logo
28 EYLÜL 2026

"Ralli ve pistte dikkatleri üzerimize çektik"

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Serkan Yazıcı, "2017, federasyonumuz adına birçok 'ilk'in yaşandığı, sporcularımızın önemli başarılara imza attığı dopdolu bir yıl oldu" dedi

27.12.2017 00:00:00
 
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Serkan Yazıcı, 2017'nin federasyonları adına ilklerin yaşandığı, sporcularının önemli başarılara imza attığı dopdolu bir yıl olduğunu söyledi.

Yazıcı, yaptığı yıl sonu değerlendirmesinde, ralli, pist, tırmanma, off-road, trial, karting, drift ve klasik otomobil olmak üzere 8 ayrı branştaki ulusal ve mahalli serilerin tamamlanmasıyla, otomobil sporlarında 2017 sezonunu kapattıklarını bildirdi. Farklı branşlarda Avrupa'da elde edilen başarıların yanı sıra Türkiye'nin Dünya Ralli Şampiyonası takvimine dahil edilmesi ile kendisinin, Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) Dünya Motorsporları Konseyi üyeliğine seçilmesini, yılın dikkat çekici gelişmeleri olduğunu vurgulayan Yazıcı, "Pistte bu yıl hızımızı kesmedik. 2017, federasyonumuz adına bir çok 'ilk'in yaşandığı, sporcularımızın önemli başarılara imza attığı dopdolu bir yıl oldu. Ülkemizin 8 yıl aradan sonra yeniden Dünya Ralli Şampiyonası takvimine dahil edilmesi, yılın en önemli ve ses getiren olayıydı." dedi.

Yıl içinde 8 branşta 44 ulusal yarış düzenlediklerini dile getiren Yazıcı, "Yılın en hızlı pilotunu belirleyen Şampiyonlar Şampiyonası'nı, 15 yıllık bir aranın ardından 18-19 Mart'ta İzmir'de yaptık. Farklı branşlardan 48 sporcu katıldı. Şampiyonlar şampiyonu olan Ayhancan Güven ödülünü aldı." diye konuştu.

"Bu projeyi çok inanarak başlattık"

Federasyon tarihinde düzenlenen ilk yetenek keşfetme projesi "TOSFED Yıldızını Arıyor" projesinin büyük ilgi gördüğünü anlatan Yazıcı, "Bu projeyi çok inanarak başlattık. Projeyi, otomobil sporlarının geleceğine yatırım olarak gördük." değerlendirmesinde bulundu. FIAT sponsorluğundaki projenin elemelerinde, 18'i kadın 320 adayın mücadele ettiğini hatırlatan Yazıcı, "Ehliyet sahibi 25 yaş altı genç ve yetenekli sürücülerin katılımına açık projede, elemeler sonucu 10 erkek ve 2 kadın toplam 12 sürücü, tüm masrafları TOSFED tarafından karşılanarak FIAT Egea yarış otomobilleri ile yarışma imkanı kazandılar. Bu proje, gençleri piste çekmek adına büyük önem taşıyor. Projeyi, gelecek yıllarda daha da geliştirerek devam ettirmek düşüncesindeyiz." ifadelerini kullandı.

"WRC ile dünyayı kendimize hayran bırakacağız"

Türkiye'nin Dünya Ralli Şampiyonası'nda (WRC) yeniden takvime dahil edilmesinin, sadece otomobil sporlarında değil Türk sporunda yılın en önemli olayı olarak kabul edilmesi gerektiğine dikkati çeken Yazıcı, şunları aktardı: "Açıkçası WRC'nin alınması ile ilgili süreçte çok akıllıca davrandık. Adaylık sürecini bu kadar iyi yönetmeseydik, organizasyonu alamayabilirdik. 132 ülkede 12 bin saat yayınla gösterilecek organizasyon, ülkemize her alanda olumlu katkılar yapacak. 13-16 Eylül 2018'de Muğla'da düzenlenecek 10. ayak yarışı, etapların eşsiz doğası ve bugüne kadar yapılacak en kompakt yarış özelliğini taşıdığı için FIA yetkililerini de çok heyecanlandırıyor. Tüm yarışın toplam 25 kilometrelik alanda yapılacak olması, 10. yarışı diğerleri arasında çok özel yapıyor. Ülkemizin 8 yıl aradan sonra yeniden Dünya Ralli Şampiyonası takvimine dahil edilmesi, yılın en önemli ve ses getiren olayıydı."

