logo
06 MAYIS 2026

Süper Lig'in yenileri

Spor Toto Süper Lig'de ikinci devrenin ilk 2 haftasında 10 takım 24 yeni oyuncusuna şans verdi

29.01.2016 00:00:00
Spor Toto Süper Lig'de ikinci devresinde iki müsabaka dışında oynanan maçlarda 10 takım 24 transferine şans verdi.

Futbolda 5 Ocak'ta başlayan "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer tescil döneminde takımlar gerekli takviyelerini yapmayı sürdürüyor. 1 Şubat Pazartesi günü sona erecek transfer dönemini değerlendiren ekiplerden 10'u ikinci yarının ilk 2 haftasında 24 transferini sahaya sürdü. Düşme hattından çıkmak için mücadelesini sürdüren Eskişehirspor, 6 futbolcuyla yeni oyuncusuna en çok şans veren ekip olurken, Antalyaspor da 4 transferini oynattı. Bu iki ekip dışında Gaziantepspor ve Gençlerbirliği 3'er, Kasımpaşa ile Osmanlıspor 2'şer, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Medicana Sivasspor ve Torku Konyaspor ise birer yeni oyuncusuyla mücadele etti. İkinci yarıda henüz maç yapamayan Beşiktaş, henüz transfer yapmayı tercih etmeyen Fenerbahçe, transfer yasağı bulunan Mersin İdmanyurdu'nun yanı sıra Bursaspor, Çaykur Rizespor, Kayserispor, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor'un yeni oyuncularından herhangi biri ikinci devrenin ilk 2 maçında forma giymedi. Bu isimlerin dışında Trabzonspor'da Soner Aydoğdu ile Musa Nizam, Antalyaspor'da Birkan Öksüz ve Bursaspor'da Furkan Soyalp, takımlarının formalarını ikinci yarıda ilk kez giydiler.

Ligde ikinci devrenin ilk 2 haftasında forma giyen transferler şöyle:

Akhisar Belediyespor: Petar Grbic
Antalyaspor: Samuel Inkoom, Ramon Motta, Zacharie Lionel Enguene Onana, Ömer Şişmanoğlu
Eskişehirspor: Tornike Okriashvili, Kıvanç Karakaş, Alex Meye Me Ndong, Jordi Figueras Montel, Vladyslav Kulach, Mehmet Murat Uçar
Galatasaray: Ryan Donk
Gaziantepspor: Hürriyet Gücer, Koray Arslan, Mahamadou Bezannier
Gençlerbirliği: Selçuk Şahin, Aleksandr Hleb, Hakan Aslantaş
Kasımpaşa: Venkov Popov, David Pavelka
Medicana Sivasspor: Cristian Tanase
Osmanlıspor: Vaclav Prochazka, Raheem Lawal
Torku Konyaspor: Nejc Skubic

Galatasaray'da başkanlığın tek adayı Dursun Özbek

Galatasaray Kulübünün 16 veya 23 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurula mevcut başkan Dursun Özbek, tek aday olacak girecek

06.05.2026 00:06:00
AA
Galatasaray'da başkanlığın tek adayı Dursun Özbek
Galatasaray'da başkanlığın tek adayı Dursun Özbek
Galatasaray Kulübünün 16 veya 23 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurula mevcut başkan Dursun Özbek, tek aday olacak girecek.

Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Özbek'in seçimde aday olmak üzere süresi içinde gerekli evrakları sunduğunu belirtti.

Dursun Özbek, mevcut yönetim kurulundan başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, yöneticiler İbrahim Hatipoğlu, Timur Kuban, Ece Bora'ya yeni listede yer vermedi. Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu ile Sportif AŞ yönetici Ömer Sarıgül ile Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Burak Kutluğ ve Özen Kuzu'yu yeni yönetim listesine aldı.

Dursun Özbek'in divan kuruluna sunduğu yönetim, denetim, sicil ve disiplin kurulu asıl ve yedek listeleri şöyle:

Yönetim asıl: Dursun Özbek, Metin Öztürk, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Saruhan Cibara, Abdullah Kavukcu, Mehmet Burak Kutluğ, Fatih Demircan, Özen Kuzu.

Yönetim yedek: Bora İsmail Bahçetepe, Ozan Bingöl Yurtsever, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ömer Sarıgül.

Denetim asıl: Sinan Şahin, Gül Rengin Günay, Hasan Can Külahçıoğlu.

Deneyim yedek: Halil Cem Burnaz, Nazımcan Aygın, Çağatay Aras Uçkun.

