logo
26 NİSAN 2026

Umuda yolculuk!

15.09.2005 00:00:00
(A) Milli Erkek Basketbol Takımı, 16-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 34. Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılmak üzere özel bir uçakla Sırbistan-Karadağ'a gitti. Atatürk Havalimanı'nda hareket öncesi açıklamalarda bulunan Milli Takımlar Genel Menajeri Doğan Hakyemez, "İlk defa hedefe giderken çok huzurluyuz. Takımımız çok iyi durumda. Rakiplerimiz de bizimle aynı seviyede. Şansımız iyi giderse bu gruptan birinci çıkarız. Tek hedefimiz Dünya Şampiyonası'na katılabilecek dereceyi elde etmek" dedi.İlk maç yarınTakım kaptanı İbrahim Kutluay, Türk halkının kendilerinden çok şeyler beklediğinin farkında olduklarını vurgulayarak, "Potansiyeli yüksek bir takımız. Gruptan birinci çıkarsak sonrası için önemli avantaj sağlarız." diye konuştu.Türkiye, 16-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek finallerde (B) Grubu'nda, Podgorica kentinde maçlarını oynayacak. "12 Dev Adam", 16 Eylül Cuma günü Litvanya, 17 Eylül Cumartesi günü Bulgaristan, 18 Eylül Pazar günü de Hırvatistan ile karşılaşacak.

Derbinin VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi belli oldu

26.04.2026 13:07:00
Haber Merkezi
Derbinin VAR hakemi belli oldu
Derbinin VAR hakemi belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), sezonun en kritik maçlarından biri olan derbi için VAR atamasını resmen duyurdu. RAMS Park'ta bugün saat 20.00'de başlayacak mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Ömer Faruk Turtay oturacak.

Turtay'a AVAR'da İbrahim Çağlar Uyarcan ve Abdullah Buğra Taşkınsoy eşlik edecek. Maçın orta hakemi ise Yasin Kol olarak belirlenmişti. Kol'a yardımcı hakemler olarak Abdullah Bora Özkara ve Bahtiyar Birinci, dördüncü hakem olarak da Çağdaş Altay görev yapacak.

Ömer Faruk Turtay kimdir?

Antalya doğumlu 30 yaşındaki Turtay, TFF kayıtlarına göre üst klasman hakemi olarak görev yapıyor. Hakemlik kariyerine genç yaşlarda başlayan Turtay, özellikle son yıllarda Süper Lig'de VAR ve AVAR görevleriyle sıkça ön plana çıkıyor. Daha önce Süper Kupa finali gibi büyük maçlarda da VAR olarak atandı.

Derbi öncesi kulüpler ve taraftarlar arasında hakem atamaları sıkça tartışılıyor. Yasin Kol'un orta hakemliği ve Turtay'ın VAR görevi, sosyal medyada ve spor kamuoyunda geniş yankı buldu. Maç, şampiyonluk yarışındaki kritik konumundan dolayı büyük önem taşıyor.

Süper Lig'in 31. haftası, derbiyle birlikte zirve mücadelesine sahne olacak. Tüm gözler RAMS Park'taki karşılaşmaya çevrildi. Maçın sonucu ve hakem performansları, ligdeki puan durumu açısından belirleyici olabilir.

Trabzonspor umutlarını sürdürmek için Konya'da

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında karşılaşacağı Trabzonspor ile 50. kez rakip olacak. Bordo-mavililerin 25'e 12 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

26.04.2026 11:05:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor umutlarını sürdürmek için Konya'da
Trabzonspor umutlarını sürdürmek için Konya'da
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında karşılaşacağı Trabzonspor ile 50. kez rakip olacak. Bordo-mavililerin 25'e 12 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor, yarın saat 20.00'da Konya Büyükşehir Stadı'nda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde yeşil-beyazlılar 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 37 puanla 9. sırada yer alıyor. Bordo-mavililer ise 19 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle aldığı 65 puanla 3. sırada bulunuyor.

