logo
21 MAYIS 2026

Kupada 4. tur heyecanı başlıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turu heyecanı, yarın oynanacak 6 karşılaşmayla başlayacak

04.12.2023 11:30:00 / Güncelleme: 04.12.2023 12:27:31
İhlas Haber Ajansı
Kupada 4. tur heyecanı başlıyor
Kupada 4. tur heyecanı başlıyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. turu, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu turda 28 karşılaşma oynanacak ve müsabakaları kazanan takımlar, 5. tura adlarını yazdıracak.
Kupada 4. tur maçlarının programı şöyle:

Yarın
13.00 Ankara Keçiörengücü - Muş 1984 Muşspor
13.00 Fatih Karagümrük - Belediye Derincespor
15.00 Pendikspor - Isparta 32 Spor
17.00 Antalyaspor - Kepezspor
19.00 Samsunspor - Tokat Belediye Plevnespor
21.00 Corendon Alanyaspor - Kocaelispor

6 Aralık Çarşamba
13.00 Bandırmaspor - Somaspor
13.00 Kasımpaşa - Kırşehir Futbol SK
13.00 Bodrum FK - Menemen FK
13.00 Erzurumspor FK - 24 Erzincanspor
14.00 Boluspor - Amed Sportif Faaliyetler
14.00 Eyüpspor - Ankara Demirspor
14.00 Gençlerbirliği - Bornova 1877 Sportif Yatırımlar
14.00 Ümraniyespor - GH Çankayaspor
14.00 Adanaspor - Esenler Erokspor
14.00 Altay - Kırklarelispor
14.00 Göztepe - 1461 Trabzon FK
14.00 Sakaryaspor - Ankaraspor
15.00 Konyaspor - Beyoğlu Yeni Çarşı
17.00 Hatayspor - Düzcespor
19.00 Kayserispor - Vanspor
21.00 Trabzonspor - Çorum FK

7 Aralık Perşembe
13.00 Manisa FK - GMG Kastamonuspor
13.00 Sivasspor - Arnavutköy Belediyespor
15.00 Gaziantep FK - Etimesgut Belediyespor
17.00 MKE Ankaragücü - İskenderunspor
19.00 Çaykur Rizespor - Bucaspor 1928
21.00 RAMS Başakşehir - Şanlıurfaspor İHA

Bruno Genesio Beşiktaş kararını verdi

Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer alan Bruno Genesio, siyah-beyazlılara kapıyı kapattı. Tecrübeli hocanın yeni adresi Marsilya oldu

21.05.2026 18:50:00
Haber Merkezi
Bruno Genesio Beşiktaş kararını verdi
Bruno Genesio Beşiktaş kararını verdi
Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan ve Lille ile yollarını ayırmaya hazırlanan Bruno Genesio, siyah-beyazlılara kapıyı kapattı. Fransız basınına göre tecrübeli hocanın yeni adresi, görüşmelerde son aşamaya gelinen Marsilya oldu.






Beşiktaş'ta Bruno Genesio ismi yeniden ısıtıldı, masaya konuldu. 2023-24 sezonunun devre arasında siyah-beyazlıların kapısından dönen Fransız teknik adamın, Lille'den ayrıldıktan sonraki yeni durağı büyük oranda netleşti.






Fransa'dan gelen son haberlere bakılacak olursa tecrübeli hoca Türkiye'ye gelmeye niyetinin değil. Ülkesinde kalacak.

L'Équipe ve Foot Mercato'nun paylaştığı bilgilere göre; Lille ile sözleşme yenilemeyen Genesio'nun yeni adresi çok büyük bir sürpriz olmazsa Marsilya olacak.






Marsilya yönetiminin, yeni sezonun güçlü projesini teslim etmek adına Genesio ile yürüttüğü müzakerelerde çok ciddi mesafe kat ettiği belirtildi.






Lyon ve Rennes kariyerlerinin ardından bu sezon Lille ile Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Atletico Madrid gibi devleri devirerek piyasasını iyice yükselten hoca, Fransa'da kalarak zirve yarışı vermeyi ilk önceliği olarak belirledi.

Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Gece yarısı 02.30 gibi İstanbul'a dönen Aziz Yıldırım apar topar transfer görüşmesine girdi.
 