"Bizim bu işi ne kadar iyi yapabileceğimizi yakından gördüler"

Dünya Ralli Şampiyonası'nın provası niteliği taşıyan, Avrupa Ralli Kupası kapsamındaki Balkan Ralli Kupası'nın final yarışı olan Marmaris Rallisi'nin, yılın önemli organizasyonları arasında yer aldığını kaydeden Yazıcı, "20-22 Ekim'de Ula ve Marmaris çevresindeki yarış FIA'dan tam not aldı. FIA yetkilileri, etapların kalitesi ve servis alanına hayran kaldı. Bu yarış sonrasında FIA, Türkiye'nin WRC'ye dahil olduğunu resmi olarak ilan etti. Bizim bu işi ne kadar iyi yapabileceğimizi, yakından gördüler." şeklinde konuştu.

Yazıcı, FIA nezdindeki bir diğer önemli gelişmenin, kendisinin, Dünya Motorsporları Konseyi'ne girmesi olduğunu belirterek, şöyle devam etti: "FIA Genel Kurulu, 8 Aralık'ta Paris'te yapıldı. Ben de bu toplantıda Dünya Motorsporları Konseyinin 14 üyesinden birisi olarak göreve getirildim. Uluslararası ilişkiler bakımından federasyonumuz için önemli bir gelişme. Bu, bizim dünyadaki görünürlüğümüzün, bilinirliğimizin artması açısından önemli. FIA'da ne kadar çok göreviniz, yeriniz varsa, bu sporun yönetiminde o kadar söz sahibi oluyorsunuz."

"Ralli ve pistte dikkatleri üzerimize çektik"

Türk sporcuların çok iyi bir yıl geçirdiğini dile getiren Serkan Yazıcı, şunları kaydetti: "Ralli ve pistte dikkatleri üzerimize çektik. Rallide 3 büyük uluslararası başarı geldi. Murat Bostancı-Onur Vatansever, Buğra Banaz-Burak Erdener ve Ümit Can Özdemir-Batuhan Memiş Yazıcı'nın yer aldığı Castrol Ford Team Türkiye, sezonu Avrupa ralli takımlar şampiyonu olarak tamamlayarak tarihi bir başarı elde etti. Dünya Ralli Şampiyonası'na dahil İspanya ve İngiltere rallilerinde ülkemizi temsil eden Toksport WRT'den Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, sezonu Balkan ralli şampiyonu olarak tamamlarken, Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi ile Neo Motorspor, 2018 Avrupa Ralli Kupası'nı ülkemize getirmeyi başardı. Neo Motorspor'un bir diğer ekibi Adil Küçüksarı-Kerim Tar ikilisi, Avrupa Ralli Kupası ERT2 kategorisinde 2. oldu." şeklinde görüşlerini aktardı.

"Avrupa pistlerinde de söz sahibiyiz" diyen Yazıcı, "Pist branşında Berkay Besler, Kuzey Eroldu, Ümit Ülkü, Ahmet Mutlubaş, Yağız Gedik, Ayhan Germirli, Bilal Saygılı, Aytaç Biter, Levent Kocabıyık, Fatih Ayan, Cenk Ceyişakar, Cengiz Oğuzhan, Yadel Özkan ve Emir Aşarı, karting branşında da Ömer Asaf Kolot ve Alp Hasan Aksoy, Avrupa'daki serilerde ülkemizi temsil eden sporcularımız oldular. Avrupa'nın dört bir yanında ülkemizi temsil eden tüm sporcu ve takımlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Gelecek yıl yapılacak en önemli organizasyonun, WRC'nin 10. ayağı olduğunu vurgulayan Yazıcı, "Tüm dikkatimizi buna yoğunlaştırmış durumdayız. Bu dev organizasyondan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Tüm sporcu ve kulüplerimize iyi bir yıl diliyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Dursun Özbek, Suudilerle Galatasaray'ı konuştu! İşte masadaki konular