Sicil asıl: Mehmet Çağatay Altınlı, Nedime Canipek Konuksever, Okan Güngör, Utku Çağatay Aksoy, Berat Uygur, Mehmet Selim Yavuz, Burçin Aslan.

Sicil yedek: Özgür Kızılelma, Yakup Peker, Sadettin Can Bilginer.

Disiplin asıl: Hakkı Akil, Mithat Can Baydarol, Muharrem Remzi Tan, Mustafa İbrahim Ziyal, Aydın Önder, Ahmet Murat Canaydın, Ali Baran Öztürk.

Disiplin yedek: Hasan Mehmet Tirali, Nuri Bora Ebussuutoğlu, Sencer Seren, Mustafa Kaya Özgül, Günran Çalın.

Gençlerbirliği yeniden Metin Diyadin dedi

Gençlerbirliği, Volkan Demirel'in ayrılması ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Metin Diyadin ile anlaşma sağlandığını duyurdu

05.05.2026 19:57:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği yeniden Metin Diyadin dedi
Gençlerbirliği yeniden Metin Diyadin dedi
Gençlerbirliği, Volkan Demirel'in ayrılması ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Metin Diyadin ile anlaşma sağlandığını duyurdu.



Gençlerbirliği'nden yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, Profesyonel Futbol A Takım teknik direktörlük görevi için camiamızın öz evladı Metin Diyadin ile yeniden anlaşmaya vardı. Kırmızı-kara formamızı yıllarca gururla terleten, sahadaki duruşu ve karakteriyle camiamızın unutulmazları arasına giren Metin Diyadin, birikimi ve aidiyet duygusuyla yeniden ait olduğu yerde, evinde. Teknik Direktörümüz Metin Diyadin ve ekibine 'Evine hoş geldin' diyor, bu birlikteliğin hem hocamız hem de asırlık çınarımız için başarılarla dolu yeni bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Gençlerbirliği'nde 2. Volkan Demirel dönemi sona erdi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Teknik Direktör Volkan Demirel ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu

05.05.2026 10:17:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği'nde 2. Volkan Demirel dönemi sona erdi
Gençlerbirliği'nde 2. Volkan Demirel dönemi sona erdi
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Teknik Direktör Volkan Demirel ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu.

Volkan Demirel, ikinci döneminde çıktığı 8 lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi ve takım son Karagümrük mağlubiyetiyle ateş hattına düştü.

Yönetim kurulu, kritik son iki hafta öncesinde bir kan değişikliğine gitme kararı alarak Demirel ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.



Başkent ekibi, alınan yönetim kurulu kararıyla 3 aydır teknik direktörlük görevini yürüten Volkan Demirel'le yolların ayrıldığını açıkladı.Kulüpten yapılan resmi açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulu kararımız ve kendisiyle yapılan görüşmeler neticesinde Teknik Direktörümüz Volkan Demirel'le yollarımız ayrılmıştır. Sayın Demirel ve teknik ekibine, görev süreleri boyunca kulübümüze sağladıkları katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."

Kim gelecek?

Kulüpten henüz resmi bir yeni hoca açıklaması gelmemiş olsa da kulislerde öne çıkan isimler şunlar:

Metin Diyadin Gençlerbirliği yönetiminin listesindeki ilk isim Metin Diyadin olarak dikkat çekiyor. Daha önce de kulüpte görev yapan tecrübeli teknik adamla görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

Diyadin ile anlaşma sağlanamaması durumunda en güçlü alternatif olarak gündemde tutuluyor.

Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın evinde Konyaspor ile mücadele edecek

04.05.2026 14:47:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor
Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın evinde Konyaspor ile mücadele edecek. Siyah-beyazlılar, rakibini mağlup ederek finale kalmanın hesaplarını yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş, yarın saat 20.30'da sahasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden oynanacak yarı finalde kazanan taraf, finale yükselecek.
Siyah-beyazlılar, 2-0 ve 2-1'lik skorlarla mağlup ettiği rakibini kupada da saf dışı bırakarak finale kalmak istiyor.

Kupada 9. randevu

Siyah-beyazlılar ile yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası'nda 9. kez rakip olacak. İki takım bu müsabakalarda 3'er galibiyet elde ederken, 2 maç da beraberlikle sona erdi. Kartal'ın 11 golüne, Konya temsilcisi 10 golle karşılık verdi.

Beşiktaş 12. kez kupayı kazanmak istiyor

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda daha önce 11 defa zafere ulaştı. Konyaspor ise 2016-2017 sezonunda finalde Başakşehir'i penaltı atışları sonucunda yenerek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.
Ligi dördüncü sırada bitirmesi kesinleşen siyah-beyazlılar, kupayı 12. kez kazanmaktan başka bir ihtimal düşünmüyor.