21.05.2026 18:31:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Fenerbahçe'de başkan olup önümüzdeki sezon şampiyon olmak isteyen efsane başkan Aziz Yıldırım, hem kongre çalışmaları için şehir şehir geziyor, hem de transfer çalışmalarına devam ediyor. Aziz Yıldrım ve ekibi kurmayları sabaha karşı 04:00'te santrfor konusunu masaya yatırdı. Gece yarısı İstanbul'a dönen ve apar topar toplanan Yıldırım ve yakın çalışma arkadaşları ismi daha önce belirlenen yıldız golcü için "online" bir görüşme yaptı.






İddialara göre adı geçen santrfor Güney Amerika'da... menajeri ve oyuncyuyla 7 saatlik fark nedeniyle gece yarısı bir görüşme gerçekleştirildi.

Yıldırım'ın bu görüşmede bizzat bulunarak golcüye "seni ne kadar çok istiyoruz anla" demek istediği için bulunduğu iddia edildi.

Yıldırım'ın gece 3 gibi İstanbul'a gelmesine rağmen yaşına ve hastalığına aldırmadan transfer görüşmesi için hazır olması görüşülen ismin ne kadar önemli bir yıldız olabileceğini de gösterdi.

Noa Lang bombayı patlattı

Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu

21.05.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu.

Napoli'ye dönen Noa Lang'dan transfer gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar geldi. Dünyaca ünlü savunma oyuncusu Virgil van Dijk'ın Galatasaray'a olan ilgisini açık açık itiraf eden Lang, çarpıcı detaylar paylaştı.







İşte o sözler:

- Van Dijk, bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu. Oradaki atmosferi, kulübün yapısını merak ediyor. Bana açıkça Galatasaray'ı sevdiğini ve yakından takip ettiğini söyledi.







Noa Lang'ın bu sözleri, özellikle sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, transfer kulislerini de adeta hareketlendirdi. 






Liverpool ile sözleşme durumları ve geleceği her dönem tartışma konusu olan tecrübeli stoper Van Dijk'ın, Türk futbolu ve Galatasaray hakkındaki bu hayranlığı, önümüzdeki transfer dönemleri için şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray

Bernardo Silva için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin devreye girdiği dev yarışta, Atletico Madrid Türk kulüplerinin canını sıktı

21.05.2026 18:20:00
Haber Merkezi
Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray
Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray
Manchester City'den ayrılan Bernardo Silva için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin devreye girdiği dev yarışta, Atletico Madrid attığı son adımlarla Türk kulüplerinin canını sıktı.






Manchester City'den ayrılması beklenen Portekizli süper solak Bernardo Silva'nın yeni adresi netleşmeye başladı. İtalyan basınının saygın spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un okuyucularına duyurduğu özel habere göre; Bernardo Silva transferinde İspanyol devi Atletico Madrid yarışta öne fırladı.






Diego Simeone'nin orta sahaya hem yaratıcılık hem de taktiksel disiplin katacak bir lider aradığı ve Bernardo Silva'yı bu projenin merkezine koymak istediği belirtiliyor.






Portekizli yıldızın da La Liga'da forma giymeye ve Atletico'nun rekabetçi yapısına son derece sıcak baktığı gelen haberler arasında.






Portekizli yıldız için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın adları da uzun süredi gündemde.

Ernest Muçi artık Trabzonsporlu

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Beşiktaş'ın Arnavut orta saha oyuncusu Ernest Muçi'nin bonservisini aldığını açıkladı

20.05.2026 19:01:00
İhlas Haber Ajansı
Ernest Muçi artık Trabzonsporlu
Ernest Muçi artık Trabzonsporlu
Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Beşiktaş'ın Arnavut orta saha oyuncusu Ernest Muçi'nin bonservisini aldığını açıkladı.



Bordo-mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Ernest Muçi'nin kesin transferi konusunda, kiralama sözleşmesinde yer alan kulübümüze ait opsiyon hakkı kullanılmıştır. Buna göre; Beşiktaş A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak 8 (Sekiz) taksit halinde 8.500.000.-EUR+KDV tutarında ödeme yapılacaktır" denildi.

