logo
19 HAZİRAN 2025

Murat Ocak resmen Trabzon'da

01.07.2006 00:00:00
Trabzonspor, daha önce prensipte anlaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Murat Ocak'ın transferine resmiyet kazandırdı.

10 yıla damgasını vuracakMurat Ocak, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kulüp yönetim kurulu üyesi Aydın Pişiren'in hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 4 yılığına bordo-mavili takımın renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Aydın Pişiren, Murat Ocak'ı uzun süredir transfer etmek istediklerini belirterek, ''Murat, genç ve yetenekli bir oyuncu. Trabzonspor'un 10 yılına damga vuracağını düşünüyorum'' dedi. Murat Ocak'ın (A) Milli Takım'da iyi bir sıçrama yaptığını dile getiren Pişiren, ''Murat'ın transferi tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Başka kulüplerin de onunla ilgili düşünceleri vardı, ama o Trabzonspor'u tercih etti. Bu transferde çok geç kalmış sayılmayız'' diye konuştu.Karadenizli olduğum için tercih ettimMurat Ocak ise kendisinin Karadenizli olduğunu belirterek, ''Bende Trabzonspor sevgisi her zaman vardı. Başkanı eski başkanım, hocası ise eski hocamdı. O yüzden Trabzonspor'u tercih ettim'' şeklinde konuştu. Murat Ocak'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu, ancak bordo-mavili kulübün bu futbolcunun bonservisini İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan almayı başardığı öğrenildi.HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYORTrabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını, bugün yaptığı çift idmanla sürdürdü.Bordo-mavililer, teknik direktör Sebastiao Lazaroni yönetiminde sabah kondisyon, akşam ise topla antrenmanlar gerçekleştirdi. Antrenmanlara Almanya kampında takıma katılacak Szmykowiak, Stepanov ve Fatih Akyel ile ayak bileğinde ağrı olan Djokaj, bugün idmana çıkmadılar. Hafif sakatlığı bulunan Celaleddin ise idmanda bir süre koşu yaptı.