27.09.2026 20:30:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek, Suudilerle Galatasaray'ı konuştu! İşte masadaki konular
Dursun Özbek, Suudilerle Galatasaray'ı konuştu! İşte masadaki konular
Başkan Dursun Özbek'in, Suudi Arabistan Genel Eğlence Heyeti Başkanı olan Turki Al-Sheikh ile yapmayı planladığı görüşme iddia edilenin aksine Galatasaray'ın "satışından" ziyade, Suudi Arabistan'ın futbola akıttığı milyar dolarlık pastadan sponsorluk ve ticari iş birlikleri kanalıyla pay alma çabası. Ancak kulübün geleceği ve finansal yapısı üzerindeki Arap sermayesi etkisi arttıkça, satılma dedikoduları da kaçınılmaz olarak basında ve taraftar arasında konuşulmaya devam edecek.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Turki Al-Sheikh'in yakınlaşması; Türk futbolundaki finansal sıkıntılar ve Suudi Arabistan'ın futbola yaptığı yatırımlar göz önüne alındığında oldukça kritik bir hamle. Bu yüzden kamuoyunda bu görüşme için camiada "Dursun Özbek, Galatasaray'ı satmak için ilk adımları attı" şeklinde dedikoduları yayılmaya başladı. Ancak işin aslı elbetteki öyle değil.

Galatasaray'ın öncelikli hedefi kulübe sıcak para girdisi sağlamak, küresel marka değerini artırmak ve proje bazlı yatırımlarına kaynak bulmak.

Galatasaray, Avrupa standartlarında gelir elde edebilmek için Suudi menşeli büyük şirketlerle (Fly Nas, NEOM, Aramco, Visit Saudi vb.) yüksek bütçeli sponsorluk anlaşmaları talep edebilir.

Kemerburgaz Tesisleri veya Florya projesi gibi gayrimenkul dönüşümlerinde Suudi fonlarından uzun vadeli ve düşük maliyetli yatırım imkanı aranabilir.

Yüksek maliyetli oyuncuların transferinde veya kadrodaki yüksek maaşlı isimlerin Suudi kulüplerine satılarak bonservis geliri elde edilmesinde bir köprü kurulması hedeflenebilir.

Riyad Seasons gibi uluslararası organizasyonlarda yer alarak ciddi katılım payları ve galibiyet primleri kazanmanın yolları zorlanabilir.

Suudi Arabistan Genel Eğlence Heyeti Başkanı olan Turki Al-Sheikh, ülkesinin "Vision 2030" çerçevesinde sporu ve eğlenceyi küresel bir güç unsuru olarak kullanma stratejisinin merkezinde.

Türk futbolunun bölgedeki en yüksek izlenebilirliğe sahip kulüplerinden biri olan Galatasaray'a, Suudi devlet fonu (PIF) destekli dev markalar üzerinden stratejik sponsorluklar teklif edebilirler.

Galatasaray'ı Riyad'da düzenlenecek özel turnuvalara, hazırlık maçlarına dahil ederek milyon dolarlık katılım ücretleri sunabilirler.

Suudi Pro Ligi kulüpleri ile Galatasaray arasında oyuncu kiralama veya transfer süreçlerinde öncelik ve finansal kolaylıklar sağlanabilir.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinden genç yeteneklerin Galatasaray altyapısında yetişmesi için ortak akademi projeleri ve fon aktarımı teklif edilebilir.

"Galatasaray Araplara satılıyor" söylentileri yıllardır Türk futbol kamuoyunu meşgul eden bir iddiadır. Ancak bu görüşmeyi doğrudan bir "satış" olarak okumak hukuki ve hukuki olmayan nedenlerle gerçekçi değil.