Sınır kapısında 198 tabanca ele geçirildi

Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı karşısındaki Bulgaristan gümrüğüne gelen bir tırda kutular içerisinde 198 adet tabanca ele geçirildi.

20.05.2026 14:08:00
İhlas Haber Ajansı
Sınır kapısında 198 tabanca ele geçirildi
Sınır kapısında 198 tabanca ele geçirildi
Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı karşısındaki Bulgaristan gümrüğüne gelen bir tırda kutular içerisinde 198 adet tabanca ele geçirildi.

Bulgaristan üzerinden Norveç'e gitmek üzere Türkiye'den yola çıkan Türk vatandaşı Y.G.'nin kullandığı yabancı plakalı tır Lesovo Gümrük Kapısı'nda detaylı aramaya alındı.

Araçta taşınan boya ve otomobil parçaları arasında yapılan incelemede, beyan edilmemiş 7 kutu içerisinde boş şarjörlü 198 adet tabanca ile 120 adet fişek ele geçirildi. Kaçak silahlara el konulurken, olayla ilgili Yambol Bölge Savcılığı gözetiminde soruşturma başlatıldı. Türk vatandaşı sürücünün 72 saate kadar gözaltında tutulduğu öğrenildi.

Kasımpaşa son 13 sezonun en düşük puanını topladı

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'de sezonu 35 puanla 13. sırada tamamladı

20.05.2026 12:11:00
İhlas Haber Ajansı
Kasımpaşa son 13 sezonun en düşük puanını topladı
Kasımpaşa son 13 sezonun en düşük puanını topladı
Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'de sezonu 35 puanla 13. sırada tamamladı. Lacivert-beyazlılar, 2012-2013 sezonunda çıktığı Süper Lig'de son 13 sezonun en düşük puanını topladı.






Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonu pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. Kasımpaşa, evinde şampiyon Galatasaray karşısında elde ettiği 1-0'lık galibiyetle lige tutundu. Lacivert-beyazlılar, bu sezon 33 golle rakip ağlarını havalandırırken, kalesinde ise 49 gol gördü. Bu sezon 35 puan toplayan Paşa, 2012-2013 sezonunda çıktığı Süper Lig'de bu süreçteki en düşük puanını aldı.

Shota Arvaladze ile başlanan sezon Emre Belözoğlu ile sonlandı

Lige Shota Arvaladze yönetiminde başlayan Kasımpaşa, bu maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bu sonuçların ardından görevinden alınan Gürcü teknik adamın yerine Emre Belözoğlu getirildi. Belözoğlu döneminde 20 müsabakada 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan lacivert-beyazlılar ligi 35 puanla 13. sırada tamamladı.









Evindeki puanlarla ligde tuttu

Kasımpaşa'nın evindeki son 7 maçta elde ettiği 5 galibiyet ve 1 beraberlikle aldığı 16 puan, lacivert-beyazlıların lige tutunmasını sağladı. İlk iç saha galibiyetini 22. haftada Fatih Karagümrük karşısında alan Haliç ekibi, sonrasında ise sahasında sadece Çaykur Rizespor'a yenildi.

Sezon boyunca deplasmanda sadece 3 galibiyet elde eden Paşa, dış sahadaki son 3 puanını 23 Kasım 2025 tarihinde Corendon Alanyaspor karşısında aldı.









Kasımpaşa 9 transferle sezona başladı

Kasımpaşa, yaz transfer döneminde kadrosuna 9 futbolcu dahil etti. Lacivert-beyazlılar bu süreçte Kubilay Kanatsızkuş, Cem Üstündağ, Ali Kol, Yusuf Barasi, Andri Fannar Baldursson, Pape Habib Gueye, Godfried Frimpong ve Fousseni Diabate'yi transfer ederken, Atilla Szalai ise Hoffenheim'dan kiralanarak takıma katıldı.

Sadık Çiftpınar, Nuno Da Costa, Kevin Rodrigues, Sinan Alkaş, Emirhan Yiğit, Gökhan Gül ve Berk Can Yıldızlı ile yollarını ayıran Paşa, Dağhan Erdoğan, Ramazan Özkanlı'yı da kiralık olarak yolladı.