Süper Lig'de 50. randevu



Konyaspor ile Trabzonspor, Süper Lig'de 50. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 49 maçta Konyaspor 12 kez sahadan galip ayrılırken, Trabzonspor 25 defa rakibini mağlup etti. İkili arasındaki 12 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı.

Söz konusu maçlarda Konyaspor 58 kez gol sevinci yaşarken, Trabzonspor 80 defa rakip fileleri havalandırdı. İki takım Konya'da 24 kez karşı karşıya geldi. Konyaspor bu maçlarda 6 kez kazanırken, 8 müsabakadan yenilgiyle ayrıldı. 10 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor sahasındaki maçlarda 27 kez gol atma başarısı gösterirken, Trabzonspor 28 defa gol sevinci yaşadı. Ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşma 3-1'lik Trabzonspor'un galibiyeti ile sonuçlanmıştı.

Konyaspor, evinde 9 maçtır kaybetmiyor



Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de evinde 9 maçtır kaybetmiyor. Konya temsilcisi bu süreçte 3 galibiyet, 6 beraberlik elde ederken, evinde son mağlubiyetini 11. haftada Samsunspor'a karşı 3-1'lik skorla almıştı. Yeşil-beyazlı ekip son olarak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fenerbahçe'yi eleyerek adını yarı finale yazdırdı.

Halil Umut Meler düdük çalacak

Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yusuf Adnan Kendirciler olacak.

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, 18. randevuda

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın sahasında karşılaşacağı Fatih Karagümrük ile 18. kez rakip olacak.

26.04.2026 11:03:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, 18. randevuda
Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, 18. randevuda
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın sahasında karşılaşacağı Fatih Karagümrük ile 18. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, yarın saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ligde siyah-beyazlılar 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyetle topladığı 55 puanla 4. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 20 mağlubiyetle aldığı 20 puanla son sırada yer alıyor.

Ligde 18. randevu



Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'de 17 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda siyah-beyazlılar 12, kırmızı-siyahlılar ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasındaki 3 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Kartal, söz konusu maçlarda 37 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde de 12 gole engel olamadı. Sezonun ilk yarısında Fatih Karagümrük'ün ev sahipliğinde oynanan mücadeleyi Beşiktaş 2-0 kazandı.

Son 7 maçta rakibine mağlup olmuyor



Siyah-beyazlılar, Fatih Karagümrük ile oynadıkları son 7 lig müsabakasında mağlubiyet yaşamadı. Söz konusu süreçte 6 kez galip gelen Kartal, 1 kez de rakibiyle puanları paylaştı. Beşiktaş, bu maçlarda 13 kez rakip fileleri sarsarken kalesinde 2 gol gördü.
Beşiktaş'ın rakibine karşı 2020-2021 sezonunda yaşadığı son mağlubiyette de takımın başında Sergen yalçın bulunuyordu.

Devis Vasquez, ilk kez forma giyecek

Beşiktaş'ın Kolombiyalı kalecisi Devis Vasquez, Fatih Karagümrük karşısında siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçına çıkacak. Ara transfer döneminde İtalya Serie A ekiplerinden Roma'dan kiralık olarak kadroya dahil olan Vasquez'in, sarı kart cezalısı Ersin Destanoğlu'nun yerine Fatih Karagümrük müsabakasında 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Kartal'da 3 eksik

Beşiktaş'ta Fatih Karagümrük mücadelesinde Amir Murillo ve Ersin Destanoğlu, sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda ayak bileğinde bağ yırtığı olan orta saha oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz da İstanbul ekibine karşı kadroda yer almayacak.

3 oyuncu sınırda

Siyah-beyazlılarda savunma oyuncusu Emmanuel Agbadou, sol bek Rıdvan Yılmaz ve orta saha oyuncusu Salih Uçan, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Batuhan Kolak düdük çalacak

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçını hakem Batuhan Kolak yönetecek. Kolak'ın yardımcılıklarını Bilal Gölen ile Mehmet Salih Mazlum yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Ayberk Demirbaş olacak.