Newcastle United veya PSG örneklerinde olduğu gibi, devlet destekli Arap fonlarının kulüplere ilk girişi genelde sponsorluklar, hazırlık turnuvaları ve dostluk ilişkileriyle başlar. Dedikodu üreten çevreler bu ziyareti bir "zemin arayışı" veya "kamuoyu nabzı ölçme" adımı olarak yorumlar. Bu yüzden Dursun Özbek'in kulübü satmak için zemin hazırladığı iddiaları altı boş olsa da dolanıyor.

Milliler yine sonuç alamadı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi A Ligi'ndeki tarihindeki ilk maçında Fransa'ya 1-0 mağlup oldu

26.09.2026 00:24:00
Haber Merkezi
 
Milliler yine sonuç alamadı
Milliler yine sonuç alamadı
Uluslar Ligi A Ligi'ne Fransa yenilgisiyle başlayan A Milli Takım, Kocaeli'deki mücadelede iyi direnmesine rağmen Mbappe'nin golüne engel olamadı. 87. dakikada Uğurcan Çakır'ın kırmızı kart görmesi gecenin bir başka kritik anı oldu. Montella'nın tercihleri ise maç sonrası tartışma konusu oldu.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi A Ligi'ndeki tarihindeki ilk maçında Fransa'ya 1-0 mağlup oldu. Kocaeli Stadyumu'ndaki karşılaşmanın tek golünü 54. dakikada Kylian Mbappe kaydetti.

İLK YARIDA DENGE VARDI

Karşılaşmanın ilk bölümünde Fransa topa daha fazla sahip olmaya çalışırken Türkiye savunmada disiplinli kaldı. Milliler, Arda Güler üzerinden hücum üretmeye çalıştı. Arda'nın bireysel çabaları Fransız savunmasını zaman zaman zorladı.

İlk yarıda iki takım da aradığı golü bulamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi. Maç öncesinde Montella'nın en önemli sorunlarından biri orta sahadaki eksiklerdi. Hakan Çalhanoğlu kadroda yer almazken Orkun Kökçü de sakatlığı nedeniyle oynayamadı.

İSMAİL'LE GOLE ÇOK YAKLAŞTIK

İkinci yarının hemen başında Türkiye önemli bir fırsat yakaladı. 50. dakikada Arda Güler'in kullandığı kornerde İsmail Yüksek'in kafa vuruşu gol tehlikesi yarattı.

Ancak bu pozisyonun ardından Fransa oyunda ağırlığını artırdı.

MBAPPE SAHNEYE ÇIKTI: 0-1

54. dakikada Fransa'nın yıldızı Kylian Mbappe sahneye çıktı. Fransızların geliştirdiği atakta Mbappe topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından Türkiye beraberlik için daha fazla risk almaya başladı. Fransa ise savunmasını geriye çekerek skoru korumaya yöneldi.

87'DE UĞURCAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın son bölümünde Türkiye'nin işi daha da zorlaştı. 87. dakikada Uğurcan Çakır, VAR incelemesinin ardından direkt kırmızı kart gördü. Böylece milliler karşılaşmanın kalan bölümünü 10 kişi tamamladı.

Fransa'nın 1-0'lık üstünlüğü maçın son düdüğüne kadar değişmedi.

MAÇIN ARDINDAN MONTELLA TARTIŞMASI

Mağlubiyetin ardından tartışmanın merkezine yalnızca futbolcular değil, Vincenzo Montella'nın oyun planı ve tercihleri de oturdu.

Özellikle Türkiye'nin geriye düştükten sonra hücumdaki üretkenliğinin yeterli olmaması ve beraberlik için gerekli hamlelerin etkisinin sınırlı kalması eleştirildi.

Montella'nın maç öncesindeki planında Orkun Kökçü'nün yokluğunda Salih Özcan ve İsmail Yüksek'i merkezde kullanıp Arda Güler'i onların önünde konumlandırması gündeme gelmişti.