İki eksik

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Kara Kartal'da 2 eksik bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kartal Kayra Yılmaz, yarın sahada olamayacak. Ligde geride kalan haftada oynanan Gaziantep FK maçından önce dizindeki ağrı sebebiyle kadrodan çıkarılan Milot Rashica'nın durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti

04.05.2026 14:45:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, sezonun en kritik dönemlerinden birinde ivme kaybı yaşıyor. Galatasaray karşısında alınan moral yüklü galibiyetin ardından bordo-mavililer, ligde beklenen çıkışı sürdüremedi ve son haftalarda puan kayıplarıyla kazanma alışkanlığından uzaklaştı.

Son olarak sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, sadece 3 puan değil; aynı zamanda istikrar görüntüsünü de kaybetti.

Galibiyetin devamı gelmedi

Galatasaray karşısında elde edilen galibiyet, Trabzonspor adına sezonun dönüm noktalarından biri olarak görülse de bu zaferin devamı gelmedi. Bordo-mavililer, o karşılaşmanın ardından çıktığı maçlarda istenen sonuçları almakta zorlandı.
Trabzonspor, sarı-kırmızılı ekip karşısında aldığı galibiyet sonrası oynadığı Alanyaspor ve Başakşehir maçlarından 1-1'lik skorlarla ayrılırken, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Son olarak evinde ağırladığı Göztepe karşısında da 1-1'lik sonuçla sahadan ayrılan bordo-mavililer, son 4 haftada 9 puan kaybederek zirve yarışında yara aldı.

İç sahada da dış sahada da puan kaybı

Trabzonspor, son haftalarda hem deplasmanda hem de iç sahada yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekti. Bordo-mavililer, Alanyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Konyaspor'a ise 2-1 mağlup oldu. Karadeniz ekibi bu iki dış saha maçında 5 puan bıraktı.

Evinde oynadığı Başakşehir ve Göztepe karşılaşmalarında da 1-1'lik skorlarla sahadan ayrılan Trabzonspor, iç sahada ise 4 puan kaybı yaşadı.

İstanbullular 'yağmur, fırtına' altında koştu


 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile İBB Spor İstanbul tarafından 2016 yılından bu yana organize edilen İstanbul’u Koşuyorum etkinliğinin bu yılki Asya etabı gerçekleştirildi. Üsküdar’da 3 Mayıs Pazar günü düzenlenen organizasyonda zorlu hava şartlarına karşın yaklaşık 4 bin kişi parkura çıktı. Karşı yönden esek sert rüzgar derecelerin düşmesine yol açtı.
 

04.05.2026 10:33:00
MURAT ÇORBACI
İstanbullular 'yağmur, fırtına' altında koştu
İstanbullular 'yağmur, fırtına' altında koştu

"İstanbul'u Koşuyorum, Şehri Hissediyorum!" sloganıyla hayata geçirilen yarışın startını Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İBB Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Neyza Akçabay, İBB Spor İstanbul Genel Müdürü Prof. Dr. Bilge Donuk ve İBB Sportif Değerlendirme Şube Müdürü İlker Öztürk birlikte verdi.
Etkinlikte zorlu hava koşullarına rağmen 5K parkurunda 848, 10K parkurunda ise 2 bin 973 olmak üzere toplamda 3 bin 821 koşucu ter döktü.

5k'da şampiyon Suriyeli

Üsküdar'ın eşsiz tarihi dokusu ve doğal güzellikleri eşliğinde koşulan İstanbul'u Koşuyorum Asya etabında, saat 08.00'de başlayan 5K yarışında erkeklerde Suriyeli Nuri Mohamed Ali, 16:36'lıkderecesiyle birinciliğe ulaştı. Ömer Talyak16:47 ile ikinci sırayı alırken, Iraklı Ishak Abbas Mahmood Alridha 16:51 ile üçüncü oldu. Kadınlarda ise Rus Maria Kolpakova, 21:01'lik derecesiyle zirvede yer aldı. İranlı Samin Larki 22:45 ile ikinci, Gizem Taşyaka ise 23:08 ile üçüncü sırada finiş gördü.
5K genel klasmanda dereceye giren kadın ve erkek sporculara Sportive tarafından hediye çeki verildi. Yarış sonunda birinciler 10 bin, ikinciler 7 bin 500 ve üçüncüler 5 bin lira değerinde hediye çeki kazandı.