Galatasaray maç saatini bekliyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı

26.04.2026 10:51:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray maç saatini bekliyor
Galatasaray maç saatini bekliyor
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.



Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.



Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın saat 20.00'de RAMS Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Merih Demiral ikinci kez Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran ilk Türk olarak tarihe geçti

Milli oyuncu Merih Demiral'ın formasını giydiği Al Ahli, Asya Şampiyonlar Ligi finalinde Machida'yı uzatmalarda 1-0 yenerek şampiyon oldu

26.04.2026 10:49:00
İhlas Haber Ajansı
Merih Demiral ikinci kez Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran ilk Türk olarak tarihe geçti
Merih Demiral ikinci kez Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran ilk Türk olarak tarihe geçti
Milli oyuncu Merih Demiral'ın formasını giydiği Al Ahli, Asya Şampiyonlar Ligi finalinde Machida'yı uzatmalarda 1-0 yenerek şampiyon oldu.

Demiral, böylece üst üste ikinci kez Asya Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran ilk Türk olarak tarihe geçti.



Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile Japonya temsilcisi Machida, Asya Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya geldi. Kral Abdullah Stadyumu'nda oynanan müsabakanın normal süresinde eşitlik bozulmazken, mücadele uzatmalara gitti.



Suudi Arabistan ekibi, 96. dakikada Al Buraikan'ın fileleri havalandırmasıyla mücadeleyi 1-0 kazanarak üst üste ikinci kez şampiyon oldu.



Milli oyuncu Merih Demiral da böylece üst üste ikinci kez kupa kaldıran Türk oyuncu olarak önemli bir başarıya imza attı.

Göztepe, sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe, sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

25.04.2026 23:08:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti
Göztepe, sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe, sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Maçtan Dakikalar (İlk yarı)

1. dakikada Antalyaspor'un santrasının ardından savunmadan seken topu orta alanda Janderson kafayla indirerek sağ kanattaki Antunes'e aktardı. Antunes'in ceza sahahsına ortasında Juan'ın şutunu kaleci Julian çeldi. Dönen topu yeniden kontrol eden Juan, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
22. dakikada Arda Okan'ın sağ kanattan son çizgiye inerek yaptığı ortada, Juan'ın yaptığı röveşata vuruşu sonrası savunmanın uzaklaştırmak istediği topla buluşan Arda Okan'ın vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-0
36. dakikada Saric'in pasında ceza yayı üzerinden Van de Streek'in şutunda kaleci Lis topu kontrol etti.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

47. dakikada rakip sahanın ortalarında aldığı topla çaprazdan ceza alanına giren Arda Okan'ın vuruşunda savunmadan seken meşin yuvarlak kornere çıktı.
55. dakikada Erdoğan'ın ortasında Paal, meşin yuvarlağı kafayla ceza sahası ön çizgisindeki Safuri'ye indirdi. Topu kontrol eden Safuri'nin uzak köşeye yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
80. dakikada Antunes'in sağ kanada attığı topla ceza sahası çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Janderson'un vuruşunda kaleci Julian topu kurtardı.
86. dakikada Erdoğan'ın son çizgiden ceza alanına çevirdiği topla penaltı noktası üzerinde buluşan Bünyamin, sol ayağıyla gelişine sert bir vuruş yaptı. Yerden kaleye yönelen meşin yuvarlağı kaleci Lis, gol çizgisi üzerinden çıkardı.


PFDK'dan şampiyon Bursaspor'a ceza yağdı

24.04.2026 14:30:00
İhlas Haber Ajansı
PFDK'dan şampiyon Bursaspor'a ceza yağdı
PFDK'dan şampiyon Bursaspor'a ceza yağdı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor-Somaspor maçının ardından yeşil-beyazlı kulübe üç ayrı maddeden toplamda 446 bin TL para cezası verdi.



Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan ettiği Somaspor müsabakasının ardından Bursaspor'a disiplin kurulundan kötü haber geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan PFDK kararlarına göre, yeşil-beyazlı kulüp saha olayları ve usulsüzlükler nedeniyle ağır para cezalarıyla karşı karşıya kaldı.

İhlaller ve Ceza Detayları



Kurul, Bursaspor Kulübü'ne üç farklı başlık altında ceza kesti. İşte PFDK tarafından açıklanan o kararlar:

"Merdiven Boşlukları: Merdiven boşluklarının boş bırakılmaması eyleminin aynı sezon içinde 13. kez tekrarlanması nedeniyle 211 bin TL,

Saha Olayları: Taraftarların neden olduğu saha olayları gerekçesiyle 110 bin TL,

Usulsüz Seyirci: Stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı ise 125 bin TL para cezası verilmesine hükmedildi."

İşte Okan Buruk'un, Fenerbahçe karnesi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında Fenerbahçe ile 10 kez karşılaştı. Buruk, bu derbilerde 1'i hükmen olmak üzere 5 galibiyet elde ederken, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

24.04.2026 11:02:00
İhlas Haber Ajansı
İşte Okan Buruk'un, Fenerbahçe karnesi
İşte Okan Buruk'un, Fenerbahçe karnesi
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında Fenerbahçe ile 10 kez karşılaştı. Buruk, bu derbilerde 1'i hükmen olmak üzere 5 galibiyet elde ederken, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.



Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, pazar günü saat 20.00'de RAMS Park'ta Fenerbahçe ile oynayacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu maçla birlikte sarı-lacivertlilere karşı 11. derbisine çıkacak.



2022 yılında Galatasaray'ı çalıştırmaya başlayan Buruk, Fenerbahçe ile oynadığı 10 müsabakada 1'i hükmen olmak üzere 5 galibiyet aldı. Deneyimli teknik adam, diğer mücadelelerde ise 3 defa berabere kalırken, 2 kez de mağlup oldu.

Fenerbahçe ile 23 kez karşılaştı

Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe'ye karşı Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor, Başakşehir ve Galatasaray'ın başındayken rakip oldu. Buruk'un çalıştırdığı takımlar, bu maçlarda 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Okan Buruk'un, Galatasaray teknik direktörü olarak Fenerbahçe ile oynadığı derbiler şöyle:

10.01.2026

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 2 (Süper Kupa)

01.12.2025

Fenerbahçe: 1 - Galatasaray: 1 (Lig)

02.04.2025

Fenerbahçe: 1 - Galatasaray: 2 (Ziraat Türkiye Kupası)

24.02.2025

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0 (Lig)

21.09.2024
Fenerbahçe: 1 - Galatasaray: 3 (Lig)

19.05.2024

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 1 (Lig)

07.04.2024

Galatasaray: 3 - Fenerbahçe: 0 (Süper Kupa - hükmen)

24.12.2023

Fenerbahçe: 0 - Galatasaray: 0 (Lig)

04.06.2023

Galatasaray: 3 - Fenerbahçe: 0 (Lig)

08.01.2023

Fenerbahçe: 0 - Galatasaray: 3 (Lig)

Favoriler bir bir gidiyor: Önce Fenerbahçe, şimdi Galatasaray!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında kendi evinde Natura Dünyası Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti

22.04.2026 22:45:00
Haber Merkezi
Favoriler bir bir gidiyor: Önce Fenerbahçe, şimdi Galatasaray!
Favoriler bir bir gidiyor: Önce Fenerbahçe, şimdi Galatasaray!
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında kendi evinde Natura Dünyası Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Bu sonuçla Ankara temsilcisi adını yarı finale yazdırırken, sarı-kırmızılı ekip kupada büyük bir şok yaşadı.