Şimdi soru şu: Montella, Fransa karşısında ortaya çıkan hücum sorunlarına çözüm bulabilecek mi? Millilerin önünde ise 28 Eylül'de İtalya maçı bulunuyor.

Beşiktaş, Euroleague'e mağlubiyetle başladı

Beşiktaş, Euroleague'in ilk haftasında sahasında İspanyol ekibi Valencia Basket'e 96-94 mağlup oldu.

26.09.2026 00:21:00
İhlas Haber Ajansı
 
Beşiktaş, Euroleague'e mağlubiyetle başladı
Beşiktaş, Euroleague'e mağlubiyetle başladı
Beşiktaş, Euroleague'in ilk haftasında sahasında İspanyol ekibi Valencia Basket'e 96-94 mağlup oldu.

Beşiktaş: Eugene Omoruyi 17, Jaylen Nowell 17, Ante Zizic 4, David DeJulius 4, DaQuan Jeffries, Anthony Brown 7, Scottie Wilbekin 12, Devon Dotson 9, Conor Morgan 15, Wenyen Gabriel 6, Berk Uğurlu 3



1. Periyot: 27-28

Devre: 51-54

3. Periyot: 71-81

Fenerbahçe, Euroleague'e galibiyetle başladı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Euroleague'in ilk haftasında sahasında İtalyan ekibi Virtus Bologna'yı 78-68 mağlup ederek, sezona galibiyetle başladı.

26.09.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fenerbahçe, Euroleague'e galibiyetle başladı
Fenerbahçe, Euroleague'e galibiyetle başladı
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Euroleague'in ilk haftasında sahasında İtalyan ekibi Virtus Bologna'yı 78-68 mağlup ederek, sezona galibiyetle başladı.

Fenerbahçe Tarfin: Forrest 4, Horton-Tucker 13, Shields 12, Key 11, Sertaç Şanlı 5, Baldwin 12, Melli 4, Silva 3, Clyburn 8, Sargiunas 6



1. Periyot: 23-17

Devre: 39-38

3. Periyot: 59-55


Busenaz Sürmeneli üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu

Fenerbahçeli milli boksör Busenaz Sürmeneli, 2026 Avrupa Boks Şampiyonası 70 kilo finalinde İngiliz rakibi Chantelle Reid'i 5-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu ve üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonluğunu elde etti

25.09.2026 22:49:00
İhlas Haber Ajansı
 
Busenaz Sürmeneli üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu
Fenerbahçeli milli boksör Busenaz Sürmeneli, 2026 Avrupa Boks Şampiyonası 70 kilo finalinde İngiliz rakibi Chantelle Reid'i 5-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu ve üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonluğunu elde etti.

Bulgaristan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda ringe çıkan milli boksör Busenaz Sürmeneli, 70 kilo final müsabakasında İngiliz Chantelle Reid ile karşı karşıya geldi. Müsabaka boyunca rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen milli sporcu, karşılaşmadan 5-0'lık net bir skorla galip ayrılarak şampiyonluğa uzandı.

Kariyerindeki ikinci Avrupa şampiyonluğunu kazanan Busenaz Sürmeneli, bu başarıyla birlikte organizasyondaki toplam madalya sayısını 4'e çıkardı. Milli boksörün Avrupa Şampiyonası kariyerinde 2 altın ve 2 bronz madalyası bulunuyor.

Büşra Işıldar gümüş madalya kazandı

Milli boksör Büşra Işıldar, ise 2026 Avrupa Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. 75 kilo finalinde İrlandalı sporcu Aoife O'Rourke ile karşılaşan 24 yaşındaki sporcu, mücadeleden mağlup ayrılarak Avrupa ikincisi oldu. Gençler kategorisinde Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Büşra Işıldar'ın, büyükler kategorisinde Dünya Şampiyonası'nda gümüş, Avrupa Şampiyonası'nda ise bronz madalyası var.

Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası, yarın İstanbul'da düzenlenecek

Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası organizasyonu, yarın İstanbul'da düzenlenecek

 

25.09.2026 10:40:00
Anadolu Ajansı
 
Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası, yarın İstanbul'da düzenlenecek
Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası, yarın İstanbul'da düzenlenecek

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenecek kupa, 57 yıl aradan sonra ilk kez yapılacak. Organizasyonda, 8 başpehlivan ve 84 pehlivan mücadele edecek. Saat 08.00'deki kura çekimiyle başlayacak organizasyon, saat 17.00'de yapılması planlanan başpehlivanlık final maçıyla sona erecek.

Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı vatandaşlar yerinde ücretsiz şekilde izleyebilecek.

Organizasyona katılacak başpehlivanlar şöyle:

Erkan Taş, Feyzullah Aktürk, Seçkin Duman, Mustafa Taş, Ali Gürbüz, Orhan Okulu, Sinan Yıldız, Yusuf İslam Taş. 

Muhammed Salah’a 6 ay İcardi’ye 3 yıl men

Futbol dünyasının iki yıldız ismi Mauro Icardi ve Muhammed Salah, trafik ihlalleri nedeniyle uygulanan yaptırımlarla gündemde

22.09.2026 22:21:00
Haber Merkezi
 
Muhammed Salah’a 6 ay İcardi’ye 3 yıl men
Muhammed Salah’a 6 ay İcardi’ye 3 yıl men
Futbol dünyasının iki yıldız ismi Mauro Icardi ve Muhammed Salah, trafik ihlalleri nedeniyle uygulanan yaptırımlarla gündemde. Arjantin'de Icardi'nin ehliyetine el konulurken, İngiltere'de Trabzonspor'un yeni yıldızı Salah'a 6 ay araç kullanma yasağı ve para cezası verildi.

Icardi'ye 2029'a kadar trafikten men

Arjantin'de Mauro Icardi hakkında dikkat çeken bir trafik yaptırımı uygulandı.

Buenos Aires Eyalet Ulaştırma Bakanlığı, Icardi'nin araç kullanırken görüntülendiği bir videoyu yayımladı. Bakanlık açıklamasında, futbolcunun süresi dolmuş ehliyetle araç kullandığı, araçta bulunan China Suarez'in emniyet kemerini çıkardığı ve Icardi'nin seyir halindeyken pencereden dışarı sarktığı belirtildi.

Açıklamaya göre Icardi'nin ehliyetine tedbir amacıyla el konuldu. Futbolcunun yeniden ehliyet alabilmesi için araç kullanmaya uygun olup olmadığının değerlendirilmesi gerekiyor.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre ise Icardi hakkında uygulanan trafikten men kararının 2029 yılına kadar geçerli olduğu öne sürüldü.

Salah'a 6 ay direksiyon yasağı

Sezon başında Süper Lig devi Trabzonspor'a transfer olan Mohamed Salah ise İngiltere'de hız sınırını aşması nedeniyle mahkeme tarafından cezalandırıldı.

Salah'a 6 ay araç kullanma yasağı verilirken, ayrıca 660 sterlin para cezası uygulandı.

Mahkeme kararında Salah'ın ayrıca 120 sterlin mahkeme masrafı ve 264 sterlin mağdur ek ücreti ödemesine hükmedildi.

Salah'ın daha önce de trafik ihlali nedeniyle ceza aldığı ortaya çıktı. Mısırlı yıldız, 2022 yılında Stockport'ta hız sınırını aşması nedeniyle 200 sterlin para cezasına çarptırılmış ve ehliyetine 3 ceza puanı işlenmişti.

İki yıldız, iki farklı yaptırım

Icardi hakkında açıklanan yaptırım, ehliyetin tedbiren alınması ve yeniden ehliyet için sürüş uygunluğunun değerlendirilmesini içerirken, Salah hakkında mahkeme tarafından 6 aylık araç kullanma yasağı uygulanması dikkat çekti.

Bir tarafta 2029'a kadar uzandığı bildirilen men kararı, diğer tarafta 6 aylık direksiyon yasağı...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.