyler alıp, Kayserispor'u artık küme düşme hattından uzak tutmak için en iyi yere taşımaya çalışıyoruz. Teknik heyetin de yönetim olarak bizim de ortak düşüncemiz bu. Bütün gayretimiz, çabamız bunun için. Ama şundan emin olun ki bu takım çok iyi olacak. Bu takım çok iyi şeyler başaracak." ifadelerini kullandı. Çamlı, Kayserispor'da daha önceki dönemlerde de görev yaptığını ve bu dönemde Türkiye Kupası ve UEFA İntertoto Kupası kazandıklarını hatırlattı.

"Biz başarılı olacağız, başka hiçbir düşüncemiz yok"

Kayserispor'un yeniden eski günlerine döneceğini vurgulayan Çamlı, "Önümüzdeki yıllarda bu başarılara yeniden dönüş yapmak için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Olumlu eleştirileri her zaman yapın ama destek istiyoruz. Bu iş severek, destek vererek büyür. Bir küçük çocuğu ne kadar sever okşarsanız, o çocuk o kadar güzel ve zevkli büyür. Kayserispor'u da küçük bir çocuk olarak düşünün. Bu işler 'hadi' deyince olmuyor. Başarı yönetimiyle, teknik ekibiyle, futbolcularıyla bir bütün halinde geliyor. Biz bu bütünleşmeyi kulüp içerisinde sağladığımızı düşünüyoruz." diye konuştu.

Kayserispor'un oyun anlamında iyi bir hava yakaladığına da dikkati çeken Çamlı, şunları kaydetti: "Şu an Kayserispor'da sevgi, saygı ve birliktelik hakim. Zaten bir spor kulübünde bunları sağlarsanız başarı kendiliğinden gelir. Şu an da negatif bir nokta yok. Zaten ekonomik anlamda başkanımız 2 yıldır elinden geleni yapıyor. Bu işin en zor boyutunu başkanımız üstlendi. Bundan sonra takıma ve diğer yönetici arkadaşlara düşen bunu tamamlamak. Başarı zaten gözüküyor, başarı gelecek. Ben buna inanıyorum. Siz de inanın, taraftarımızda inansın. Biz başarılı olacağız, başka hiç bir düşüncemiz yok. Mutlaka başarılı olacağız."



Süper Lig'de Türk futbolcuların performansı

Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonu sona ererken Türk futbolcular da performanslarıyla ön plana çıktı

25.05.2026 00:46:00
AA
Süper Lig'de Türk futbolcuların performansı
Süper Lig'de Türk futbolcuların performansı
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonu sona ererken Türk futbolcular da performanslarıyla ön plana çıktı.

Süper Lig'de bu sezon TÜMOSAN Konyaspor ve Trabzonspor formalarını giyen Umut Nayir, en golcü Türk oyuncu olmayı başardı.

Ligde en çok forma giyen Türk futbolcu, RAMS Başakşehir'in kalesini koruyan Muhammed Şengezer oldu.

Natura Dünyası Gençlerbirliği formasını 15 yaşında sırtına geçiren Ayaz Özcan ise 2025-2026 sezonunda Süper Lig'de süre alan en genç futbolcu olarak dikkati çekti.

252 Türk futbolcu süre aldı



Süper Lig'de sezon boyunca 571 oyuncu forma giyerken bunların 252'si Türk futbolcu oldu.

Ligde sayı anlamında Türk oyunculara en çok şans veren takım Konyaspor oldu. Konya temsilcisi, 25 Türk oyuncuya sezon içinde şans verdi.

Konyaspor'u 20 futbolcuyla Eyüpspor, 17'şer oyuncuyla Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kayserispor takip etti.

Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 29 futbolcu, ligde iki farklı takımda forma giydi.

En çok gol atan Umut Nayir



Sezonu Konyaspor ve Trabzonspor formalarını giyerek tamamlayan Umut Nayir, ligde en çok gol atan Türk futbolcu oldu.

Konya ekibinde 8, Trabzon temsilcisinde ise 1 kez rakip fileleri havalandıran 32 yaşındaki santrfor, toplam 9 kez gol sevinci yaşadı.