Galatasaray maça baskılı başlasa da aradığı golü bulamadı. İlk yarıda taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

İkinci yarının hemen başında gelişen atakta Fıratcan Üzüm, Ankara temsilcisini öne geçiren golü kaydetti.

Galatasaray beraberlik için yüklenirken, Gençlerbirliği kontra ataktan bulduğu fırsatı Adama Traore ile değerlendirdi ve farkı ikiye çıkararak turu garantiledi.

Rotasyon



Teknik direktör Okan Buruk, kalede Günay Güvenç'e şans verirken; Boey, Singo ve Kaan Ayhan gibi isimlerle savunmayı kurdu.

Sakatlıktan dönen Victor Osimhen, maçın son bölümlerinde oyuna dahil oldu ancak skoru değiştiremedi. Osimhen, maç bitiminde yaptığı itirazlar nedeniyle sarı kart gördü.

Bu sonuçla Gençlerbirliği yarı finale yükselerek Samsunspor - Trabzonspor eşleşmesinin galibiyle eşleşti.



Hafta sonu Süper Lig'de kritik bir derbiye çıkacak olan Galatasaray, bu mağlubiyetle kupa defterini kapatmış oldu.

Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da elenmesiyle kupanın en büyük iki favorisi çeyrek finalde turnuva dışı kaldı.

Domenico Tedesco neden elendiklerini açıkladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Konyaspor'a mağlup oldukları maçın ardından, "Böylesine bir eleme maçında eğer gol atamazsanız bir sonraki tura gitmeniz çok zor olur" dedi

22.04.2026 10:46:00
İhlas Haber Ajansı
Domenico Tedesco neden elendiklerini açıkladı
Domenico Tedesco neden elendiklerini açıkladı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Konyaspor'a mağlup oldukları maçın ardından, "Böylesine bir eleme maçında eğer gol atamazsanız bir sonraki tura gitmeniz çok zor olur" dedi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, "Çaykur Rizespor maçında 2-2'ye getiren golü yemiş olmak bizim için büyük bir darbe, büyük bir yumruk gibiydi.

Bugün maçın ilk dakikalarında da bunu hissedebildik. Takım maça yavaş bir başlangıç yaptı. İstediğimiz şeyleri sahaya yansıtamadık. Süre geçtikçe, dakikalar geçtikçe takım daha iyi bir görüntü sergiledi. Bana göre en iyi oynadığımız periyot uzatmaların ilk yarısıydı. Uzatmaların ilk yarısındaki 15 dakikalık periyotta dominant bir oyun sergiledik. Rakibi geriye gömdük, topu çevirmeyi başardık, yön değiştirdik, Pozisyonlara girdik. Çok net girmiş olduğumuz pozisyonlar vardı.

Böylesine bir eleme maçında eğer gol atamazsanız bir sonraki tura gitmeniz çok zor olur. Bir üst tura çıkmanız çok zor olur. Çünkü 120 dakika oynanıyor maç ve dolayısıyla siz gol atamadıktan sonra tabii ki bir penaltıdan veya bir kontrataktan veya bir duran toptan gol yiyebiliyorsunuz. Benim için bugün takımın problemi belki 5 tane net pozisyonu değerlendiremememizdi" şeklinde konuştu.

Bugünkü oyun sisteminin 4-3-3 olduğunu, İsmail Yüksek'in de süre almasını istediklerini ifade eden Tedesco, "Maç ritmi yoktu, artık ağrı da hissetmiyor. Onu birazcık tekrar aktif hale getirmek istedik derbi maçı öncesi. Çünkü derbi maçı öncesinde bunu yapmasaydık ona hiç süre vermeden derbide ona süre vermek riskli olabilirdi. Guendouzi'nin aslında ofansif bir yaklaşımı da var. Kendisini '8,5' diye nitelendirebiliriz. Hatta zaman zaman '10' bile oynayabilir" diye konuştu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.