6 HAZIRLIK MAÇITrabzonspor'un Almanya kampında yapacağı 6 hazırlık maçından 4'ü belli oldu. Bordo-mavililer, 8 Temmuz'da Weingarten'de İsviçre İkinci Ligi takımlarından FC Winterthur, 12 Temmuz'da Freising'de Katar Birinci Ligi takımı Al-Rayyan, 15 Temmuz'da Schwarzach'da Avusturya İkinci Ligi takımı Austria Lustenau, 21 Temmuz'da da Füssen'de TSV 1860 Münih takımıyla karşılaşacak. Geriye kalan maçların 17 ve 19 Temmuz'da yapılması beklenirken, rakipler ise daha sonra belirlenecek.Yattara: Gitmeyi isterimÜlkesinden önceki gece dönen Gineli futbolcu, kafaları karıştırdı. Yattara, "İyi teklif olur, yönetim de izin verirse Avrupa'ya gidebilirim" dedi. Trabzon'da transfer belirsizliği sürerken, çalışmalara zamanında katılmayarak Teknik Direktör Lazaroni'yi çileden çıkaran Yattara dün geldiği Türkiye'de ayağının tozuyla ilginç açıklamalar yaptı. Lazaroni'yi tanımadığını belirten Gineli oyuncu, "2 yıl sözleşmem var. ama iyi bir teklif gelir ve kulübüm de isterse giderim" dedi.  Trabzonspor da Ülker ile sponsorluk anlaşması yaptıTrabzonspor, Ülker ile geniş çaplı sponsorluk anlaşması yaptı. Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Nuri Albayrak'ın, Ülker Holding İcra Kurulu Başkanı Murat Ülker ile bir görüşme yaptığı ve geniş çaplı bir sponsorluk konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.Sponsorluk anlaşmasının oyuncu transferinden, altyapıya destek anlamında geniş bir yelpazeyi kapsaması, detaylandırmanın ise ilerleyen süreçte belirlenmesi planlandı.Bordo-mavili kulübe, Ülker Cola Turka'nın sponsorluğunun da devam ettiği bildirildi. Ufukhan trafik kazası geçirdiTrabzonspor'un genç futbolcusu Ufukhan Bayraktar ile ağabeyi Savaş Bayraktar, maddi hasarlı trafik kazası geçirdi. Sabah antrenmanına katılmak için ağabeyi Savaş Bayraktar'ın kullandığı 61 EV 013 plakalı özel otomobil ile yola çıkan Ufukhan Bayraktar, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yolunda trafik kazası geçirdi. Kaygan zeminde kontrolden çıkan otomobil, park halinde bulunan kamyona arkadan çarptı. Ölen ya da yaralanın olmadığı kazada otomobilin ön kısmında büyük çaplı hasar oluştu. Trafik kazası nedeniyle idmana katılamayan bordo-mavili futbolcuyu, olay yerine gelen kulüp profesyonel idari işler sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu ile kulüp idari işler sorumlusu Osman Aydın, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine getirdiler.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Google'ın başı dertte
O para cezası uygun bulundu
Soykırımcı İsrail'e bir ortak daha!
O ülke İsrail'e silah verecek
Putin ve Şi'den İran mesajı
'Nükleer mesele güçle çözülemez'
Finlandiya'dan şok karar!
Putin buna çok kızacak
Merkez Bankası'ndan faiz kararı
Faiz yüzde 46'da sabit tutuldu
İsrail Türk hava sahasını kullandı mı?
MSB'den İran açıklaması
TBMM'de Talat Paşa tartışması
Meclis'te 'Ermeni soykırımı' dendi
Türklerin en çok ölüm nedeni belli oldu?
2024'te 489 bin 361 kişi öldü
20 milyon öğrenci için yaz tatili başlıyor
Yarın 'karne zili' çalacak
İran'dan İsrail'e 20'den fazla füze
İran'ın füzeleri İsrail'i vurdu
Gözler Merkez Bankasında
MB'nin faiz kararı ne olacak?
ABD'den öğrenci vizesi için 'sosyal medya' şartı
Kriterler tek tek sayıldı
Uzun namlulu silahla tekel bayisi kurşunlandı
Esenyurt'ta hareketli dakikalar
Avrupa ülkelerinden İran'la görüşme talebi
İranlı bakan Cenevre'ye gidecek mi?
İran: İsrail hariç, diplomasiye bağlılığımızı sürdürüyoruz
Bölgede tek nükleer güç İsrail
Google'ın başı dertte
O para cezası uygun bulundu
Soykırımcı İsrail'e bir ortak daha!
O ülke İsrail'e silah verecek
Putin ve Şi'den İran mesajı
'Nükleer mesele güçle çözülemez'
Finlandiya'dan şok karar!
Putin buna çok kızacak
Merkez Bankası'ndan faiz kararı
Faiz yüzde 46'da sabit tutuldu
İsrail Türk hava sahasını kullandı mı?
MSB'den İran açıklaması
TBMM'de Talat Paşa tartışması
Meclis'te 'Ermeni soykırımı' dendi
Türklerin en çok ölüm nedeni belli oldu?
2024'te 489 bin 361 kişi öldü
20 milyon öğrenci için yaz tatili başlıyor
Yarın 'karne zili' çalacak
İran'dan İsrail'e 20'den fazla füze
İran'ın füzeleri İsrail'i vurdu
Gözler Merkez Bankasında
MB'nin faiz kararı ne olacak?
ABD'den öğrenci vizesi için 'sosyal medya' şartı
Kriterler tek tek sayıldı
Uzun namlulu silahla tekel bayisi kurşunlandı
Esenyurt'ta hareketli dakikalar
Avrupa ülkelerinden İran'la görüşme talebi
İranlı bakan Cenevre'ye gidecek mi?
İran: İsrail hariç, diplomasiye bağlılığımızı sürdürüyoruz
Bölgede tek nükleer güç İsrail
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.