Umut'u 8'er golle Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz, Beşiktaşlı Orkun Kökçü ve Fenerbahçeli Kerem Aktürkoğlu takip etti.

En çok süre alan Muhammed Şengezer



RAMS Başakşehir'in milli kalecisi Muhammed Şengezer, bu sezon ligde 2 bin 970 dakika ile en çok süre alan Türk oyuncu oldu.

Süper Lig'de 33 maçta takımının kalesini koruyan 29 yaşındaki file bekçisi, 35 kez topu ağlarında gördü. Muhammed, 12 maçta ise rakiplerinin gol sevinci yaşamasına izin vermedi.

Muhammed Şengezer, ligde de bu sezon en çok süre alan oyuncular sıralamasında ise Kasımpaşalı Andreas Gianniotis ile üçüncü sırayı paylaştı.

Göztepe'nin yabancı oyuncuları Mateusz Lis 3 bin 60 dakika, Amin Cherni de 3 bin 8 dakika ile en çok süre alan oyuncular olarak dikkati çekti.

En genç oyuncu Ayaz Özcan

Gençlerbirliği formasını bu sezon 15 yıl 10 ay 9 günlükken giyen Ayaz Özcan, ligin en genç oyuncusu oldu.

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Samsunspor mücadelesinde 82. dakikada Michal Nalepa'nın yerine oyuna dahil olan genç santrfor, 8 dakika süre aldı.

En tecrübeli Türk futbolcu Veysel Sarı

Süper Lig'de bu sezon forma giyen en tecrübeli oyuncu Antalyaspor formasını 37 yıl 9 ay 8 günlükken giyen Veysel Sarı oldu.

Ligin 32. haftasında Alanyaspor ile oynanan maça ilk 11'de başlayan Veysel, 76 dakika sahada kaldı.

Veysel Sarı'yı 37 yıl 2 ay 19 gün ile yine Antalyaspor'dan Güray Vural, 37 yıl 2 ay 18 gün ile de Fenerbahçe'den Mert Günok takip etti.

En "hırçın" Orkun Kökçü

Süper Lig'de bu sezon en "hırçın" Türk futbolcu, Beşiktaş'ın milli oyuncusu Orkun Kökçü oldu.

25 yaşındaki orta saha, bu sezon 30 maçta 2 kez kırmızı kartla oyundan ihraç edilirken 5 defa da sarı kartla cezalandırıldı. Orkun, gördüğü kırmızı kartlar ve sarı kart cezası nedeniyle 4 maçta forma giyemedi.

Orkun Kökçü'yü beşer sarı, birer de kırmızı kartla Antalyasporlu Nazım Sangare ve Kayserisporlu Dorukhan Toköz takip etti.

Onana'dan Trabzonspor'a veda mesajı

Andre Onana, Trabzonspor macerasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla noktaladı

25.05.2026 00:19:00
İhlas Haber Ajansı
Onana'dan Trabzonspor'a veda mesajı
Onana'dan Trabzonspor'a veda mesajı
Andre Onana, Trabzonspor macerasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla noktaladı. Kamerunlu kaleci, yayımladığı mesajda, "Bu aileye katılmaktan gurur duyuyorum. Görev tamamlandı. Her şeyin en iyisini Trabzonspor'a diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili kulübün sezon başında büyük beklentilerle kadrosuna kattığı tecrübeli file bekçisi, Trabzonspor kariyeri boyunca kritik maçlarda yaptığı kurtarışlarla takımına önemli katkı sağladı.



Trabzonspor'a gelişi büyük ses getiren Kamerunlu kaleci, taraftarlar tarafından önemli bir transfer olarak değerlendirilmişti. Deneyimi ve uluslararası kariyeriyle dikkat çeken oyuncunun, sezonun tamamlanmasının ardından bordo-mavili kulüple yollarını ayıran Onana, sosyal medya üzerinden yaptığı veda paylaşımıyla Trabzonspor taraftarlarına teşekkür etti. Tecrübeli kalecinin geleceğiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kariyerine Avrupa'da devam etmesi bekleniyor.

İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı

İran Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası kampının, ABD'den Meksika'ya alındığı duyuruldu.

24.05.2026 11:05:00
AA
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
İran Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası kampının, ABD'den Meksika'ya alındığı duyuruldu.

