Şefler en çok bayramlarda kendilerini yalnız hissediyor!
Unilever Food Solutions, TNS Şef Davranış ve Tutum Araştırması kapsamında Türkiye'nin şef (baş aşçı) profilini ortaya çıkardı.
18.09.2016 00:00:00
Dikkat çekici sonuçlar veren araştırma, şeflerin özel dünyaları hakkında detaylı bilgiler sunuyor. Türkiye'den şeflerin yüzde 61'inin düzensiz ve uzun süreli çalışma koşullarını, yüzde 17'sinin stresli ortamı, yüzde 16'sının ise sosyal yaşam eksikliğini zorluk olarak gördükleri ortaya çıkıyor. Araştırmanın diğer bir sonucuna göre ise uzun çalışma saatleri ve düzensiz çalışma koşullarına sahip olan şefler, sosyal yaşamlarına zaman ayıramadıklarından en çok bayramlarda kendilerini yalnız hissediyor ve aileleri ile birlikte olmak istiyor. EKONOMİ SERVİSİ
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.


















































