Devre arasında 8 transfer

Lacivert-beyazlılar devre arası transfer dönemi olarak bilinin ikinci transfer ve tescil döneminde kadrosu 8 transferle güçlendirdi. Kasımpaşa, Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci ve Rodrigo Becao'yu, Galatasaray'dan Eyüp Aydın'ı, Parma'dan Adrian Benedyczak'ı ve Angers'tan Jim Allevinah'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Cenk Tosun, Kerem Demirbay ve Kamil Ahmet Çörekçi ise bedelsiz olarak transfer edildi.

İstanbul temsilcisi; Jhon Espinoza ve Cem Üstündağ ile yollarını ayırırken, Yasin Eratilla, Mamadou Fall, Atakan Müjde ve Oğuzhan Yılmaz'ı da kiralık olarak gönderdi.









Kasımpaşa son 13 yılının en düşük puanını topladı

Kasımpaşa, Süper Lig'e yükseldiği 2012-2013 sezonundan sonra en düşük puanını bu sezon topladı. 13 sezondur aralıksız Süper Lig'de mücadele eden Haliç ekibi, bir sezonda en yüksek puanını ise 2023-2024 sezonunda 56 puanla elde etti. Lacivert-beyazlılar o sezon aldığı 16 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle ligi 5. sırada bitirmişti.

Geçtiğimiz sezon ligi 10. sırada tamamlayan Kasımpaşa, 11 galibiyet, 14 beraberlik, 11 mağlubiyet almıştı.

En istikrarlı isim Andreas Gianniotis

Kasımpaşa'nın file bekçisi Andreas Gianniotis, 2 bin 970 dakika süre alarak takımının en istikrarlı ismi oldu. Baldursson 2 bin 720, Nicholas Opoku 2 bin 432, Claudio Winck 2 bin 303 ve Ben Ouanes 2 bin 279 dakikayla takımın en çok süre alan futbolcuları oldu.

En golcü futbolcu Adrian

Kasımpaşa, bu sezon rakip fileleri 33 kez havalandırırken takımın en golcü ismi devre arasında takıma katılan Adrian Benedyczak oldu. Benedyczak attığı 10 golle takımının ligde kalmasına büyük katkıda bulundu. Paşa'da Adrian Benedyczak'ın ardından Pape Gueye 5, Claudio Winck 3, Ben Ouanes, İrfan Can ve Haris Hajradinovic de 2'şer gol kaydetti. İstanbul takımında ayrıca kaleci Andreas Gianniotis, Kubilay Kanatsızkuş, Adem Arous, Fousseni Diabate, Cenk Tosun, Kerem Demirbay ve Jim Allevinah'ın ise 1'er gol sevinci yaşadı.

Takımın asist kralı Ben Ouanes

Kasımpaşa'da en çok asist yapan futbolcu ise 6 asistle Tunuslu futbolcu Ben Ouanes oldu. Ouanes'i, Fousseni Diabate ve İrfan Can Kahveci 3'er, Claudio Winck de 2 asistle takip etti.

7 kırmızı kart, 79 sarı kart gördü

İstanbul temsilcisi, Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 7 kırmızı, 79 sarı kart gördü. Paşa'da Kerem Demirbay ve Cafu 2'şer, Pape Gueye, Ben Ouanes ve Rodrigo Becao 1'er kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İngiltere'de 22 yıl aradan sonra şampiyon Arsenal

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, 22 yıl sonra şampiyon oldu.

20.05.2026 11:18:00
İhlas Haber Ajansı
İngiltere'de 22 yıl aradan sonra şampiyon Arsenal
İngiltere'de 22 yıl aradan sonra şampiyon Arsenal
İngiltere Premier Lig'de Arsenal, 22 yıl sonra şampiyon oldu.

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında Manchester City, deplasmanda Bournemouth ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 39. dakikasında Eli Junior Kroupi'nin attığı golle geriye düşen City, 90+5'te Haaland'ın attığı golle beraberliği yakaladı. Maçta başka gol olmazken Manchester City, 1-1 berabere kaldı ve lider Arsenal 82 puanla; rakibinin 4 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti.

22 yıllık hasret bitti



'Topçular' en son 2003-2004 sezonunda Arsene Wenger yönetiminde The Invincibles (Yenilmezler) kadrosu adı verilen kadro ile şampiyon olmuştu. 22 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Arsenal, bu şampiyonluğuyla beraber 14. kez kupaya uzandı.