İran resmi haber ajansı IRNA'ya göre FIFA, milli takım kampının ABD'den Meksika'ya taşınması talebini onayladı.

Kamp, Pasifik Okyanusu kıyısında ve Meksika ile ABD sınırında bulunan Tijuana'da düzenlenecek.

İran Futbol Federasyonu Başkanı Mehdi Taj, İran milli takımının kampının ABD'den Meksika'ya taşınmasıyla ilgili olarak "Dünya Kupası'na katılan takımların kamplarının FIFA tarafından onaylanması gerekiyor ve şükürler olsun ki, aldığımız taleplerin yanı sıra İstanbul'da FIFA yetkilileri ve Dünya Kupası organizatörleriyle yapılan toplantılar ve dün FIFA Genel Sekreteri ile yaptığımız web semineri göz önünde bulundurularak, kampın ABD'den Meksika'ya taşınması talebi onaylandı." açıklamasını yaptı.

İran Milli Futbol Takımı'nın Antalya kampı sürüyor

ABD, Kanada ve Meksika'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek İran Milli Futbol Takımı'nın Antalya'daki hazırlık kampı devam ediyor.

Dünya Kupası için 5 Haziran'a kadar kentte hazırlıklarını sürdürecek İran Milli Futbol Takımı, kamp kapsamında 29 Mayıs'ta Gambiya, 4 Haziran'da ise Mali ile hazırlık maçı oynayacak.

Milli takımın 2026 FIFA Dünya Kupası için belirlenen nihai 26 kişilik kadrosu ise 1 Haziran'da açıklanacak.

Almanya Kupası'nın sahibi Bayern Münih oldu

Bayern Münih, Almanya Kupası finalinde karşılaştığı Stuttgart'ı 3-0 mağlup ederek Almanya Kupası'nın sahibi oldu.

24.05.2026 10:26:00
İhlas Haber Ajansı
Almanya Kupası'nın sahibi Bayern Münih oldu
Almanya Kupası'nın sahibi Bayern Münih oldu
Bayern Münih, Almanya Kupası finalinde karşılaştığı Stuttgart'ı 3-0 mağlup ederek Almanya Kupası'nın sahibi oldu.

Almanya Kupası finalinde Bayern Münih ile Stuttgart, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Bayern Münih, mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve kupayı müzesine götürdü. Bayern Münih'e kupayı getiren golleri 55, 80 ile 90+2'de penaltıdan Harry Kane attı.



Bundesliga'da da şampiyonluğa ulaşan Bayern, Almanya Kupası zaferiyle birlikte sezonu 2 kupayla kapatmış oldu.



Almanya Kupası'nı en son 2019-2020 sezonunda müzesine götüren Bavyera ekibi, bu kupayla birlikte 21. kez Almanya Kupası'nın sahibi oldu.

Mauro Icardi ile ipler koptu

Galatasaray’da deprem! Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi Mauro Icardi, Türkiye defterini tamamen kapattı

23.05.2026 15:43:00
Haber Merkezi
Mauro Icardi ile ipler koptu
Mauro Icardi ile ipler koptu
Galatasaray'da deprem! Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi Mauro Icardi, Türkiye defterini tamamen kapattı.

Başkan Dursun Özbek'in sunduğu hiçbir teklifi kabul etmeyen menajer Elio Pino ile ipler tamamen koptu.







Galatasaray taraftarının sevgilisi Mauro Icardi ile yollar kopma noktasına geldi. Çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa, Arjantinli süper solak gelecek sezon parçalı formayı giymeyecek.






Başkan Dursun Özbek'in, takımda tutmak adına bizzat devreye girdiği Mauro Icardi cephesinden olumsuz haberler var. Edinilen bilgilere göre; Özbek yönetiminin sunduğu rakamlar da dahil olmak üzere hiçbir teklif, Icardi'nin menajeri Elio Pino'yu memnun etmeye yetmedi.

Pazarlıklarda orta yol bir türlü bulunamazken, taraflar arasındaki bağlar kopma noktasına geldi.







Gelecek sezon Galatasaray kadrosunda yer alması mucizelere bağlı olan Icardi'nin Türkiye'deki macerasını noktaladığı belirtiliyor.