10k'da Ayhan Bakar zirvede

Saat 09.15'te başlayan 10K yarışında erkekler kategorisinde 33:09'luk performansıyla Ayhan Bakar birinciliği elde etti. Onu 34:18'lik ile Mestan Turhan ve 34:21 ile Sefa Karakaya takip etti. Kadınlar kategorisinde ise birincilik 41:28 ile koşan Ebru Kapdan'ın oldu. İkinci sırayı 45:22 ile Gamze Turhan, üçüncü sırayı ise 46:38 ile Liubov Özkalgay aldı. 10K yarışında dereceye giren sporcular; birincilikten sekizinciliğe kadar sırasıyla 25 bin, 20 bin, 15 bin, 10 bin, 8 bin, 6 bin, 5 bin ve 4 bin lira para ödülünün sahibi oldu. Ayrıca 10K kategorisinde yarışı 90 dakika içerisinde tamamlayan katılımcılar, 1 Kasım'da düzenlenecek Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu kapsamındaki 15.5K koşusuna katılım için gerekli barajı da geçmiş oldu.

Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu

Diyarbakır, Amed Sportif Faaliyetler’in Süper Lig’e yükselişini kutlarken, kentin farklı noktalarından gelen yaralanma haberleri spora gölge düşürdü

04.05.2026 01:50:00
Haber Merkezi
Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu
Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu
Diyarbakır, Amed Sportif Faaliyetler'in Süper Lig'e yükselişini kutlarken, kentin farklı noktalarından gelen yaralanma haberleri spora gölge düşürdü.

Valilik, kutlamalarda 11 kişinin yaralandığını ve olaylara karışan 10 kişinin gözaltına alındığını açı.

Amed Sportif Faaliyetler'in deplasmanda Iğdır FK ile berabere kalarak Trendyol Süper Lig'e çıkmayı garantilemesiyle birlikte Diyarbakır sokakları adeta bayram yerine döndü.

Ancak gece saatlerinde devam eden kutlamalar sırasında, yapılan tüm uyarılara rağmen silah kullanılması ve kontrolsüz sevinç gösterileri yaralanmalara yol açtı.

Valilikten açıklama



Valilikten konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Diyarbakır genelinde gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları sırasında bazı olumsuz olaylar meydana geldi. Kutlamalar esnasında ateşli silah kullanımı (yorgun mermi), kesici aletle yaralama ve havai fişek kaynaklı kazalar sonucu 8'i yetişkin, 3'ü çocuk olmak üzere toplam 11 kişi yaralandı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerinin sağlık kuruluşlarında sürdüğü ve genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaylara ilişkin yürütülen çalışmalar kapsamında çeşitli nitelikte silah ve suç unsurları ele geçirilirken olaylarla bağlantılı olduğu değerlendirilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Konuya ilişkin adli ve idari işlemlerin sürdüğü bildirildi" denildi.

10 kişi gözaltına alındı

Emniyet güçleri, kutlamalar sırasında huzur ve güvenliği bozacak şekilde ateş açan ve yaralanmalara sebebiyet veren şahıslara yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan operasyonlarda olaylarla bağlantılı olduğu tespit edilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte çok sayıda ruhsatsız silah ve suç unsuru ele geçirildi.

VakıfBank, 7. kez Avrupa'nın en büyüğü

Voleybol Kadınlar CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi'ndeki Türk finalinde VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek şampiyon oldu

04.05.2026 00:20:00
AA
VakıfBank, 7. kez Avrupa'nın en büyüğü
VakıfBank, 7. kez Avrupa'nın en büyüğü
Voleybol Kadınlar CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi'ndeki Türk finalinde VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Avrupa kadın voleybolunda kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyon olan CEV Şampiyonlar Ligi'nde 66. sezonun şampiyonu, İstanbul'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılan final maçında belirlendi.

Organizasyon tarihinde iki Türk takımının ikinci kez finalde karşılaştığı müsabakada VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 25-20, 25-21, 21-25 ve 25-18'lik setlerle 3-1 yendi ve namağlup kupaya uzandı.

Sarı-siyahlı ekip, 10. kez mücadele ettiği finalde dolu tribünler önünde 7. kez mutlu sona ulaştı.

Kupa 9. kez Türkiye'de



Türk takımları, Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde 9. kez şampiyonluğa ulaştı.

VakıfBank, sırasıyla 2011, 2013, 2017, 2018, 2022, 2023'ün ardından bu sezon 7. şampiyonluğunu aldı.

Kupada Fenerbahçe 2012, Eczacıbaşı ise 2015'te şampiyonluk sevinci yaşadı.

Türk kadın voleybolu, 27. kupayı kazandı



Türkiye, kadın voleybolunda kulüpler düzeyindeki 27. uluslararası kupasını CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi'nde kazanmayı başardı.

