Rusya'dan Türkiye'ye uçuşlar başlıyor
Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, 1 Ağustos’ta Ankara ve İstanbul’a, 10 Ağustos’ta Antalya, Bodrum ve Dalaman’a uçuşların yeniden başlayacağını söyledi
24.07.2020 15:08:00





Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, 1 Ağustos'ta Ankara ve İstanbul'a, 10 Ağustos'ta Antalya, Bodrum ve Dalaman'a uçuşların yeniden başlayacağını söyledi. Golikova, "1 Ağustos'tan itibaren Rusya Federasyonu karşılıklı olarak İngiltere'nin başkenti Londra ile uçuşları başlatıyor. Türkiye ile ilgili tek seferde iki karar alındı. 1 Ağustos'tan itibaren Ankara ve İstanbul'la, 10 Ağustos'tan itibaren Antalya, Bodrum ve Dalaman gibi tatil yerleri ile uçuşlar başlatılacak" ifadelerini kullandı.
Golikova, ayrıca belirli bir grup Rusya vatandaşı arasında popüler bir başka güzergah olan Tanzanya, Zanzibar ile uçuşların yeniden başlatılacağını ekledi. "Uçuşların yeniden başlatılmasının vaka sayısında bir artışa yol açmaması için uçakların iniş yapacağı tüm ülkelerdeki, Rusya'nın kentlerindeki salgınla ilgili durumu dikkatli bir şekilde takip edeceğiz" diye konuşan Golikova, Rusya'ya gelecek yabancı vatandaşlarının, koronavirüs taşımadıklarını göstermek amacıyla uçuştan 72 saat önce test yaptırmış olmaları gerektiğini ifade etti.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.