Yıldız golcü, şu aşamada ne Galatasaray'ın yeni tekliflerine ne de Türkiye'den gelebilecek başka bir alternatife sıcak bakıyor. Tatil ve transfer sürecini geçirmek üzere doğrudan Arjantin'e uçmaya hazırlanan Icardi, yaz transfer döneminde masaya gelecek en yüksek profilli ve en iyi teklifi beklemeye koyulacak.

Jorge Jesus'a reddedemeyeceği teklif

Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan Jorge Jesus için Al Nassr harekete geçti

23.05.2026 15:36:00
Haber Merkezi
Jorge Jesus'a reddedemeyeceği teklif
Jorge Jesus'a reddedemeyeceği teklif
Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Jorge Jesus için Al Nassr harekete geçti! Suudi ekibi, Portekizli teknik adamı takımda tutmak adına önümüzdeki günlerde maddi şartları iyileştirilmiş, revize edilmiş dev bir sözleşme teklifi sunmaya hazırlanıyor.






Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında ilk sıralarda yer alan Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 






Suudi Aawsat'ın paylaştığı bilgilere göre, Al Nassr yönetimi tecrübeli teknik adamı bırakmak istemiyor.






Jorge Jesus'u takımın başında tutmakta kararlı olan Al Nassr yönetiminin, başarılı hocayı ikna etmek için kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Portekizli teknik adama, maddi anlamda önemli ölçüde iyileştirilmiş ve revize edilmiş yeni bir sözleşme teklifi sunulacağı belirtildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a rakip var

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın golcü listesindeki eski tanıdık Vedat Muriqi için Barcelona devreye girdi!

23.05.2026 15:31:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe ve Galatasaray'a rakip var
Fenerbahçe ve Galatasaray'a rakip var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın golcü listesindeki eski tanıdık Vedat Muriqi için Barcelona devreye girdi!

Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da listesinde olan eski tanıdık Vedat Muriqi'in transfer edilmesini talep etti.







Fichajes'in paylaştığı özel habere göre; Alman teknik adam, Mallorca forması giyen Kosovalı golcü Vedat Muriqi'in kadroya katılmasını istedi.

Bu gelişme, golcü arayışlarını sürdüren ve oyuncuyla dirsek temasında olan Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer pazarında çok güçlü bir rakip çıktığı anlamına geliyor.







Barcelona ile sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatan Hansi Flick, Robert Lewandowski sonrası dönem için forvet hattına farklı bir oyun karakteri kazandırmayı hedefliyor. 






Alman çalıştırıcının, La Liga'da sergilediği fiziksel performansla dikkat çeken Muriqi'i hücum hattında stoperleri yıpratacak, hava toplarında hakimiyet kuracak ve ön alanda top tutabilecek ideal bir pivot santrfor olarak gördüğü belirtildi.

Galatasaray'a işareti böyle çaktı

Eyüpspor forması giyen Mateusz Legowski, Galatasaray Stadı'na yakın bir yerde oturduğunu anlattı. Gollerden haberdar olmak için televizyona ihtiyaç duymadığını söyledi!

23.05.2026 15:19:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a işareti böyle çaktı
Galatasaray'a işareti böyle çaktı
Mateusz Legowski, bu sezon başında Salernitana'dan bedelsiz olarak Eyüpspor'a katılmıştı. Polonyalı orta sahayla 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavele yapıldı. 23 yaşındaki futbolcu, Eyüpspor'la birlikte Süper Lig'de kalmayı başarmıştı. Sezonun ardından ilginç açıklamalarda bulundu.






GECİKME OLMADAN!

Ülkesinin basınına konuşan Mateusz Legowski, "Galatasaray ligde veya Şampiyonlar Ligi'nde gol attığında bunu öğrenmek için televizyonu açmama gerek olmuyor. Biliyorsunuz, TV yayınında biraz gecikme var. Ama ben gecikme olmadan gol seslerini duyabiliyorum" ifadelerini kullandı.