Türk takımları, CEV Şampiyonlar Ligi'nde 9, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 8, CEV Kupası'nda 6, CEV Challenge Kupası'nda ise 4 şampiyonluk olmak üzere 27 kupa kazandı.

Türkiye, Galatasaray Daikin'in CEV Kupası şampiyonluğunun ardından bu sezon ikinci zaferini elde etti.

VakıfBank, Volley Bergamo'yu yakaladı



Sarı-siyahlılar, CEV Şampiyonlar Ligi'ni en çok kazanan takımlar sıralamasında üçüncülüğü İtalyan ekibi Volley Bergamo ile paylaştı.

Dinamo Moskova 11, Uralochka 8, VakıfBank ve Volley Bergamo ise 7'şer kez mutlu sona ulaştı.

VakıfBank'ın uluslararası alandaki 13. Kupası



Türkiye'nin uluslararası alandaki en başarılı takımı VakıfBank, 13. kupasını kazandı.

Sarı-siyahlı ekip, CEV Şampiyonlar Ligi'nde 7, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 4, CEV Kupası ve Challenge Kupası'nda 1'er şampiyonluk olmak üzere toplam 13 kupa elde etti.

VakıfBank'ı sırasıyla Eczacıbaşı 7, Fenerbahçe 3, Bursa Büyükşehir Belediyespor 2, Yeşilyurt ile Galatasaray Daikin ise 1'er kupayla takip etti.

VakıfBank, Guidetti ile 32. kupaya uzandı

İtalyan başantrenör Giovanni Guidetti, 2008-2009 sezonundan beri başında bulunduğu VakıfBank ile toplamda 32 kupa kazanarak ulaşılması güç bir başarı yaşadı.

Guidetti, VakıfBank ile 4 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası (2013, 2017, 2018, 2021), 7 CEV Şampiyonlar Ligi (2011, 2013, 2017, 2018, 2022, 2023, 2026), 9 Türkiye Ligi (2013, 2014, 2016, 2018, 2019, 2021, 2022, 2025, 2026), 7 Türkiye Kupası (2013, 2014, 2017, 2021, 2022, 2023, 2025) ve 5 Türkiye Şampiyonlar Kupası (2013, 2014, 2017, 2021, 2023) şampiyonluğu gördü.

Eczacıbaşı, üçüncü kez finalde kaybetti

Turuncu-beyazlılar, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde üçüncü kez finalde kaybetti.

Eczacıbaşı Dynavit, organizasyon finalinde daha önce iki kez VakıfBank'a, bir defa da Çekya ekibi Ruda Hvezda'ya mağlup oldu.

Bakan Bak, finali saha kenarından takip etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, VakıfBank-Eczacıbaşı Dynavit finalini saha kenarından izledi.

Bakan Bak, müsabakayı Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Arslan, Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile birlikte takip etti.

Ayrıca karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ciritci ile Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius yan yana izledi.

Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

03.05.2026 23:08:00
AA
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

2. dakikada Kasımpaşa 1-0 öne geçti. İrfan Can Kahveci'nin sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda, Ben Ouanes ön direkte topu kafasıyla arkaya sektirdi. Benedyczak da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

23. dakikada Kocaelispor'un beraberlik golü geldi. Savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Serdar Dursun'un ceza sahası sol çaprazında aut çizgisine yakın bir noktada pasında topla buluşan Agyei, düzgün bir plaseyle topu filelerle buluşturdu: 1-1

34. dakikada Winck'in ceza yayı önünden kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarı

60. dakikada İrfan Can Kahveci'nin uzaktan şutunda, kaleci Serhat Öztaşdelen meşin yuvarlağı kornere çeldi.

62. dakikada Kerem Demirbay'ın pasında savunma arkasına hareketlenen Benedyczak sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalarak şutunu çekti, kaleci ayaklarıyla meşin yuvarlağı önledi.

89. dakikada İrfan Can Kahveci'nin sol taraftan doğrudan kaleye gönderdiği köşe vuruşunda, top kalecide kaldı.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

9 gollü maçın ardından ortalık karıştı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu

03.05.2026 19:26:00
İhlas Haber Ajansı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu.

Kurtalan Stadı'nda oynanan mücadelede gol düellosu yaşandı. Ev sahibi Kurtalanspor, rakibini 5-4 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, tribünlerde büyük heyecan oluşturdu.

Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte ise tansiyon bir anda yükseldi. Futbolcular arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İki takım oyuncularının arasındaki kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Sahada yaşanan gerginliğe teknik heyetler ve güvenlik güçleri müdahale etti. Olaylar daha sonra güçlükle kontrol altına alındı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.