Turkcell’den mühendislerine büyük fırsat
Turkcell; sağlık, tarım, lojistik, çevre, eğitim gibi alanlarda yeni ürünlere ve servislere imza atmak için 25 mühendisinin, dünyanın en iyi mühendislik üniversitesi olan MIT’te eğitim almasına imkan tanıdı
20.09.2018 00:00:00





Türkiye'de çalışanlarına en fazla eğitim yatırımı yapan şirketlerden biri olan Turkcell, dünyanın en iyi üniversite sıralamalarında uzun zamandır üst sıralarda olan Massachusetts Institute of Technology (MIT) ile yaptığı işbirliğine bir yenisini daha ekledi. MIT, Turkcell Akademi'yle birlikte çalışarak, tarihinde ilk kez bir şirket için günümüz ve geleceğin teknolojisi IOT'ye (Nesnelerin İnterneti) özel bir eğitim programı oluşturdu. Nobel ödüllü isimlerin okulu olarak bilinen MIT tarafından hazırlanan ve sadece Turkcell çalışanlarının faydalanabileceği 'MIT-Turkcell IOT Bootcamp' adını taşıyan programdan ilk etapta 25 Turkcell mühendisi yararlandı. Turkcell Akademi Genel Müdürü Banu İşçi Sezen konuya ilişkin olarak, "Küresel bir şirket olma vizyonumuz doğrultusunda sadece sunduğumuz hizmetlerle değil, insana kattığımız değerle de öncü olmayı hedefliyoruz. 25 çalışanımız Boston'a giderek MIT'de bir hafta boyunca dünyanın önde gelen akademisyenlerinden eğitim aldı. Mühendislerimiz aldıkları bu eğitimle sadece müşterilerimiz için değil Türkiye için sağlık, tarım, lojistik, çevre, eğitim gibi birçok alanda yenilikçi ürün ve servislerin yanı sıra global çözümler üretmeye devam edecek" dedi.
Resmî Gazete de Turkcell Dergilik'te
Türkiye ve dünyada en çok takip edilen gazete ve dergileri buluşturan dijital yayın platformu Dergilik, kağıt baskıyı sonlandıran Türkiye Cumhuriyeti yayın organı Resmî Gazete'yi de raflarına taşıdı. Dergilik okurları yeni çıkarılan yasa, genelge ve yönetmeliklerin yer aldığı Resmî Gazete'yi de telefon ve tabletlerinden diledikleri zaman kolayca takip edebilecek.
HABER MERKEZİ
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.