DÜZ BİR HATTA 500 METRE

Polonyalı futbolcu, "Harika bir stadyuma sahipler. Oturduğum yer, düz bir hat üzerinde stada 500 metre mesafede... Maçlardan saatler önce zaten bölge hareketlenmeye başlıyor. Binlerce taraftar oraya geliyor. Bir sürü polis de bulunuyor. Gerçekten çılgın bir ortam" yorumunu yaptı.

Bernardo Silva transferinde Galatasaray'a kötü haber

Manchester City ile mukavelesi biten Bernardo Silva'nın adı ciddi şekilde Galatasaray'la anılıyordu. Tecrübeli 10 numara konusunda sıcak bir gelişme yaşandı

23.05.2026 15:05:00
Haber Merkezi
Bernardo Silva transferinde Galatasaray'a kötü haber
Bernardo Silva transferinde Galatasaray'a kötü haber
Nico Schira'nın haberine göre; Bernardo Silva, Atletico Madrid'e transfer olmak üzere... Manchester City ile mukavelesi biten Portekizli futbolcuya bonservis bedeli ödenmeyecek. 31 yaşındaki 10 numarayla 30 Haziran 2028'e kadar sözleşme yapılacak. Kontratta ayrıca +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunacak.






İŞİ BİTİRDİLER GİBİ

Portekizli yıldızın adı uzun süre Galatasaray'la anılmıştı. Bernardo Silva, yeni takımıyla ilgili kararını Dünya Kupası öncesinde vermek istediğini söylemişti. Bugün itibarıyla Atletico Madrid işi bitirmiş gibi gözüküyor. 1.73 boyundaki yıldız, Sarı-Kırmızılılar'dan senelik 15 milyon euro talep ediyordu.






TEK HEDEF DEĞİLDİ

Sarı-Kırmızılılar açısından tek hedef Bernardo Silva değildi. Cim-Bom, alternatiflere ağırlık verdi. Galatasaray kesin olarak 10 numara bölgesini güçlendirecek. Bütün takviyelerin bir an önce bitirilmesi planlanıyor. Aslan'ın kısa süre içinde farklı isimlerden sonuç alması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye İtalyan hoca mı geliyor?


 
 
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi’nin 'Türkiye’yi bilen bir hoca' sözleriyle işaret ettiği gizemli isim deşifre oldu! Geçtiğimiz sezon Ajax ile Hollanda'yı sallayan, bu sezon ise Porto'nun başında dünyaca ünlü Jose Mourinho’ya adeta fark atarak Portekiz'de şampiyonluğa uzanan Francesco Farioli.

23.05.2026 15:05:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye İtalyan hoca mı geliyor?
Fenerbahçe'ye İtalyan hoca mı geliyor?

Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi, sarı-lacivertli camianın merakla beklediği teknik direktör kriterini ilk kez açıkladı. Safi, "Türkiye Ligi'ni bilen bir hoca ile çalışacağız. Jorge Jesus ile bir temasımız yok" diyerek gündemi sarsarken, perde arkasındaki o isim de deşifre oldu.







Hakan Safi'nin "Türkiye Ligi'ni bilen hoca" tarifinin ardından kulisler adeta yangın yerine döndü. Safi'nin listesindeki bir numaralı teknik adamın, geçmişte Süper Lig'de uzun yıllar görev yapan ve Türkiye'yi çok yakından tanıyan Francesco Farioli olduğu iddia edildi. Farioli'nin Porto ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.







Türkiye kariyerinin ardından Avrupa'da devrim yaratan İtalyan teknik adam, başarı basamaklarını hızla tırmandı. Geçtiğimiz sezon Hollanda devi Ajax'ın başında şampiyonluğu son anda kaçırarak büyük ses getiren genç çalıştırıcı, bu sezon ise Portekiz'de tarih yazdı. Porto'nun başına geçen Farioli, ezeli rakiplerine ve Jose Mourinho'ya büyük fark atarak Portekiz'de şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.







Süper Lig'de Karagümrük (22 Mart 2021-16 Aralık 2021) ve Alanyaspor'da (31 Aralık 2021-27 Şubat 2023) oynattığı modern ve hücum odaklı futbolla hafızalara kazınan Farioli'nin, Hakan Safi'nin seçimi kazanması halinde sarı-lacivertli koltuğa oturmaya en yakın aday olduğu belirtiliyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.