Duran toplar şampiyonluğu getirdi



Arsenal bu haftaya kadar 19 maçta penaltılar hariç duran toplardan gol buldu. Bu sezon köşe vuruşlarından 18 gol bulan Kuzey Londra temsilcisi, bu alanda yeni bir rekora da imza attı.

Mikel Arteta 7 sezon sonra şampiyon

Arsenal'de 20 Aralık 2019 tarihinde göreve başlayan İspanyol teknik adam Mikel Arteta, 7. sezonunda takımının başında kupaya uzandı. Arteta yönetiminde Arsenal, Premier Lig'te 246 maç oynarken bu maçlarda 148 galibiyet, 48 beraberlik ve 50 mağlubiyet aldı. Bu sezon yüzde 61,4'lük galibiyet oranı yakalayan İspanyol teknik adam, Arsene Wenger dahil kulüp tarihindeki en yüksek galibiyet yüzdesine sahip teknik direktör oldu.

Arteta yönetimindeki Arsenal, 30 Mayıs Cumartesi günü PSG ile UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynayacak.

Onuachu finalde sessizliğini bozmak istiyor

20.05.2026 10:59:00
İhlas Haber Ajansı
Onuachu finalde sessizliğini bozmak istiyor
Onuachu finalde sessizliğini bozmak istiyor
Trabzonspor'un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, forma giydiği son 7 resmi maçta gol sevinci yaşayamazken, sessizliğini Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde bozmayı hedefliyor.

Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giydiği son 7 resmi karşılaşmada rakip fileleri havalandıramayan Nijeryalı forvet Paul Onuachu, Trabzonspor kariyerindeki en uzun gol sessizliği dönemlerinden birini yaşıyor. Nijeryalı oyuncu ligde 5, kupada ise 2 maçtır gol sevinci yaşayamadı.

Gol krallığında zirveyi paylaştı



Süper Lig'de attığı 22 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunan Onuachu, sezon boyunca ortaya koyduğu performansla bordo-mavili ekibin skor yükünü sırtlayan isim oldu. Deneyimli forvet ligde 22 golle Başakşehir'in Özbek futbolcusu Eldor Shomurodov ile tahtı paylaşırken, final öncesinde yeniden ritmini yakalamak istiyor.

Kupada 2 golü bulunuyor

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da etkili bir performans ortaya koyan Onuachu'nun 2 golü bulunuyor. Kritik maçlarda takımına skor katkısı veren Nijeryalı forvet, finalde de teknik heyetin en büyük kozlarından biri olacak.

Hedef hem gol hem kupa

Konyaspor ile oynanacak final mücadelesinde gözler tecrübeli golcüde olacak. Onuachu, hem 7 maçlık gol hasretine son vermeyi hem de Trabzonspor'a kupayı kazandıran isim olmayı hedefliyor. Bordo-mavili taraftarlar da sezonun en kritik randevusunda yıldız golcünün yeniden sahneye çıkmasını bekliyor.

Beşiktaşlı futbolcunun ehliyetine el kondu

Elazığ'da 163 kilometre hızla radara giren Beşiktaş'ın genç futbolcusu Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun ehliyetine 30 gün süreyle el kondu

20.05.2026 00:53:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaşlı futbolcunun ehliyetine el kondu
Beşiktaşlı futbolcunun ehliyetine el kondu
Elazığ'da 163 kilometre hızla radara giren Beşiktaş'ın genç futbolcusu Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun ehliyetine 30 gün süreyle el kondu.

Aile ziyaretleri sonrasında Bingöl'den Elazığ'a dönen Beşiktaş'ın genç futbolcusu Mustafa Erhan Hekimoğlu, Kovancılar mevkiinde 163 kilometre hızla radara girdi.



Polis ekipleri tarafından durdurulan Hekimoğlu'na yüksek hızdan dolayı 20 bin lira para cezası kesilirken ehliyetine de 30 gün süreyle el konduğu bildirildi.



Hekimoğlu'nun şeker hastası olan babaannesini hastaneye yetiştirmek için hız yaptığını iddia ettiği öğrenildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.